lycka & donken

hallojj! Som ni såg på eves inlägg här innan så åker även jag hem till vårt kära fimpen imorgon, tjoho! Kom till jobbet och kände mig lite halvnere, pratade med en arbetskompis och han berättar att hans kompis troligtvis kan jobba imorgon. Plus att en ny tjej jobbade idag och även hon ska jobba imorgon. Så när bossen kom till jobbet knep jag åt mig ledigheten och kände hur all sorg rann ur mig, haha. Som lite extra grädde på moset fick jag det efterlängtade samtalet, som jag nervöst suttit och väntat på hela dagen, och det var positivt! (låter som om jag dragit på mig någon sjukdom, så är det icke utan det handlar om min jobbintervju förra veckan). Ingenting kunde stoppa mitt leende resterande kvällen. Trodde jag ja..

När jag slutade och kom ner till kungsgatan för att ta bussen hem så är det, som det varit ganska många kvällar nu, något fel på "tidvisaren" (Den lilla rutan som visar hur många minuter det är kvar tills nästa buss kommer). Den är helt svart och jag chansar på att det rör sig om en kvart innan nästa buss kommer och struttar glatt över vägen, utan att tänka på bilar, leende och glad, och visst stannar alla bilar snällt. När jag väl köpt en cheese och satt mig vid bordet kommer tiden upp i lilla rutan, åtta minuter kvar. Alldeles lagom tänkte jag och bestämde att jag går ut när det är två-tre minuter kvar för att vara på den säkra sidan. När tiden slår om till 3 min tar jag på halsduken och ska gå samtidigt som två killar kommer fram och frågar vad jag heter. I samma sekund som jag svarar ser jag hur bussen helt plötsligt har rullat fram och står vid busshållsplatsen, trots att "tidvisaren" visar att det är 3 min kvar. Jag tar väskan, springer ut, självklart rakt in i dörren, (den gick innåt och inte utåt) och drar allas blickar åt mig. Jag kan ju poängtera att det faktiskt är fredagkväll och varenda festande kotte hade dragit sig till donken för lite fett. När jag ska springa över vägen är det bilar överallt och när jag kommit halvvägs över får jag ögonkontakt med busschauffören som låter bussen glida sakta förbi mig. Då kommer jag på att jag faktiskt sprang ifrån en väldigt gullig kille, samt rev ner min vattenmugg på golvet i all hast, så skamsen som jag var gick jag inte tillbaka. Fick traska vidare ner mot svampen och då kände jag genast hur ont jag faktiskt hade i hela kroppen, med blodblåsor under fötter och så vidare. Sen flöt allt faktiskt på bra igen, min vanliga tur var tillbaka och jag kom på att jag faktiskt var på riktigt bra humör trots min lilla incident.

Oj, detta var nog tidernas längsta inlägg för min del. Men så kan det gå när man sitter för sig själv, och är alldeles för pigg för sitt eget bästa. Fick nämligen sms av pappa just i denna stund och han har bokat klockan tio tåget hem till mig. Vilkert innebär att klockan nio ska jag lämna lägenheten, och innan det ska jag hinna städa, packa och duscha. Jag kan ju bara önska mig själv lycka till! Nu får det vara nog, over and out!

update

Förra året.
Jag är hemma i fimpen igen, och Hilda ska inte alls jobba imorgon! Hon fick ledigt och kommer hem och joinar hon med, så imorgon blir det halloween på hugo. Vi får försöka att slå fjolåret då vi hyrde stället och hade maskerad, det kan bli svårt, men det ska nog gå!
Ha en trevlig helg,
EVAN

S. GOYA



Köpte byxorna från Stine Goya i förrgår, för att ta hem och testa lite mer och se om dom är ett par keepers. För tillfället känns det ganska bra (det funkar ju till och med att stå och hoppa runt på ett ben i dom, haha!), bara det att det finns så mycket jag vill ha och man kan inte alltid få allt utan måste avstå lite.. Ska fundera lite till innan jag bestämmer mig.
Annars sitter jag bara och väntar på ett samtal som jag tycker borde komma nu! Ska ta en fika med min farbror, faster och lilla kusin efter samtalet, så det vore ju inte helt fel om telfonen kunde ringa nu!

