söndag

hallå på er. jag ska precis åka iväg till viktors stuga nu, för att stanna där tills imorgon.
ska bli jättemysigt! måste handla med mig lite gott att äta bara. tyvärr måste lite plugg böcker åka
med i väskan också..

det här snygga linnet / klänningen (eller vad man ska kalla det?),
hittade jag på weekday's hemsida. knutarna där uppe vid banden
gör det jättesött!

puss kicki!

561158-243


igårkväll

hej på er! nu kommer lite bilder från gårkvällen.


561158-221561158-234
561158-228561158-227          561158-225561158-237
561158-241

max.

Håller med evs om att det var trevligt hos klara igår! Gick ju som sagt vidare till fille där det blev marrängswish, melodifestivalen & guitarrhero mm. Strax efter ett kom grabbarna på att dem var sugna på max. Så jag & elin åkte med in till stan där det först blev lite otten & efter det mat. Sen hade de mogna killarna lite matkrig eller vad man ska kalla det. Jag skulle inte vilja vara personalen som skulle städa där efteråt iaf. Som tur var så somnade dom i bilen på väg hem. Annars hade dem säkert sett till så vi krockat, haha. Har bara bilder från max här för tillfället men ni får nog se andra bilder från kvällen senare.
Hoppas ni har haft en trevlig helg!
Kramar hilda.

561158-210

561158-209

561158-211

561158-213


fredags.

Hade en trevlig dag i stan i fredags med mina snygga brudar. På väg hem ringde Klara som var sugen på utgång & så blev det. Svängde hem lite snabbt och hämta lite grejer innan jag & Klara drog till Fredrik för lite förfest. Sen blev det otten & dans natten lång. lyckad kväll!

pusss, hilda.

idag

image202

Nu är jag mätt och belåten + glad ägare av 8 nya väskor. Både mamma och mormor letade fram några stycken ur sina gömmor och eftersom ingen av dem använder dem så blev dem mina.

Jag hade hoppats på att lite bilder från igår var upplagda nu, fast Kicki kanske inte har kommit hem från Viktor än, men de ramlar väl in så småningom. Det blev iaf en trevlig kväll, först jättegod tacopaj hos Klara, lite eurovision och bara allmänt trevligt mys! sedan tog vi med efterrätten över till grannen, Fille, där det blev lite partaj, kul!

Nu ska jag ut och hjälpa pappa i trädgården och ikväll ska jag på gympa med Carin, den har börjat utomhus nu så vi får se om det är någon höjdare.
kram på er!
evs,

morsdag,

Godmorgon allihopa!
Idag är det morsdag och jag ska strax fara iväg till mormor och morfar på lite fika, ska bli mysigt. Annars har jag inte mycket på schemat, känns skönt att inte ha något att plugga på! Nej nu måste jag rusa, men ni får ha en trevlig dag.
kram evs
image201

födelsedagsfirande

hallå! matilda och jag är precis klara med albumet, det tog några timmar. men fint blev det!
alldeles strax ska vi åka iväg till klara, där det bjuds på mat och gott för att hon fyllde 18 förra veckan.
hoppas att ni också får en trevlig kväll! puss, kicki.


561158-199561158-200


NYC

561158-197  561158-196

sophies blogg är en jag tittar in på varje dag, där bloggar hon om hennes härliga liv i New York.
det händer alltid något speciellt i hennes vardag, och hon bjuder alltid på snygga outfits.  Kanske inte är så konstigt med tanke på att hon bor i världens bästa stad?  det är så kul att se kort från hennes blogg och känna igen sig, och varje gång jag läser längtar jag tillbaks lite till. men i alla fall, kika in på hennes blogg alla NYC fantaster!
puss, kicki.


