valbooorg

För en stund sedan blev jag färdig med företagsekonomiprovet, det gick bra och det känns skönt att ha det gjort. Nu slipper jag tänka på det mer! Nu är det all fokus på ikväll, måste hem och rensa ur garderoben och hitta något att ha på mig. Undra om vädret håller i sig så här bra, det blåser lite kallt så alltför barklädd kan man inte vara än. Tänk i sommar.....

later, 
evan

• give me that bag!




























♥e

today


Rotade fram en gammal t-shirt jag inte använt på länge igår. Klippte även av ett par strumpisar och det vart helt okej! Inviger dom dock inte idag men ni kanske får se en bild imorgon eller något. Nu ska jag strax dra mig till skolan.

later

cheesecake!


Nu ger jag upp med min engelskauppsats för ikväll och ger mig istället in på en tallrik smält cheesecake med hallon, mumma!

Sen blir det sängen, sleep tight,
kram evan

COLDPLAY



Häromdagen var jag och hämtade ut mina tickets till coldplay i augusti, så jag ska ta och lägga ut dem på blocket snart, men självklart ska jag spara en till mig själv! Sjukt kul ska det bli!!

♥e

16.40

Har legat i sängen i stort sett hela dagen idag. Hatart eftersom att det är fint väder ute och allt. Vet faktiskt inte riktigt vad det är med mig. Är bara så himla seg och yr fast än jag har sovit längre än vanligt. Stannade hemma från skolan gjorde jag också. Tänkte att jag skulle piggna till lite under dagen, men det har inte riktigt blivit så än. Ska i alla fall vara pigg imorgon har jag tänkt. Då ska vi hem till madde för att fira henne och valborg på samma gång med härlig grillning!!

Nej nu måste jag verkligen rycka upp mig!! Börjar känna lite småsug för att sy! Skulle dock inte sitta helt fel med en provdocka som man kunde använda sig av när man nålar och liknande!



♥h

wang again


Alexander Wang look-alike kommer in på gina tricot efter sommaren för den som gillar den!
När jag ändå var inne på Wang.

alexander wang


Vad tycker ni om cykelbyxorna egentligen? Jag kommer ihåg när jag själv hade ett gäng i alla möjliga snygga färger. Tror jag ska klippa av ett par gamla strumpbyxor som gjort sitt. Sen får vi se om det kommer bli ett flitigt användande av dom eller inte!

prom!


Jag måste gå på jakt efter en väska till balen, det börjar ju närma sig med stormsteg nu! Kanske en sådan klatchig från forever 21...

kram evan

sun's shining

Idag var jag upp med tuppen, arash åkte tidigt i morse med grabbarna till sthlm/uppsala där de ska fira valborg. Fatta vad kul! Själv skajag  strax ta och kila iväg till skolan och rotade fram mina gamla röda byxor ur garderoben, de hade jag helt glömt bort! Det ser ut att eventuellt bli lite varmt med dem idag, men man vet aldrig... 

♥evan

mys vid mäseln


Picknick är något man gör alldeles för sällan!

♥e

gina

Jag hade tänkt visa en snygg klänning från gina som arash visade mig förut, men den fanns inte uppe på deras hemsida än! Den påminner om den här kjolen som fanns på topshop förra året, och jag är riktigt sugen på att köpa den!



kram evan!

jeansklänningen



Såg att jag också hade en bild på klänningen från top shop bland mina bilder. Visste dock inte att den var därifrån förräns Evan skrev det. Här är det snygga Gala Gonzales som bär upp den!


morning!

Egentligen skulle jag haft prov idag, men vi bestämde att jag tar det på torsdag istället då det är extra provtillfälle, vilket innebär att jag slipper "missa" ännu en lektion.. Istället ska jag börja på ett arbete där jag ska skriva en affärsplan för ett påhittat företag, de andra har gjort det i grupp, men eftersom jag har varit borta får jag ta och göra det själv. Så nu har jag att göra!

och ikväll ska jag upp till handbollen och hämta mina seketariatspengar, lovely!

kram evan

13.33


Snygg jeansklänning från topshop!

