19.58

 bild: bikbok

Nu blir det beachvolleyboll! Om jag får min vilja igenom i alla fall. Ska försöka leta reda på en boll bara.

Later!

mors dag

Här kommer lite bilder från picknicken vi hade för mamma alldeles nyss!


16.21





Kom precis hem från en mysig dag hos mormor och morfar där vi firat morsdag, god mat och tårta bjöd de på! Nu tänkte jag ge mig ut och springa ett varv i det härliga vädret för sen ska jag hjälpa Jennifer och sy fast löshår, så hon blir fin till balen och allt annat kul som följer nu framöver!! :)

later,
evan

yesterday


Matilda visade upp deras gröna pool, som har blivit en "algbomb" eller något , så man såg inte botten, haha!


Gårdagen var mycket trevlig och bjöd på fotboll i den härliga solen innan vi åkte hem till matilda för att laga taccos, färga och slinga hår och kolla på robinsson finalen! Den slutade med en lång pratstund i bilen med evan om mycket trevliga framtidsplaner som vi får hoppas på blir sanna. En riktigt lyckad dag med andra ord! Nu ska jag försöka pallra mig upp ur sängen och fixa med lite till mami, det är ju trots allt mors dag idag!

puss, hilda.

01.34


today!



Idag har vi haft tacktal till klassen, det var svårare än jag trodde att hålla tårarna tillbaka när en massa minnen kom på tal! Jag kommer att sakna er!!


Sedan blev det marknad och självklart köpte vi remmar, som alltid!

För att fira att alla prov på Bergska nu är över blev det grillning hos Bella! Mina och Roberts korvar blev kanske inte direkt de finaste, men goda var dom i alla fall!

Sedan for vi till Najen. Njöt av kvällssolen och kollade på fotboll, mysigt!

MANGO


Scarlett Johanson är MANGOs nya stjärnskott!

LiLo


Undrar just hur lång tid det dröjer innan Lindsay helt tynat bort...

God morgon allihop! Idag känner jag mig pigg och kry för en lång dag, vädret ser dessutom ut att bli bättre än gårdagens, great! Har precis pratat betyg på engelskan och jag är mycket nöjd, det gick bättre än väntat! Nu ska jag sätta mig och träna lite på talet vi har sen på svenskan, kasnke att jag pluggar lite mer till idrottsprovet med..
Have a nice friday!

Ciao,
evan

22.54


Frågan är hur populära american apparels nya leggings kommer att bli, att visa magen i sommar - okej! Men rumpan?!

Nu är det slut på pluggandet för ikväll, idrottsprovet imorgon får gå som det går,  jag tror iaf att jag kan det mesta! Vad tråkigt det är när vädret är som det varit idag, regn och solsken varannan minut, man hinner inte njuta av något utav det. Dessutom drog jag nitlotten och fick gå med hunden i rusket, vi båda blev alldeles dränkta så en kopp te satt väl på plats när vi kom in i värmen igen. Nu ska jag ta och testa mina nya locktång jag köpte igår, sen blir det sängen!

Sleep tight,
♥ evs

i´m alive !


Tänk om man ändå hade riktigt långa ögonfransar (dock inte för långa) och ett hårband med en fjäder på !

Yes, jag lever. Har bara haft väldigt mycket att göra den senaste veckan, mest att plugga på, samtidigt som jag inte varit i toppform. Desvärre är det inte över än, morgondagen bjuder på idrottsprov och så ska jag skriva ett tal till klassen. När skoldagen äntligen är över blir det marknad och lite fotboll på det!

Puss! hilda.

pictures från i lördags och måndags!

Lördag:

God lunch i Saluhallen!

Måndag:


Nu ska jag cykla hemåt i regnet....
Ciao, Evan

Long time no seen..!

Det har varit lite dålig update, men här kommer en liten resumé från de senaste dagarna!

I lördags var jag uppe i sthlm och hämtade A, gick på balshoppingsjakt och njöt av den underbara staden! Fick inte med mig mycket alls hem dock, men jag var ändå nöjd med dagen. Efter att det hade småregnat i stort sett hela förmiddagen, sprack himlen upp och eftermiddagen bjöd på ett riktigt härligt sommarväder. Innan vi åkte hemåt tillbringade vi en stund på josefinas, ett ställe jag säkerligen kommer att återkomma till!

Söndagen därefter blev otroligt slapp och bestod mest av att ligga i sängen. Dessutom såg vi de sista gossip girl avsnitten för säsongen, men rykten säger att en ytterligare säsong kommer - GREAT!
I måndags for jag till sthlm igen, men denna gång med några av brudarna. Det enda jag köpte var en hemlig detalj jag ska sy lite med till balen, jag tror att det kommer att bli en riktigt bra matchning med A!

I nuläget sitter jag med ett paket vindruvor i famnen och kollar barca - united. Jag kan inte påstå att jag håller på någon av dem, Henke Larsson har ju varit utånad till båda, men eftersom han inte är med överhuvudtaget idag är det ett svårt val, haha. Lillebror är snäll och hjälper mig att plugga till idrottsprovet vi har på fredag, jag ska även försöka få färdigt ett tal till svenskan ikväll, men det får bli ett senare projekt! 

