today



Det har återigen varit en solig och härlig dag som började med bad, sallad, strandtennis med mer i Älgsjön. När vi kände oss nöjda där ute så åkte vi hem till Matilda för lite bad i poolen idag igen. Kvällen bjöd slutligen på lite beachvolleyboll, där det inte var så hög nivå på spelet, men kul var det i alla fall!

Nu är det snart sovdags. Imorgon blir det Bönergården igen.
sleep tight!

friday night in pictures

Här kommer en bildbomb från en grymt lyckad kväll! ;



today



Har varit en otroligt varm och härlig dag som mest spenderats hemma hos Matilda i poolen. Blev även lite fotbollstittande på kvällen vilket var ganska trevligt det med. Ska slänga in lite bilder från i Fredags nu om blogg.se vill börja sammarbeta lite bättre..

Miss you babes!




Det börjar bli lite tomt utan er här hemma...

SATURDAY


Häromkvällen knepade jag ihop ett armband med några utav de överblivna berlockerna från Bfy som vi så systerligt delat upp i företaget, vad jag kommer att sakna våra pysselstunder!

huhu, hemma efter en lång arbetsdag från halv åtta imorse. Förkyld har jag blivit också, hostar så att jag tror att jag ska kvävas.. Ikväll ska jag därför bara ta det lugnt, sätta mig och sy lite tänkte jag göra för jag har fått en massa gamla gardintyger som mamma hittade häromdagen, nice! Nu ska jag ner och dricka te,

EVAN

smultronstället


22.05



Rotade igenom bland pappas gamla solglasögon igår och hittade en hel del gamla godingar. De överst kan nog komma till användning, de runda däremot passar nog inte riktigt på mig, även om jag tycker att det är ganska coolt med runda brillor. Förövrigt har det varit en riktigt härlig dag idag med, älskar verkligen detta sommarväder!

here I am baby!



Lite smått dålig update från min sida, men här har ni mig iaf, glad för två nya hårband jag fann i lilla smyckesaffären idag i söderköping, endast fem spänn styck också! Vi har varit där ett gäng och ätit oss mätta och myst i kvällssolen, härligt! Förövrigt har jag varit med grabbarna i smu idag igen, det gäller att ta vara på ledigheten ordentligt, sola, bada och spela myket volleyboll - älskar't! Imorn börjar jag jobba vid fyra igen och kommer att jobba hela helgen...Det är bara att bita ihop och komma igen, förhoppningsvis får jag ut de rara gamlingarna på innergården, så att jag iaf kan få skymta lite av solen!

So long,
EVAN

tonight



Idag har varit en riktigt lyckad dag. Började med sol, bad, beachvolleyboll, sallad, melon osv. i Bönergården. Efter det var det bara att åka hem, duscha av sig och göra i ordning inför grillning. Sedan bar det av till Matilda där vi åt gott, spelade spel och hade det allmänt trevligt! godnatt.

21.54


hur snygg är inte Sienna Miller på den här bilden?


Ikväll blir det läggdags betydligt mycket tidigare än igår. Ska vakna betydligt mycket tidigare imorgon också för den delen så de kan ju ha lite med saken att göra. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen.

today

Blev Bönergården med några utav brudarna ett tag, riktigt trevligt. Körde även match mot Arash och yulle och lite motstånd fick dom allt, haha!



13.03


färgen är snarare rosa på mina naglar men kameran lyckades inte riktigt uppfatta de,


Det blev minsann solsken ute som jag hoppades på! Har suttit ute en stund, ätit frukost och målat naglarna, målade även lite utav altanen. Snart blir det nog lite beachvolleyboll med brudarna!

later,

efterlyses


Ingen som sett min stackars lilla sko? försvann på väg hem från studentnatten (viktigt; jag tappade den inte själv!! haha). Annars vore det ju inte helt fel om det finns någon annan som har en 39a som är ensam eller inte används, i norrk verkar dom inte ha några kvar och i sthlm var det den enda kvar i rätt storlek som jag köpte..  jaja, dagens i-lands problem.

01.44


Nu måste jag verkligen försöka sova! Jag som skulle upp tidigt imorgon för att promenera och efter det göra mig en god picknicks-matsäck. Har bestämt att det ska vara fint väder imorgon, även då väderprognoserna säger att solen ska täckas av en massa moln.. Släcka lampan och sova var det ja,

sleep tight.

21.42


hallå allihopa! Ligger för tillfället i min säng och är sjukt seg. Har varit lite halvdan ända sedan studenten, sjukt mycket irriterande hosta. Man får lida efter en trevlig studentvecka med lättklädda kvällar trots att det var ganska kyligt.. Funderar på om jag ska ta och gå en promenad nu när kvällen bjuder på så fint väder, men vi får se. Imorgon hoppas jag i alla fall att solen tittar fram så man kanske till och med kan åka till en sjö och sola lite, vore himla fint!

maaandy .

Vår snygging på vift har gått och skaffat sig en blogg! great, då kan vi ha lite koll på dig ;)

mk



Såhär hade jag gärna sett ut idag, men istället blev det en slappdag med gamla leggings. Nu skiner solen så härligt ute och jag är sugen på att göra något. Blir kanske lite grillning här hemma hos mig, annars vill jag gå en promenad och sen sätta mig och sy lite. Borde knåpa ihop något att ha på mig imorgon! Undra om vädret kommer tillåta bara ben? Kanske inte, det verkar ju som om det ska regna..