Idag är en såndär dag när allt bara känns så härligt, även fast jag har ett prov att plugga på till imorn och en massa andra arbeten som snart ska lämnas in, så känns allt bara så lätt!
Igår städade jag i princip hela dagen efter att ha gått upp ur sängen, det blev en riktigt vårstädning och jag skurade allt ifrån golv till tak. Nu är det bara fönstren kvar, men jag väntar nog till att det blir lite varmare innan jag sätter igång med den biten...
Igårkväll kom arash äntligen hem från jobbet, jag hämtade honom från stan vid halv nio, sedan kollade vi på en massa gossip girl avsnitt vi hade att se ifatt. I eftermiddag/kväll har vi planerat in en mysig date! På onsdag åker han igen för att fira valborg i Uppsala, så man kan inte påsta att vi direkt nöter på varandra! ;) 


♥evan

zzzzzzzz



Sitter och försöker plugga lite men det går inte alls så bra som jag vill.. Är mycket mer sugen på att lägga mig med en bra tidning och lite vindruvor! Trött är jag också för den delen. Jag som alltid brukar ha lättast för att plugga sent på kvällen. Tydligen inte idag. Blev lite grillat för en stund sen i alla fall! Ungefär höjdpunkten på min dag.

Jaja, åter till plugget! ♥

BFY!

Sorgligt men sant så håller vi på att avveckla vårt kära UF-företag, Bracelets for you UF, och årsrapporten ska snart lämnas in. Vi får se om några utav oss håller det vid liv i framtiden, det vore ju så synd att bara kasta allt i sjön! Jag är i alla fall sugen på det, det går ju att ha som en liten hobby bredvid något annat, man behöver inte satsa något enormt på det!
Jag är verkligen glad över att jag valde ett sådant projekt, för även om det medfört otroligt mycket jobb, så har vi haft så sjukt roligt tillsammans och det har verkligen varit givande! Inom kort ska vi ha en avslutningsmiddag, bara vi fem BFYare, på O'learys tror jag vi kom fram till. Då ska vi fira vår framgång och tänka tillbaka på alla de roliga stunder med företaget vi haft!








evan

14.39



Tycker det är himla snyggt med hatt, vegamössa och allt vad det nu kallas på rätt person! Har dock inte vågat mig på någon än.. dels för jag inte hittat någon, dels för jag inte vet om jag skulle passa så bra i det och dels för att jag har börjat gilla det allt mer nu på senare tid. Men det kommer det kanske bli ändring på. Vi får se om jag kommer dyka in i hattdjungeln för att hitta mig en skatt!

YESTERDAY!


Ny topp från Bryssel!

Grillningen hos Calle igår smakade underbart, det var verkligen riktig sommarkänsla i luften. Efter det blev det stan och hugo, en riktigt lyckad kväll!

Ingen av oss har ännu hunnit göra något av dagen, Evelina ska strax sätta sig med en stor frukost (sjukt hungrig!) och Hilda ska ta och hoppa in i duschen. Vad dagen sedan bjuder på är sådant som märks!


shoeees


Här är skorna jag köpte i Belgan!

Nu blänker bilen som en pärla och jag ska strax åka och hämta Hilda för att handla, sedan blir det grillning!
Have a nice evening!
♥ e

yesterday



Hade en riktigt trevlig dag och kväll igår med mina brudar! Vart en rätt lugn men trevlig utgång. Nu ska jag strax ta och hoppa in i duschen för att sedan göra mig iordning inför kvällen som bjuder på grillning hemma hos Calle. 

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Belgique!

Här kommer Belgien i bilder, får förhoppningsvis tag i lite fler från de andra tjejerna någon dag, vi får se! :)

Besök på EUkommissionen och tolkservice!




Vi fick testa på att tolka franska, inte det lättaste jag gjort haha.

På bio, Fast and furious!

Besök i EUparlamentet, man fick inte ta några kort därinne, men jag lyckades knäppa en i Plenissalen!

Shoppingeftermiddag i Bryssel!

På besök på lågstadie, det var nog roligast på resan!

