saturday

Idag är det match och förhoppningsvis vinst som gäller, trots att jag inte är frisk.. Det är bara att bita ihop, vi har trots allt inte mycket till lag annars, om någon är borta. Våra småtjejer har också match idag, så jag och matilda har fått styra upp med lite skjutsar till den nu på morgonen, då det blivit lite struligt. Det har iaf löst sig så att några andra ledare kan åka med dem, eftersom inte vi kan. Hoppas det går bra för dem! 

Efter vår match ska jag hem och svida om, sen vidare för att fira tjejerna! Jag tror verkligen att det blir skitkul, längesen vi var allihop tillsammans och festade känns det som! Vad jag ska ha på mig har jag inte riktigt bestämt än, skulle vilja ha mina nya skor jag beställde igår, men de kommer ju inte för ens i mitten av februari tyvärr... 

..och i morgon är det söndag - sista dagen innan Arash & co åker till costa rica och USA! Hu, jag är så avundsjuk på dem.., men när han kommer hem är det inte långt kvar till jag ska till Thailand! Synd att dem ska jobba då direkt, annars hade han mer än gärna få följt med!





h&m


Klickade precis hem dessa från h&m, mycket nöjd!


gratis sms

Inga pengar på mobilen har jag heller, så jag får tillsvidare använda mig av den här hemsidan för att få tag på folk..!

net-a-porter.com


Mulberry
Christian Louboutin

Chloé

Current/Elliot

Donna Karan

Kain

Elizabeth and James

Melissa Odabash

Stella McCartney

Balmain

Givenchy

Marni


skola

net-a-porter.com

Sitter på svenskalektion och borde egentligen skriva en jobbansökan men kollar lite kläder istället. Tror inte att någon av oss gjorde något alls och bella har precis skrivit ut ett fylle cv, haha! Tråkigt att evis är sjuk och inte joinar oss under kvällens händelser.

Om typ tjugo minuter är det dags för idrott och fotboll! Nu är det dags att gå och byta om.
Puss h!

sick

Efter handbollen igår blev min förkylning sämre och nu i efterhand känner jag att jag kanske inte skulle ha tränat.. Stannar hemma från skolan idag för att friskna till till imorgon, både match och födelsedagsfirande ju! 

Ikväll blir det ingen skolfest för min del, ska bara vara hemma och mysa, förmodligen dricka litervis med te! Nu ska jag sätta igång med lite plugg eftersom jag ändå bara ligger här och tycker synd om mig själv. 

kramar evelina

22.33

Kvällens träning var rätt kul, mycket roligare nu när vi kör med de yngre tjejerna så vi får lite spel!
Imorgon ska vi slå klackarna i taket inne på skolfesten. Vi börjar med en repris på förfest i Bellas säng innan vi drar oss till nice. Kommer dock ta det väldigt lugnt med tanke på att vi har en viktig match på lördag, som vi måste vinna!! Vi ska ju även fira mig, Lisa och Matilda på Lördag med en utgång på det och det känns som det räcker gott och väl.

Nu blir det en efterlängtad dusch! kramar hilda.

glasses




Nu ska jag strax packa ihop handbollsväskan och fara iväg på träning! Idag har det varit en trevlig dag, slapp projektdag som avslutades på p2 med Katarina. Sedan gick jag, Hilda & Kicki en sväng till sminkshopen innan vi åkte hem tillmig. Här hemma har vi laddat/fixat lite låtar till en skiva till på lördag, då Hilda, Matilda och Lisa B ska ha födelsedagsfirande!

Efter att de hade åkt hann jag med lite plugg och varit uppe en sväng på vinden för att leta lite flyttlådor till A. Hittade även dessa härliga brillor där i en väska, haha, nice! Aningen stora kanske!

Igår n'r vi var i stan tog jag även kort till körkortet, så det ska jag försöka komma ihåg att posta sen när jag åker, så att jag kan få hålla i det "riktiga" körkortet någon gång och slippa det jobbiga körpappret! Bra ändå att man fick fyra kort på en gång, då kan jag passa på att göra ett id-kort (så slipper man att ha med sig körkort eller pass vid utgång) och ett nytt pass, eftersom mitt går ut i november. Great!

kram E

morning!




Nu är första mötet på projektdagen avklarat, det med våra handledare. Känns skönt att de tycker att vi ligger jättebra till, eftersom vi har arbetat så mycket med vårt företag. Vi gick även igenom en ekonomisk översikt jag skrivit och det var mycket nöjda med vårt resultat!

Nu har vi ledig tid fram till halv två då vi ska till Katta, vår rådgivare, på ytterligare ett möte. Det känns jätteskumt att inte har något att göra eftersom vi alltid brukar ha fullt upp på dessa projektdagar.

Ikväll är det handboll igen och eftersom det är torsdag ska vi träna med flicklaget, kul!

kram e

shoeees,



Här är mina nya heels som jag införskaffade idag. Har letat efter ett par enkla pumps ett tag och dessa hade ju även snygga detaljer så då kunde jag inte låta bli!

ciao, h.

norrköping


invigde nya väskan jag fick av söta elin i present!

Kom rätt nyss hem från våran shoppingrunda på stan som blev av trots allt. Bytte till ett par nya skor(dem jag fick i födelsedagspresent), eftersom ena remmen var feltillverkad och för kort. Som tur var så fanns dem kvar i rätt storlek! Köpte även ett till par skor, slänger kanske in en bild på dem lite senare. Införskaffade även ett linne och så köpte vi födelsedagspresent till Lisa!

Nu ska jag ner och äta nygräddade våfflor, puss hilda!

Idrott



Nu är det dags för idrott och det är handboll som står på schemat, kul! Hoppas att monkan delar in oss i bra lag så att det blir något utav det, annars blir det bara tråkigt... Efter skolan ska vi träna inför musikdagen med klassen! Egentligen skulle vi åka till stan idag med, jag & kicki m.fl., men det verkar inte bli så tyvärr så vi får ta det en annan dag.

Imorn har vi projektdag, så jag ska se till att baka lite gott ikväll till våra möten med handledare och rådgivare imorn. Även fast vi inte har mycket att göra kommer vi nog att vara i skolan från 8-15, men det är ju lite för oss iaf haha. Efter det kasnke det blir stan, om vi får tag i en bil! Måste se till att ta ett kort till mitt körkort någondag också, det blir aldrig av!

Nu måste jag rusa,
krams!

purse!


Eftersom jag blev så sen hann jag inte kolla länge i second hand affärer, inte för att det finns speciellt många heller för den delen! Denna lilla portmonä var det jag fyndade och jag kände att den var värd sina ynka fem kronor faktiskt! 

Nu är jag hemma från alla småttingar för att ladda om och kolla VM-matchen på tv. 


puss e!


woork

Tittade in på skolan en snabbis igen efter att ha varit hemma en stund. Har nu kopierat upp lite papper som jag tyckte kan vara bra att medföra i mitt personliga brev jag precis har skrivit. Jag ska ansöka till personalpoolen inom äldreomsorgen nu under våren, då det alltid är bra med lite extra slantar i månaden!

Nu ska jag iväg igen, tänkte åka förbi lite second hand butiker innan småflicksträningen klockan fem. Idag är det nya tränaren Kicki som joinar mig, kul! Efter det blir det egen träning, vilket jag känner mig taggad på idag, då jag kom fram till att man måste vara det nu sista tiden innan jag slutar!

Puss e!

media


Sitter på median och har inget att göra. Borde egentligen göra en film i flash, men jag vet fortfarande inte hur man gör, och för tillfället är ingen lärare här så jag har ingen att fråga heller. Hade börjat göra en reklamfilm i flash om lösögonfransar för rätt länge sedan men den har lyckats försvinna och jag kommer somsagt inte ihåg hur man gör en ny..

Nu ska jag se om jag hittar någon som kan hjälpa mig.
Puss från en lost hilda!

forevertwentyone


acne


Såg att Josefin Crafoord hade på sig den söta klänningen från acne som jag och Elin gick och spanade på senast vi var där. Fanns även i svart! Synd bara att en annan inte har 5000 kr att slänga ut hur som helst..

Jaja, drömma går ju alltid! Nattinatti.