Ikväll blir det jobb igen, likaså imorgon, medan mina tjejer ska ha det trevligt tillsammans och sedan köra gärnet på Hugos halloweenpartaj. Är inte ett dugg avundsjuk och deppig, nejdå.. Kul att Evan hade möjlighet att ansluta sig till ligan i alla fall! Hade tänkt att jag kanske kunde få sluta lite tidigare och ta tåget hem imorgon så jag kunde möta upp brudarna i Norrköping, men den möjligheten verkar vara ganska utesluten nu, var ont om personal ändå. Jaja, vad är väl en halloweenfest på Hugos när man kan servera ett gäng halvfulla rika snubbar och stora sällskap som vill att man springer fram och tillbaka som en galning och fyller deras tallrikar!? ..när man själv inte ätit någon mat på nio timmar. Underbart! Om någon är sugen på att göra mig sällskap här över helgen är ni mer än gärna välkomna! ciao,

night

Har pratat alldeles för länge med kickan i telefon, så jag ligger lite efter i min tidsplanering.. Men så blir det när man inte längre pratar med varandra 24h om dygnet haha, och behövligt - det är det!  Nu ska jag iaf kila iväg till Hildas jobb för lite kvällsmys i baren, have a nice evening!
EVAN

yesterday

 
Ungefär såhär såg jag ut igår! nu måste jag springa till jobbet. LATER!

WEEKDAY



Snygg "kuvert-väska" från Weekday, kostade runt 400 kr om jag inte minns fel!

beslutsångest



Kan inte bestämma mig för vilken utav dessa pjäser ovan jag ska köpa.. Om jag ens ska köpa någon av dem!? Borde kanske avvakta lite och se om det finns några andra snyggingar någon annanstans, vet ju att Scorett ska få in en hel del godbitar! Den första är i alla fall ganska snyggt formad, enkel och ungefär som jag vill ha den, men den var inte lika snygg på framifrån. Medan den andra var snyggare när den sitter på än vad den är på bilden men även 350 kr dyrare, vilket kanske är positivt om man vill ha lite kvalité! Båda kommer i vilket fall från Nilsons och jag har lagt undan dem till idag.. Tar en bit mat medan jag klurar vidare på hur jag ska göra!

RODEBJER


Kollade in på Linns blogg och såg att ytterligare en tillfällig butik har öppnats, den här gången på Söder! Carin Rodebjer är namnet och jag hoppas att butiken når upp till mina förväntningar! Den 23 oktober öppnades den upp - Rodebjer Candy Store, och jag ska försöka ta mig förbi där så fort som möjligt!

 


10.56



Nu drog Eve nyss iväg till jobbet men jag hann knäppa en bild av henne iförd hennes "ny-stylade" skinnjacka! Den vart riktigt snygg om ni frågar mig! Annars ska jag ta tag i några samtal jag ska ringa innan jag springer iväg och tar en runda på stan innan jobbet. Ska kolla om dom fått in påfyllning från Stine Goyas kollektion på weekday bland annat. Hoppas ni får en fin dag!

jacket!

Före:
Efter:

Okt. 27, 2009

Från en inte alltför charmig, bara stor och bred skjorta, till en skjortklänning utan ärmar. Inte så pjåkigt om ni frågar mig!

Det har faktiskt varit två ganska händelserika dagar på jobbet, igår och idag. Igår strax efter lunchen gick strömmen i hela kungshallen haha. Kolsvart verkligen, och där stod jag som ett fån i mörkret mitt i en betalning från en kund. Vissa flydde i panik uppför trapporna, medans vissa bara tände kameralampan på mobilen och fortsatte äta som om inget hade hänt, haha. I en hel timme var det svart, och vi fick skjutsa ut alla matgäster sakta men säkert, och märkte efter en stund att en japansk familj, med småbarn, satt fast i hissen. Stackarna förstod knappt engelska och verkade helt panikslagna därinne.. Efter en hel timme kom de tillslut ut och jag har då aldrig sett en gladare familj. Det var faktiskt mycket obehagligt för en stund, de satt ihopkurade därinne som om de var under gisslandrama eller något, vem vet - det kanske dom trodde att dom var!

Idag kom det ett gäng på typ 50pers som skulle äta, på samma nota. Okej om det hade varit en vanlig restaurang, men nu är ju Hot Wok snarare i McD-stuk, vilket innebar världens kö och världens stress att få all mat klar på en gång. But we did it, haha! En timme senare, när det hade lugnat sig efter lunchen, kom en utländsk berusad stor man in och skrek att han ville ha öl, eller "beeeer!" som han uttryckte sig. Det verkade dessutom vara det enda ord han kunde på engelska och när han inte kunde betala med sitt (avklippta) kontokort blev han arg och snodde mobilen från tjejen som stod bredvid. När hon försökte ta tillbaka den grep han tag i hennes halsduk och skrek henne i ansiktet, och där står jag bakom disken och känner mig tafatt. Så jag ringde iaf på vakten så att han kunde komma och ta hand om mannen, och hu vilken vakt sen, haha.

