armband & klocka



Hallå! Kom precis hem från lite inhandling av grejer tills ikväll. Nu är det klart att det blir tjejmiddag hemma hos mig ikväll så det blir nog riktigt trevligt! Jag ska försöka knepa ihop lite lekar och jag tror kicki kommer lite tidigare för att hjälpa mig.
Har fortfarande inte sytt ihop kjolen som jag tänkte ha på mig ikväll och har en hel del annat att fixa så nu känner jag mig lite smått stressad, men det går nog bra. I värsta fall får jag ha på mig något annat helt enkelt!

Hoppas ni får en kanondag! Puss h.

kjol

Internet var inte på topp igår så jag orkade inte lägga in fler bilder..! Så här blev iaf resultatet, tyvärr har jag dragit i tyget då jag sydde fast dragkedjan. Det har bidragit till att kjolen blir vågig, även när den sitter på. Men men, jag är nöjd ändå!
Jag fick även fin & härlig stämningsmusik av grabbarna när jag satt och sydde i köket, mysigt!









e

Hoppas att alla har fina planer inför ikväll, själv ska jag laga god mat med några och eventuellt spela lite spel! Det ska bli trevligt, 

puss e.

Före & efter bild

Här kommer resultatet från klippningen,


God kväll!

Idag har jag och Hilda farit en sväng till stan för att spana in rean! Vi hittade en del, men inget direkt vi kollade efter..
Jag har fortfarande inte hittat någon jacka, hoppas det finns någon i Sthlm, som vi för övrigt planerar att åka till på fredag. Jag hittade en söt klocka på ur & penn, en slapp tröja med knappar i nacken på MQ och en kavaj & en kjol på monki! Kjolen ska jag sy om nu ikväll, har nämligen en mycket passande dragkedja att sy fast på den, hoppas det blir snyggt! Den kanske jag har på mig imorgon, eftersom vi inte hittade något till nyår att ha på oss... 
Hilda hittade en likadan klocka och även ett snyggt armband på Ur & penn, en stor svart t-shirt på MQ och en större kavaj & en tunika på monki. Kavajen kommer bli riktigt snygg som vårjacka, men kan definitivt användas redan nu! 

I stan mötte vi upp Arash och Lager för att ta en fika och sedan åkte vi med dem hem. Hilda följde med till torstorp för lite klippning av de slitna topparna. Även fast jag saxade bort en massa hår finns endel slitet kvar, men jag gjorde iaf ett grovjobb så nu får en lite mer erfaren frisör fixa resten. Det håller för nyår imorn iaf! 









Nu ska jag sätta mig vid symaskinen!
Kanske lägger in en bild senare på hur det blev, 

ciao e.

God natt!

Blev inget skridskoåkande för min del. Min kväll bestod istället utav pizza med elin, rasse och orre, en sväng förbi viberga för att kolla lite hårfärg och sedan vart det hem till rasmus för lite hangout. Dit kom även eve, arash och lite grabbar  och det blev vadslagning, armhävningar, spel, bokläsning och korvtillagning bland annat. Kan tillägga att jag fick yatzy på mitt första slag!

Blev tyvärr inget av stockholm imorgon, biljetterna var riktigt dyra och vi hade ingen bil tillgänglig. Men lite shopping blir det iaf, dock i norrköping. Men det blir nog trevligt det med!

Sov så sött,
hilda

sommarlängtan & skridskor

Kom precis hem från banken, var tvungen att åka dit lite snabbt för att fixa ett kontoutdrag. Ska reklamera ett par byxor imorrn om det går bra och om det blir stockholm. Det är riktigt kallt ute nu och när jag såg evs inlägg här nedanför längtar jag otroligt mycket efter sommar, sol, bad och härliga kvällar med grillning och annat trevligt!!



Nu funderar jag på att följa med klara och matilda och åka lite skridskor om en stund. Men jag ska fixa lite, duscha o sen ska jag fika med elin och rasse, så det är om jag hinner åka lite innan. Det blir och klä på sig ett antal par lager om man inte ska frysa ihjäl i så fall!

puss hilda

Brasilien

God morgon allihop! 
Sitter och läser rebeccas blogg, hon är nämligen i Brasilien och glassar! Jag var där för lite mer än två år sen, på ungefär samma ställe som hon, och jag saknar det när jag ser alla hennes bilder och känner igen mig. . 
Tänkte bjuda på lite bilder, har inte så många till hands just nu, men de här tycker jag räcker för att visa hur härligt det var!








/e

söndag

Idag har det varit en lång dag känns det som, fast jag inte gick upp ur sängen förens vid tolv! Jag har nästan hunnit skriva klart min bokrecension på franskaboken, städat, spelat badminton, varit på handbollsmöte om Aluceum cup, handlat och ringt till ett par föräldrar. och jag tycker inte att Hilda ska klaga, jag verkar få ta grabbarna under cupen i år. Det är inte det roligaste och absolut inte det lättaste..!!

Josefin verkar vara på att följa med till stockholm nu iaf också, kul! bara två till att ragga upp...
Å andra sidan var det lite bra att vi inte åker imorn, då får jag träffa lite av Arash släkt som kommer och hälsar på!

Nu ska jag gå och styra med lite annat och göra mig en kopp te som jag varit sugen på hela dagen, gott ska det bli.
Puss och godnatt
evis

och förresten haha, jag håller med hilda - bli medlem på den här sidan! :) Samlar man ihop poäng så kan man vinna kläder, alldeles gratis!

handbollsmöte

Mötet var rätt trevligt med goda mackor, godis och julmust! kom fram till en del bra saker och en del som var mindre bra. Jag kommer troligen få ta hand om ett lag småbrudar helt själv på aluceum cup nästa helg vilket känns lite tungt, men kul med förstås! Kommer ha fullt upp nästa lördag och söndag med en massa matcher och endel fixande mellan dem. Ska även sova över uppe på grosvad med våra tjejer.

Hade tänkt sy lite saker här ikväll med, men tji fick jag när jag insåg att jag pajade nålen när jag i min desperation hade försökt sy på tyg på hård kartong inför nyår, och någon ny nål har vi inte fixat..
Någon tripp till huvudstaden blir det inte imorgon heller, tycks inte vara någon som kan eller har pengar för tillfället. Men förhoppningvis blir det av på tisdag istället! Jag håller tummarna för det iaf.