Bilder tar tyvärr alltför lång tid för att lägga upp idag, så de får komma en annan dag! 

Ciao,
Evan


19.29


Bild från senaste utgången.

Nu kom precis Matilda och Klara och det vankas kanske utgång senare. Men vi har inget bestämt än, kan lika gärna bli myskväll framför robinsson. Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa!

I LOVE NY .

har dock inte varit där än, men är minst sagt sugen, och säker på att jag ska dit en vacker dag. Grymt avundsjuk men även glad för kicks skull att hon ska dit i sommar!!



Ligger just nu och skriver lite loggbok, känner att pressen är ganska stor med tanke på att Evan fick ihop 25(!?) sidor. Själv är hon i huudstaden och njuter! NU, åter till skrivandet.

later!

06.28




Hilda och Elin svängde förbi mig en stund igår, och förutom att plugga lite idrott, plockade jag fram några godbitar ur garderoben som jag ska använda om jag känner för att visa magen! ;)

Nu ska jag strax åka, ska bara packa ner lite behövligheter i väskan, sen beger jag mig till huvudstaden!
Have a nice day!
Ciao Evan

19.31


Fyndade lite kedjor och annat snyggt när jag rensade bland alla mina hundratals smycken jag fick när farmor gick bort för några år sedan..!

Nu har jag slagit mig till ro, har gjort i ordning te och ska lägga mig i soffan med företagsekonomin hade jag tänkt! Jag vet inte hur många koppar jag drack igår, med både te och honungsvatten, men det hjälpte iaf för jag har inte ett dugg ont i halsen idag. Det är resten kvar, har en bedrövlig huvudvärk som inte vill gå över, ipren som alltid brukar fungera så bra på mig annars!

e

cykelbyxan

Bild; Elin Kling
Ytterligare ett sätt att använda de minst sagt användbara cykelbyxorna på. Hoppas bara att vädret blir så pass bra att man har möjlighet att använda dem någon dag!  

friday!


Norge förra året.
Imorgon kommer A hem och då åker jag till Sthlm, hämtar honom och sen ska vi shoppa inför balen!


Att det är fredag idag är inte något jag hittills märkt av alls, man glömmer så lätt bort vilken dag det är när man är ledig för länge! Igår gick jag och la mig ganska tidigt, eller iaf strax innan tolv, för jag tänkte att det var bra att sova ut när jag inte mår något vidare. Efter att ha legat klarvaken fram till klocka två och lyssnat på min kurrande mage, gick jag tillslut ner för att äta några kvällsmackor i hopp om att kunna somna efter det. Men icke sa nicke, jag blev snarare piggare utav det, och jag kunde absolut inte somna. Sista gången jag kollade på klockan var den 04.15, så strax därefter någongång somnade jag. Tji fick jag för att försöka sova bort min förkylning!

Idag gick jag ändå uppvid halv nio, faktiskt inte speciellt trött(!), och har redan hunnit skrva färdigt mitt filosofiarbete och reskrivit hela loggboken till projektet, åh känns skönt! Sorgligt bara att skriva de sista raderna i loggboken, men skönt att slippa dras med den mer - jag fattar inte hur den kunde bli ca 25sidor!! Nu ska jag i alla fall ta tag lite i mitt rum, har lite som jag ska rensa bort och kanske slänga upp på vinden..

Ha en bra dag!
♥ evs

have2have.se




Hittade en massa andra snygga också, när jag tog mig en närmare titt på sidan. Om jag inte hittar något snyggt i Sthlm kommer jag nästan garanterat att beställa, minst ett par!

♥ e

19.59


Såg dessa snygga mockasiner på have2hve.se, sådana skulle jag vilja mysa med när jag är ute med hunden!

♥ e

h&m divided



Såg de här snygga byxorna/leggingsen på Linns blogg (armbanden också för den delen). Lack på sidor och dragkedjor nere vid benslutet låter som en riktigt bra mix. Skulle dock vilja se dem i verkligheten, men jag får väl vänta tills Augusti då de kommer in i butik. Jag är väldigt sugen på att själv fixa till ett par leggings med lite skinn på sålänge. Jofotex nästa kanske!? Vi får väl se när jag tar tag i den saken. Får troligtvis vänta tills efter studenten, känns som om det finns en hel del att göra innan dess ändå!

h

shopping


Det här var det som följde med hem efter gårdagens shoppingrunda. Nu taggar jag inför Stockholm som blir av på måndag! Håller tummarna för att jag ska hitta en klänning och ett par skor. Men det tror jag nog att jag borde! Nu, plugg.

stan


YESTERDAY



Igår kom Kicki till mig ganska tidigt och vi åt frukost tillsammans innan vi åkte till stan. Eftersom att vi kom in bland de hundra första på HM i maxihuset fick vi alla fem i sällskapet 200kr var i presentkort, det var alltså med andra ord värt att åka in lite tidigare!! För min Hm-peng blev det ett klar-rött större linne, en hallonröd stor t-shirt och ett par svarta leggings som är väl behövda. Alltid lika tråkigt att slösa på pengar på basplagg, så jag är mycket nöjd med gårdagen!