Ikväll har jag, förutom att ha varit på en lägenhetesvisning med H, bara varit hemma och pysslat! Förutom att fixa till skjortan har jag äntligen gjort om min skinnjacka lite grann, vilket jag borde gjort för länge länge sen...
EVAN

tonight



Nu ligger jag i soffan med en skål cashewnötter och kollar på the city. Har varit en riktigt slapp dag för min del medan Eve har jobbat hela dagen lång och ännu inte kommit hem. Nu ringde det precis från jobbet så jag ska jobba imorgon men får ledigt på onsdag, får se om eve är sugen på att göra något trevligt onsdagkväll då!

Fick precis ett sms angående jobbet som "julextra" och jag kommer få reda på lite mer om det senast torsdag. Så snart får ni reda på vad det är för jobb och om jag kommer kunna ta det eller inte!

SHOE



Hur snygg är inte den här skon?? Tror den kommer in på Scorett snart. Eller har den redan kommit in? Någon som vet något? Jag ska i alla fall ta mig en närmre titt på den så fort jag får möjlighet!

yesterday


Dessa två plagg fick även de följa med hem efter shoppingrundan igår! Har lite smått beslutsångest men jag tror det kommer sluta med att jag behåller båda! Visar bättre bilder någon annan dag. Byxorna/tightsen jag tänkte köpa från Stine Goya fanns inte kvar i rätt strl när vi väl kom till weekday, så jag ska hålla utkik under veckan så får vi se om det kanske blir ett köp av dem med! Nu ska jag återgå till mina nötter.

Mulberry x Apple Bayswater Laptop Bag

Jag skulle behöva investera i en dataväska, men alla vanliga är så fula och tråkiga! En Mulberry vore ju great, om bara plånboken hade velat det också..
Idag är vi riktigt sega, gick inte upp förrän jättesent, skönt att man fick sova en timme extra också pga av klockomställningen. Nu ska jag kila ner och se om tvätten är klar, sen får vi se vad vi gör av kvällen!
EVAN

16.53



Nu står Evan i köket och agerar hemmafru. Det är ganska trevligt att ha en sådan ska jag säga er! Jag skulle ha tagit hand om matlagningen men lyckades starta fel platta och bränna hennes plastsak.. Det var inte min mening! Här över är iaf två plagg jag köpte för några dagar sedan, man kan aldrig få för mycket svarta plagg. later,

mtwtfss

Detta är lite av det vi fick med oss hem från shoppingrundan på stan igår med tjejerna! Endast 20kr per del på Weekday, och så underbart sköna så det inte är klokt!

friends forever


Nu har tjejerna tråkigt nog begett sig hemåt, men så kul vi haft, som alltid! Jag och Hilda fick en fin blomma av Kicki, Klara och Maitilda, det gör det ju faktiskt lite hemtrevligare här hemma! Och jag fick ett sött ljus tillsammans med en gullig liten lapp av Bella (som tråkigt nog inte kunde komma i helgen..), så rart av henne!
Nu kom Hilda hem från jobbet, och strax är det nog sovdags för oss båda,
kram
EVAN

right now

Stine Goya släpps imorgon på weekday!! Nu draaaaaaaar vi ut!
PUSS

SLEEP TIGHT

 pic: anywho

Nu ligger jag i sängen och försöker bli trött. Känner att jag måste sova snart då klockan ringer åtta imorgon, vilket jag inte är van vid den senaste tiden. Har blivit en vana att ligga kvar i sängen och halvsova ända tills eve har gått till jobbet, men inte imorgon inte. Då SKA jag förbi Topshop outleten med Eve efter hennes jobb, och innan det ska jag först på jobbintervju, som jag inte vet mycket alls om för tillfället, sen ska jag förbi Weekday för att kolla om dom har byxorna här över från Stine Goyas kollektion inne, förbi h&m och fixa med lite andra småsaker innan jobbet kallar vid fem. Får sluta lite tidigare imorgon som tur är så vid tiotiden blir det att åka hem till vår lägenhet för att träffa brudarna!! Nu kallar tandborsten! 