Kan även tillägga att ni alla ska bli medlemmar på denna sida, syrran tvingade mig så nu tvingar jag er med haha!
Kramar / h


shoppingsug

style.com

Riktigt sugen på shopping just nu. Hoppas att jag och eve kan lyckas övertala några fler att följa med till stockholm imorgon, skulle vara kul! Vill hitta något fint till nyår men även en del andra saker. .

Åt nyss lite kycklingwraps tillagade av syster med pojkvän, riktigt goda faktist. Strax ska jag iväg på ett möte om vårt handbollslag så jag borde väl klä på mig något annat än de myskläder jag springer runt i för tillfället.

puss hilda!

lördag

Var även jag uppe i aluceum och kollade på fotbollen idag. Bestämde efter många om och men att vi skulle skippa stockholm idag och imorgon (hade nämligen tänkt ta en tripp dit på lite mellandagsrea) och min kväll vart då helt oklar. Tillslut kom det upp några alternativ och slutligen valde jag och robert att haka på brudarna till stan, vi hade dock inga biljetter så det var väldigt oklart om det skulle bli någon bio för vår del.
Väl inne i stan fanns det fyra platser kvar till filmen tjejerna skulle se och platserna vi skulle få var inte bredvid varandra så vi valde att vara lite mer sociala och köra på bondfilmen istället. Med tanke på att den hade fått så dålig kritik av tjejerna innan så tyckte vi den var skapligt bra! Kvällen avslutades med lite pomme och glass och vi slöt upp med brudarna en stund innan det var dags för hemfärd. Dem var tydligen inte så nöjda över deras biobesök, filmen höll inte riktigt upp till förväntningarna. Så jag och robert var nöjda över vårt filmval.

Hoppas ni med haft en lyckad kväll! kram hilda

bio & bio

Australia igår var jättebra på många sätt, dock lite lång men ändå spännande genom i stort sett hela filmen. Eftersom den började strax efter nio var det sängen som gällde direkt när vi kom hem vid halv ett.. 
Idag har jag varit hemma en sväng och sagt hej då till släkten som skulle fara hemåt igen. Sedan gick jag med grabbarna upp en stund och kollade fotbollscupen som pågår i Aluceum, mycket bra spel och då jag faktiskt är torstorpare hejade jag väl mest på dem! 

Ikväll blir det bio igen, allt flyter ska vi se, eller vad den heter. Tur att jag var snabb med att tacka ja, eftersom alla som ville med får inte plats, Hilda var en av dom... Har hört att filmen ska vara rolig, så jag hoppas att den håller måttet! 

Kanske kommer med en resumé senare om jag inte är för trött!
kram evs



juldagen

Här kommer lite bilder från gårkvällen. Den vart inte riktigt som planerad men riktigt lyckad i alla fall!



puss hilda!

fredag

Dålig uppdatering!
Kvällen igår blev trots allt lyckad tillslut! Jag, Kicki och Hilda sågs hemma hos mig innan för att göra oss i ordning tillsammans. Pappa var gullig och dukade fint, bjöd på god mat & efterrätt, mycket uppskattat! Efter det for vi tre till Robert för lite förkartong med 90gänget, och stämningen där var densamma som alltid, oväntat!

Efter att ha åkt minibuss med en trevlig kvinna gick vi in till det nästan folktomma hotellet, och vi som trodde vi var sena haha! Redan efter en dryg halvtimme ramlade dock de flesta in, och tillslut var det smockat. Trappen mellan över och nedervåningen var nog den som var populärast under kvällen, alla skulle visst upp och ner stup i kvarten. Till slut fick någon nog på köandet bakom mig och Kicki och en knappt märkbar knuff räckte för att få mig på fall. Nerför trappan åkte jag, på rumpan, och hamnade sittandes på sista steget.. Tur att jag iaf inte var ensam om det under kvällen, stentrappor är inte att leka med, det märktes! JAg har iaf fått lida över det idag, armbågen är svullen med ett stort blåmärke och underarmen är alldeles öm. Inga ben brutna iaf, och det är ju det som räknas!

Det var iaf väldigt roligt och jag träffade många jag inte pratat med på länge, kul! Det hela slutade vid 2 och vi fick förvånansvärt snabbt tag i en taxi.

Imorse när jag vaknade kände jag mig alldeles mörbultad i hela kroppen, men inte bakis den här gånge heller, jag har tur som nästan aldrig blir det. Hela dagen har pappas släkt varit här, förutom de som bor i Thailand, och vi har pratat, kollat på luciakröningen (för 7e gången för mig?) och ätit. Strax bir det tacos och sen kommer Arash så ska vi in på bio med några stycken. Australia ska vi se, hoppas den är bra!

Förhoppningsvis ramlar det in lite bilder ikväll eller imorgon från igår som Hilda har! Hon är i Örebro hos släkt idag, vet inte när hon kommer hem..

Ha en fortsatt trevlig fredag,
kram evis

we wish you a merry christmas



Nu drar jag och familjen till Åby för att fira jul. Hoppas ni får en härlig dag!

Puss hilda.

christmas!

Jag vet att man inte ska sitta vid datorn på självaste julafton, men då det bara är jag som är vaken så har jag inget bättre för mig..!

Kikade lite på asos.com nyss och hittade den här klänningen.


Jag tycker att den är skitsnygg!

God Jul allihopa, puss evs

det snööööööaaar!

  

armband & julklappsrim



Detta är vad jag åstakom med den lilla bandbiten jag köpte in igår. Rosettarmbandet alltså. Det andra är ifrån bracelets for you!

Nu sitter jag och syster här och försöker smida ihop några rim till våra klappar, men ideerna finns inte riktigt med oss. Ska väl bli lite seriös igen så inte syrran blir galen på mig!

Sov sött sen, kramar hilda


i want to were those amazing things all night long



Letade som en galning efter ett par svarta strumpbyxor med en snygg detalj baktill senast jag var i norrköping, men hittade jag det? nope. Det finns ett enda par och dem har självklart vår snygga vän kicki redan lagt handskarna på för ett bra tag sen. De kommer förvånansvärt nog ifrån lindex, ja ni hörde rätt lindex, borde inte någon annan affär ha några snygga? Lindex brukar ju inte direkt impa med deras utbud.. Jaja, dagens i-landsproblem.

tack & hej, h!

dan före dopparedan

Idag har jag varit och julhandlat lite med pappa, var även tvungen att köpa in en sista liten julklapp till lillebror men blev även en till syster och pappa. Resterande dagen har till störst del bestått av städning, pyntning, julfilmer, pyssel och klä granen. Har några sista klappar jag alldeles strax ska slå in!