När vi kom hem från stan igår slingade jag håret på kickan, och insåg att jag också vill göra det snart! Hilda kom också och när vi var färdiga med färgningen satt vi och myste på altanen, försökte hjälpa Hilda att plugga matte, men det blev mest kortspel och prat om studenten, som vanligt..

Imorse vaknade jag och hade jätteont i halsen, så jag har i stort sett sprungit fram och tillbaka till vattenkokaren idag. Som tur är har jag hittils bara plugg på dagens schema och därför rör jag mig i övrigt inte alltför mycket, kanske är det lika bra så att jag inte går och blir sjuk nu när A äntligen kommer hem på lördaaag! :)

♥ evan

23.57



Jag följde inte med tjejerna hem till evan, men jag antar att de hade en riktigt mysig kväll! Själv sydde jag lite med syster samt att jag började plocka lite på mitt rum. Ska ändra lite smått har jag fått för mig! Imorgon blir det stan med brudarna! Är riktigt shoppingsugen men som eve skrev så har vi pratat lite om sthlm så det är nog bäst att hålla i de få kronor man har kvar.

Puss!

Hanna & John



Alltid lika grymt härliga bilder och inspirerande outfits. Kolla in deras blogg här!

♥ h

lååångledigt!


Jag hade tänkt tipsa Kicki om dessa rosa snygga shorts, eftersom hon är på jakt efter liknande till USA i sommar, men jag hittar dem ingenstans på asos hemsida. Det kanske är jag om är blind, jag vet inte!

Vi har pratat endel om att åka till sthlm den närmsta tiden, vilket jag verkligen skulle behöva för att köpa det sista inför balen! Jag är så sugen på en massa annan shopping också, vill bland annat ha en snygg jeansklänning - varför ska man alltid vilja shoppa när det ekar som mest i plånboken?!

Snart kommer Kicki, Klara och Matilda hit (kanske någon mer?) och vi ska mysa och njuta för att det är riktig långhelg nu, ända till måndag! Jag är riktigt sugen på att spela spel och dricka te, hoppas att jag får min vilja igenom...!
Sen väntar sängen, för imorgon ska vi upp tidigt och åka till stan!

♥ evs

christian loubotin


bild; JAK&JIL

En riktig färgklick från Loubotin. snyggt till ett par brunbrända ben!

morning!


Sitter här och försöker få hem sista gossip girl avsnittet, vilket heter The goodbye Gossip Girl. Jag hoppas verkligen att det inte betyder att det är slut på avsnitt för alltid, det vore ju hemskt!

Strax ska jag ner och äta frukost, börjar tjugo i tolv idag. Jag börjar sent nu varje dag, förutom fredagar, känns knappt som att jag är i skolan alls längre! Kanske borde man passa på att vara där så mycket som möjligt nu egentligen, eftersom att vi inte kommer hänga där mycket mer sen.. Fast faktum är att jag ändå faktiskt inte tycker att det är speciellt sorgligt att ta studenten och inte längre få vara kvar på Bergska. Okej att det är många frågor som dyker upp kring vad man ska göra sen.. men vadå, det är ju det som är skönt. Att inte behöva veta, att kunna göra precis vad som helst - bara det jag själv vill! Och det där med att man aldrig kommer att träffa varandra längre, som man sett var eviga dag i skolan. Jag känner samma sak där, klart jag kommer det, bara man hör av sig och vill träffas så är det klart att det blir av! Och flyttar någon iväg, t.ex. som aupair, har jag absolut inget emot att komma och hälsa på!

Resa, jobba och vidga mina vyer på alla sätt är vad jag ska göra,
och inget kan stoppa mig!

♥ evs

22.20


Något i dessa skor charmade mig, fast samtidigt är de kanske lite för mycket på något sätt!

Jag har precis kommit in från en löparrunda med Martin. Egentligen hade jag inte alls varken någon lust eller ork att slita mig från tvn, när jag för en gång skull placerat mig där, men när han bad om sällskap ville jag inte säga ifrån. Nu ska jag lägga i en håripnpackning hade jag tänkt, sen blir det te, mackor och vänner!!

Ciao och god natt,
evan

gestuz.com


morning



Såhär förvarar jag de flesta av mina smycken. Tycker det är ganska charmigt när man ser dem, blir som en liten prydnadsgrej.

Förövrigt började jag skolan klockan åtta egentligen. Vaknade lite sent och messade Matilda och Amanda så dem kunde hälsa att jag strax skulle komma till median. Amanda hade nationellt prov och Matilda låg och sov. Så jag hoppade faktiskt lektionen. Brukar inte bli så mycket av medialektionerna & jag skulle inte vara med och filma. Fick sedan ett mess av Anna där hon undrade var vi var. Det visade sig att hon var den enda som var på lektionen.. så seriöst var det!

Nu ska jag klä på mig och sen blir det skola.
Puss / hilda

konfa




Idag har Macke som sagt konfirmerats! Dagen till ära invigde jag en av klänningarna jag sydde upp i thailand, den har jag kanske inte visat?