21.27


nya locktången från wella jag fick i present.

Satt kvar i skolan till halv sju idag eftersom att vi hade projektmöte. Jag hann som tur var åka och käka pizza med grabbarna innan mötet hölls så ja slapp sitta hungrig som de andra tyvärr fick göra. Efter mötet åkte jag hem och firade pappa, han fyllde somsagt år idag! Blev lite presentöppnande och tårta.

Nu blir det nog mackor och te! Puss h.

today

Nu har jag kommit till skolan och hunnit haft engelska. Imorse åkte jag och min bror in till stan för att ta vacc.spruta inför thailand! Hu, äntligen avklarat! Så nu sitter jag här och skriver med en arm, eftersom den andra är bortdomnad av smärta... Haha, nerå, så farligt var det inte!

Efteråt hann jag gå omkring i lite butiker och kolla på alla nyheter som kommit in. Monki hade fått in mycket nytt och fint, men än finns de inte på deras hemsida, så jag kan inte visa de godingar jag såg!

Nu sitter jag med de andra tjejerna då jag också har rast till 14!
puss e

schoool

Sitter i datasalen och har håltimma fram till två. Jag, Klara och Matilda sitter och klurar lite på låtarna som vi ska ha till musikdagen. Vet i stort sett hur allt ska vara, bara att skriva repliker och fixa lite mer med musiken som sagt. Sedan är det en hel del övning av repliker, letande av scenkläder och rekvisita visserligen, men det kommer nog bli kul. Ser verkligen fram emot att se hur allas framträdanden kommer att bli! Klara står och dansar och är mest taggad av oss alla, haha!

Efter skolan idag blir det projektmöte med tjejerna. Ska prata igenom lite inför projektdagen som håller hus på Torsdag. Ska troligtvis ha ett säljtillfälle på skolan om någon vecka med så det ska vi prata igenom lite och se till att marknadsföra!

Såg även att p2 har lite erbjudanden den här veckan så det lär väl bli lite fika där någon dag!
Pussar hilda.

new shoes



Detta var en utav mina födelsedagspresenter. Alltid kul med nya skor, man kan nog aldrig få för många!

dröm sött, kramar hilda!

födelsedags fika




Nu har jag precis plockat undan efter en trevlig kväll med tjejerna! Blev ännu mer satc, fika och pommetallrik från babylon. Blev lite prat om helgen och en hel del annat.. Fick lite mer tulpaner från rara klara och smaskig mörk choklad från snyggis kicks. Nästa helg blir det lite ordentligt firande av mig och matilda med en utgång efteråt. Tack för en mysig kväll tjejer!

kramar hilda.

love shoes!



laredoute.se!

900125


Mamma köpte tulpaner till mig och pappa, de rosa var till mig! Han fyller nämligen år imorgon.

Väcktes av skönsång och paket imorse, lika trevligt varje år! Men nu har hela familjen lämnat mig helt ensam här hemma, var tvunga att åka på möten, match och allt va de va.. Fast det är ganska skönt att vara ensam hemma ibland! Ska väl trycka i mig den sista biten kladdkaka som blev över igår med lite hallon till, smaskens!

puss h.

ice tea


Vi blev otroligt sugna på is te igår så vi, eller mest A, gjorde eget hemmagjort icetea! Det blev verkligen jättegott, speciellt när vi var tvungna att vänta på att det skulle svalna i frysen i ca 2timmar. Mumma!

Idag har jag inte mycket planerat, har suttit och fyllt i lite i min nya kalender jag köpte häromdagen och ska kolla upp lite fakta om knäskador nu till mitt arbete i special idrotten.. Ska leta fram ett gott kycklingrecept också, så att vi får äta något smaskigt! Hittar jag något kul kan jag slänga upp det här. 

Ha en bra dag!
kram evis

GRATTIS HILDA 19ÅR!!


gårkvällen i bilder


calle var riktigt nöjd och belåten i baksätet på vägen in till stan,

god kväll!



Jag har varit helt otroligt trött och seg idag, även fast jag inte drack som de andra igår. Kan dock bero på att jag och klara satt sekretariat på handbollen vid tio imorse så mycket sömn blev det inte för vår del. Resten av dagen har mest spenderats i sängen, sovandes.. Arash kom även hem från sthlm och Chris Brown förut, så vi har myskväll med vitt vin, räkor och national treasure ikväll!
Hoppas att tjejerna har trevligt, för mycket annat kan man väl inte ha med sex and the city. Hoppas på ytterligare ett maraton framöver!

Puss e

tjingeling



Nu ska jag ut till lotorp till matilda med tjejerna! Det blir mys och lite satc maraton. Ska försöka slänga in gårdagens bilder när jag kommer fram.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll / h.

produkter

Detta var vad jag samlade på mig efter kursen igår, ett löspuder (café au lait), två skuggor (dora & punch), en rouge (sugarpink) och en puderkudde för att nå upp till 500kr! Jag fick ett gåvokort i mitt presentkort också,vilket innebar att jag fick med mig en hemlig present. en av skuggorna är därifrån, så de är nästan snarlika, men inte helt så de blir nog snygga tillsammans! 



yesterday



Gårkvällen var mycket trevlig. Calle sammanfattade den väl skapligt bra och jag har inte allt för mycket att tillägga. Invigde mina stentvättade leggings kvällen till ära och jag är riktigt nöjd över det inköpet. De är grymt sköna och med tanke på att jag letat efter ett par snygga stentvättade jeans under en längre tid så var det ett riktigt kap.

Nu ska jag ta och äta lite!
Puss hilda.

make up store



resultatet av makeupstore kursen var detta, de var snygga som vanligt!
Det togs en massa bilder igår, vissa mindre snygga än andra. Kommer nog slänga in en hel hög om en stund, ska kolla igenom alla först.

gästinlägg, carl-johan ekholm

Ikväll har jag och mina favoritbrudar från klassen plus ett antal till varit och fördrivit kvällen på palace inne i stan. Innan vi begav oss in till stan stannade vi till en svänga hemma hos Simon Bärsa Bergström som bjöd på en hejdundrande förfest med charader som extra krydda. Eve Järvinen körde som en kung både in och hem, vilket ger henne en extra eloge och ett maxbox på max. Inne på palace var stämningen sisådär, öm som vin öm som vatten. Draget på dansgolvet var hyffsat i alla fall när vi finspångare drog igång. Speciellt Bella H som styrde upp dansgolvsstämningen till något utöver det vanliga. Bella H kan man alltid lita på när det kommer till utgång. Som jag ser det var det lite synd att vår kära vän Robban Brandt inte joinade oss på utgång. Han hade behövts när det gäller att intaga så mycket alkohol som möjligt på så kort tid som möjligt. Utan Brandt kan inte kvällen bli fulländad men ja tyckte vi lyckades relativt bra i Brandtas frånvaro. Klara M var också i sitt esse under hela kvällen, kulmen nåddes under hemresan när Klara berättade om sin hamburgare med lök. En mycket spännande och intressant berättelse som vi övriga i bilen lyssnade med spänning på.



Kan även tilläggas att calle just nu inte riktigt är i sitt rätta tillstånd, om nu det hade förbättrat något!


friday night




Precis hemkommen från stan och nu är det bara att slänga ner lite saker i väskan för att sedan få skjuts av eve till klara. Där ska vi göra oss iordning och sedan blir det vidare till Simon för förfest.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
puss h.

jacka

Nu ska vi strax på idrottslektion, men tänkte bara slänga in ett inlägg eftersom vi åker till satn direkt efter skolan sen!

Såg den här jackan i en elloskatalog hemma häromdagen, men då fanns den i klarrött också!




puss e

friday!



Gud så skönt, äntligen fredag! Nu är novellseminariet avklarat och lätt kan jag inte påstå att det var. Lärarstudenten ställde de mest konstigaste frågorna, men jag tror det gick hyffsat för mig iaf! Tur var att jag pluggat in de konstiga orden som fanns i texten som hon frågade om, vilket nästan ingen annan hade gjort.

Nu ska jag kila hemåt en sväng för att fixa med lite saker, sen vinka hej då till arash som ska på chris brown ikväll. . jag är inte det minsta bitter eller avundsjuk! Får helt enkelt se till att det blir en rolig kväll med tjejerna istället, och det ska nog itne vara några problem!