Hoppas ni haft en bra dag!
Puss & kram / hilda


tisdag



Skulle man gissa på att denna bild är tagen dagen innan julafton? Det skulle iaf inte jag, men sorgligt nog så är den det.. Man kan ju alltid hoppas på att natten bjuder på ett riktigt snöoväder!

Idag har jag faktiskt pluggat en del, känns skönt att ha fått lite gjort! Strax ska jag iväg till Hilda med Kicki för att fixa med lite armband som ska skickas iväg, men först måste jag gå en sväng med hunden.

Hoppas att alla får en fin julafton imorgon!
Puss evs

shoes



Godmorgon!
Denna snygging till höger kommer från Steve Madden och skulle inte sitta helt fel till nyår, den liknande är från asos.

Ciao!


i´m dreaming of a white christmas

Oj vad det blåser ute.. Min lilla katt (som egentligen är ganska fet) tror att de är andra katter utanför som morrar så han tittar och tittar men kan ändå inte se några. Rädd blir hon också när det låter så mycket, stackarn.
Jag kom knappt framåt förut när jag cyklade mot soloteket. vinden var så stark så jag nästan stod still. Vad hände med det härliga vintervädret som ska vara här nu? All den vita snön som ska glittra? Jag håller tummarna stenhårt för att den trillar ner imorgon, då vi även ska pynta granen. Jag vill ha en riktig julkänsla, och då behövs riktig snö!

Nu ska ja ta och sova strax, god natt! / h

god natt

Nu ska jag strax gå och lägga mig, riktigt trött är jag, fastän jag sov länge idag! Sytt lite på koftan också ikväll, den som jag fyndade förra veckan.



God natt, kram evs

Första julklappen

Glömde att säga vad julklappen jag fick igår innehöll. Det var en bodylotion med lite bus effekt, en eyeliner och ett par lösögonfransar. Jag är mer än nöjd! Innan jag lägger mig ikväll ska jag nog ta och kladda på lite utav min nya lotion så ja kanske hinner få fram en lite fräschare färg tills på juldagen!



Ciao! h.

21 december - igårkväll




Det vart en lyckad kväll i lotorp igår hos matilda. Eve skrev det alldeles nyss och jag kan bara instämma i det hon skrev! Alldeles för mycket goda onyttigheter , härliga tjejer och många fina paket.

Idag har jag spenderat dagen i stan med syster och pappa. Var inne på media markt och köpte en julklapp till hela familjen! Köpte även en sista julklapp, en bh till mig själv och ett band som jag strax ska göra ett armband av. Kvällen kommer bjuda på en del pyssel, lite städning och kanske en sväng förbi soloteket om jag hinner med.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

/ hilda


Da'n före da'n före doppareda'n!

Idag har jag pysslat en del, slagit in de sista klapparna & skrivit namn på alla, tvättat, letat fram ett tyg & sytt en topp till juldagen, bäddat rent i sängen och julröjt i hela rummet, har bara dammsugning och moppning kvar - sen skiner det därinne!

Troligtvis blir det denna klädsel på juldagen, har dock inte sytt dit knapparna än för jag vet inte om jag ska sätta de fram- eller baktill!


  

                  
        
      

/ e.

söndagkväll

Kvällen igår blev mycket lyckad, en massa gott åt vi, julklappar fick vi allihop och vi drog oss inte hemåt förrän strax innan två. Det märktes att det var länge sen vi sågs allihopa samtidigt, då vi hade så otroligt mycket att prata om.
I julklappsbytet fick jag en hårinpackning, hårnålar och ett gäng tofsar. Alltid mycket behövligt, så jag är nöjd!
Tack för en trevlig kväll tjejer!



/ e

21/12

Nu har jag bytt om och ska alldeles strax åka iväg till lotorp. Centrum-varvet var trevligt och jag fyndade en mascara för endast 40 kr , sen återstår det väl att se hur bra den är!

Här kommer en bild på min nya kjol, dock inte lika snygg som kickis eftersom hennes är helt unik men ändå!



Puss, hilda!

söndag

Igår kväll var jag bjuden till hotellet för att fira att Josefin fyllde arton! Det bjöds på mycket god mat, potatisgratäng, fläskfilé och bearnaisesås beställde jag, och vi hade mycket, mycket trevligt! Kvällen bestod i stort av en massa gamla minnen prat och annat härligt, sedan började allt mer folk rulla in, tjejerna fick i sig några glas med goda drinkar och musik & dans satte igång. Jag som höll mig nykter åkte för att skjutsa på Arash och grabbarna ganska tidigt, runt tolv, men jag är grymt nöjd med kvällen. Grattis igen Josefin!

Fick även ett mms från kicki på hur snygg kjolen blev, hoppas hon inte misstycker att jag visar den.. 
e

Idag har det varit en riktigt skön dag, sov till tio, åkte och lämnade bilen till mamma, sen solade jag med A och vi planerade att göra smoothies, dock kom vi på att han inte har någon mixer, så det blev inget med det. . Nu har jag varit hemma och svirat om lite och hämtat klapparna till julklappsbytet ikväll. Ska bara få i mig lite mat först, sen tar jag paketen & glöggen och far ut till lotorp för mys med tjejerna!

Puss evsan

God morgon

Eller kanske snarare god förmiddag.. Vaknade för en liten stund sen så nu borde jag vara ordentligt utvilad! Om en halvtimma blir det en sväng till finspångs centrum med elin och amanda. Ska väl passa på och handla in julmusten jag skulle ha med till kvällens julmys!  Ska nog även ta en sväng in på kocy&co och trend för att kolla hur det går för våra armband, (jag skickar ett mess om hur det gick där sen bfy-tjejer!). Ska även kolla om bella är hemma eftersom jag lyckades glömma min väska där.. för ovanlighetens skull!



Får se om det blir att kolla lite innebandy sen med, har ändå inget bättre för mig. Men det beror väl helt på om min trogna innebandy-väninna är på sånt humör eller om hon mer känner aldrig-slösar-jag-20kr-på-tråkig-innebandy. .