Praktik på frisör, fick inte mycket att göra, "jag kunde ju titta på" som frisören sa. Att sitta stilla på en stol i timmar och prata franska var inte så kul, så jag haffade en söt liten tjej och gjorde frisyrer på henne istället. Därefter blev jag erbjuden jobb i sommar, haha!

Rundvandring i Finspångs vänort Yvoir. Det är därifrån alla vallon-släkter kommer ifrån som finns i Finspång, gasnka spännande historia trots allt!

Besök på högstadie!

Sista kvällen på chinarestaurang, sjukt gott!

Det har varit en jättekul vecka, men med ett mycket hektiskt schema.. En massa skrivuppgifter har vi haft också, så mycket sömn har det inte blivit! Roligast var nog som sagt besöket på lågstadiet, alla barnen blev så förtjusta i en och drog oss åt alla håll för att leka på rasten.
Det har även varit en del krångel på resan, haha. Förseningar, borttappade bagage, missat tåg, hoppat på fel tåg, brand i pendeltåg m.m... Allt hände visst oss tror jag! :P Men men, det är något man skrattar gott åt i efterhand!

Igår när jag kom hem, runt halv nio, åt jg lite grillat och svidade om för utgång! Jag, kicki, hilda och bella åkte in med elin till hugo och otten. Det var inte jättebra drag, fast att det var löningshelg, men det blev ändå en lyckad kväll. Det blir vad man gör det till! Hilda hade kameran med sig, så lite bilder från kvällen ramlar väl in så småningom!

Nu ska jag ut och vaxa bilen i det härliga vädret, yeay!
Evan

finally friday


Idag åker brillorna på igen och jag hoppas och tror att de kommer få sitta på under större delen av helgen!

Älskar förövrigt Fredagar med dess långa sovmornar! Det gör inte heller saken värre att våran svenska är inställd idag så de enda lektionerna jag har är psykologi och idrott!! På idrotten blir det nog dans. Vi håller på i grupper med att göra ett rytmikprogram som ska filmas så alla får se allas sen. Så jag hoppas vi blir klara med den idag!

Vad kvällen bjuder på vet jag inte säkert än.. Förhoppningsvis något trevligt! kanske grillning!?
Nu ska jag hoppa ur sängen och ta en dusch!

♥ h 


night!



Imorgon ska jag nog inviga mina resterande armband från Egypten. Vi köpte dem vi av en jättegullig kille som tillverkade alla smycken, främst armband, själv. Halsbandet fick vi när vi var inne i en affär av en annan kille. Tror nästan alla i familjen fick ett varsitt, i alla fall tjejerna!

Nu ska jag ta och sova lite!
Sov sött,
hilda

picknick


Dagen har varit riktigt härlig! Satt ute i solen lite på rasten och lektioner hade jag inte så många. Efter skolan hann jag bara hem en sväng och bytte om till shorts och linne innan jag var tvungen att klä på mig igen för att åka på picknick. Blev en massa vindruvor och kakor vi smaskade på!

Var uppe på träningen för ett tag sedan också. Blev tyvärr ingen träning för min egen del då jag har fått en så hemsk hosta. Fick en liten slant för de matcher jag suttit i sekket, vilket var mer än välkommet! På Tisdag har vi våran sista träning och då blir det tårta verkade det som. Gott!


Puss & kram,
hilda


soooool


Förra sommaren!

Nu blir det fika i Bruksparken där Bella och Robert hänger! Först blir det nog en sväng förbi Viberga för att köpa lite vindruvor!

morning!



Idag är jag uppe tidigt igen. Har i och för sig inget val eftersom att jag börjar skolan åtta, men i alla fall.. Härligt att det är lite finareare välder idag igen! Blå himmel får mig alltid på så bra humör! Tänkte egentligen bara visa lite av ett sy-projekt jag började på igår. Jag har nämligen tänkt försöka mig på att sy en klänning. Hur det går med det får vi väl se, men vi får hålla tummarna för att det blir något bra!

Hoppas ni får en härlig dag!
♥ hilda

23.28


Mina nya leggings jag köpte igår + ett linne jag sydde idag av en gamal t-shirt.