Som jag längtar till thailand och värme, men däremot inte efter sprutan jag måste ta nästa vecka.. Usch jag gillar det verkligen inte! Men åh så skönt det ska bli när vi kommer iväg och få hälsa på min lilla kusin där nere, miss him!

puss e.

godmorning sunshine

Vaknade nyss och känner mig riktigt seg, funderar på att ligga kvar och dra mig ett tag men då kommer jag nog bara bli ännu tröttare. Om bara solen kunde titta fram lite så skulle jag genast känna mig mycket piggare och gladare.

Idag ska vi in till stan, blir ett gäng tjejer så de blir kul. Ska införskaffa mig ett par stentvättade leggings då jag inte hittat några passande stentvättade jeans. Plus att jag nästan alltid springer runt i leggings o strumpbyxor för det är så skönt! Ska även bli kul att se hur snygga Klara och Eve blir efter deras sminkningar. Hoppas Eve blir nöjdare den här gången än vad vi blev efter förra!

Ikväll blir det utgång med dessa, minus robert och matilda. Evelina kanske ska med också så det blir nog en riktigt kul kväll! Har tyvärr inga klara planer för förfesten än, men det löser sig väl som vanligt.

 
bilder från en förfest i Bellas säng strax innan jul.

Nu ska jag göra mig iordning och käka frukost,
Ha en bra dag! puss h.

tonight



Det här är vad kvällen har bjudit på. Började med att träna småbrudarna en timma innan vi satte oss ner för att sammanställa alla våra närvaro-protokoll. Efter det var det bara att byta om och värma upp för egen träning. Tränade med flickor 91,92,93, tror det är något sådant, vilket var väldigt kul! Känns roligt att man kan köra lite övningar och spela med fulla lag äntligen, dock synd att det är i slutet av säsongen.
När träningen var över var det bara att duscha och svida om innan vi bänkade oss framför handbollen inne på O´learys. Maten var god och sällskapet var trevligt så det vart en lyckad kväll!

Puss hilda.

skirt

Hilda kikade på stockholm streetstyle och hittade den här kjolen, som påminner lite om den jag sydde till nyår. Snygg!

torsdag


Nu ska jag ta tag i lite plugg inför novell seminariet imorn på engelskan, sen har jag inte mycket att plugga på på ett tag, känns skönt! Kanske borde passa på att ta tag i stora slutuppsatsen i special idrott då, har tänkt att skriva om knäskador och eftersom jag själv opererat korsbandet har jag lite egna erfarenheter av det som jag kan skriva om. Man får inte vara dum! 

Imorgon ska vi till stan efter skolan, jag och Klara ska nämligen på make up store-kurs. Hoppas att jag blir mer nöjd den här gången, sist kände jag mig bara som en tant i det där läppstiftet, även om jag tyckte det kanske skulle vara snyggt på någon annan. . 

Strax ska jag upp till aluceum för att sammanställa lite närvarokort med mina andra kära tränarväninnor och sen har vi träning med flicklaget. Vi beställde maten till o'learys i tisdags för att deet ska gå snabbare, och jag och Kicki valde ris & Chai kyckling i någon kokossås, låter helt otroligt gott! Längtar!

Hilda tar förhoppningsvis med sig kameran ikväll, så lite update kommer nog senare! 
kram evelina

afternoon tea


Nu blir det te hemms hos klara med henne och amanda, mysigt! Blir nog lite prat om en möjlig utgång imorgon. Sedan blir det hem och slänga ihop lite saker innan det blir dags för en hel kväll uppe på aluceum. Ska bli gott att äta på O´learys i alla fall!

Puss h.

godnatt!


Kom precis hem från victor med arash, grabbarna har planerat lite inför deras stor-resa de åker på i februari.. Inte för att de kom fram till speciellt mycket, men de kom iaf en bit på vägen! 

Riktigt trött är jag så det ska bli skönt med sovmorgon till tolv imorn, + att Kicki erbjöd mig skjuts, så gå slipper jag också, lovey! Nu är det dags för te och gitarr och sedan blir det sängen,


god natt
evis

proom,



Testade lite balklänningar som jag nyss skrev. Vet dock inte om det hjälpte mig att få en klarare bild utav den klänning jag vill ha, känner mig bara ännu mer osäker på färg och form.. Åh, va jobbigt! Jag vill inte bara ha en klänning längre, utan ett par stycken, haha! Kommer definitivt aldrig komma fram till vad jag ska ha för färg. Plus att jag måste bestämma mig snart då de tar sådan lång tid att skicka efter och sy in osv..

Nej nu blir det Top model för att få tankarna på annat,
Ciao h!

norrköping


Hade på mig nya linnet från Urban outfitters.

Köpte lite produkter från Kicks.

Kom hem från Norrköping för ett tag sen. Följde som sagt med Lisa för att hon skulle testa hennes balklänning som dem sytt om lite åt henne. Den passade nu väldigt bra och hon kommer bli jättefin, tyvärr får ni inte se någon bild på henne då hon vill att klänningen ska va lite hemlig tills balen äger rum! Även jag testade lite balklänningar med Elin och Amanda som smakråd, lägger in några bilder på det om en stund! Kollade bara på det stället Lisa hittat sin klänning så det finns nog mer att plöja igenom innan jag bestämmer mig för någon.

Nu ska jag gå ner och äta lite,
Puss hildis!

photos!



Nu orkar jag inte ladda upp fler, blogg.se är alldeles för segt!

Idag har jag, förutom skolan, pluggat lite engelska och skrivit lite kom-ihåg-listor för projektet! Strax är det dags för projektdag igen, sista för året dessutom, så resten får vi fixa på egen tid eftersom vi ska ha vårt företag fram till i maj... Tur att det är kul!

Puss evis

dresses,

Riktigt skönt att träna ikväll då det varken blev träning i Tisdags eller Torsdags förra veckan för min del. På Torsdag ska vi köra träning ihop med flicklaget under oss och efter det blir det mat på O´learys, trevligt!

Imorgon funderar jag på att följa med Lisa och Amanda till stan efter skolan. Lisa skulle fixa något med hennes balklänning så ja tänkte passa på att kolla lite vad Norrköping har för utbud av klänningar. Har för tillfället inte en blekaste aning om hur min klänning ska se ut, även om jag har vissa önskemål. Men det löser sig nog snart hoppas jag!



Nu blir det tandborstning för hela slanten,
nattinatti / hilda.

slaskregn


Var jättestressad i morse till skolan och bara för det började det självklart regna, och inte var det vanligt regn utan stora slask-klumpar som föll ned på mig. Önskar jag varit lika snygg som am lul med håret fladdrande i luften, men såg nog snarare ut som någon slags tattar/isbjörn där jag traskade fram i min stora jacka med luvan på.

hello



Hinner bara en snabbis uppdatera om hur håret blev, klippte av väldigt mycket, men nu känns det riktigt fräscht och härligt. Jennica gjorde med andra ord ett mycket bra jobb! Nu har jag bråttom upp till småtjejsträningen jag har hand om idag, är verkligen inte på humör för det och hungrig är jag också! 

Måste kila,
ciao E

bikini




Sitter i datasalen och har för ovanlighetens skull en håltimma. Median börjar vid tretiden..
Kollade på lite bikinis, sugen på att beställa något nytt till egypten, men vet dock inte riktigt vad jag vill ha än. Matilda hade beställt den snygga marinblå och vitrandiga från h&m i alla fall. En svart baddräkt skulle vara snyggt till en brunbränd kropp och ljusa slitna shorts!

Nu ska jag ner till caffan och möta matilda.
puss h!

god natt


Kom precis hem från en liten bildstund hos Hilda. Tänkte skicka efter lite framkallade bilder imorn, så jag svängde förbi henne för att se om hon hade några jag inte redan har. Egentligen hade jag bara tänkt stanna en liten stund, men eftersom vi hittade bilder från så många olika kul dagar blev jag fast vid datorn. Finns det något roligare?