Ha en bra dag! puss hilda

handbollsmatch, julklappsbyte & skolfest

Riktigt seg dag idag. Förutom att vi hade handbollsmatch.. Kändes som att idag var dagen vi skulle bryta den onda cirkeln vi fastnat i, men icke sa nicke, åter en förlust. Bara och ta nya tag och kämpa vidare, en vinst borde vi väl lyckas klara. Men jag är inte bitter för en förlust, nu är det  ju faktist jullov och det är riktigt uppskattat!!

Lyckades kamma hem två paket på julklappsbytet i fredags, vilket hör till ovanligheterna. Det vart en chokladmousse och en chokladkaka! Imorgon blir det ytterligare ett julklappsbyte men med brudarna istället. Där är vi alla garanterade ett paket var så det blir ingen tävling om dem som tur va! Lyckades hitta det jag skulle ge under fredagens shoppingrunda. Hittade även lite andra julklappar och en kjol som jag förmodligen ska ha på juldagen! Lägger kanske upp en bild på den under morgondagen. Så nu är jag i stort sett klar med alla klappar, ska bara in till stan en sväng på måndag för att fixa det sista.

Gårdagen bjöd på skolfest. Förfestandet höll till i bellas säng och stämningen var på topp! Skolfesten var väl inte en utav de roligaste jag varit på men ändå helt okej, rätt mycket folk. Hade i alla fall tur med inträdet, då en trevlig vakt tyckte att det verkade synd om mig eftersom mina övriga vänner redan hade gått in så han sa att jag fick komma in gratis! Det var egentligen inget synd om mig alls, jag hade bara inte bestämt mig för om jag skulle punga ut med en hundralapp för skolfest eller inte. Men det tackar vi för!

Nu ska jag snart ta och sova. Dröm sött
Kramar hilda


Julloooov!


e e

God morgon! 
Hur härligt känns det inte att vakna upp och känna att man äntligen får vara ledig ett tag? Dock har jag två böcker att läsa, en på franska och en på engelska, och ett religionsarbete att skriva, men det får vänta, för nu ska jag njuta av ledigheten några dagar först! 

Igår var det som sagt revy som gällde på morgonen, jag såg den iofs i förväg i torsdags med Arash och Oskar, men den var snäppet bättre igår, vilket kan bero mycket på stämningen i aulan. Matilda och Klara var jätte duktiga, och sjöng i ett nummer som inte fick vara med i torsdags, tråkigt!, för det var jättebra! 
Efter det var det julklappsbyte, oh hör och häpna så fick jag för första gången på dessa tre år vinna hem ett! En söt liten badanka fick jag, mycket bättre än ffk-vimplar och disksvampar som det fanns i andra haha. 

Efter vi önskat varandra god jul och gott nytt år, så for jag & kicki med hennes syster + kompisar in till stan för en sista julshopping, så nu är alla klappar klara! Jag köpte även en kofta på secondhand som jag tänkte visa upp nu, men då jag glömde ta med den så får det bli en annan dag. 
Igårkväll var det skolfest, men varken jag eller Kicki var något sugna på det alls. Istället hade vi syjunta hos mig, hon sydde sin kjol hon ska ha på juldagen (vilken verkar bli ursnygg) och jag satt som en annan skräddare och sydde upp byxor åt herr Ghambary. När jag får tid över en annan dag ska jag sy ett linne till kjolen jag ska ha på juldagen, hoppas det blir bra!

Nu sitter jag här och väntar på samlingen, är inte alls pigg på match idag! 
Ikväll är jag bjuden till hotellet på födelsedagsmiddag för Josefin som fyller 18 idag! Det blir nog mycket trevligt och gott om inte annat! 

Ha en bra lördag, kram evs


18.54



Kom precis hem från mina småbrudars handbollsträning, vilket var kul men väldigt ansträngande. Då vissa, nämner inga namn, skriker,  pratar om annat, studsar med bollen och gör allt man inte ska göra, . Visst är dem oftast otroligt gulliga och snälla, men ibland kan även en liten sötnos bli ett odjur! Nu ska jag ladda om inför egen träning med en massa klementiner och blodapelsin.

Känns otroligt skönt att det var sista skoldagen idag och att vi får jullov imorgon! Åkte och handlade julklapp till klassens julklappsbyte idag efter skolan, så nu taggar jag inför att tävla om en massa paket imorgon, haha! Håller tummarna för att vinna ett paket med julskum i, men jag kommer väl säkert lyckas plocka hem ett paket med mjöl eller liknande.. Om jag lyckas få ett det vill säga!  

Puss! hilda

Go kväll

Hoppas att alla har haft en lika härlig onsdag som jag! Sov länge och gick sedan till skolan som började kvart över elva. Spenderade hela religionskunskapen vid datorn och kollade mest på kläder, bl.a. den här söta kjolen som Kicki kanske ska klicka hem från Style by stars! 

(Det verkar inte funka att länka i texten; http://www.stylebystars.com/ProductPopup.aspx?filename=miniskirt_body_592.jpg )

Efter det var det idrott, det var dessvärre inte lika kul då vi hade olika stafetter och förlora kan man ju inte, så vi sprang på liv och död. . Lektionen efter var det prov i rättskunskap, vilket känns som att det gick jätte bra! Hoppas att inte alla tyckte att det var lika lätt som jag och Kicki, då inser nog Micke att han gjort ett för lätt prov.. och det vore väl förargligt! 

Efter skolan åkte jag till Arash, och vi har sovit, tvättat & lagat otroligt god lax, vilket nog han får ta äran för! Sen åkte jag en sväng och hälsade på gamlingarna på mammas jobb, inte direkt förvånad när ingen kände igen mig sen jag jobbade där i somras.. Lånade bilen av mamma, for hem någon minut innan jag åkte till Josefin en sväng. Sen hämtade jag mamma, åkte tillbaka igen till Arash och sitter nu i min ensamhet och övar på svenska redovisningen vi har imorn. Ska nog kila ner strax och hämta tvätten, så slipper vi det sen.. 