LNT

okej, då var jag med i min första tävling någonsin nu då. Tänkte att det var dags att testa lyckan! Tävlingen finns hos lastnightstrash och produkten jag tävlar om finns här. Håll tummarna för mig nu!

någon,


..som är sugen på att köpa calvin clein underkläder eller cheap monday jeans till halva priset? I så fall kan ni lämna namn och mailadress i kommentarsfältet så mailar jag över sida och information! Andra märken som också kan komma upp är Acne, Vivienne Westwood, DKNY, Minimarket, Hope, mfl. Såg även att det kommer komma upp kampanjer med Make up store samt Lars Wallin!


leather at h&m

Jag hade fått en fråga om vad dessa skinnimitation byxor kostade och jag lovde att kolla upp det, så jag svarar här. Dom finns just nu att beställa på h&m:s hemsida för ynka 299 kr, så skynda er! ;)

Igår kväll hade ja hoppats på att jag skulle hinna med att fika med E, S och M, men det kom in en gubbe, eller en man kanske man ska säga, vid tiotiden och skulle först ha någon mat, men alla kockarna hade precis gått hem så då skulle han ha en alkoholfri drink, vilken han drack en klunk av. "Bossens" två killkompisar satt som tur var kvar med oss i baren för han verkar lite småskum den där typen och grabbarna sa att han enbart var där för att sitta och kolla på oss.. Min boss är nämligen en tjej hon med! Han dricksade i alla fall hundra procent på den lilla klunken han drack och sådant är ju alltid uppskattat! Därför kom jag tråkigt nog iväg en timma senare än vad jag trott, och någon fika var det inte att tänka på. Nu ska jag ta och rycka upp mig om jag ska få något gjort idag. Tänkte ju gå förbi Topshop outleten en sväng. Nu får jag tyvärr inte med min partner in crimes då hon fick reda på att hon jobbar fram till tio istället för halv tre. Men jag tror att jag ska gå förbi ändå och se om jag hittar några guldklimpar! LATERO,

sweet dreams

Egentligen borde jag sova för länge sedan, men då jag och Hilda jobbar om varandra har vi mycket kvalitetstid att ta igen såhär om kvällarna, haha. Nu är det iaf rent och fint i lägenheten igen, undanplockat och städat, precis som det ska vara! Idag har jag jobbat långpass och efter att jag slutade tog jag en kvällsfika med stork och martin!
Imorgon när jag slutar ska jag och h förbi nya topshopbutiken en sväng innan hon går på sitt kvällspass, så vi får se om det är något att ha, nej nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp imorn!
Sleep tight,
EVAN

TOPSHOP - POPUP OUTLET

pic: Linn G.

Såg på Linns blogg att topshop öppnat en outletbutik i början av Grev Turegatan, så den ska utforskas snarast möjligt! Tror tyvärr att det blir lite väl tight nu då jag börjar jobba fyra, men imorgon kanske!


TRANSPARENT


Jag lånade din pose madame silver ;)

Köpte den här transparenta tröjan från weekday eftersom att den transparenta skjortklänningen var slutsåld. Men den funkar rätt bra den med! Passade även på att köpa mig två nitarmband som jag tänkt göra under en längre period. Nu ska jag börja göra mig i ordning lite! ciao,

RODEBJER VS LINDEX



Peljettlinnet från Rodebjer kollade jag in i sommras på Åhlens och såg nu att jag hade en bild på det. Ser ut som Lindex har inspirerats lite av det när de gjorde den här lilla boleron! Men budgetalternativ är väl aldrig dumt, även om jag föredrar den dyrare varianten, i alla fall i det här fallet! ..eller vad säger ni?

22.19

snyggt från h&m!

Okt. 20

Igårkväll åkte Hilda och jag till söder där vi mötte upp stork och anton, satte oss på ett mysigt ställe och åt underbart god mat. Riktigt behövligt känner jag i detta deppiga väder och allt därtill, dit går vi nog tillbaka!
Idag har jag jobbat fram till tre ungefär, efter det strosade jag runt lite, gick till centralen för att fixa ersättning för tågbiljetten jag inte tänker betala när tåget blev så otroligt försenat. Nu är jag hemma och har lagt mig till rätta i soffan! Tänkte ta mig tid att läsa Elletidningen som jag bara har bläddrat igenom jättesnabbt, äta lite avocado och morot och ringa min bästa vän, vi har mycket att ta igen hon och jag!
Ha en trevlig kväll,
EVAN

TOPSHOP



Jag verkligen älskar Topshops skor!! Men, klackarna har nästan alltid en tendens att vara lite väl höga för min smak, eller snarare för min längd.. Tråkigt nog tycker jag oftast att de snyggaste skorna är dom med väldigt hög klack, men det blir lite väl högt för min egen del.

SHOULDERS


Tesdade även den här klänningen och skinnjackan härom veckan på h&m. Jackan tror jag gick på ynka 300 riksdaler så den var ju verkligen ett kap! Vet dock inte riktigt om det kommer bli mitt kap eller ej.