Fotboll, Klara & eurovision,

image193

Jag var inte lika hurtig som kicks imorse, utan jag gick upp vid tolv. Riktigt skönt att sova ut ibland och bara sega i sängen. Egentligen skulle jag ha varit med Carin idag, hon är hemma över helgen från skolan i Hallsberg, men jag får inte tag på henne. Tråkigt, men istället har jag städat huset åt mamma, så hon blir nog glad!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka och möta hilda och kolla på lite fotboll, hoppas på en spännande match!
Ikväll ska vi som sagt hem till Klara och bli bjudna på lite mat, hörde rykten om tacopaj så det lär definitivt bli gott. Dessutom är det eurovision, go charlotte!
Hoppas att alla hade en trevlig fredagskväll igår,
kram evs.

lördag morgon


561158-192


hej på er. jag vaknade redan vid halv 10 idag, av att hela huset var tomt. tydligen var alla iväg och flängde på nåt. och så vaknade jag även av att solen sken in! så jag gick ut och satte mig i solstolen med cheescake som frukost.
hilda och klara fick ett impulsryck igår och taggade för utgång. hoppas att deras kväll blev lyckad! förhoppningsvis kommer det ett inlägg från hilda om det, och en massa bilder förstås.
nu kommer alldeles strax matilda hit, vi ska fixa det sista med klaras 18-års present (ett foto-album).
ha en bra dag allihop! puss & kram , kicki.

fredag,

Här har ni vår dag i bilder..

kramar från oss!
 561158-187561158-189                                      
  561158-193 561158-186


 561158-194  561158-185

tips,

snyggt från weekday!

image175image176image177         image178

äntligen fredag,

Nu har jag precis vaknat och har ätit frukost! Ska åka iväg och möta upp tjejerna för att sedan fixa med presenten till Klara om en liten stund, hoppas vi hittar något fint! Jag och Hilda ska även som sagt gå på make up store-kurs senare idag, förhoppningsvis får vi en snygg partysminkning till kvällen.
Hoppas ni får en bra fredag!
kram evs.

image174

godmorgon!

image173

hej på er, nu ska jag precis kila iväg. jag ska fixa lite med jobbet i sommar,
och sen ska jag fixa lite grejer i skolan innan vi åker iväg till stan.

ha en bra dag! puss, kicki

slö,

Jag känner att jag inte har mycket att tillägga idag, har inte blivit mycket gjort för min del. Somnade nästan direkt när jag kom hem, och där har jag legat till och från mest hela tiden och bara segat.

En låt som gått på repeat i kära ipoden är dock denna, riktigt örongodis! haha

No air - Jordan Sparks ft. Chris Brown


puss och sov sött när det blir dags!
evs.


dagen.

Äntligen har jag fått tillbaka min efterlängtade kamera som varit på lagning ett bra tag. Passade på att ta lite kort & såg att kicks med hade gjort de idag! Annars har dagen mest bestått av skola & städning i garderoben. Innan låg alla kläder i en hög på mitt bord. Gjorde även lite fruktsallad med syster, som nu står & bakar kladdkaka!

561158-164561158-167

hoppas ni haft en bra dag!
puss, hilda.

helgens planer

vi har en riktigt händelserik och rolig helg att se fram emot. hoppas att vädret är med oss,
så att det kan bli lite grillning eller picknickar också!
fredag; shoppa, fixa presenter till klara, make up store kurs, party.
lördag; fika och minigolf, firande av klara.

och föresten, titta vilken söt vi hittade på forever21, 7 $ bara.
tyvärr är frakten inte lika billig..
image139 


torsdag,


image166 image166

idag är det redan torsdag, och imorn är det alltså helg! veckorna bara flyger fram. man kan inte tro att det är sommarlov om redan två veckor, speciellt inte om man tittar på hur vädret är.
idag har det ändå varit ganska soligt, så jag tog fram kameran och gick ut i trädgården när jag kom hem. 

puss! kicki

blowfish,

Var inne en sväng på delias.com nyss och såg dessa jättesnygga sandaler. Det är enkla och bra också, inte en massa krångel på dem!
image159
Kostar $42 men frakten är tyvärr rätt så dyr eftersom tull m.m tillkommer i avgiften. annars skulle jag beställa dem, helt klart!!

puss!
evs.

fotboll.

vi var på fotboll igår förresten, evs, hilda och lisa b. Det var ett derby-möte mellan ffk-lotorp,
wihu vilken toppmatch! haha. matchen blev iaf 2-1 till finspång och vi hade det trevligt och mysigt med filtar och godis.

