god kväll

lite bilder från i fredags..
            

nu sitter vi hemma hos Matilda några stycken och väntar på att Wallander ska börja. Riktigt sugna på en ordentlig myskväll ikväll!

sammanfattning av helgen,

fredag - skola, tillverkning av armband, utgång på hugo och otten vilket var helt okej kul!

lördag - öppet hus, som förövrigt gick jättebra och vi sålde många fler armband än väntat!, sen tillverkade vi armband i hela 8timmar! tur iaf var att Evs föräldrar behandlade oss som kungar och serverade oss med allt möjligt under hela kvällen!

söndag - på morgonen fick vi knalla till hårslingan där vi fick håret fixat, sedan var det dags för modevisning i gallerian, evs visade upp kläder från sportbutiken och hilda från mingla. kvart i fyra var röstningen klar och vinnaren utsågs, så nu väntar en hel del lussande framöver för oss!

nu sitter vi som sagt och bara ska kolla på tvn, imorgon har vi kompledigt pga. öppet hus. Gud så härligt det ska bli!!
i veckan har vi inte planerat mycket än, men det blir nog mycket arbete med projektet inför marknader i Linden nästnästa helg.

puss
evs & hilda


finspångs lucia

Vinnaren är våran egen Evelina! Grattis, du kommer att vara en perfekt lucia :)



Puss! hilda

today.

Dagen var fullspäckad men rolig. Vi satt i princip fastklistrade i skolans cafeteria dagen lång & pyssla & dona. Fick iordning på det vi skulle & nu står vår "monter" & väntar på oss i caffan. Imorgon, på öppet hus, blir vårt första säljtillfälle (förutom att vi precis lämnat armband till Kocy&co & Trend). Så vi får hålla tummarna för att det går bra & att vi kanske kan få några armband sålda!




Nu får jag ta nya tag, dags att komma på var vi ska hålla hus ikväll. Vissa fixar allt i sista sekund.. Men det blir nog bra ändå! Evs ska somsagt dokumentera kvällen så det blir nog en update med bilder inatt, eller kanske imorgon. Ska ju trotsallt vara i skolan klockan åtta imorgon så mycket sömn lär det inte bli.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
puss / h.


fredag!

De senaste morgnarna den här veckan har jag varit så sjukt trött och verkligen inte orkat gå upp, men då min första tanke imorse var "äntligen fredag" blev jag genast mycket piggare. Nu har jag precis haft engelska och inväntar de andra tjejerna för att börja tillverka armband. imorn är det öppet hus och vi har kvar en del att fixa med till vår monter, men vi är nog klara med det mesta! Det återstår bara för mig att gå och växla lite pengar på banken till vårt kassaskrin och vi måste fixa färdigt med all dekoration.

Ikväll har vi tänkt utgång, riktigt länge sen nu. Jag ska dock ställa upp o köra brudarna, men stannar kvar där inne, så med skjuts blir det inget krångel. Dessutom kan jag då stå bakom kameran och dokumentera kvällen så det blir av!

Kicki har sin stadskörning idag och jag hoppas det går bra för henne! Hon gjorde halkan häromdagen också, åh jag vill göra den igen, tyckte det var jättekul!!

later, puss evs

ps. vad tycks om den nya headern? haha. Vi ville inte ha kvar den gamla, så jag komponerade ihop en snygg som vi har så länge, very nice!

dagen.

Kan bara hålla med eve om att vi varit riktigt flitiga idag, & även igår. Morgondagen tycks bjuda på ett lika fullspäckat schema med armbandstillverkning högst på listan. Var ju även med i Finspångs julbilaga i nt & folkbladet idag med vårt projekt. Duktiga som tidningen är hade dem lyckats ha med vårat reportage, exakt likadant förutom att en bild skiljde, på två sidor. Men det gör inte oss nått, bläddra man förbi förstasidan så får vi ju en chans till på baksidan!
Var ju även med om ett missöde när det var luciaintervju med folkbladet. Jag ville tydligen ha mitt handelsaktiebolag som tärna, då jag hade sagt mitt handbollslag... Plus att dom snodde klaras mening till min intervju och glömde bort min lillebror i familjen. Men sånt lär väl vara vardagsmat nu när vi är kändisar, haha!  