Nu ligger jag, för ovanlighetens skull, i sängen och har min dagliga blogg-och-andra-bra-sidor stund. Var även tvungen att ringa till Guld fynd i Gallerian och tacka nej till ett jobberbjudande, vilket kändes ganska tråkigt. Men då tjänsten låg på 15-20 timmar i veckan och bara var garanterad fram till januari så var det inte tillräckligt bra. Kändes bra i alla fall att när jag i princip bestämde mig för att tacka nej till Guld fynd, så ringde två till ställen som ville att jag skulle komma på intervjuer. Ena stället var fräcka fröken i Norrköping, vilket skulle vara riktigt kul.. Men nu bor jag somsagt här i Stockholm ett tag framöver så jag fick tacka nej till det erbjudandet. Det andra stället var här i Stockholm så jag har en intervju på gång och även en annan möjlighet till att jobba som "jul-extra" i en klädaffär! Kan berätta lite mer någon dag framöver när jag vet hur jag gör! LATER.

h&m

Kom på att jag tog de här bilderna härom veckan när jag testade lite kläder på h&m i all hast innan jobbet. Skinnbyxorna var ganska coola med detaljer men satt inte jättesnyggt på mig. Bh-setet hade jag tänkt köpa men storlekarna var inte alls bra. För att ha rätt kupa fick man gå upp väldigt högt i storlekarna men då vart omkretsen alldeles för stor, så tråkigt nog passade den inte mig. Priset gick bara på ynka 200 kr för över samt underdel! Nu ska jag klä på mig lite för Arash kommer till eve en sväng snart.


Steve Madden

Steve Madden Seryna Ankle Booties
Jag vill hitta ett par snygga ankelboots som inte är alltför kalla att använda i vinter. Sen behöver jag dessutom några kängor också, men kräsen som jag är har jag inte hittat några bra än.
Idag har jag jobbat, fram till nio, och jag känner mig helt tung i huvudet. Ikväll blir det nog lugnt för min del, måste som sagt få lite ordning här hemma innan jag mår alltför psykiskt dåligt, haha. Oreda är det värsta jag vet!
Ha en bra kväll,
EVAN

--

pic: tumblr
Dessa ringar skulle heller inte sitta fel! Vet dock inte var dom kommer ifrån. Någon?


Nu sitter jag återigen i sängen för en lugn och härlig förmiddag! Lite småledsen dock för att den transparenta skjort-klänningen jag hade tänkt köpa inte fanns kvar.. I alla fall inte på drottninggatans weekday. Ska dock göra ett nytt försök idag och se om den finns på något annat! Dagens övriga planer är väl att strosa runt ett tag på stan innan det är jobbdags, och efter det är mina planer inte riktigt spikade än, så vi får se vad det blir! Hörde precis att mina tjejer ska göra något kul tillsammans ikväll, och då kan man ju inte låta bli att sakna dom! Men troligtvis kommer dom upp till oss nästa helg så det blir bra! Förövrigt så har jag inte pallrat mig förbi h&m än, så ringarna är inte inköpta dom heller.. Hoppas hoppas att dom finns kvar!!



23.02

Just nu sitter jag, trött och eländig, framför idol med ett glas vin och försöker tagga mig själv att rycka upp mig. Jag kan dock erkänna att det inte går något vidare, men strax ska jag ge mig ut i det ruskiga vädret för att möta upp Hilda som strax slutar jobbet. Sen ska vi möta upp ytterligare några bekantskaper för att slå oss ner på något mysigt ställe, och ta ett glas eller två.
Imorgon ska jag sova länge, har fortfarande inte sovit ifatt de timmar jag förlorade när tåget blev 3timmar försenat i onsdags och jag inte kom i säng förrän långt fram på morgonen. Efter jobbet imorgon blir det nog bara mys i lägenheten och lite organisering över allt vi ska få plats med! (Därav hörnbilden, resten av lägenheten ser ut som ett bombnedslag..)
Ha en trevlig kväll allihop,
och sov gott när det blir dags!
EVAN

JIMMY CHOO



Godmorgon!
Har suttit framför datorn med en stor kopp te och mackor såhär på morgonkvisten. En sak som är väldigt skön med att jobba sådana pass som jag gör är att man kan ha lugna, mysiga morgonstunder och även en dag på stan eller liknande. Jag börjar vid fyra-fem tiden för er som inte vet, och slutar ungefär sex timmar senare! Fick även ett roligt jobb-besked igår som jag kan berätta mer om nästa vecka, när jag själv får lite mer info!

Jimmy Choo släpper ju somsagt sin kollektion för h&m den 14 november. Den stora frågan är väl om det är värt att stå och köa för att knipa en av de 160 platser som får komma in de två första timmarna!? Får ta och kolla in kollektionen lite nogrannare och se om jag hittar något guldkorn. Nu - duschen!