Lisa var snygg i sina nya brillor, hoppas hon trivs i dem för det borde hon!

image155
image156

puss!
evs & hilda

morgonpigg?

idag kände jag att jag hade alldeles för mycket plugg att ta itu med, så jag stannade hemma från skolan för att ta igen lite. viktor åkte iväg till skolan vid kl 8, då pallrade även jag mig upp. jag som inte alls brukar
komma upp vid den tiden, framför allt inte frivilligt. så min dag har inte varit allt för intressant kanske, plugg och lite mys med viktor. vi har en vana att alltid bada så otroligt länge, tiden bara rinner iväg. vi kan sitta och prata och vips så har det gått 2 timmar. men det är ju mysigt, så vad gör det?

nu hade jag tänkt att titta på the hills, en av de få serier jag verkligen följer. men tydligen var förra avsnittet sista för säsongen!   för er som vill ta er en titt så hittar ni avsnitten här.

image157

puss, kicki


onsdag,

Idag har det varit en skön dag, började tio och slutade ett! och när jag kom hem idag la jag mig direkt och kollade på film för första gången på väldigt väldigt länge, hade glömt hur otroligt skönt det var. Jag kollade iaf på 27 dresses och den var helt okej! Klassisk handling och uppenbar som så många andra filmer, men det charmar mig till hundra!

Nu ska jag sätta igång med att skriva en årsredovisning för våra småtjejer vi tränar i handbollen och ta tag i några telefonsamtal så att alla uppgifter och pengar stämmer och att allt är på sin plats.

förövrigt så har ja fått en riktig crush på min nya bikini från hm, helt underbart skön!
image154

Ha en fortsatt trevlig kväll!
kram evs.

dresses.

Sitter själv i datasalen och kikar runt. Alla andra sitter på språklektion. Borde väl ta tag i lite plugg nu när man har lite ledig tid men det känns alldeles för tråkigt..
Kollar efter lite klänningar istället. En studentklänning skulle vara trevligt att hitta! Fast känns inte som det är superviktigt att ha den perfekta i år. Det är ju trots allt nästa år man vill glänsa, för då är det vi som tar studenten!

image141image153
image143image146
söta klänningar från style by stars & net-a-porter. vitt är väl inget måste, eller?
jag tycker inte det. I alla fall inte om man inte tar studenten, fast då vill man nog bära vitt!

Hoppas ni får en bra dag! kramar hilda.

tees

tittade in på forever21, och hittade de här.
perfekta till ett par stuprörs jeans plus en liten skinnjacka, snyggt!

image137image138

puss, kicki


team queen


image132 image133

idag var det som sagt beach-volleyboll turnering i skolan, och vi hade laget 'team queen', haha.
kicki var coach och satt på läktaren och hejade, men vi andra spelade för fullt. eller.. två matcher iaf, för sen åkte vi ur turneringen, trots att vi vann en match! matilda hade iaf en prinsess krona på sig, så pris för bästa utklädnad borde vi ju ha vunnit iaf?


kyssjohanna

jag älskar  enkla armband med en text med budskap. de blir inte bara snygga, utan har också
en innebörd. det blir så mycket roligare att bära det på sin arm då det betyder något för en.
givetvis tolkas budskapen olika från person till person, och det är det som är så fint,
armbandet blir mer personligt då.

detta hittar du på kyssjohanna, med texten ' never give up ' . enkelt och snyggt.


image125
      
puss, kicki.


vårruset,

Nu är årets vårrus avklarat! Jag är grymt nöjd över min insats, sprang på 23min, en förbättring med 2min från förra året! Så nu är jag trött och tänkte tömma upp ett bad om en liten stund. Ska bara lägga in några härliga låtar på ipoden först. Hoppas att jag slipper träningsvärk imorgon, med tanke på volleybollen som kommer gå helt otroligt bra, haha.

image130

Sov så gott inatt allihopa!
Puss, evs!

shoes.

som ni kanske läste i kicks inlägg så börjar min härliga vecka med en åtta till fem dag. Idag började även dagen med ett friskvårds prov. Gick väl helt okej hoppas jag. Imorgon är det volleyboll turnering så det blir ingen vanlig skola, skönt. Kan nog bli en hel del skratt om jag skulle gissa!