(internet är jätte segt just nu, så jag får tyvärr bjuda på lite bilder imorn!)

sov gott, 
kram evis




nitar,




Rotade fram ett gammalt nitbälte för ett tag sedan, kan kanske komma att använda det någon dag.

fika på p2


Evelina var duktig och satt och läste lite i hennes engelskabok.



Lite smygreklam för våra armband, kicki hade på sig ett snyggt med en fjäder som det endast finns ett till exemplar utav!

hair!


Som sagt slingade jag håret häromdagen, det syns väl inte alltför mycket egentligen om man inte tänkte på hur det såg ut innan, men jag ser iaf skillnad! Dock räckte inte färgen till så mycket, jag kunde i princip bara ha i blonderingen i hårbotten på alla slingor och sen var den slut! Får se till att köpa två paket till nästa gång!

Jag hakade också på till p2 idag, tillsammans med Hilda, Kicki oh Matilda. Därefter fick jag skjuts hem av Kicki, Tack än en gång för att jag slapp gå hem i detta ruskigt slaskiga väder! Den senaste timmen har jag suttit och ringt för att få tag på någon på mellansvenska handbollsförbundet, då ett matchresultat från i lördags är felrapporterat. Egentligen absolut inte mitt problem, eftersom jag varken satt i sekretariatet den matchen eller fixade med vilka som gjorde det, men å andra sidan var det vi som hade hand om sammandraget, så det är bara att be om ursäkt och styra upp det..!

Imorgon är det äntligen dags för klippning! Känns som att det är på tiden nu, och då jag fick ett presentkort på på håret i julklapp så har jag bokat en tid hos Jennica kl. 14. Jag kommer nog att klippa av rätt mycket så att jag får lite jämnare tjocklek på håret, känns väldigt tunt i topparna just nu.. Det kommer säkert att bli ovant i början, men av erfarenhet vet jag att man vänjer sig! Lika bra att göra det nu, så kommer det växa ut lagom till sommaren igen.

kram evs

13.51


Spännande med bikboks nya kollektion som kommer den 22 jan och varit rätt omtalad. Jag hoppas att det kommer lite nytt och snyggt till norrköping!

Sitter förövrigt i datasalen och gör inte mycket alls för tillfället, kommer att ha håltimma tre timmar måndagar framöver. Strax startar den första filosofilektionen och sedan blir det p2!

Puss, h.

godmorgon

Sitter på medialektionen och har inte så mycket att göra, inte något jag har lust att göra för tillfället i vilket fall. Vi håller på med vårat slutprojekt, att göra en film med hela gruppen. För tillfället är det typ bara manusgruppen som har något att göra och dem som ska kolla ut de platser vi ska filma på. Jag är scripta och sminkös, ska även vara med lite i kostymgruppen, så mitt jobb kommer främst igång när vi startar med filmandet. Sitter och kollar lite på vår hemsida för våra armband istället..

Gårkvällen var trevlig, dock blev det inte så mycket spa-kväll då vi alla var för sega. Donade lite med våra naglar i alla fall. Vad dagen bjuder på har jag ingen aning om, får se om någon är sugen på att ta en fika eller liknande. Känner mig lite sugen på någon god macka från p2!

Kan även tillägga att en scripta ska ha koll på hur alla scener ser ut, hur människorna är sminkade och vad dem har för frisyrer (så det inte blir någon Bravehart - lärarna har berättat ett antal gånger att ansiktet är blåmålat på höger sida i ena scenen och på den vänstra i scenen efter.) Jag ska även se till så alla som ska vara med i en viss scen dyker upp vid rätt tillfälle, ta hand om tidsplaneringen osv. Det var väl  ungefär det.

Puss hilda.

kvällen i bilder



Klara ville vara med på bilden med nymålade naglar.

Så här mycket tycker kicki om mig..

Hon hade även köpt en ny mascara från Lumene för endast 15 kr(!?), tror det var något sådant i alla fall. Riktigt kap!

namnsdag


namnsdagspresent.

Idag är det min namnsdag om ni inte förstod det av rubriken! Fick en liten present.
Ikväll blir det spa-kväll med några tjejer och även handbollstittande, mycket trevligt! Förhoppningsvis blir vi riktigt fräscha efteråt, haha. Nu blir det mat med familjen och sen ska jag ta och städa lite!

Ha en trevlig dag. Puss hilda

bilder

Elins söta katt i fredags

Småbrudarna igår på Bergska, se vilket försvarsspel! Måste vara tränarnas övningar som gjort susen! Haha

plugg & städa

Söndagar är riktiga pluggdagar, när man orkar. Oftast har man inget bättre för sig och kan ta tag i allt man borde gjort i veckan som flugit förbi.. Det är vad jag ska göra idag! Jag ska göra färdigt allt i engelskan så slipper jag dras med det, har novellseminarium och diskusssion med eng C gruppen imorn.. Städa ska jag också göra, då jag de senaste dagarna bara har slängt allt på golvet utan att plocka i ordning efter mig, så nu är mycket golvyta inte längre synlig!

Ikväll kommer Arash hem igen från fjällen och nya gossip girl är hemladdat, kan det bli bättre?! Imorn börjar nya schemat också, ska bli så skönt med sovmorgnar till halv tolv på måndagar nu fram över!


Puss evelina

natti natti

Nu är det sängdags för min del! Kom hem för en liten stund sen från rasse. Det blev filmkväll där med elin och en hel del onyttigheter! Mysig kväll sammanfattningsvis.

Undrar hur det gick för tjejerna med slingorna. Jag hann bara dra ut det mesta av Klaras hår ur hättan men resten fick dem klara av själva. Vi kollade även på handbollsmatchen, som inte bjöd på allt för mycket spänning direkt.. Vilket iof var väldigt positivt då dem vann överlägset.
Får förhoppningsvis se något resultat här på bloggen imorgon på hur tjejernas hår blev!



Sov sött / h.

hallå!


sthlms fynden.

Sitter hemma hos Klara och min mage bara skriker efter mat.. Vi har endast lyckas få i oss lite bröd under dagen, som vi i stort sett spenderat hela i Bergskas idrottshall. Våra tjejer hade två matcher och förlorade tyvärr båda. Men dem går framtå i utvecklingen i alla fall så de är ju positivt!

Vi åkte iväg en sväng till Viberga förut så både Klara och Evelina införskaffade sig ett varsitt slingpaket så ikväll ska hår slingas! Nu ropar Klara så ja ska väl ta och hjälpa till lite med maten!

Pussar / Hilda.

Inside info!!

Tydligen är Ottens nyinvigning framflyttad en vecka, och kommer därför inte att äga rum förens lördag 31/1 (smygpremiär 30/1).

Jönköping nästa?


Idag på lunchen fick jag ett sex-frimärkes-tungt paket på posten och blev såklart förvånad då jag inte beställt något nyligen. I paketet låg en tjock filofax, luggsliten i hörnen och med en massa utstickande lappar på olika håll och kanter. Min första tanke var att någon skickat en upphittat kalender till fel adress, men så snart jag öppnade den insåg jag att det var ett reklamtrick, Jönköpings tekniska högskola ville få mig att börja plugga där i höst. Jag kikade igenom den och herregud så överdrivet genomtänkt och iskriven den var! Det var medlemskort till skolan, träningskort på friskis och svettis, tandläkar- och klipptidsbokningskort, kvitton m.m, till och med en tidningsartikel och på alla dessa var mitt namn med på! Hela kalendern verkar dessutom handskriven, för då jag jämförde min med Klaras (bara vi som fått dem av tjejerna vad jag vet) så stämde de inte överens i varken skrivstil eller ordagrant och det ser verkligen ut som att någon skrivit direkt i den. Tydligen ska jag träffa en ny kille också år 2010, Alex, som är basist i "Deliciuos Bass". Haha, bild på honom fick jag också. Tack, men nej tack!
Så nu har jag lusläst hela, och studentlivet verkar skitkul, om man då bortser från alla ord som "tenta", "plugga", "inlämning" m.m... Även om det var lite småläskigt att läsa i den först, eftersom den faktiskt är tänkt att handla om min framtid, så var det en riktigt kul idé skolan har gjort! Tyvärr är nog inte teknisk högskola något för mig, så det var en liten miss av dem. För mig gör det absolut inget dock då jag självklart tänker jag spara det snygga läder-filofax-"omslaget" för att sätta in en ny kalender som är lite mer i rätt tid!