Nu har jag precis kommit hem ifrån kicki och viktor, vi har kollat på söndagsfilmen deja vu tillsammans och myst med godis och popcorn! Förra gången jag såg den filmen sov jag bort halva, idag pratade vi istället bort halva, så kanske att man skulle behöva se den tredje gången gillt för att förstå den helt, haha. Bra var den iaf, tror jag!
Nu ska jag hoppa i säng, börjar inte förrän två imorn, men ska till tandläkaren vid ett. Innan dess har jag lite saker att styra med, så här kan jag inte sitta och uggla längre! Sov gott!

♥ evs

last night





Igårkväll blev det grillning hos Klara och eurovision med några av tjejerna, mysigt! Däremot var kanske inte Norges melodi direkt någon vidare, den var absolut inte dålig, men kanske inte ett vinnarbidrag... Fast å andra sidan - sen när var det den bästa låten som vann i eurovision? Kul iaf för grannarna, tajmat med nationaldagen och allt!

♥ e & h

friday night


bikini


Vogue UK

Man kanske skulle ta och införskaffa sig en ny bikini till i sommar? Jag är lite inne på en randig, eller varför inte göra en egen på något vis, av en massa gamla man har hemma som man aldrig använder? Det vore något för att få vara lite egen och inte se ut som alla andra på stranden!

♥ evan

h&m


bilder; Linn & Karoline

Dessa är några utav de godbitar h&m skrapat ihop till deras höstkollektion -09. En del utav plaggen kommer redan komma nu under sommaren! Jag säger bara en sak, jag gillart starkt! Tycker h&m bara blir bättre och bättre. Nu - åter till städandet.

later! hilda.

glasss

Igår blev vi sugna på en trip till smultronstället i söderköping, så vi två, klara och lisa åkte dit en sväng och glassade, bokstavligt talat, i solen! Supergott var det som vanligt!

Synd att det blåste ganska mycket bara, någon som ser besvärad ut för det! haha

Det blev alltså årets invigning på smultron, + att evs fick årets första getingstick, vilket kan sammanfattas som en riktig sommarstart helt enkelt!

♥ e & h

cleaning


Skulle önska att dessa skönheter stod i min garderob.

städning pågår. Uppdaterar med bilder från igår och i förrgår senare!

linköping


Vi kunde inte hålla oss borta från den lilla godisdelen utanför ikea!



Jag följde med Magda och pappa till Linköping för att gå en sväng på ikea och sedan skjutsa magda till en kompis! Köpte en träskiva som jag kanske ska ha i mitt rum.. har dock itne bestämt mig om jag ska ha den och hur jag ska ha den, men det lär ni få se ;)

Nu kom vi på att vi ska åka till smultronstället! så det är väl bara att dra på hatten igen för att dölja det skitiga håret, haha! Lägger in bilder från den lyckade gårdagen senare.

hilda

Ha en trevlig fredag!


Nu är både jag och kjolen färdiga för att bege oss till födelsedagsbarnet. Det ska bjudas på tacobuffé och jag har sparat mig, så nu är jag riktigt hungrig! Efter Klara åker vi nog in till stan en sväng, får se var vi hamnar! (Kameran har kommit hem igen också, lagad och hel, så den följer också med!)

♥ e

BOATTRIP



.. och häromdagen fick vi inbjudningar till båtturen med Kristina den första juni! Det är Robert som har styrt upp det hela och jag tror att den blir en bra start på stundentfirandet - en egen liten studentkryssning så att säga!

För tillfället sitter jag här och syr, ville ha något nytt på mig ikväll, så jag tog tag i zebrakjolsprojektet. Strax är jag färdig och ska hoppa in i duschen för att fixa risbusken på huvudet,

so long!
♥ e

godnatt!

Bild; Vogue
Jag vill ha ett gäng snygga ringar, tack!

Har suttit och pluggat mest hela dagen så något bloggande har jag inte haft tid för. Nu orkar jag i vilket fall som helst inte göra något mer förutom att tvätta mitt hår. Sedan är det läggdags och taggning inför nationella klockan åtta, yes! Råkade förresten äta upp mitt godis jag skulle ha under provet...

Sweet dreams!
♥ hilda

HAPPY B-DAY KLARA!!!





nya kollektionen släpps idag!


På Klaras dag och allt!

♥ e

15.53

Har precis kommit hem från skolan och en stund på p2 med kicki, amanda och bella. Länge sen! Ska åka iväg en sväng igen för att skjutsa på mamma och lillebror + hämta ut ett par byxor jag beställt till lillebrors konfirmation som är på söndag! Tänk så fort tiden går, jag minns när jag konfiremerade mig, känns inte alls längesen!
När jag kommer hem ska jag lägga mig och kolla färdigt på en film vi ska analysera på psykologin, lika bra att få det gjort så slipper jag det sen!

Hej på en stund!
♥ e

plugg, plugg och plugg...