WEEKDAY



Jag tycker det är riktigt snyggt med lite genomskinligt, transparenta plagg. Är förövrigt grymt shoppingsugen och känner att jag är i behov av en ordentlig shoppingrunda någon dag snarast! För tillfället ligger jag i sängen och väntar på att Eve ska anlända med tåget, men hon har inte ens åkt från Norrköping än. Hennes tåg skulle anlända 23.45 ungefär men det har tydligen blivit en massa strul och först nu ska dom i alla fall byta tåg. Jag promenerade bort mot centralen när jag slutade jobbet strax efter halv elva och tänkte att jag kunde vänta på henne där, men så vart inte fallet utan jag fick åka hem en sväng. Nu ska jag ta en macka eller lite nötter! ciao,

SWEET


Elin bjöd på jättegott och mysigt fika innan jag åkte tillbaka hit!


Eves gulliga lapp (som dock fått lite vatten på sig) & mamma fyllde på skafferiet, köpte den söta klubban och ett par vantar så jag inte skulle frysa! Ibland kan småsaker göra en hel dag!

Vantarna kommer faktiskt till användning redan idag då även min stora jacka åker på! Jag tänker minsann inte springa till bussen i snö/regn idag med. Såg nämligen första snön falla igår när mitt arbetspass började närma sig sitt slut. Visst är det mysigt med snö, men det räcker att den ligger tät runt juletider enligt mig!

MONKI


Pics; LinnG

Dessa två godbitar kommer tydligen komma in förr eller senare på Monki.. jag vill ha båda två!!

13.09

Har hört att många har problem med vår blogg, att man bara ser första inlägget och att man inte kan gå in på någon ny sida efter man varit inne här!? Det får vi helt enkelt ta tag i imorgon när båda är hemma! För idag gör ju Eve Ullared och shoppar hem en massa förnödenheter.

Igår hade jag en riktigt trevlig dag. Började morgonen med att packa det sista innan jag, mamma, pappa och stork som hängde på på ett litet hörn, åkte upp hit till sthlm. Stannade på ett trevligt litet fik på vägen där jag smakade deras  hemmagjorda glass i kylan. Väl uppe käkade jag och mami lite här i lägenheten och fyllde kylen innan vi åkte in mot centrum. Letade efter att par bra skor till mig som låter mina fötter, knän och rygg må bra efter en kväll i restaurangen. Svårt dock att hitta en bra kombination där skorna både ser någorlunda ut samtidigt som de ska fylla alla funktioner. Inne på Stadium konstaterades iaf att mina fötter inte är innåtgående/lutade, så de va ju tydligen bra, haha! Fick även be pappa köpa en laddare då jag inte fick med nån upp och inte överlever utan min lilla kära mobil! Nu ska jag väl börja packa upp lite ur väskor och alla påsar, sen ska ja förbi Stadium igen för att testa lite mer skor.

LATER!

13.51

Igår när jag tog tåget till norrköping köpte jag internet ombord för att kunna styra med lite under resan. Samtidigt passade jag på att göra ett inlägg, men självklart tog internettiden slut precis när jag skulle publicera och inlägget försvann lika fort som träden utanför fönstret, typiskt! Jag fick istället underhålla mig med nya numret av ELLE som slank ner sådär lagom i brevlådan innan jag skulle åka, och min premie från glamourtidningen - en mascara med världens minsta lilla bollborste, haha. Jag får väl recensera den någon dag, sminkexpert som jag är ;)
Gårdagen bjöd iaf på lite provjobb hos ett företag som jobbar med marknadsföring, jag tänkte att det skulle vara bra med något lite extra vid sidan av mitt andra jobb och trodde att det här skulle vara något för mig. Men icke sa nicke, jag trivdes inte särskilt bra om jag ska vara ärlig. Det var ruskigt kallt att stå på gatan och när man väl haffade en intresserad kund och fick komma in i värmen kkändes det fortfarande lika tråkigt.. Tyvärr! Så jag måste ringa senast på torsdag ifall att jag vill ha det eller inte, jag fick det iaf, det är huvudsaken haha!
När jag hade slutat där igår fick jag rusa för att hinna hämta lite packning i lägenheten innan tåget gick, sprang förbi tjejerna på jobbet med för att se hur det var med dem efter helgen. Senare, väl på perongen i norrköping kom kicki och hämtade upp mig så åkte vi för att möta upp de andra vid bion. Vi såg "Flickan som lekte med elden", eftersom vi sett den första tillsammans också. Den var bra, men inte lika bra som ettan. Sen undrar jag vad det var för otroligt dålig scen med paolo roberto (stavning?), och "Hulk-inspirerade" killen, det kändes bara så fånigt!
Idag har jag varit hos tandläkaren och gått en långpromenix med mamma och vovven, egentligen skulle jag åkt en sväng till mormor och morfar nu, men mormor skulle ha syjunta och verkade så stressad med att å fint hemma innan damerna anlände, så jag får träffa henne imorgon istället! För imorgon blir det ullared!
Nu ska jag få lite ordning på det lilla som har kvar i mitt rum här, sen ska jag ta mig ner mot p2 för lite fika,
ciao ciao!
Evan