Jag i mitten, med Darth Vader-dräkt, haha

--------
I övrigt har det inte hänt mycket idag, hade som sagt engelska imorse och för en stund sen kom jag hem från idrott b. Eller något har väl hänt iofs, på idrotten körde vi rugby och mitt i all hets kring bollen gav Hilda mig en härlig uppercut - rakt på snoken! Efter att ha kylt den i några minuter hade jag en härlig röd och fin flamma mitt i ansiktet, som även verkar hålla i sig lite smått. Tur då att det inte blir någon ordentlig tillställning ikväll, utan bara mys med några tjejer för att kolla på let's dance. Förhoppningsvis är vi hos Elin H, annars vet jag inte, men det löser sig!

kram evis!

resteröds





Den här t-shirten från Resteröds köpte jag inne i pub-huset och den blir vad jag har på mig idag. Drar nog på ett par jeans till med tanke på hur otroligt kyligt det är ute!

Strax blir det lax, (fyndigt, haha!) innan jag ska promenera bort till skolan. Puss h!

American apparel

Det enda jag köpte igår i sthlm var en enkel vit cheap monday t-shirt på weekday, då en sådan saknas i min garderob. American apparel affären hade fortfarande inte öppnat i centrum, och inte hann vi med den på södermalm heller eftersom vi hade vissa problem med att hitta skolan.. Gillar den här klänningen, den är både söt, snygg och ser framförallt otroligt skön ut!



sovmorgon!



Jag älskar mina fredagar som har varit den här terminen, tyvärr är det här den sista.. Sen blir det nytt schema och min underbara sovmorgon på fredagar kortas av.

Dagens planer är inte riktigt klara mer än idrottslektion vid halv tre. Men ikväll blir det troligtvis mys med lite tjejer! Jag är sugen på en massa god frukt och en bra film, kanske lite matlagning på det med! Det blir något lugnt i vilket fall eftersom våra småbrudar har två handbollsmatcher imorgon, och då ska man väl vara pigg och alert.

Nej nu ska jag göra mig i ordning lite och sedan blir det lunch! Ska ta och kolla igenom mina inköp från sthlms trippen också. Kanske kommer upp lite bilder senare på dem!
kramar hilda

Spansk knut



Mariart

Vi kom inte hem förens halv tolv igår och eftersom jag började åtta idag, och var den som körde till och från stockholm, var jag inte alltför pigg att sätta mig vid datorn innan sängen. Jag kan inte påstå att jag hann skruva mig alltför för länge innan jag somnade nöjd och belåten med dagen!

Besöket på Mariart var jättekul! När vi kom dit fick vi båda två sitta med en kille, Daniel, som presenterade hela utbildningen för oss. Han gick igenom produktpaket vi får med kursen, olika lektionsupplägg och moment, historia/framtid för skolan, vad utbildningen innebär m.m.. Efter intervjun fick vi se oss runt lite i lokalerna och sedan gick vi in i stylingrummet där några elever hade lektion. Efter att vi kikat runt lite på de olika frisyrerna de höll på med blev vi erbjudna att själva vara hårmodeller, vilket vi inte var sena att tacka ja till. Momentet igår var att lära sig en halvuppsättning och en spansk knut, jätte duktiga var dem med tanke på att de flesta inte hade några förkunskaper och det var endast andra dagen för dem på utbildningen! Jag fick ett kort på den spanska knuten en tjej gjorde på mig, får lägga upp den senare!

Hade det inte varit för pengarna hade jag sökt direkt! Frågan är bara om man får valuta för vad utbildningen faktiskt kostar. Kursen pågår i 12veckor, med 24lektioner, och kostar 29 000kr. Då vi pratade med elever verkar det oftast krävas att man både är make up artist och hårstylist då man söker jobb, och den ytterligare utbildningen kostar då ca 50 000kr.. Det blir något att klura på  så att säga, men det finns bara tolv intagningsplatser och eftersom vi faktiskt är ute i god tid, då kursen börjar i september, har vi iaf lite betänketid. Trots det måste vi skicka in anmälan snart för att ha så goda chanser som möjligt att komma med!

Nu ska jag tillbaka på lektion, har haft bokseminarium på engelskan, och tog lite rast för att slå upp lite ord till novellseminaiet vi har på måndag medans den andra gruppen är inne och pratar!

puss e!

shoeshoesshoes



H&Ms sko utbud har förbättrats väldigt mycket på senaste, vilket jag tycker är mycket positivt! Kunde inte låta bli att möblera om lite i "skyltningen" i väggen inne på h&m där de stod två par fula skor när man istället borde ha några snygga att visa upp!
Tog sedan kort på mitt mästerverk och när Elin lite senare satt och kollade igenom bilderna så tittade hon på den första bilden och sedan på den andra (jag hade tagit två i stort sett identiska bilder men den andra var lite närmre) och trodde att det var fel på kameran eftersom att det blev zoom när hon skulle kolla vidare. Hon klickade tillbaka för att sedan göra om samma procedur men förstod ingenting innan jag visade henne att det var två olika bilder och att om hon klickade vidare en gång till så kom hon till nästa bild.
Lät inte alls något vidare roligt nu, men för tillfället när man även var v'äldigt trött så var det rätt roande!

Sov så sött nu! puss h.

...

Vart visst ingen träning trotsallt. Jag ringde klara precis innan jag skulle gå för att kolla om hon skulle träna och då sa hon att det inte blev någon träning, de var för få som skulle träna.. Jag hade helt glömt bort att träningen börjar halv åtta på tisdagar så jag hade ju inte hunnit i vilket fall. Bra tänkt hilda! Jag som trodde att jag kunde tiderna nu i slutet av säsongen.Tur att jag inte sprang upp till aluceum och virrade runt helt ensam i alla fall.

Jaja, det var väl lite tur, då slapp jag träna på tom mage och kan sätta mig ner och äta något istället!
ciao.

stockholmsbilder


hemma!

Känns faktiskt väldigt skönt att sitta hemma i sängen trots att jag gillar sthlm och shopping väldigt mycket. Men mina ben är rätt trötta efter ca 14 timmars springande i affärer. Men någon vila lär dom inte få särskilt länge, handbollsträningen börjar ju om en dryg timma. Just nu känner jag ingen ork alls fast jag är samtidigt rätt sugen på lite träning!


Lyckades inte hitta min Weekday-påse idag heller, jag som alltid brukar ha turen med mig och få tillbaka allt jag slarvar bort, men inte den här gången... Kan väl dock säga att jag har fått lite kompensation för den. Idag när vi åt beställde vi en kyckling med cashewnötter och en vårrullar med sallad. När vi fick maten fick vi inte bara en utan två stycken portioner kyckling med ris och cashewnötter plus vårrullarna, så mätta blev vi! Sedan hade dem även sänkt priset på ett par skor inne på Bianco som jag hade tänkt köpa igår, som jag istället köpte idag för en hundralapp mindre! Efter otur kanske lite tur följer trotsallt och jag sörjer inte min förlust lika mycket längre.

Kan även tillägga, för er som undrar, att det var ett svart linne i weekday påsen, lite slappt, lite halvt genomskinligt, rätt snyggt faktist och tyvärr det enda som fanns kvar vad jag såg..  menmen, jag kanske har lärt mig en läxa nu och håller bättre koll på min saker nästa gång!

Undrar hur det har gått/går för tjejerna på Mariart! Eve lär väl uppdatera om deras dag lite senare,
Lägger snart in lite bilder / kramar hilda!


sthlm update

Godmorgon! Nu har jag precis ärit frukost och elin står i duschen. Gårdagen var lyckad ända fram tills jag insåg att jag lämnat min weekday påse inne på någon affär.. Vi gick tillbaka till de flesta ställena vi varit på men hittade den ingenstans. Får hålla tummarna för att den dyker upp i dag men det är väl inte så troligt. Får se om vi möter Kicki och Eve nått sen så man får önska dem lycka till! Nu är Elin klar så det är min tur att hoppa in i duschen.