Imorn är det torsdag = sista dagen innan vi går på jullov = sista riktiga skoldagen den här terminen = bara en termin kvar!! 

 e

Puss & kram evs!

städning

Nu känner jag mig duktig, men tyvärr pigg också.. Fick ett litet kvällsryck och började städa! Rensade även bland alla väskor och påsar och hittade en och en annan godbit! Hade även turen att få reda på att en viss elin hade min jacka, som jag trott att jag var klantig nog att tappa bort, men så var inte fallet. Så nu är jag en jacka rikare, plus att jag fick tillbaka min klänning som jag inte hunnit använt än, ett par termobyxor & ett tält, tror det var allt, haha!

Annars tillbringade jag dagen med att sola med elin j, vart tyvärr bara en kortis så de syns ingen skillnad, äta mammas nybakta saffranslussekaka, leta efter något att ha på sig på juldagen, vilket inte har gått så bra, dricka te med elin när hon kom med mina saker och städa somsagt! Skapligt trevlig dag som även bjöd på en skön sovmorgon.
Någon shopping blev det tyvärr inte av, men det tar vi igen på fredag istället!

Nu blir det ett avslappnande bad med tända ljus!
Dröm sött, kram hilda!

saturday night in pictures


träning

Rätt nyss hemkommen från en välbehövlig handbollsträning. Känns som om det var riktigt längesen jag tränade eftersom träningen vart inställd i torsdags. Har dock inte duschat än så känner mig riktigt skabbig och håller på och fyller upp ett bad för tillfället. Lägger även in lite bilder från lördagen, och inser att vi inte tog särskilt många från våran utgång men däremot har vi en hel del bilder från vårat lussande! Så dom får ni strax se..

Nattinatti / hilda

god morgon!

Otroligt skönt med sovmorgon till tolv idag, så himla skönt att kunna ligga o dra sig länge för en gångs skull. Nu ska jag sätta igång med att plugga lite rättskunskap, kommer inte hinna med mycket plugg ikväll då vi både har lussande och handbollsträning.. Men det känns ändå som att jag kommer klara det bra. 

Hoppas att Hilda kan lägga in bilderna idag från i lördags, jag vill också se dem!!

ha en bra dag!
evs

lite efter,

Kan slänga in lite bilder från halloween eftersom vi inte har helgens bilder!



Ha en fortsatt trevlig kväll!

all I want for christmas

Har precis fikat lite, lussebullar, arraksbollar och tända ljus, det enda som saknades var julmusten. Nu har vi även snö ute som inte har töat bort eller blivit till slask. Hoppas bara den håller i sig till julafton, det blir ju ingen riktig jul när inte snön lyser vit ute, så snälla tomten - ge oss en vit jul i år!
Dagarna bara flyger förbi och på fredag får vi ett efterlängtat jullov! Ser fram emot att se årets julrevy där våra snyggingar klara och matilda medverkar! Hoppas den blir minst lika rolig som fjolårets.

'

På onsdag blir det nog en sväng in till stan med mr brandt, julklappsshopping står på schemat! Vart ju inte så lyckat senast jag var inne och i helgen hann jag inte med något shoppingvarv så nu är det dags. Hoppas vi hittar det vi ska ha!

Har tyvärr min kamera hemma hos klara så kan inte uppdatera med några bilder från helgen, kan bli imorgon istället!

Ciao! hilda

måndag

Usch vad trött jag är efter helgen!
Lite dålig uppdatering har det också varit, men här kommer resumé:

Lördag: Lussande på ålderdomshem, vilket gick bra och de gamla var så rara så, mycket roligare än när vi lussade på företag! Sen for jag, Hilda och Klara in till stan för att hjälpa Kicki och Matilda på UF-marknaden. Försäljningen gick jättebra och det var mysigt med all julskyltning överallt. Senare for vi hem igen för att lussa på slottet & hotellet. Lite bilder har Hilda på sin kamera, men verkar inte ha lagt in dom än! Det gick också bra, och publiken verkade nöjd!
Efter det blev jag Hilda och Klara otroligt sugna på att gå ut, satt med hög musik i bilen och fick även Matilda att tagga till! Vi åkte och hämtade henne, efter många om och men, för att sedan förfesta hos Klara som var ensam hemma.
Efter lite strul med motoroljan, kom vi till Hugo. Jag kan inte påstå att det var den bästa musiken som spealdes direkt, den var rent ut sagt väldigt dåligt, men vi (eller iaf jag) hade kul ändå! Det blir vad man gör det till, som man brukar säga. Jag hade en eller två bilder på mobilen, men fick visst med mig fel sladd för att lägga in dem, så det får bli en annan dag. Fler bilder har Hilda.

Söndag: Vi sov hos Klara och pallrade oss upp runt klockan tio. Kicki kom och hämtade oss vid kvart i elva, för attt åka in till stan och sälja armband ytterligare en dag. Det var inte riktigt samma kundflyt denna dag, men vi är ändå nöjda med helgen i stort! När jag kom hem, vid fem, satte jag mig för att räkna pengar vi tjänat, men somnade nästan på en gång. Sov nästan ända fram till Arash kom hem från stockholm, dvs. kanske till 7-8, men blev inte mycket piggare av det.
Sedan åkte vi hem till honom och kollade äntligen på senaste Gossip Girl! Såg lite kort på serien på tv igårkväll också, men USA verkar vara nästan en hel säsong före, tur är väl det!

Idag var det otroligt segt att gå upp vid sju, och sedan ha oförberett prov på franskan. eller prov och prov, men vi gjorde iaf hör- och läsförståelsetest, som vi sedan skulle lämna in. Fast jag tror att det gick bra! Nu har jag hål en stund, måste(!) plugga rättskunskap och ta kort på lite armband att lägga in på hemsidan.. Vi har prov på "avtal" på onsdag, och jag har inte börjat än + att kicki nämde igår att det verkade svårt, känns underbart!
Jag hade hoppats att någon kunde vara i skolan och hjälpa mig med att ta kort på armbanden, men Matilda & Klara tränar med revyn, Hilda är okontaktbar(?!) och Kicki var tvungen att åka hem och plugga, vilket är förståeligt då hon har två prov på onsdag..

Så om det ska bli något gjort är det väl lika bra att sätta igång nu..!
Hopppas ni haft en fin helg, kram evsan

hemmakväll

Blev en lugn hemma-kväll med idol och lite smaskigt ikväll. Kul att Kevin vann, han vart så himla glad!
Nu är jag trött efter en lång dag och kommer somna bums när jag släcker lampan. Att lussa tar mer på krafterna än vad man kanske tror och imorgon väntar ännu en fullspäckad men förhoppningsvis ännu roligare dag! Har tyvärr fått så himla ont i halsen så jag hoppas att min röst håller.. Jag får ta lite mucoangin(tror det var så det hette?) så känner jag ju inte av den så mycket i alla fall, då de ska ge en bedövande effekt. Hoppas även att det kommer massa folk och handlar armband av oss i Linden imorgon och på söndag!!