561158-122561158-121
Tänkte bara visa Matildas snygga skor(som är ännu snyggare i verkligheten).
Fyndade för femtiolappen!

Ha en fortsatt trevlig kväll. Kramar h,


lördag natt.

Äntligen har jag fått tillbaka internet! Helgen vart lyckad trots att den gick alldeles för fort. Blev taccos tre dagar i rad men det skadar väl aldrig! Här kommer iaf lite bilder från lördag natten.

561158-116561158-98
Var först hos annas bror där vi gjorde oss i ordning lite och hade det trevligt.

561158-104561158-110
Sen blev det Hugo & taccobuffé!

561158-101561158-99


561158-113561158-111


Nu väntar lite mat. Hoppas det gick bra för evs nu på vårruset med!
Pusss hilda.


måndag

slutade redan vid kl 12 idag, så jag gick hem till viktor och sov ett tag tills han kom hem.
sen myste vi med bubbelbad, och han fick lyssna på mitt  skvaller-prat konstant i typ en timme, haha
jag kan verkligen prata på när jag väl kommer igång. när jag åkte hem vid kl 5 så såg jag att hilda & amanda promenerade hem från skolan, det är såna stunder man uppskattar att man slutar tidigt kan jag säga!

image114


hoppas att ni har haft en bra dag! puss på er , kicki


söndag,

Egentligen hade jag tänkt att springa en runda idag, en sista gång innan vårruset jag ska springa imorgon! men precis som kicks nämnde så är ju inte vädret på topp direkt, hoppas på bättre imorgon!

Därför har jag städat som en tok idag och strosat runt i garderober. Jag älskar att min pappa, precis som jag, är skräpsamlare. Fast i våra ögon är det ju inte skräp dock, det är bra-att-ha-saker helt enkelt!
Bland annat hittade jag en klocka, ej fungerande tyvärr, men den är lite lite lik klockan från casio som jag så gärna vill ha!
Dessutom hittade jag även min brors gamla linnebrallor, lite stora men otroligt sköna och fina tycker jag.



nej nu måste jag sova, provet vi har i friskvård är direkt på morgonen, så jag måste vara pigg!
förövrigt är det mitt sista prov innan sommaren, känns otroligt skönt! Sen blir att börja plugga körkort, wihu!

Hoppas ni får en bra snart på nästa vecka imorgon,

puss och godnatt, evs

sommar!

nu den senaste veckan har vädret inte varit allt för kul. just nu spöregnar det utanför fönstret,
och förut idag haglade det. man blir helt otroligt depp vissa dagar när vädret ser ut såhär!
tittade igenom lite bilder här på datorn, och hittade dom här korten från förra helgen. lite picknick - mys
med tjejerna, i sommarvärme såklart..


image79image80

image81image84

image87   image88

puss , kicki


high heels

okej, idag har det inte varit en allt för härlig dag. vaknade upp med huvudvärk, och va otroligt seg
hela dagen. plus att jag var tvungen att plugga till friskvårdsprovet vi har imorgon, kunde knappt koncentrera mig. sov bort kanske tre timmar... vill inte tänka på hur det kommer att gå på provet.
men förhoppningsvis är det inte allt för svårt! kanske kan jag ha lite tur med mig.
ska bli ovanligt skönt med sommarlov, slippa allt som hör till skolan. bara tre prov kvar närmsta veckan, sen är det slutt och jag kan sluta stressa sönder.

för att glädja mig lite kikade jag in lite på topshop's hemsida & hittade grymt snygga heels! helt underbara om ni frågar mig,
 
image76image77


hoppas att ni har haft en bra söndag iaf, puss på er! / kicki

glitzy

Söt och snygg vit tunika från glitzy. Perfekt att ha till stranden med bikini under i sommar!
Finns även i en fräsch mintgrön färg som säkert ser härlig ut till en brunbränd hy!
Den kostar 410 + 45kr frakt, så inte så farligt jättedyr.

vit skjorta

kram evs!