Nu ska jag hänga upp lite rosor på tork, later!

today



Idag blev det somsagt hejdå-fika för Kicki på p2. Du kommer få det så grymt kul, njuuuut!! ;) Var även på besök hos tandläkaren, sista gången det var gratis, så nu ska jag börja borsta extra noga, haha. Resten utav dagen har jag bara varit allmänt seg, känner mig lite småsjuk.. Tråkigt att ligga inne nu när vädret har varit fint, men jag gör vad som krävs för att bli frisk och kry så fort som möjligt! vill ju inte missa midsommar heller för den delen.

♥ hilda

balen i bilder


seriösa gänget....  ;)
'
Vi fick ett gäng kompisar som ville ta lite kort med oss, haha!

23.08



Blev en riktigt trevlig picknick idag med tjejerna! Kicks åker till USA imorgon natt så det blir en hejdå-fika imorgon på p2 också. Om jag ändå fick följa med!! Jag har suttit och pratat med Amanda en massa nu på kvällskvisten också, fått titta runt i hennes rum och toalett(haha) och det ser riktigt hemtrevligt ut. Längtar ännu mer tills vi åker och hälsar på henne!

Puss, h

STUDENTEN

Lite bilder från i lördags;


Evelina

Evelina alltid på ett leende bär,
hon omöjlig är, att inte hålla kär.
Snygg och brun som aldrig bangar,
skrattar, ler och ballonger pangar.
Städning och Arash håller evan igång,
på fredag ska vi dansa kring en midsommarstång.
Vi nu ut i världen ska bege oss,
vem vet, kanske träffa Kate Moss?
Vår vänskap ska hålla för evigt jag spår,
citerar dig; Framtiden är vår!




GRATTIS BABE!


Idag säger vi grattis till min snygga vän och bloggkompanjon Evan, 19 år!!

student 09

bild; lånad av kicks
Hallå allihopa! det var inte igår.. Vi har haft så fullt upp med vår studentvecka så bloggen har inte riktigt hunnits med. Nu är det över, och allt känns grymt bra! Har haft en riktigt härlig vecka!! Kommer nog komma en bildbomb framöver så ni vet vad som väntar.

Amanda lämnade oss idag för nya äventyr i London. Sorgligt med avsked men hon kommer ha en grymt kul tid, och vi tjejer kommer självklart komma och hälsa på! ser redan fram emot när vi kommer dit och ses igen;)

prooom



Igår var det bal och det blev en riktigt lyckad kväll, trots det dåliga vädret som resulterade i mindre bra bilder.. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan blir det fest för klara och eve och efter det utgång! Fler bilder från balen kommer upp så fort vi har tid.

Hoppas ni får en lyckad kväll!
pusss hilda

SATURDAY






FRIDAY



Kom hem ganska nyss efter att ha vaknat upp i gympasalen och ätit pizza på perfect, mumma! Kvällen igår blev väldigt lyckad, bra sällskap, kul invigning, mycket folk i stan, bra musik, bra stämning, och en stor skön madrass som väntade när vi kom hem!
Ikväll ska vi till stan igen, vi ska föra i en lägenhet där, så det blir nära och bra när senare vi beger oss ut, skönt!

Nu ska jag nog ta en liten powernap om jag ska orka kvällen,
ciao,
evan

19.44


Nu ska jag kila, hittade inte en massa i indianväg, men det får duga..
Tjingeling!

♥ evs

MÖSSPÅTAGNING!






Idag har det varit mösspåtagning och valsträning, och ikväll är det invigningsfest med indiantema och övernattning! Solen börjar titta fram och det har inte regnat på ett tag nu, vädret kanske förstår att studentveckan nu drar igång, och jag är sjukt taggad! Jag ska gå och leta reda på lite smått till min utstyrsel nu, senare ska vi till Klara en sväng innan kvällen dra igång till fullo.

ciao,
evan!

IGÅR



Igår samlades många av oss studenter på O'leary´s för att äta gott och ha trevligt tillsammans! Innan var vi förbi en sväng hos Simon, och efter åkte vi in till stan och Hugo. Det blev en mycket rolig kväll och en bra smygstart på studentveckan!


stockholm


klänning från åhlens city, kommer dock inte ihåg märket och den var alldeles för stor.

topshop klänning som var söt men lite väl kort.


Idag har varit en mycket trevlig dag i huvudstaden med mami. Vi har flängt runt överallt för att leta som stållar efter den perfekta studentklänningen, och tillslut köpte vi en inne på pub. Dock är den väl inte perfekt utan väldigt simpel, men det blir nog bra ändå! Köpte även ett par skor från Nilsson och lite annat smått och gott.

Nu är jag otroligt trött och kommer somna bums när jag släcker.
sweet dreams!

12.57



Lånade matildas gamla skräpshorts i helgen, som hon haft när hon målat på huset för några år sedan. Det var riktigt snyggt med målarfärgen faktiskt måste jag säga!

norrköping



Testade de här snyggingarna inne på gina som vi gärna skulle plocka med hem, blev dock inget köp för någon av oss.

.. in pictues!




STUDENTKRYSSNING


Hemma en sväng efter en otroligt trevlig dag på sjön med Kristina, fler bilder kan jag lägga in senare, nu ska vi till stan!

RSS 2.0