Sov så sött! hilda

fredag

Nu är vi äntligen hemma efter en mycket ansträngande lusse-dag. Samlingen var kvart i sju imorse och när alla var på plats for vi direkt till första platsen att lussa på. 22 företag och industrier har vi hunnit med nu ända fram till klockan fyra. Mycket skratt blev det, inte kanske på de lämpligaste ställena, och även en och en annan tår har fallit, men kul har det varit!

Nu är jag otroligt trött och hungrig, måste få i mig något snart och vila några minuter. Har inga planer för ikväll, men förmodligen blir det något lugnt och stilla, något annat skulle jag inte orka.

Imorgon har vi lite lussande på äldreboenden m.m. och efter det ska jag, Hilda och Klara fara vidare in till stan. Där ska vi hjälpa Kicki & Matilda, som kommer stå därinne redan ifrån klockan tio, med våra armband på UF-marknaden. Hoppas att det går bra för oss, nu när vi kämpat så mycket den senaste tiden men allt kring projektet.
Imorgon kväll ska vi först lussa på Siemens luciabal på slottet och sedan på hotellet igen, det blir nog fint! Då är Akcanna + synten med oss också.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!
kramar evs

julbord

Lite bilder från mina fynd igår;
   

Nu är jag mätt och belåten och ska strax krypa ner för att ladda inför morgondagen. På hotellet fick vi julbord, årets första, och det smakade underbart gott. Kvällens lussande blev mycket lyckat, vi klarade oss utmärkt på egen hand! Dock hade jag inga nya kanalljus/kronljus i kronan, så vid minsta lilla rörelse jag gjorde skvätte stearinet åt alla håll. Hela håret blev indränkt och nu har det tagit lite mer än en timme att få bort eländet, men det är smällar man får ta!

Imorgon ska vi upp tidigt, samling 06.45 för att sedan fara runt på 22 olika företag och sjunga oss hesa. Då är det batteriljuskronan som gäller, pga brandrisken eller något annat dumt påhitt, men jag slipper ju iaf stearinstänk!

Nu måste jag sova om jag ska orka pallra mig upp imorgon när klockan ringer klockan sex..
God natt!
Evsan

ikea

Efter skolan idag for jag och Arash till Ikea! Tanken var väl egentligen att försöka hitta lite julklappar, men så blev inte fallet. Istället hittade jag två fina kjolar och ett par skor till mig själv, kanske har jag något av dem på juldagen. Egentligen ville jag sy något eget, men hittade inget kul tyg och känner mig inte speciellt inspirerad nog för att sätta mig och sy just nu, kanske till nyår! 

Tyvärr är sladden till kameran borta, och mobilsladden har jag inte heller här, får visa mina fynd en annan dag! 
Köpte även lite saker på Ikea till projektet, tre förvaringslådor till armbanden, smyckesskålar och en stor svart duk till marknaden på lördag-söndag. Jag tror det blir kanon! 

Imorgon ska jag upp tidigt igen, Arash ska iväg på fika + relax-konferens i Nyköping och ha det trevligt och jag måste köpa påsar till armbanden... 

Vi ska även lussa på hotellet imorgon kväll, utan Aksanna, så vi får se hur det går! Vi vet inte ens när vi ska samlas, men jag kan nog slå en pling till hotellfamiljen Bergström och höra mig för. De borde ha någorlunda koll!

Nu ska vi krypa ner, är sjukt trött efter bilturen hem och den mycket goda maten som serverats! 

Puss och god nattt,
evsan 

lussande

Nu väntar en hel del lussande framöver och det tar start redan imorgonkväll. Fredag blir det heldag och på lördagen lussar vi både morgon och kväll och däremellan ska vi in till Norrköping eftersom vi ska vara med på Lindenmarknaden med vårt uf-företag, braceletsforyou. Vi ska även medverka i marknaden på söndagen så helgen kommer vara rätt uppbokad för vår del. Men det blir förhoppningsvis kul och går bra så det blir värt mödan! Vårt sista luciatåg går vi på tisdag om jag inte minns fel och efter det kan man äntligen pusta ut! Vi får ju två julbord när vi lussar med och det känns ju inte fy skam, var ju trots allt ett helt år sen man åt julbord så det ser jag fram emot!

Sov så gott, kram hilda!


today

Dagen bestod av skola med sovmorgon och enbart två lektioner, sådana dagar älskar jag. Satt kvar två timmar efter skolans slut med projektet men redan fyra åkte jag hem, vilket börjar höra till ovanligheterna att komma hem så pass tidigt. Valde även att ta bussen hem i snön då det inte känndes allt för lockande att gå med cykeln hem och några lysen hade jag inte med mig, som man måste sätta på cykeln om man ska cykla då det blir mörkt så tidigt. Lyckades ju cykla rakt i famnen på farbror polis för några veckor sedan utan några lysen och det var inte särskilt omtyckt. Så den tabben ska jag inte lyckas med en gång till, så glad ska han inte få bli lilla farbrorn som bötfällde mig.

Resterande dagen har jag spenderat framför tvn, i sängen och vid matbordet - riktigt slappt med andra ord!
Har kollat lite klänningar som skulle vara fina till juldagen, vill iof ha en till julafton och nyår med, men juldagen tar jag i första hand. Det syns kanske att jag gillar svart? men vem gör väl inte det! Snygga ryggar är också något jag ofta faller  för. Vi får se om jag hittar någon favorit och om det blir någon beställning snart!

     
   
asos

puss! hilda.

luciakröning & skoldag

Känns väldigt skönt att ligga i sängen efter en låång skoldag, närmre bestämt 13,5 timmar. Vi satt kvar efter skolan för att tillverka armband inför julmarknaden i helgen och lyckades inte ta oss därifrån förens nio. Men vi fick en hel del gjort iaf.  Morgondagen lär bjuda på några timmars armbandstillverkning den med, dock har jag sovmorgon vilket känns underbart härligt! Så jag lär vara fit for fight när vi ska sätta oss och pilla med alla små berlocker och tillbehör..