igårkväll

hej på er!
igår vart det riktigt trevligt. vi va i en lokal med några från klassen. det va tänkt
att bli bastande som sagt, men det va det ingen som orkade tillslut.
men kvällen va riktigt lyckad ändå! det åts en massa annanas, och annat gott.
blev tyvärr knappt några kort, men här kommer några stycken iaf.


image71
image70
image69

home lovely home.

mina brudar verkade ju inte ha haft de allt för tråkigt dem heller ikväll!! själv kom jag precis hem. blev en del taccos, lite förfest och en massa dans. Känns skönt att man ska upp om fyra timmar dock.. menmen, kusinerna ska man väl med träffa ibland! Bilder från kvällen kommer imorn! Sov så gott, det ska iaf ja göra.

puss / hilda


bastukväll

tja på er! vi minderåriga får istället ta och roa oss på annat sätt än att dra till hugo som hilda gör.
så nu ska vi precis bli upphämtade av några killar i klassen, och så blir det lite bastande.
det blir förhoppningsvis också trevligt .
nej nu måste vi kila, ha en bra kväll!

ryggen på evs linne hon har på sig ikväll är helt otroligt söt, visst är den?
image60


pusss! / kicki & evs

lördag.

Nu ska jag precis springa iväg. Först blir det hem till Klara innan vi drar vidare till stan för förfest & sedan Hugos. Buffé är det tal om så jag hoppas att den bjuder på något gott! Syns vi där?
Det tråkigaste är ju att mina två snygga bloggkompisar inte fyllt arton än och inte kan följa med mig. Men till sommarn tjejer!

 

Annars får ni ha en riktigt trevlig kväll, Pusssar hilda.


efterlysning,

symaskin efterlyses. Visst skulle det vara fint om man hade en söt liten symaskin där man kunde sitta o sy sina klänningar! Den symaskinen som vi har för tillfället går knappt att använda. Tappat bort manualen så jag förstår inte hur man gör. Förhoppningsvis är den inställd på en vanlig raksöm eller sicksack iaf..
Va har ni för symaskin? något tips på någon bra?

image58

kramar, .

mys.

nu har bella, klara, amanda och matilda svikit oss för kvällen. det blev iaf en massa gott att äta, plus tv-mys och en massa prat. så nu är det bara vi tre kvar, blir nog nån bra film så småningom.

här kommer lite bilder !

image52 image53
Kicks fixar lite drinkar.

image54 image55


image56
























Kicks hade den söta toppen från h&m.


Puss och kram!

dresses,

snyggt från net-a-porter  ! synd att priserna inte är de bästa dock ,
men man kan ju alltid kika ..

image48image49

pusss ! kicks & evs.

fredag

Nu sitter vi här och velar lite över kvällen, men blir nog en lugn kväll med tacos och tjejerna hemma hos evs. synd att vädret inte höll i sig för grillning som det egentligen var tänkt att bli.
men förhoppningsvis blir det istället en massa glass & godis, plus nån bra film att mysa till.
nu ska vi ta tag i lite pluggande innan tjejerna tittar förbi!

image50



















Puss&kram från oss!

linköping

Igår var vi som sagt på Romeo och Julia med klassen i Linköping. Var riktigt trevligt och mysigt,
trots att det var ganska långtråkigt och varade i tre timmar.
Vi hann även gå lite på stan och kika lite.


Vi hittade massa sött inne på hm, bla. det här underklädeslinnet!

image48
image49


Nu sitter vi i skolan och har precis blivit klara med muntliga nationella i engelska B. Det gick faktiskt riktigt bra för oss båda och det känns skönt att det är över. Nu ska vi kila iväg och titta på treornas projektmässa, sen blir det hem till evs för mys, fika och planering för kvällen!

Ha en trevlig fredag, för det tänker vi ha!

puss, e&k!


evening.

Jag stannade hemma ikväll från teatern. Mitt huvud pallade inte & jag var alldeles för trött. Det var Romeo & Julia i link som gällde och jag hoppas att tjejerna hade det trevligt! Kanske blir det något inlägg från dem lite senare när de kommer hem.
Själv har jag sovit, pluggat lite och börjat göra om en gammal klänning. Hoppas ni haft en bra kväll!