Jag förstår inte, den senaste tiden känns det som att jag bara suttit här, stirrat in en skärm kvällarna i ända och pluggat. Kväll efter kväll (med undatag från basketkvällen), men snart är det slut på det! Efter imorgon har jag inte mycket kvar, i alla fall inte som jag måste sitta vid datorn och göra.. Just i detta nu sitter jag och skriver ett arbete om bulimi, en sjukdom som skrämmer mig. Vi har fått i uppgift att skriva arbetet med en del bestående av fakta och en mer analyserande del där vi skriver ett dagboksinlägg - "en dag i en bulimikers liv". Att sätta sig och skriva, leva sig in i sjukdomen och förstå vilka tankar som kretsar i huvudet på en person som lider av en sådan ätstörning är inte det lättaste. Efter att ha läst en hel del om sjukdomen inser man på ett lite djupare sätt hur hemskt det måste vara att hamna i bulimins onda cirkel, och inte vilja be om hjälp för att ta sig därifrån. Att behöva skämmas för sin kropp och för det ätbeteende man utvecklat, att vilja prata med någon, samtidigt som det känns för svårt, att därmed helt eller delvis issolera sig från vänner och familj, för att man sluter sig i sig själv och alla tankar om vikt och mat - förstår ni vad hemskt?

Nobody's perfect,
e

18.51



Blev ett par nördisar tillslut i alla fall. Sen är väl den stora frågan om de kommer komma till användning eller inte! I övrigt sitter jag och försöker plugga lite. Det går väl sådär, men nu har jag kommit till den punkten där jag inte kan skjuta fram det längre.. har trots allt två inlämningsuppgifter tills imorgon, plus matte nationella på fredag.. usch, jag har verkligen inte tid att sitta här längre! Hejsvejs.

22.16


Alla de här tre snyggingarna kommer från h&m, men jag är nog mest sugen på den första! Funderar på om jag ska göra en beställning därifrån snart. Skulle ju kunna passa på att beställa halsbandet på samma gång.

Spanade även in Matthew Williamsson for h&ms sommarkollektion som släpps på torsdag! Det är verkligen rejäla färgklickar, men det är ju alltid härligt till sommaren.

nu ska jag försöka ta tag i lite plugg!
♥ h


hatt



Idag hade vi media sist på schemat. De flesta skulle iväg och filma men jag och några till satt kvar och fixade lite på trailern vi ska göra. Tog mig friheten att låna medians hatt under tiden vi redigerade, bara för att känna på hur det kändes. och vet ni vad? jag gillart! Visste somsagt inte hur jag skulle gilla en hatt på mig själv, men nu vet jag. Tror jag ska låna hem den över helgen då jag ska filma lite till min musikvideo. Så kanske den råkar åka på någon dag när jag inte filmar med, haha!

Pusss ! hilda.

Paul Smith/Oakley frogskins


Snyggt med färgade bågar, till sommaren och allt!

Jag ska strax ut och lägga mig en stund i solen, men först ska jag göra mig lite frukost! Hade egentligen tänkt att plugga nu på morgonen när jag har så lång sovmorgon, men fy för att sitta inne när solen äntligen skiner igen. Idag har jag bara en lektion på schemat, vilket jag kommer att ha nu de sista tisdagarna innan vi slutar! Nice!
Nej nu måste jag ut!

Ha en bra dag,
♥ e

h&m


Det här snygga halsbandet fanns på h&m för endast 80 kr!
Får bara hoppas att det finns i affär också! Någon som sett det i Norrköping? Vet dock inte om jag föredrar det i silver eller guldfärg. Men ett av dem vill jag ha i alla fall!

Nu ska jag ta och släcka lampan.
sweet dreams♥

tonight

Laddade upp med massa gott inför en hård match!


Det blev basket tills lamporna på planen slocknade, det var ingen mer än oss som var sugna på volleyboll tråkigt nog! Efter det satte vi oss istället och myste och pratade studentplaner, det är inte långt kvaaar nu!!
Imorgon är det ingen företagsekonomi, så ingen av oss börjar förrän vid tolv, nice.
Nu väntar strax sängen,

♥ e & h

21.27

hello hello! Jag ska precis rusa iväg till Klara, för sen vankas det fotboll, volleyboll eller något annat kul! Så härligt när det är ljust så sent om kvällerna igen, synd bara att värmen inte håller i sig lika bra!

LATER,
evs

necklace



Snygg tjej & snyggt halsband! Är riktigt suget på ett halsband i lite "kortare modell". Har börjat gilla det mer och mer nu på senaste. Har för mig att det ska finnas något liknande på h&m, så jag får ta mig en titt där!

♥ h

dagmar


ss 09

14.58



Jag skulle behöva hitta ett par nya jeans, inte för att jag förhoppningsvis kommer behöva använda så mycket långbyxor i sommar, så vore det ju ändå kul med ett par nya! Skulle det bli att jag går på jakt efter ett par, skulkle det nog vara ett par grå/svart/stentvättade - det var länge sedan jag ägde ett par sådana! Dessutom skulle jag vilja göra ett par jeansshorts, men jag har dessvärre inga gamla som jag är villig att klippa sönder.. Dagens i-landsproblem!

♥ e

13.03


En ljus kavaj som Elin Klings vore inte helt fel!

Sitter i datasalen för att skriva lite på min uppsats om anorexia, men är lite väl ofokuserad. Sitter och pratar om presenter, födelsedags middagar och allt som inte har det minsta med anorexi att göra. Men det får väl bli en dag fylld av plugg när jag väl kommer hem, om jag nu kan ta mig i kragen.

Later!

09.25


Snyggt med fransar!