Hoppas ni får en bra dag!
puss hilda

morning!


söt kjol från monki!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, ska bara fixa fram lite telefonnummer jag behöver under dagen och föra över lite pengar på kortet! Vi åker framåt elva och jag hoppas att det har blivit några plusgrader då, hade nämligen tänkt att tvätta av bilen lite.. om jag inte gör det, skulle det inte förvåna mig om de stoppar oss för att nummerplåten knappt är synlig!
Väl i sthlm ska jag & kicki leta födelsedagspresenter! Båda Matilda & Hilda har ju fyllt, så hoppas att vi hittar det vi har tänkt köpa. Förhoppningsvis har det även kommit in lite vårnyheter, och även om jag inte tänkt att köpa något, kan det ju alltid bli att jag fastnar för något och köper det iaf!
Mycket mer uppdatering blir det inte här idag, förutom sent ikväll när vi kommer hem. Jag vet inte när hilda & elin bestämt hemfärd, men vi är nog iaf inte hemma förens vid tio eller strax efter.

kram evelina!

otten


för er som missat det, så öppnar "nya" Otten nästa lördag!

hello


Nu har jag suttit en stund och letat efter en snygg balklänningsmodell, men hittar inte en enda som jag gillar skarpt!
Jag fick helt enkelt rita ett eget förslag med mina otroligt goda kunskaper i paint. Det här är alltså ett av exemplen jag har! Konstigt nog tänkte jag mig att den skulle se mycket snyggare ut i verkligheten, än hur den blev när jag ritade den, haha.

Nu är det dags för skönhetssömn inför imorn,

puss evisen!

mat & top model



Nu ska kicki strax åka hem och jag ska sätta mig med lite engelska c plugg.. Ikväll har vi lagat mat till familjen, det blev kyckling och pommes/ris, smakade mycket bra! Vi kollade även på top model, synd att Brittany åkte ut!

Imorn är det sthlm för min del också, så vi får se om vi springer på Hilda någonstans. Det ska bli otroligt kul att besöka mariart och jag känner på mig att vi kommer gå fulla av spänning hela dagen imorn!

Nu ska jag plugga lite och fixa färdigt allt för imorgon!
puss evis!

onsdag

Idag har det varit en härlig dag med endast film på religionen och en som vanligt halvt oseriös idrottslektion. Efter skolan gick jag & Kicki till p2 där vi har suttit fram till för en stund sen. Nu tänkte jag ta mig en liten löparrunda innan jag ska vara med kicki igen, hon kommer hit vid sex någongång, så lite bråttom har jag som vanligt!

Hoppas att Hilda och Elin har det trevligt i Sthlm, vädret verkar iaf har varit med dom!
puss, e!

stockholm

Imorgon bär det av till huvudstaden. Jag och elin ska dit för att shoppa lite och ha det allmänt trevligt. Jag har avlagt ett löfte till mig själv att jag inte ska handla en massa onödiga saker, så jag kommer hellre hem tomhänt och med pengar kvar  till lite vårnyheter! Vi ska även övernatta hos elins syster som bor en bit utanför centrum och åker hem någon gång på torsdag. Så någon uppdatering från mig lär det nog inte bli förens torsdag kväll.



Hoppas ni alla får två härliga dagar innan vi ses igen, haha!
Ciao /hilda.

wayne´s coffee




Igår vart det en sväng in till stan. Åkte inte in för att shoppa utan för projektmöte som höll till på wayne´s coffee. Vi kom fram till det vi skulle och jag köpte med mig lite småsaker, bland annat ett paket slingor och en hårinpackning. Kicki fixade även sina naglar så nu är dem långa och snygga!


Puss h!


Ordning och reda - pengar på freda'



Hela morgonen har jag städat här hemma, så nu är det fint överallt, bara moppningen kvar. . Igårkväll grovstädade ja mitt rum också, slängde hur mycket som helst k'nns det som, men hu så skönt det är att bli av med en massa grejer som bara ligger! Jag tänker jämt att "den här kommer jag säkert att få användning för någon gång!", men innerst inne vet jag ju att det bara kommer att ligga och skräpa sen iaf, så igår tog jag tag i det och rensade!

Nu ska jag strax iväg till skolan för projektmöte, egentligen är jag ledig hela dagen idag för att läraren är sjuk.
Vi ska försöka fixa ordning lite på vår hemsida, kontrollera hur vi ligger till med armbanden, uppskatta en budget nu för våren, bestämma lite kring inköpslista m.m.. Det ska nog gå bra!

Ikväll är det jag som har träningen med småtjejerna tillsammans med Hilda, hoppas att jag hinner plugga lite sen innan den börjar, vore bra..! Efter det är det handbollsträning för oss själva, vilket jag inte känner mig alltför taggad på just nu, men det kommer väl sen..

Nu ska jag kila och få på mig lite mer anständiga kläder, innan jag far mot Bergska!

puss e!

Fredag i bilder





designa själv



Hittade en hemsida för det manliga könet, där de kan designa sin egen skjorta. Vet i och för sig inte hur kvalitén är på dessa, men verkar smidigt om man vill ha en speciell modell! Verkar inte vara så farligt dyrt heller.

Hej hej



Nu ska jag strax kila iväg till skolan. Var upp redan vid sex imorse för att vinka av grabbarna som for till tandådalen, men som tur var är franskan inställd, så sovmorgon fick jag!

Efter skolan idag ska vi till stan, kicki ska fixa naglarna på törnrosa och efter det ska vi fika & ha projektmöte och sammanställa allt nu efter lovet!

Hopppas att jag kn få bilderna från klaras nya kamera idag, skulle vara kul! Jag vill också ha en systemkamera!!, men skulle jag köpa en skulle det säkert bara vara kul de första veckorna, och sen skulle den väl inte användas så mkt mer.. 

Hörs senare,
puss evis!


Sett den här nagellackstorkaren? Jag har för mig att jag sett den på Urban Outfitters, cute haha!


let the sunshine in





Gårkvällen spenderades i arash lägenhet med brudarna, let´s dance, pizza, chips med dipp och en massa prat. Riktigt mysig kväll! Vad kvällen kommer bjuda på har jag dock ingen aning om. Känns som alla har något planerat ikväll med pojkvänner, familj och annat.. Calle frågade iof om jag skulle med honom och grabbarna på mat och bio ikväll så det kan väl bli det om inget annat dyker upp.

Nu ska jag städa lite mer och fila lite på mina naglar. Ett nyårslöfte som jag har är att jag ska försöka sluta riva sönder mina naglar, vilket är en dum vana jag har istället för att bita på dem. Men nu ska det bli ett slut på mina fula sönderrivna naglar!

Puss / h.

Mariart!



God eftermiddag!
Nu är jag hemkommen från aluceum precis och ska börja steka lite pannkakor med mammi. Jag och Christine har suttit sekretariat på handbollen hela förmidagen, så nu blir bensinen gratis för oss skulle man kunna säga när vi åker till Sthlm på torsdag, vilket jag inte berättat om! Vi har båda ansökt till en hårstylistskola, Mariart, och har båda fått bestämma tid för besök hos dem. Så på torsdag åker vi dit för att se på skolan, träffa lärare, se lokaler och hur eleverna jobbar och ev. blir intervjuade - inte riktigt klar information om hur det hela ska gåt ill, men kul ska det bli!!

Förutom handboll har jag även hunnit städa lite hos Arash efter tjejmyset där igår, men som tur var hjälpte iaf Kicki mig med disken igår, så det blev inte så mkt. Senare idag tänkte jag ta mig en löparrunda och ev. jobba med lite engelska, får se om jag orkar. Ikväll ska jag träffa Carin, som jag förövrigt inte träffat på jättelänge! Får se vad vi hittar på!

Nu är pannan varm, dags att grädda!
Puss, Evelina!

fredag!


Kick-off i höstas åk 3

Dagen började med en promenad till skolan, riktigt härligt väder idag!  Väl på engelskan presenterade sig en ny lärarstudent som ska praktisera några veckor framöver och som jag tyckte synd om henne! Verkade hyfsat nervös och pratade lespande(?) engelska som var svår att förstå... Men självklart var hon lika duktig som alla andra lärare och gav ut en inlämningsläxa redan på första lektionen efter lovet!