Ush vad fort dagen har gått. Tiden bara sprang förbi och jag som hade tänkt hinna sy en massa och plugga lite med. Sy hann jag litegrann men något plugg var det inte att tänka på. Får försöka ta mig lite tid till det imorgon istället!

Nu ska jag krypa till sängs.
sleep tight, ♥

randigt


 
Har även jag införskaffat mig en utav dessa randiga t-shirtar som det känns som varenda tjej har en hängandes i garderoben. Tänkte dock inte ha den kvar exakt som den var från början men vet inte riktigt hur jag vill ha den än.. Som ett linne eller t-shirt, med eller utan dragkedja, någon annan idé? Vad tror ni blir bäst!?

Pusss / hilda

syjunta


Pappas gamla jeans som jag håller på och sliter.

Blir nog ingen promenad nu på morgonen trots allt. Vädret var inte lika härligt som jag hade hoppats på. Men Elin kommer nog hit en sväng och jag är otroligt sugen på att sy lite känner jag!!

later!

23.42



Snygg ring inne på gina!



Tänkte köpa den här t-shirt-tunikan från Monki idag, men tiden gick så fort och jag kunde inte bestämma mig. Tror det blir ett köp av den nästa gång jag åker in till stan. Den kan nog komma till användning!

Kvällen var mycket trevlig och maten var väldigt god. Blev en sväng ut till stallet, som ni kanske såg på bilden under, för att Bella skulle fodra hästarna. Känns som att jag börjar känna mig mer och mer hemma där, haha!

Vad morgondagen bjuder på är ännu lite oklart. Ska gå en promenad och käka brunch med Elin är det tänkt i alla fall!

♥ hilda

tonight


Grillning stod på schemat och gott blev det!!

Snyggmatilda bakom galler inne i hästboxen!

Kicki passade in i stallet med hennes klackar ;)


today



Var en sväng på stan med M & C idag. Insåg när jag hade stressat till skolan att lektionen var inställd så jag hade kunnat ta en lååång sovmorgon. Men det var skönt att komma upp och trevligt med en runda i Norrköping.

Nu ska jag fixa en sallad och sen ska vi hem tll Bella för att grilla, smaskens!
Puss hilda

Yvoir prochaine!

nu sitter vi har och har ont i fotterna och en hel del uppgifter att gora, Lena och Anna-Maria ser absolut inte detta som en vanlig turistresa.. Igar blev det inget museeum, det var tyvarr stangt pa mandagar! Istallet gick vi pa bio och sag Fast and furious, och vi fick igenom att slippa se med dubbat tal och sag med fransk undertext istallet. Den var bra, lik de andra tre i serien, men det var fulare bilar an vanligt - kom vi bilintresserade tjejer fram till haha ;)

Idag har vi varit inne i EUparlamentet vilket var riktigt maffigt. Tyvarr fick man inte tillatelse att ta nagra bilder dar inne, men jag lyckades knappa en inne i plenissalen, hehe. Pa eftermidadgen nu har vi gjort shoppingen har i Bryssel, jag har kopt en kofta och en t-shirt som ni far se nar jag kommer hem! Priserna ar ungefar som hemma pa det mesta, vissa saker ar dyrare och vissa ar nagot billigare..

Imorgon aker vi till Yvoir dar vi ska gora skolbesok pa ett lag- och ett hogstadie. Vi ska redovisa om lite olika amnen infor klasserna pa franska, tjoho! Pa eftermiddagen ska vi praktisera i affarer och jag hoppas pa att hamna pa ett av de manga fiken lararna sager att dar finns, men det skulle inte forvana mig om jag har otur och hamnar pa nagot trakigare stalle..

Det var allt for nu, formodligen har jag ingen tillgang till dator de resterande dagarna, sa jag far ta resten nar jag kommer hem! Hoppas allt ar bra darhemma, och vad skont att det loste sig med massan K & H! :)

Bisou,
Eveline!

egypten - part three


Det fanns en massa söta katter överallt.