561158-45  561158-46
Puss på er!
/ h.

regn & kjolen,

Åh vad trevligt kicki såg ut att ha det i solen! Lagom till jag kom hem började det regna.. Jag får helt enkelt sitta inne och tröstäta lite choklad och vindruvor.

Såg föresten att en av kjolarna jag kikade lite på i sthlm inne på top shop finns på almas secondhand. där kostar den 300 + 50 kr i frakt istället för £35.00 som den går på inne på top shops hemsida.



Puss & kram, / h.

sol & jordgubbar.

just nu ligger jag ute i solstolen med jordgubbar och veckorevyn.
vädret är soligt och fint, och jag har det  alldeles jättebra!
det enda som saknas är mina tjejer. men dom är i skolan och lider med
biologi lektion, haha.
nej nu ska jag fortsätta att ha det skönt i solen, kanske kan hoppas på att få lite färg!


image37image39


puss&kram , kicki.


We don't have to take our clothes off.

Här kommer två av mina köp från våran trip till sthlm.

561158-28
Linne - Weekday

561158-29
Klänning - h&m

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!
pusss / h

wayfarer

..lookalikes på våran söta evs.
561158-31

Köpta på Rut m.fl, Göteborg.

puss & kram!
/ h

sött.

dessa söta kjolar skulle man inte direkt tacka nej till.
jag skulle mer än gärna strosa runt i den blommiga med ett vitt ribbat linne till i sommar..
klicka in dig på attraktivt.se så får du syn på dom, runt 300 kr ligger de båda på.




puss på er ! / k


eighteen.

Vår snygga vän här nedan fyller hela 18 år idag. Grattis bruden!
image21

Puss!
/ h, k & e.

lovely

Urban Outfitters har verkligen supersöta underkläder.
Volanger, spets, detaljer och annat sött pryder dem och de får mer än gärna hoppa ner i våra byrålådor!

puss!
/ e, k & h.


image20

time goes by

Godmorgon, hoppas alla sovit lika gott som jag inatt!
Här är en del av det som inhandlades igår:

Vitt linne med knappar, weekday
Blommigt linne med svart bas, gina
Svart kjol med fickor framtill, topshop
Brunt skärp, weekday vintage
Svarta tights, h&m

image18

Idag är det skola och musikal m.m i Folkets hus som gäller. Spännande! Ikväll blir det laddning för nationellaproven vi har i Engelska B imorgon och jag hoppas på bra resultat för både mig och mina tjejor!

puss!
/ e.

it's just one of those days

Huvudstadsshopping idag. Det blev en trip till stockholm där vi åt gott och spenderade pengar.
Exakt vad som fyndades kommer imorgon, eftersom orken finns det inte mycket kvar av just nu.
Vädret höll ju i alla fall i sig helt okej ändå, även fast det var tal om regn och rusk.
Hoppas ni också haft en bra dag!

puss!
/ e&h.

image16

image17

the friend by my side

Jag kan bara tillägga att helgen varit kanon och kanot-turen var riktigt mysig idag, förutom den kalla blåsten var det en riktigt lyckad trip då solen tittade fram efter en stund! Synd bara att läpparna blir så torra av vinden, men tur att jag hade med mig min kära vän Idomin.

image15

puss!
/  e.

sunshine on my shoulder.

Trevlig helg som bjudit på solning, glass, picknick och grillning bland annat.
Idag stod det paddling på schemat. Tyvärr var inte vädret riktigt lika bra som det helgen bjudit på men vi tog oss fram i vinden och hade det rätt mysigt med matsäck och även härlig sol i slutet. image14
puss!
/ h,


Vin(d)tage!

Vad roligt det är att ibland gå igenom gamla garderober eller kartonger på vinden, enbart för att spana efter gamla plagg, väskor eller annat användbart. Efter ett besök uppe på vinden hittade jag bl.a. det här:






Dessutom såg jag dagen efter att Linn köpt ett likande skärp, så mitt fynd var verkligen ett fynd!


puss!
/ e.

RSS 2.0