TODAY



Nu kom jag precis in från en lunch med Rasmus och Stork. Det blev thaimat och smakade riktigt gott! Alldeles strax kommer Elin förbi med fika och lite senare blir det bio med tjejerna! En riktigt trevlig dag med andra ord. Ska försöka klämma in lite packning också men det löser sig alltid. Klockan åtta imorgon bitti går bilen upp till huvudstaden igen. Ciao!

Nu ni..

..nu händer det äntligen lite grejer. Jag ska alldeles strax lämna Eves lilla etta, eller jag kanske ska säga vår lilla etta! Blir nog så att jag flyttar in här i morgon eller på tisdag. Känns jättekul! Kändes dock mindre kul att jag var tvungen att tacka nej till ett jobberbjudande idag. Men jag ska ge den här restaurangen jag jobbat på de senaste dagarna ett försök nu har jag bestämt mig för, och blir det bra så har jag redan heltid där! Så nu ska jag hem och hämta upp lite mer kläder och sånt, och självklart kameran så ni ska få lite mer personliga bilder istället för en massa annat. Ska även försöka hinna förbi h&m nu innan jag åker, spanade nämligen in ett tre-pack med ringar häromdagen som jag inte köpte men vill ha! Visar dom imorgon om jag hinner. Tänkte även visa att Din sko återigen ska få in en massa godbitar, tummen upp!



H

YESTERDAY



Igår efter jobbet mötte jag upp Eve, Elin och Camilla strax utanför Sogny. Vi gick in där en sväng innan vi rörde oss bort mot Magenta och white room! Det var en minst sagt lyckad kväll som slutade på morgonkvisten. Nu måste ja försöka rycka upp mig lite, eller kanske ta en powernap.. Eve och Arash åkte i alla fall till Uppsala för en stund sen så nu är jag ensam kvar. Nej, nu blir det duschen! 

close-up


Balmain spring 2010.

Godmorgon! Nu sitter jag, ganska nyvaken, i Eves soffa och funderar på vad jag ska göra av dagen. Antingen blir det att plugga in menyer eller att gå på stan och försöka hitta något att ha på mig ikväll! Vanligtvis skulle nog valet falla på shopping, men eftersom att jag jobbade på en restaurang igår och ska göra det idag och imorgon med så kan det nog vara en fördel att lära mig lite maträtter och viner. Det skulle tydligen vara fullsatt där ikväll så jag känner mig lite smånervös! Några bilder kan jag tyvärr inte bjuda på heller.. Lyckades glömma kameran hemma tråkigt nog och mobilen håller väl inte högsta nivå som kamera. Får se till så Eve tar lite kort istället! Hon är förövrigt på jobbet nu så det är bara jag och Arash hemma. Vi delar alltså på den lilla ettan alla tre i helgen, mys, haha! Det var inte planerat att jag skulle stannat över helgen, men när jag fick möjlighet att jobba så ville jag inte säga nej och E och A är för snälla för att slänga ut mig. Nu är det frukostdags, hoppas ni får en fin dag!

LANVIN



Riktigt grymma detaljer!

Nu sitter jag i Eves lägenhet och har precis lämnat min packning. Ska alldeles strax åka till henne på jobbet och se om hon har tid att luncha med mig innan jag springer vidare! later.

done!



BLACK



Jag vill ha ett par svarta, snygga, enkla ankelboots/stövletter med något extra. Ungefär som dessa! Någon som vet vart jag får tag på ett par som håller en rimlig budget?

Nu är det sovdags för min del, sweet dreams.

NAILS



pic: Karoline

Efter att ha sett den här bilden så tycker jag att silvriga naglar är ganska coolt. Kanske blir nästa nagellacksinköp! Missa för all del inte den snygga ringen!


19.28

2 1/2 män på tv:n och porky moon noodles, det är vad jag underhåller mig med just nu. En av kockarna på jobbet fattade vinken när jag sa att det skulle bli jobbigt att laga mat ikväll, och skickade med mig en take away box, haha. När jag är mätt ska jag sätta mig en stund vid symaskinen och få lite gjort, sen blir det sängen!
Ha en bra kväll,
EVAN

ACNE



Önskar att jag vore biljardär och kunde plocka på mig allt jag ville från Acne!