God morgon!
Jag har precis fått i mig en stor frukost och ska strax bege mig iväg till skolan. Det gäller att bygga upp ordentligt redan på morgonen, för i eftermiddag ska jag och kicki ut och springa igen, haha. Hoppas att vädret håller i sig bara, läste i tidningen att det kunde bli endel regn idag.. Usch!

Later,
♥ e

GG


fredflare.com

Har precis satt nya avsnittet gossip girl på laddning, det har börjat bli riktigt spännande nu!!
Nu är det sängen som väntar, börjar inte förrän elva imorgon, men ska nog gå upp lite tidigare för att få ut något av dagen! Det är ibland det värsta jag vet när man sover bort en hel dag och inte har fått ett enda dugg gjort, det känns bara så meningslöst!

Sov gott!
♥ e

yesterday



Blev en sväng till Hugos igår med Elin, Elin & Klara! Kvällen började vi hemma hos Eve där hon och Elina hade myskväll. De bjöd på smaskig kladdkaka och så blev det en hel del spel innan de skjutsade in oss till stan. En lyckad kväll helt enkelt!

♥ hilda

steve madden


snygga klackar från steve madden!

Nu får det vara nog med datorhäng på ett tag, det kan inte vara alltför bra! istället ska jag och martin kila ner och laga lite kvällsmat till la familia. Vi får se vad vi bjuder på för något smaskigt!

♥ e

matthew williamson - H&M spring/summer 09



En ganska påfågel-inspirerad collection finns nu på H&M från Matthew Williamson, rikitgt snyggt!!

♥ ev

exposed stomach



Läste att det är hett med bar mage i sommar, frågan är bara hur många som kommer våga sig haka på den trenden? Jag menar, det är inte längre alltför vanligt man ser någon ute med magtröja ;)

♥ ev

jeansandfeathers,

bilder; cobran

Jeansjacka och fjäderhalsband, snyggt!
Min jeansjacka sitter inte alls så bra. Funderar på om den kanske ska sys om lite för att få en bättre passform. Annars får jag helt enkelt leta upp en ny jag kan köpa. Ett fjäderhalsbad skulle inte sitta helt fel det heller!

14.11


dripbook

Har precis kommit in från en stund i solen, men då det började kylna till gick jag in för att sätta mig och plugga istället. Engelskaarbetet ska vara inne imorgon och då har vi även bokdiskussionen vi skulle haft för länge sedan, känns nästan som att jag hunnit glömma vad boken handlade om... Häromdagen fick jag hem mitt schema för jobbet i sommar, så jag ska ta och skriva in mina arbetsdagar i kalendern sen och räkna lite på vad jag kommer att tjäna, alltid lika roligt!!

evs

today

Nu är jag hemma efter en jättekul och trevlig dag i linkan! Förutom att ha gått i affärer var vi och myste, lagade mat, åt gottis och kollade på bla. robinsson i maries lägenhet som var superfin, mycket större än jag trodde!
Några balskor hittade jag självklart inte, jag förstår inte hur det inte kan finnas några jag vill ha.. Men ett par vita tygskor köpte jag, väl behövligt!, ett par zebrashort jag ska sy om till en kjol och en klädhängare att sätta på dörren (jag var sjukt nöjd med den tills jag kom hem och insåg att den inte passar mellan dörr och list...).






Nu väntar sköna sängen!
sleep tight, ♥ evan

kathyisyourfriend


weekday



Hallå allihopa! Jag stannade hemma idag istället för att följa med E & C till Linköping. Har lite småplaner för kvällen och med tanke på att de inte visste hur sent de skulle bli kvar där så valde jag att vara hemma. Hoppas att de hittar allt de ska ha! Själv växer mitt shoppingbegär allt mer för var dag som går. Vill till sthlm nu, nu, nu!! Weekday har en hel del snyggt som jag mer än gärna skulle vilja ha hängandes i min garderob.

Later!

08.55


God morgon!
Idag känns som en bra dag, och därför hoppas jag på att hitta något av det jag behöver i linköping! Vädret är inte helt på topp, men det gör mig inte så mkt när man ändå ska gå i affärer. Kasnke stannar vi kvar hos marie ikväll, vi får se vad vi känner för sen! Kicki kommer vid kvart över och plockar upp mig så jag ska väl ta och fixa med det sista nu innan hon dyker upp!

Ha en bra lördag!
♥ e

tonight



Nu ska vi hem till Lisa där det vankas tjejkväll. Först ska vi åka och inhandla lite till efterätten vi ska göra! Vad det blir för någon återstår att se. Det verkar som att vi ska se Twilight också då de flesta är sugna på den. I vilket fall som helst kommer vi nog få en riktigt mysig kväll.

Hoppas ni med får en trevlig kväll!
♥ h & e

broken


Mina brillor har lyckats gå och ha sönder sig själva. Har faktiskt ingen aning om hur det gick till så jag skyller på katterna! Funderar på om jag ska ha sönder andra sidan med så de blir ett par nördisar, om jag ska laga dem eller om det blir papperskorgen.. Vad säger ni?

Later!


13.58


Tycker synd om Klara som på något sätt måste skicka sin underbara kamera ända till Sthlm för reparation, jag vill också ha en sådan!