Nu är det dags att krypa till sängs.

Sov gott, puss hilda.


haha

Måste bara berätta om vår roliga incident igår!
Jag och kicki tog min brors bil för att göra lite ärenden till projektet. Jag kollade bensinmätaren när jag satte mig, såg att den stod på halv tank och konstaterade att jag kunde låna den utan problem.
När vi åkt en bit började bilen sakta hoppa fram och inget hände då jag gasade, så vi rullade åt sidan och kicki gick ut för att fråga någon om hjälp. En gubbe stannade oc inte heller han kunde förstå vad som var för fel. Vi bestämde oss för att tillslut ringa pappa, ville inte göra honom arg i onödan haha, men då hoppade bilen igång igen när vi försökte för tusende gången.
Så glatt åkte vi vidare, men då vi precis passerat en rondell dog den igen och där står vi, väldigt olämpligt, två blondiner i klackar och utan jacka som stora frågetecken, haha! det måste varit en kul syn!

men eftersom ingen verkade ville hjälpa oss, så bestämde vi oss ändå för att ringa pappa, som endast skrattade när jag berättade vårt missöde. Det dom "råkat" glömma berätta för mig är att bensintanksmätaren är trasig, så min bror hela tiden håller koll på km-mätaren för att veta när det är dags att fylla på! åh, vi hade alltså fått bensinstopp! så jag fick lämna kicki med bilen, springa (fortfarande utan jacka i detta kalla väder!!) till närmsta mack och låna en dunk med bensin, men som tur var så gav en trevlig dam mig skjuts tillbaka, så jag behövde bara löpa en sträcka.

Så nu har vi iaf lärt oss en läxa - lita aldrig på bensinmätaren!

hurtiga tjejer!

gsfg
Hu, idag har varit en hektiskt dag!
Började med att jag och kicki satte oss i skolan vid 8 och började arbeta med projektet medans de andra hade lektion. Vi hann stämpla alla våra påsar med företagsstämpeln, göra små infolappar att lägga i var och en av påsarna och pyssla ihop egna prislappar att ha på armbanden inför kommande marknader.
När vi sedan slöt oss samman med de andra i gruppen har vi hunnit göra infobroschyrer vi ska dela ut, redigerat lite på hemsidan, tillverkat lite armband, gjort visitkort, tillverkat en armbandsmonter till marknad m.m.. vem kunde ana att det är så mycket att göra med ett UF-företag?!
idag har vi jobbat 8-17, med lite skola emellan korta stunder, sedan hann jag hem 10min innan det var dags att fara vidare på lucia-träningen. Hann även smita förbi edqvist(?) för att mäta ut min lucia-krans och kolla upp vilka kläder jag ska ha på mig och visa upp för sportbutiken på söndag!
efter luciaträningen åkte vi upp för att träna handboll, men det visade sig inte vara någon träning.. kanske lika bra då jag har hunnit städa mitt rum nu ikväll istället, och kollat på tv en stund för första gången på länge!

dessutom fick vi reda på att matchen vi skulle spelat imorn inte blir av, vilket innebär utgång utan krångel - härligt!

imorgon ska vi åter igen arbeta med projektet, har mycket att fixa inför öppet hus på lördag.. men kul är det ska ni veta!

vi hörs imorgon!
kram evs

come back!

Eftersom många från alla håll och kanter tjatar om hur mycket de saknar vår blogg så tänkte vi, varför inte göra alla tillfreds och börja igen!!

Det har hänt mycket, mycket sen sist och förhoppningsvis kan vi lägga upp lite bilder i våra kommande inlägg om vad vi pysslat med under denna långa bloggpaus. Åh vad kul det känns, att få berätta om alla sommarminnen och allt annat vi har hunnit med! Hoppas ni fortfarande hänger i, för nu kan ni även följa vårat projektarbete med vårat UF-företag där vi tillverkar egna armband!

nej nu ska jag sova, mer får det bli imorgon!

puss evs

RSS 2.0