Lördagen bjöd somsagt på luciakröning, kvällen blev inte som planerat men väldigt trevlig ändå som evs skrev i inlägget härunder!


   
   
Bilder på begäran av Elin, som missade kröningen.

Puss & kram hilda.

dålig uppdate

Nu har vi haft lite dålig uppdatering ett tag.. Men då jag stannade hemma från skolan idag och ändå sitter vid datorn och skriver arbeten kan jag lika gärna skrapa ihop ett inlägg!

I lördags var det som sagt kröning, vilket gick jättebra. Alla var så fina så och mycket folk kom det! På kvällen åkte jag hem för fika med lite släkt och vänner, innan jag mötte upp de andra på O'learys (?). Några av dem var igång och bowlade, medans vi andra satt bredvid och hejade och hade trevligt. Efter det åkte vi hem till Simon Bergström, bara myste och delvis kollade på Britney-dokumentären de stunder grabbarna kunde vara tysta. . Robert och Simon bjöd på lite stämningsfull musik med gitarr och sång, mycket mysigt!

Egentligen skulle jag hämtat några grabbar i stan senare på natten sen, men planerna ändrades och kasnke var det lika bra. Annars hade jag nog aldrig orkat sitta hela dagen igår o plugga..

Igårkväll hängde jag med Arash som kom hem från sthlm vid halv nio. Och imorse åkte han till jobbet i stan på en kurs, vilket var bra för då kom även jag upp skapligt!

Nu ska jag fräscha till mig lite, för att sedan åka till tjejerna och tillverka en massa armband.. Vi har endel att göra fram till UF-marknaden i Linden kommande helg!

Ha en bra dag!
puss evs

evs


slappkväll

Ikväll har jag haft en riktigt slapp och skön fredagkväll. Stödade lite, åt gott, fikade nybakta lussekatter (va härligt det är när man börjar få julkänsla), såg på idol, badade och fixade lite med mina naglar! Känndes som en perfekt kväll efter en fullspäckad vecka och inför en, om inte ännu mer uppbokad nästa vecka. Innan dess var det skoldag med projekt och idrottslektion. Tove och nelly hade hand om lektionen så det var bowling, vilket var kul, dock kunde jag inte vara med pga min rygg.

Nu ligger jag här i sängen och tänkte strax sova. Imorgon blir det luciakröning så då ska man väl vara någolunda utvilad! Kvällen kan bjuda på en utgång om vi hittar någon stans att vara innan, annars kan det bli bio. Blir nog bra vilket som!


Nattinatti, Hilda.


puh,

Äntligen hemma efter en lång dag! Kvällens träning blev inställd så nu blir det nog en slapparkväll framför en bra film, eller lite rensning i garderoben vore ju inte helt fel.

Dagen förövrigt har varit helt okej, lite lektioner, lite hemsidepill på håltimman, sen blev det en sväng förbi kocy&co och Trend för att kolla till våra armband innan det var dags för mitt sökande efter lucianattlinne.. Kunde inte bestämma om jag skulle ha ett någorlunda förkort lucianattlinne eller ett lagom långt men mindre fint staffanlucianattlinne så det blev ett köp av dem båda. Så nu har jag tid att testa dem i lugn och ro här hemma!

Sångövningen gick helt okej, känns dock som att det är för tidigt att kröningen är på lördag då vi inte är helt hundra på texter, ordning och så vidare.. Men det löser sig nog!


Kan även tillägga att en trevlig kvinna från h&m ringde mig idag, hon hade nämligen hittat min plånbok inne i butiken. Varken jag, eve eller kicki kom ihåg att vi varit inne på h&m så det var ju bra jobbat.. Men som tur va hade jag min vanliga tur och min plånbok är tillbaka hos sin rätta ägare!

Nu blir det choklad & film somsagt, ha en fortsatt trevlig kväll!

kram hilda


I'm dreaming of a white christmas

Imorse när jag vaknade var det alldeles vitt utanför fönstret, igen. Hoppas att det ligger kvar längre den här gången, så tråkigt när det är blött ute! Dagen till ära hade jag även sovmorgon till tjugo i tolv, så jag passade på att sy dit ankeldragkedjor på ett par jeans.
 
Nu sitter jag i skolan och har historia, vilket är otroligt tråkigt. Vi gör ett grupparbete om USAs historia, delvis intressant iofs, men jag bara orkar inte bearbeta fakta idag.. På svenskan innan fick vi reda på betygen för nationella. Jag fick starkt VG, vilket jag är jättenöjd med, med tanke på att de bara var några några få av 90 elever som nådde MVG.


Egentligen skulle vi inhandlat material till armbanden idag, men eftersom det blev strul med inköpslistan så blir inte det av.  Fast å andra sidan hinner jag då istället komma hem en stund efter skolan, vilket börjar höra till ovanligheterna. Senare ikväll är det sista luciaövningen innan kröningen och efter det handboll, hoppas det blir kul.

känner att jag nog behöver sova en stund när jag kommer hem sen om jag ska orka kvällen, känner mig hängig och trött.. Hoppas att inte sjuklingen där hemma, lillebror, har smittat mig!

och förövrigt är jag supersugen på julmust nu!
Kram evsan
evs

staffan var en stalledräng

Räknas man inte om man är runt 180 lång? Tydligen inte som tjej iaf för några sådana lucianattlinnen lyckas jag aldrig hitta. Kommer ihåg att jag var tvungen att köpa ett staffan-var-en-stalledräng lucianattlinne till lucia i nian, vilket jag tycks ha tappat bort då vi endast har dam lucianattlinnen(stlr XL!!) hemma och de är ändå för korta.. Plus att staffanlinnen är rätt breda och fula, men sånt får man vänja sig vid. Får bli akutletande av detta imorgon, så håll tummarna för att jag hittar ett! Är bland det fulaste jag vet när någon i ett luciatåg har knälångt lucianattlinne.

sov så gott! kram h


träning och massage


Först och främst en liten bild från när vi hade företagsfirande efter helgens förtjänst, haha!

Nu är jag urstigen ur duschen efter en ganska ordentlig löparrunda, och nere i vardagsrummet väntar mamma och massagebänken! Jag kan inte ens minnas när jag fick massage senast, så ikväll är det på tiden att det är min tur att få njuta en stund. Har även dragit igång en maskin tvätt som jag hoppas hinner bli färdig innan jag ska sova, vore kul att bära lite kläder imorgon också!