Efter lektionen gick jag hem en sväng, åt lite och somnade i soffan, skönt! Halv två for jag till centrum och mötte upp Hilda på Kocy & co för att kolla läget lite över hur vår försäljning av armbanden går där, vilket hade gått över förväntan bra! När vi var klara var det skolan igen som gällde med idrott B och eftersom ingen hade planerat att ha egen lektion fick vi välja själva - volleybooooooll!

Nu är jag hemma en sväng för att hämta lite grejer och styra lite, ikväll blir det tvmys med tjejerna!

Puss evsan!

god natt!

Träningen vart faktist roligare än jag hade förväntat mig, dels för att Peter tränade oss och dels för att jag, Kicki och Klara var på sånt larvigt humör. Så nu är jag på bra humör och inte ett dugg trött! Lite jobbigt med tanke på att klockan är rätt mycket, men eftersom jag har haft ett så bra schema den här perioden så börjar jag inte förens strax innan halv tre imorgon så någon sömnbrist lär jag nog inte lida av!! Tyvärr så är det här den näst sista veckan med schemat vi har nu och nästa termin får jag ett lite sämre, men jag ska verkligen inte klaga om jag jämför mitt med Fredriks eller Amandas.

Tittade på lite bilder från julafton och såg Henkes (min farbror) lilla objektiv som vi satte på vår lilla kamera. Det är dock inte lika gigantiskt som det inne på mediamarkt, men det blev bra bilder ändå!



Puss & dröm sött / h.

torsdag

Åh va skönt det känns att vara hemma i min säng just nu! Efter skolan blev det en trevlig fika på p2 och sedan åkte jag och klara direkt till aluceum för att träna våra tjejer och grabbar och nu är jag äntligen hemma och har ätit! Tyvärr är det strax dax för träning och aluceum igen, säger tyvärr för jag är faktist inte något vidare sugen.. Brukar inte vara allt för många som tränar och mitt handbollssug är inte på topp för tillfället. Lite beachhandboll skulle dock inte sitta helt fel! Hoppas att vi blir många idag iaf, känns som det behövs lite match-träning inför matchen i helgen! Vi har ju inte haft några träningar på lovet så man är väl inte i toppform direkt..

Jaja, nu ska jag sluta gnälla och se om jag hinner ta tag i lite plugg innan träningen börjar.
Ha en trevlig kväll! kram hilda


Bild från beachhandbollscup i Kalskrona -07.

plugg!


Nu är jag hemma efter första dagen i skolan och ett trevligt besök på p2! Som vanligt pratade vi om studenten, den kommande sommaren, jobb, plugg m.m., vilket vi gjort oavbrutet de senaste veckorna..! Känns skönt att jag kommer att få jobb på tegelbacken i 10veckor i sommar, då har man något iaf. Skulle inte skada om man fick tag i något mer, kasnke nu under våren, för pengar är ju som alla vet alltid behövligt..

Nu ikväll blir det ingen träning för min del, måste skriva färdigt religionsarbetet som ska vara inne innan 24.00, men det ska nog gå bra! Därför har jag gjort lite fruktsallad att njuta med under tiden, mumma.

Kram evis

homemade



Såhär blev resulten av mitt pysslande idag. Lite gamla kedjor från halsband och berlocker som både va nya och gamla bildade dessa armband! Nu ska jag ta ett riktigt varmt bad, känns otroligt välbehövligt när man bor i detta kyliga land.. Sommar kom!!

/ hilda

gossip girl




Senaste avsnittet av Gossip Girl finns äntligen att ladda hem, efter ett alldeles för långt juluppehåll!!

godnatt,
e!

Cold!



Idag kom en barndomsvän, Anna, förbi på förmiddagen för att hämta några armband hon köpt. Trevligt! Efter att hon åkt slängde jag mig i sängen igen, lyssnade på musik en bra stund innan jag drog på mig varma kläder för att gå ett varv med hunden. Klockan tre hade mamma bokat in mig på andningsmassage, eftersom hon hade en lucka då, så jag sprang en runda och landade i hennes lokal i centrum, så nu kan jag andas lugnt och harmoniskt. Riktigt skönt var det, min bröstkorgsvidd ökade med hela 2cm, men hu så det sved om mina kinder innan jag kom in i värmen!

och nu ikväll har pappa lagat god mat som vanligt, och så fick vi färsk ananas och glass med chokladsås till efterrätt, yummie!

Någon dag den här veckan, eller nästa, är det dags att färga om mitt hår. Någon av tjejerna har lovat att hjälpa mig och det blir en brun toning som ska slängas i, hoppas att det inte blir för mörkt bara, vilket det ofta har en tendens att bli!

kram evs!

skolstart..

japp, imorgon är lovet slut och skolan sätter fart igen.. Kan inte annat än att längta till nästa lov! Sista lovdagen har bestått av plugg, armbandspyssel och av att slappa. Är väl bra att komma i lite bättre dygnsrytm igen iof, då man vänder rätt bra på dygnet under lov som detta. Nu ska jag ta och äta lite och kolla på nya top model som dragit igång igen, kanske lägger in någon bild på armbanden sen!

Puss hilda!

bilder & balklänningsbekymmer



Efter dagens plugg kom elin för att vi skulle kolla på och fixa med lite bilder, eftersom att vi väldigt länge planerat att framkalla bilder och göra oss fina album! Men för ovanligthetens skull för vår del så blir det aldrig riktigt som vi planerat och några bilder hann vi inte alls kolla på. Vi lagade mat, satt och åt och pratade en massa, även vi pratade en del om balklänning så vi timade tydligen in samma dag som eve och kicki. Har dock inte bestämt vilken färg jag ska ha.. Har länge velat ha svart men det känns inte jätte kul, speciellt då eve och matilda redan ska ha det. Jag får fundera lite mer jag med, inte bara på modellen utan även på färgen! Förhoppningsvis ska jag och elin till stan på lördag och då kanske det kan bli lite balklänninings-sökande. Tror tyvärr inte att jag kommer hitta någon som är precis som jag vill, men hoppas kan man ju alltid göra!
 
sov sött / h

prooom

Diskuterade lite med Kicki förut, och kanske är det dags att börja leta fram en snygg modell till balklänning snart! Det enda jag hittills kommit fram till är att den ska vara svart och att jag ska sy den själv, men hur resultatet ska bli har jag ingen aning om. Det är så många olika idéer som finns och som jag tycker är fina, så att bestämma sig kommer inte att bli det lättaste!

Såhär såg iaf några snyggingar ut förra året...


...och året innan det!


Jag får helt enkelt sova på saken i ett par nätter till!
god natt & dröm sött,

Evelina

one day left


Nu är det bara morgondagen kvar innan allt drar igång igen! Synd bara att  nya schemat inte börjar förens 19de, förra terminens schema gäller fram tills dess. Idag har det varit en riktigt slapp dag, har inte gjort något vettigt förutom att renskriva lite av religionsarbetet på datorn... Nu ska jag tagga till lite, plocka upp lite tvätt och sedan åka och hämta mamma, pappa och macke som kommer hem från gbg och innebandycup! Efter det blir det lite fika med mormor och morfar, mysigt! 
Ikväll åker Arash till k-holm för att sedan fara vidare till stöten imorn, jag måste erkänna att jag är lite smått avundsjuk, men v8 är det Trysil som gäller för min del! 

Ikväll börjar även handbollsträningen igen, hoppas att vi blir några stycken, annars hoppas jag på fys-pass. Otroligt meningslöst att åka upp annars! 
Nu har jag bråttom,
kram evisss.

väskor



Hallå! Sov riktigt länge idag med men det blev ju trots allt rätt sent igårkväll. Såg att man har chansen att vinna snygga designerväskor här som elin kling hade plockat ut, så man kanske borde skicka iväg ett mess.. det vore ju inte helt fel om en Mulberry Bayswater eller liknande damp ner i brevlådan!

Hoppas ni får en bra dag,
ciao, h!

god natt!

Kom precis hem från en slapp och trevlig filmkväll. Kvällen började med att jag åkte till elin och vi var nära på att haka på utgång. Men då ingen av oss egentligen var särskilt sugna på det så nappade vi rätt snabbt när stork bjöd in oss till victor på filmkväll. Det blev the dark knight som visades trots att vi alla redan sett den, blev även att kolla på lite hockey när filmen var slut.