Och förresten, som jag har väntat! Alla jag har frågat om invites till programmet spotify har haft slut på dem, och igår tipsade min kära syssling mig om denna sida, där man tydligen kan få en alldeles gratis! Att jag inte hittat den förut, great!
Nu är det dags för teorilektion på idrotten, tjoho!

♥ e

11.14


Någon som känner igen sig lika mycket som jag? haha


♥ E

MORNING!


Någon dag ska jag sätta mig och ha en riktigt sydag. Högen med saker att fixa, sy om och sy klart börjar bli alldeles för stor!

Här sitter jag och trälar med min uppsats i engelska c och skulle mycket hellre hitta på annat. Jag börjar iaf bli färdig och lärarna (vi har nämligen en lärarstudent också) tyckte det såg bra ut, så på den biten är jag mindre missnöjd!
Imorgon ska jag som sagt till Linköping och jag hoppas verkligen att jag hittar ett par balskor där, eftersom jag redan sökt igenom hela utbudet i norrköping utan något fynd... Nu åter till min uppsats; it's what's on the inside that counts!

Later!
evan

miss those times!



sov sött,
♥ e

friends


Jag är alldeles slut i hela kroppen efter dansen idag, huvudet känns alldeles tungt efter alla omspelningar... Därför orkar jag inte plugga mer nu och ska lägga mig och kolla på lite vänner istället i hopp om att bli piggare!

stentvättat


urban outfitters

Jag är sugen på ett par snygga stentvättade jeans! Är fruktansvärt sugen på att shoppa överhuvudtaget och en stockholms trip skulle verkligen inte sitta fel. Nu ska jag återgå till pluggandet och sen blir det dans.

Later!

14.20



Dansen imorse gick inget vidare, när vi väl gjorde ett bra klipp (utan ett enda fel!) så märkte vi efteråt att vi glömt att filma... Därför sitter vi nu kvar i datasalen ett tag, väntar på bella som har lektion, och sen ska vi återigen filma. Då får det bara ta och sitta! Idag hade jag hoppats på bättre väder, men förhoppningsvis blir det bättre till imorgon, då vi kanske ska grilla hos Lisa!

♥ e

natti!


Nu ska jag ta och krypa ner, imorgon tänkte jag gå upp tidigt och göra ansiktsmask och fotbad faktiskt. Jag orkade inte det ikväll, så jag tänkte därför börja morgondagen med att riktigt fräscha till mig! Efter det ska jag till skolan lite tidigare än jag börjar för att vi ska filma vårt rytmikprogram, dvs dans, till idrotten! Dessa två snyggingar är bland annat med och filmen blir nog great!

sleep tight!
♥ e

20.17


Hittade en vimmelbild på mig och kicki idag från en utgång för länge sen!

Det blev lite plugg iaf, men nu ska jag ut på en promenix med mamma och sen ska jag krypa ner för att kolla på vänner! Senare, om jag orkar, ska jag ta tag i mitt rum och försöka få ordning på allt det som är utrensat ur garderoben, vilket täcker i stort sett hela mitt golv..

♥ e

AA from A


Visade jag den här snygga kjolen jag fick av A när han kom hem från USA? Det kanske jag glömde, men den är iaf från American apparel och jag gillar den skarpt!

Har precis vaknat upp från en middagslur och känner mig alldeles sliten. Jag cyklade hem förut, i regnet, så jag var så frusen när jag kom hem att jag la mig i byxor och tjocktröja under täcket. Så skönt! Nu sitter jag här med en kopp te och funderar på att antingen plugga eller lägga mig och kolla på vänner.. hm, dagens ilandsproblem!

♥ e

handsome!


thesartorialist.com, såhär snyggt ska jag också klä mina barn!

Idag var jag uppe tidigt och kom till skolan en timme innan vi börjar. Jag har en redovisning på företagsekonomin strax, så jag har förberett lite.. Idag slapp jag regnet när jag cyklade iaf, skönt, men vädret är inte alls på topp idag heller.
 Var tog solen vägen?!

♥ e

zzzzzzzzz


Ligger i sängen och håller på att skriva lite loggbok. Vi hade projektmöte idag i skolan och jag inser nu att det inte är alls så lång tid kvar tills både årsrapporten och loggboken ska vara inlämnad. Så nu är det bara att sätta fart! Eve och Kicki har ungefär skrivit tjugo sidor var på datorn från deras loggbok så jag vet vad jag har som väntar mig. Har för tillfället fått in ungefär sex sidor.

Annars har det inte hänt mycket intressant idag. Var kvar i skolan till sex då jag satt kvar med Elin och Lisa som satt och fixade med årsboken. Jag och Lisa åkte hem till mig för att hämta lite bilder som kan komma att användas. Har även blivit lite desperate housewifes kollande och te-drickande.

Nu ska jag återgå till loggboken en stund till. Ciaao !

bag

Jag måste ta och köpa en ny väska, och det snart! Den jag använder mest, min kära svarta, börjar falla sönder mer och mer... På lördag ska jag till Linköping, så då får jag ta och kika runt lite!



/evan

today

Idag har det bara varit en kort skoldag, sen åkte kicki och jag hem till mig och gav oss ut och sprang en sväng. hurtiga som vi är! haha.
Igårkväll började jag med att rensa ur garderoben och kom en bra bit på vägen! Kvar står nu bara frågan var man ska göra av allt det som man aldrig använder, men som man ändå inte vill slänga. Alltid samma eländiga problem!