Nya gossip girl avsnittet är hemladdat nu också, vill kolla nu(!), men ska hålla mig till fredag då a gör mig sällskap!! :) har även laddat hem SAW 5. Jag tror inte jag sett den, kände iaf inte igen scenerna i början, så den måste jag också se!

Jag lider fortfarande med Hilda, fy att tappa plånboken! Hoppas hon hittar den imorgon, för Kings vägrade ju iaf att svara förut när jag ringde. .

Sov så gott sen när det blir dags,
kram evs

shopping & otur

Dagens religionslektion var inställd så jag hade bara idrott med skridskor, riktigt skönt. Gled runt som bambi på hal is, men stod upp gjorde jag trots allt!

Åkte till stan direkt efter idrotten och matilda lyckades tyvärr droppa mobilen i toan och inte nog med det så har jag förlagt min plånbok någonstans i stan.. Förhoppningsvis ligger den inne på Kings och väntar på mig. Får ringa direkt när dom öppnar imorgon och fråga efter den. Så några julklappar blev det inte tal om att köpa för min egen del. Sprang mest runt och letade efter en jacka till eve, vilket vi tyvärr inte lyckades hitta. Förhoppningsvis åker jag in till stan en sväng imorgon med för att hitta min plånbok och kanske även lite julklappar!

Nu ska jag sätta mig och fixa lite på våran hemsida innan det bli lite mat.
Ha en fortsatt trevlig kväll. puss hilda


hemsida & toning

Har varit en riktigt fullspäckad dag, vilket ni kunde läsa i evs inlägg här nedan. Men samtidigt väldigt trevlig! Känns riktigt bra att hemsidan är uppe nu då vi hade hoppats att den blivit klar lite tidigare.

Måndagen bjöd på en rätt slapp dag då de blev att vila ut efter helgens bravader. Köpte en jacka i stan, välbehövlig nu när kylan tränger sig på. Fick även ett ryck på kvällen så jag och elin slängde i en toning i mitt hår. Så nu skippa jag den guld-ljusbrun-grå-tråkiga hårfärgen jag nyss hade för att köra på lite brunare ett tag igen. Kanske slänger in en bild imorgon.

Morgondagen bjuder på skridskoåkning i skolan, kan bli spännande då en annan inte riktigt har skridskor som en utav de bästa talangerna.. Hur det går återstår att se! Efter skolan blir det nog julshopping med brudarna vilket blir väldigt trevligt.

Nu  är det sovdags. Kram hilda

Bracelets for you



Just det, glömde i all hast att lägga in länken till hemsidan!!

www.braceletsforyou.se, så nu är det bara att börja beställa :)


kram evs

äntligen hemma









Åh, jag vill åka till Thailand nu och träffa min kusin Zeb! Har inte sett honom på jättelänge, sen de flyttade dit i januari... hoppas det blir av snart, skulle vara otroligt skönt att åka utomlands och slippa det här hemska vädret..!

Idag hade vi som sagt projektdag och mycket har vi hunnit med. Började klockan åtta imorse, har redigerat färdigt nästan allt med hemsidan, skrivit inköpslista, tagit kort, räknat armband m.m... Ni ska veta hur mycket jobb det är bakom allt detta! Vi var inte färdiga förens vid 5 idag, då jag åkte direkt från skolan upp och tränade småtjejerna. Sedan var det föräldramöte, vilket gick bättre än förra gången då endast 4föräldrar närvarade, haha.
Efter det åkte vi hem en sväng till Hilda, åt lite och kollade handbollen. Tråkigt att de inte kunde ta hem vinsten när de ändå ledde matchen så pass länge!
Sedan var det dags för träning, jag var otroligt otaggad, men när vi såg att specialidrottsläraren var uppe och skulle kolla på oss fanns det inget annat val än att bita ihop. Tur att det var en kul träning iaf! Träningen slutade vid tio och då hade vi lite betygsamtal för vår handbollsprofil, vilekt gick bra. Lång tid tog det, men nu är jag äntligen hemma igen!

Hu, nu måste jag sova för jag är så otroligt trött efter denna dag!!
Puss & god natt,
evelina

ledigt

Så otroligt skönt det var att vara ledig idag! Jag hade inget bestämt på schemat, utan jag har tagit dagen som den kom och pysslat med lite allt möjligt. Inte heller hade jag ställt klockan imorse, utan jag sov tills jag vaknade så nu känner jag mig totalt utvilad. Gick upp och åt frukost och satte mig med lite bokföring för att räkna på hur mycket vi sålt under helgens öppet hus och marknader. Vi är nog alla förvånade över hur bra det har gått hittills för oss, och vi hoppas såklart att det håller i sig!
Efter frukosten började jag städa. Jag vet inte varför, men jag har en passion för att städa. Har jag inget bättre för mig börjar jag alltid att plocka iordning på saker, vilket iofs inte är en dålig egenskap.. Så nu är mitt rum och hela övervåningen samt köket kliniskt rent. Hoppas mamma blir glad sen när hon kommer hem!

Imorgon är det projektdag och förhoppningsvis kommer då även vår hemsida upp för allmänheten. Det är den vi ska arbeta mest med under dagen, förutom att ta lite bilder på de nytillverkade armbanden och planera lite inför julmarknaden i Linden om två veckor. Återkommer imorgon om adressen, för att sen hoppas på att några beställningar trillar in!
Idag är det första december också, då vill jag att det ska snö! Vill inte ha mer regn och mörker..
Nej, nu ska jag krypa ner i min nyombäddade säng och lyssna på allt min kära ipod har att erbjuda,
godnatt, evs

 evs Vad mycket mitt hår har växt förresten på bara ett år, på tal om ingenting! Hade nästan axelkort förra året!

god morgon

Väcktes nyss av mamma, blir nog en sväng till stan strax!

Gårkvällen var trevlig & bjöd somsagt på mys med tjejerna & pizza. Wallander tittandet höll i sig till nyhetsreklampausen, men sen var de flesa av oss så trötta efter en fullspäckad helg så det blev hemfärd till en efterlängtad säng.

Hoppas ni får en trevlig dag! kram h.

ps. Såg även att eve är i tidningen nu. Går att läsa här & här för den som missat! ds.

RSS 2.0