Nu är det färdigjobbat för ett litet tag och imorgon blir det Stockholm igen! Får se vad vi hittar på för trevligheter. Jag kommer förmodligen hem till helgen igen och då är en tjejkväll planerad åtminstonde en utav kvällarna, vart den slutar får vi se! Nu ska jag se ett avsnitt av the hills, later.

TANJA S LONDON



Jag skulle kunna tänka mig att ha ett par, eller två, av hennes skor ståendes i garderoben, ja tack!

details



Hittade precis det här halsbandet bland mammas smycken och förlängde det med lite extrakedja för lagom längd! Ringen kommer från h&m. Nu - Jobb!

clocks

Köpte dessutom dessa klockor på second hand häromdagen, som alla fått ta plats i mitt kära urträd, love it!

Nu blir det jobb fram till åtta ikväll,
♥ EVAN

scones och mys

Igår och idag har jag varit flitig, efter att jag slutade jobbet igår vid nio kom jag hem och kände mig alldeles rastlös. Städade och donade, rensade en massa papper och sorterade in det viktigaste i min nya fina pärm, diskade och började med mitt lilla projekt att måla om den gamla trälådan vit. Nu är det bara ett lockfodral kvar att sy, men jag är lite kluven inför färgval på det, så det får vänta lite.. Inte förrän långt in på natten började jag känna mig trött och kom i säng. Ändå vaknade jag ganska tidigt imorse, målade färdigt det sista på lådan och sprang en runda innan jag mötte Arash på stationen. Så på eftermiddagen fram till nu har vi bara varit hos mig och latat. A pluggade lite, så jag bakade scones och gjorde varm oboy, allt för min kära!
Nu ska jag sätta mig och räkna på lite kvitton, det kanske är nördigt, men jag har sparat alla (och då menar jag på precis allt!) som jag handlat eller gjort i september, så nu ska det bli en spännande summa på miniräknaren..

EVAN

BALMAIN


Balmain Spring 2010


Riktigt snyggt och inspirerande, även om det inte är jätte nyskapande. Jag gillart!


news



Här är t-shirten som köptes på emmaus. Lite lagom kort och genomskinlig! Köpte även klockan jag har på mig där för en ynka tjugolapp!

Förövrigt sitter jag hemma för mig själv. Resten av familjen är i Örebro på släktkalas som jag inte kunde följa med på eftersom att jag jobbade. Ska nog ta och festa till det lite genom att laga något smaskigt, troligtvis kyckling i någon form!

later,

16.24

Nu ligger jag i sängen med en påse pistagenötter, eller pistasch, som det så fint står på min påse. Kom nyss hem från jobbet och ska dit igen vid sex men bara i tre timmar. Efter det blir det raka vägen till stan för bowling med tjejligan, riktigt taggad! Nu ska jag återgå till nötterna, ni får några bilder från min och Klaras onsdagkväll som började på hugo och slutade på otten!


hey ho, let's go!


22.27


Invigde en t-shirt som köptes en dag när jag och Eve strosade runt på Söder förra veckan, från Emmaus. Visar en bättre bild lite senare! Även halsduken fick åka på idag, verkar tråkigt nog vara dags att plocka ner vinterkläderna från vinden nu.

Min kväll blir inte riktigt lika rolig och händelserik som Eves och Josefins verkar bli. Åt med Klara och Bella och det var inte långt ifrån att vi funderade på att gå ut vi med. Valde dock att ta det lugnt ikväll istället och hitta på något imorgon! Både jag och Bella börjar jobba tidigt imorgon bitti så det var nog ett ganska smart val trots allt. Nu ska jag plocka fram lite godis och kolla på något avsnitt av the hills eller the city! Hoppas ni har en trevlig fredagkväll!

21.40

Haha, så jäkla bra video. Lägg speciellt märke till den lilla killens tunga efter ca 14sek...
Ikväll blir det utgång, Josefin är här och hälsar på och lite senare ska vi möta upp Elin och gänget så får vi se var kvällen slutar!
Ha en bra fredag allihop,
kram från oss!

norrköping



Idag blev det Norrköping med Klara och Kicki på förmiddagen innan jobbet kallade. Riktigt trevligt och vi åt grymt god buffé! Nu är det strax sovdags för min del, börjar jobba åtta imorgon.. sleep tight!

BALENCIAGA


08.48

äntligen gick det att få upp den förbaskade bilden! Dessa brallor köpte jag igår också, på second hand, men jag är inte helnöjd med dom. De är lite för breda nertill och lite för korta i grenen, så jag ska justera dem lite, sen så!
Nu ska jag strax till jobbet, ska bara diska undan efter min goda frukost först,
EVAN

RSS 2.0