 

♥ e

baaarbeque

tänkte bara läska er alla lite! För nu ska jag äta lite gott kött som pappa har grillat.


Jag har förövrigt inte hittat något snyggt hattliknande än. Sökandet fortsätter!

bikbok

lookbook

Tycker bilderna är så härliga! Synd att inte vädret var som på dem idag.

Out of my hands

hallå hallå!
Dålig update från mig nu känner jag, men det har varit mycket att stå i... I helgen har jag och Arash varit i K-holm och hälsat på, mycket roligt! Vi har grillat gott hos arash mamma, spelat en massa fotboll och myst med småbrorsorna, grillat på Djulö med arash pappa och några kompisar i det härliga vädret, hälsat på Jasmine och varit inne en sväng på factory outlet i vingåker! Jag insåg att det var ett tag sen jag besökte den butiken, kändes som att det var 10x mindre sist!
Och igår åkte A och jobba igen, Finland den här gången... Så nu ses vi inte på en massa veckor, igen! Jag skjutsade honom in till stan igår, där dom skulle åka ifrån, så då kunde jag passa på att hämta ut min mobil som var färdigreparerad. Nu är den faktiskt inte lika seg längre, men vi får väl se hur länge det håller den här gången... Inne i centrum mötte jag även Hilda, så hon åkte med mig hem. Vi skulle ändå båda två åka till Klara direkt för att träna på dansen till idrotten, så det blev ju perfekt!


Den söta tjejen, som sitter bredvid mig vid bordet, gjorde mig sommarfin i håret! ;)


evan

ps. Milow - out of my hands, superfin!

adidas vintage



Är lite småsugen på att beställa ett par adidas shorts. Älskar den modellen på shorts, så himla skön! Modellen är ju även rätt lik de shorts som finns på monki som inte heller skulle sitta helt fel.

Nej nu är det sovdags, börjar trots allt åtta imorgon.
sweet dreams

22.43



Var en sväng i stan med familjen i förmiddags. Syster och bror hade en del de behövde handla så ja tänkte att jag kunde följa med. Kom dock på det precis när de skulle åka och låg då nyvaken i min säng. Fem minuter senare satt jag i bilen osminkad och med ruffsigt hår, men jag hann med i alla fall! Hittade inte så jätte mycket så jag köpte bara med mig två ringar och fyra par örhängen hem. Ett par av örhängena är dessa svarta fjädrar här över som jag även köpte i vitt!

yesterday,

Igår kväll var det somsagt lagfest för hela slanten. Grillning, singstar, tävlingar var bland annat vad kvällen bjöd på! Jag var taggad till tusen på alla tävlingar och därmed grymt besviken när min kära bloggkompanjon med lag stod som segrare vid kvällens slut. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och vara glad för Evans skull  ;)

här kommer lite bilder;


♥ hilda

white


Hur fräscht är det inte med en vit stickad tröja mot en brunbränd hy? Jag är i alla fall grymt sugen på att köpa en! ..att den sedan är väldigt skön är ju bara ett stort plus i kanten!

16.29



Invigde shorts utan strumpisar dagen till ära och snodde några av mammas ringar! Nu ska jag hoppa in i duschen innan Elin kommer och hämtar mig.

Later!

lovely saturday



Hallå allihopa! Kom nyss hem från lite födelsedagsfika för mina kusiner, bland annat den här sötnosen här över. Väldigt härligt att sitta ute och fika och det bjöds bland annat på en jättegod lime och maräng tårta! Nu kommer strax Robert förbi och även Bella och Amanda. Vi ska slinga R:s hår är det tänkt! Senare blir det grillning och lagfest vilket förhoppningsvis kommer bli väldigt lyckat!

♥ hilda

godnatt !

Kom på att jag är medlem här. Bli medlem du med och ha chans att få gratis presentkort ;) eller så skiter du i det för att du inte orkar.

Nu är det sovdags! sweet dreams ♥

pictures from valborg

Blev en hel hög av bilder. Men här är dem i alla fall för er som väntat, haha!

 

Visst har vi våra likheter, men tvillingar är vi inte ;)



blackandwhite



I väntan på bilder från gårdagen får ni den här på snygga Erin Wasson.
I övrigt sitter jag helt själv här hemma och har inget kul alls att hitta på.. Vad gör alla? Tjejer, om ni ser det här - ring mig! ;) Det är ju trots allt fredagkväll så något kul borde väl hända! Ska ta tag i lite välbehövlig städning nu i alla fall.

sunshine


snyggingar från top shop!


Vilken härligt solig dag det är idag! Åt nyss mat ute i solen med syster och nu har hon gjort i ordning en varsin milkshake åt oss, mumma! Alltså dags att gå ut en sväng igen och sätta sig i solen.

tonight



Kom rätt nyss hem från en trevlig kväll, främst med brudarna. Vi började med grillning hemma hos madde, mellanlandade hemma hos Rasmus och tog oss därefter in till ettan en sväng. Mer bilder blir det nog imorgon. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax släcka och sova.

Hoppas ni haft en trevlig valborg!

RSS 2.0