Nu är det sängdags för min del, klockan har sprungit iväg lite väl mycket! Imorgon väntar en del plugg och träning bland annat. Dröm sött / h


Fynd!

Var uppe en snabbis på Viberga förut idag för att byta mina craft löparbyxor jag fick i julklapp, så nu sitter dom nice! På vägen ut gick jag förbi en massa rea oc fick syn på en jacka med exakt den modellen jag letat ihjäl mig efter! Tänka sig att Viberga skullle ha en så perfekt jacka, då jag inte funnit någon när jag varit på jakt i både norrköping, linköping och sthlm. 250 kr kostade den och märket är inte Blend, vilket är det viktigaste, haha. Så nu är jag sjukt nöjd och kommer sova underbart gott inatt!





God natt,
 puss evsan

smågrabbarna!

Eftersom jag inte har någon bra kamera och Hilda inte var i närheten av mig särskilt mycket, fick jag använda mig av mobilen. Det är därav inga vackra bilder jag har att erbjuda, men man ser ju iaf storleken på de små liven som var mycket yngre än alla andra i cupen! 





Den yngsta av dem, Filip ovan i mitten, var bara fem år gammal och strax över en meter lång.. Stackarn nådde ju inte ens upp till bollen som passades mellan de andra grabbarna! 

Haha och på tal om filmen Hilda pratade om, hoppas hon kan lägga upp den, för tjejernas dans på discot var bland det roligaste jag sett!

puss e!

småbrudarna!

Här kommer lite bilder på våra söta tjejer. Lördagkvällen bjöd på disco och våran sovsal förvandlades då till en styling-salong. Jag och eve hade fullt upp med att fixa en massa hår och även smink på brudarna som tyckte dem blev väldigt snygga och redo för att ragga killar (vissa av dem iaf). Väl på discot hade redan ett gäng tjejer raddat upp och bjöd på deras bästa moves, någon slaggs grupp-rad-dans som tydligen är den nya innedansen. Jag, klara och eve såg och lärde, eve och klara valde även att dansa med en liten stund. Vi lyckades filma lite utav dansen så det kanske dyker upp en film här så småningom!




ciao / h!

p2

Kom precis hem från en mysig fika med eve och kicki på p2. För min del blev det kycklingröra i pitabröd vilket var riktigt smaskigt! Resterande dagen har varit rätt slapp, unnade mig att sova ut riktigt länge efter tre tidiga morgnar med lite för lite sömn så nu är jag, liksom evs, utvilad efter helgen.
 









Vad kvällen bjuder på är än så länge oklart. Har pratat lite med elin om att hitta på något så ska strax ta och ringa henne, tror att hon tränar just nu. Hoppas det händer något trevligt iaf!

puss hilda!

Utvilad!

Äntligen är aluceum cup slut för i år! Samtidigt som det är kul, är det otroligt jobbigt att ha hand om alla små grabbar/brudar, de är inte små söta änglar allihop om man säger så.. Vi har alltså spenderat hela helgen uppe i aluceum, så mycket annat har vi inte hunnit med. Mycket sömn har vi inte heller fått, dels för att två av mina grabbar längtade hem mitt i natten och behövde hjälp med att ta sitt pick och pack för att åka hem till mamma, och dels för att det var grymt kallt i salen vi sov i! Kvällen avslutades även med flera timmars städning i hela aluceum innan vi fick komma hem och pusta ut, så när jag väl kom hem for jag och Arash till Victor & co för lite hemmagjord fruktsallad, mycket gott! 

Inatt har jag sovit som en stock, knappt vaknat en enda gång, så nu känner jag mig någorlunda utvilad! Idag står i princip bara en sak på schemat - plugga! Skolan börjar igen på torsdag, och då är det en del som ska lämnas in. Sjukt att man kan få läxor över lov egentligen, det är ju då man ska kunna vila ut så att man orkar ta nya tag till nästa termin! 
Jag ska också försöka hinna med att lämna tillbaka mitt lucianattlinne idag och byta mina löparbyxor jag fick i julklapp, så att jag kan börja använda dem någongång. Kanske blir det en löparrunda ikväll, om det inte är 18 minusgrader som det var igår kväll! 

Jag tänkte lägga in lite bilder från cupen med, några spelarbilder på grabbarna, men självklart glömde jag sladden hemma! 

Ha en trevlig första dag på denna vecka! 
evsan

aluceum cup

Det vart visst en update snabbare än väntat. Både jag och evelina lyckades glömma badkläder så nu åkte vi hem för att hämta en bikini. Det blir alltså bad för vår del mellan matcherna idag! Tycker synd om eve som fick ta hand om grabbarna helt själv nu och även kommer få bada ensam med dem. Jag fick ett lag tillsammans med Klara så jag behöver aldrig vara ensam! Nej, nu ska ja hämta en handuk och dra mig uppåt alldeles strax igen, lunchen väntar klockan elva.



Den här söta klänningen från acne hade åhlens city på 30 eller 40 % rea nu!
Ciao h!

stockholm




Halloj! Dagen har varit riktigt lyckad och det enda negativa var det otroligt kalla vädret. Vi har strosat omkring i en massa affärer, ätit och fikat en hel del och haft det allmänt trevligt! Jag köpte lite småsaker och fixade mina jeans och eve hittade bland annat en riktigt snygg kavaj på weekday. Jag hittade en fin "den lilla svarta" klänning men dragkedjan var paj på den. Så det kändes som att det var lite väl mycket pengar att slänga på en trasig klänning och det blev tyvärr inget köp.

Någon bild på våra fynd kanske dyker upp efter helgen då vi troligtvis inte hinner blogga något mer lördag-söndag. Vi kommer då tillbringa vår tid i aluceum för er som missat det och natten i skytterummet(!?) Trodde det var som en källare och hade absolut inte en tanke på att man kunde sova där, men det återstår väl att se.

Igår kväll var det tjejmys hemma hos eve som gällde och victorias secrets show. Väldigt trevlig kväll!
Nu är det dags att hoppa i säng, uppstigning om 6 timmar.

Puss & kram!

new year - part one



ciao h!

Nyår!

Jag firade som sagt inte med de andra tjejerna igår, utan vi var ett gäng hemma hos Martin Lager. God mat lagade vi, spelade lite spel och hade trevligt! Senare åkte vi nästan allihop ut till golfbanan och där mötte vi som sagt upp tjejerna ochen massa annat blandat folk. Tolvslaget var trevligt iaf, otroligt kallt ute, men mycket raketer och champagne! Bilder från kvällen har jag inga än, det får jag leta reda på snarast.

Idag sov vi länge och åkte sedan med till mormor och morfar. Otroligt god smörgåstårta som morfar får ta äran för bjöds det på och hem fick jag även med mig lite väskor och smycken från mormor. Det är alltid julafton när jag kommer och hälsar på!
Denna kan man använda både som kuvertväska och så finns det ett långt axelband till med, nice!



Ikväll är det Victoria's secret så jag ska försöka dra ihop tjejerna för en mysig tv-kväll. (om de bara kunde svara på mina meddelanden?!) och imorgon blir det stockholm, äntligen! Har inte än skrapat ihop till en full bil, men vi åker ändå, det bara måste bli av.

/evis!

2009!

Gårkvällen var mycket trevlig, Började hemma hos mig med god mat, efterätt och annat smaskigt. Vi fortsatte sedan förbi hos bellas pojkvän med grabbar, där vi inte blev kvar allt för länge, utan drog istället till golfbanan där vi firade tolvslaget tillsammans! Sedan blev det en hel del dans och mingel. Tack för en trevlig kväll tjejer! och gott nytt år får ja väl säga. Hoppas att det nya året blir ett minst lika händelserikt och lyckat år som det förra.



Idag blev det lite pizza med elin och tjejerna, ska kanske till dem sen för lite film och mys.
Slänger in lite fler bilder från kvällen senare, nu ska jag se lite Ivanhoe(?) och äta lite med familjen. Hoppas även att vi får en uppdatering från eves kväll, hon firade med pojkvännen med fler innan vi träffades vid tolvslaget!

Puss h!

RSS 2.0