Evan var inte ensam om att få lerinpackning, haha! En liten norsk flicka kom fram tll mig och Mag.

Poolbaren.

När vi var i konungarnas dal. Vi var tvungna att ta oss jättehögt upp innan vi kunde ta oss långt ner i graven i berget.

Vi åkte över Nilen.

Karnak templet.



Snorkling och Paradise Island som vi var på ett tag under våran båttur.

Maggan och kocken!


kate & frukt


Snygga Kate Moss.

Sitter i sängen och mumsar på vindruvor som jag och Elin var iväg och köpte för en stund sen. Halva priset på utvald frukt på Viberga med medmera kort!! Självklart hade vi inte med oss något och det var tio min kvar till stängning men vi var inte sena på att sätta oss  bilen och åka hem för att hämta ett. Vakten vart dock inte så glad när vi kom tillbaka igen precs vid stängningsdags, men dem ska väl vara glada att vi vill handla där!

♥ hilda

bracelets


Underfrån: ur & penn, Egypten, Egypten, halsbandskedja och hemmagjort.

(lägg märke till den snygga fläcken jag har skaffat mig på halsen...)

bryssel!

Halla alla dar hemma!
igarkvall var vi antligen framme efter en massa krangel med flyg och vaskor... jag tankte dra en hel update nar jag kommer hem istallet om vad vi pysslar med har nere, sa hall till godo! Jag har iaf hittills hunnit kopa ett par skor, haha, valdigt liknande kicks, men jag kunde inte lata bli , de var sa snygga och billiga! Jag letar egentligen efter ett par till balen, men vet inte riktigt vilket farg jag ar ute efter, sa vi far se om jag stoter pa nagra..


Strax ska vi ivag till ett tintinmuseeum, ar bara inne pa hotellet en snabbis for ombyte! Vadret ar lite battre an hemma och de har lovat upp till 20grader hela veckan, great!
Jag kan inte lagga in nagra bilder tyvarr, sa de far komma nar jag ar hemma.

Ha det bast,
kramar Evan!

22.28


Så här ledsen är jag för att Eve har lämnat oss ytterligare en vecka, denna gången till Belgien.. och för att Klara och Lisa har åkt till Tyskland. Men en vecka går ju fort som tur är så snart är dem hemma hos oss igen!

Dagen i övrigt har bestått utav uppvaknande hemma hos Elin. Var hemma hos Anna igår och hade en riktigt trevlig tjejkväll! Valde sedan mellan att titta på Sonstorp eller Torstorp och valet föll tillslut på Sonkan. Dem förlorade dock så det var lite synd. Annars har jag varit väldigt seg ikväll. Hade tänkt plugga lite men det gick inget vidare alls..

Nu kallar tandborsten. Nattinatti!

pictures

Har precis komit in från en promenix i solen med kära grannen och bamse, härligt! Tänkte att jag måste få upp lite bilder åt er, innan jag sticker iväg igen...! :)



resans bästa bild? haha. Tar skydd från vattenkrig och babypulverkladd inne på Mc.


Hitler?



Blev visst lite många, men då har ni något att titta på under tiden jag är borta! :)
Nu kom Kicki, så vi ska laga mat och äta ute i solen på altanen!

♥ Evan

egypten - part two

Här kommer lite mer bilder från Egypten!


here we go!

Andra dagen var vi på sightseeing i Hurghada:


Lite bilder från marinan:


Den stora fågelburen som fanns vid vårat hotell.

Tog ett litet eftermiddagsdopp när vi kom tillbaka.

sunshine



Hallå! Kom nyss hem från Lotorp och fotbollsmatch. Det vart oavgjort och det var jättekul att träffa Elin igen! Nu ska jag sätta mig ute i solen med lite brunch. Hur underbart är det inte med sol och blå himmel!?

Jag kan inte annat än att hålla med om att filmen igår var väldigt bra. Sevärd! En utav de bättre svenska filmerna jag har sett!

Hoppas ni får en skön solig dag!
Puss! hilda

dentist

Nu ska jag kila iväg till tandläkaren, hade mycket hellre följt med tjejerna ut till lotorp och kolla på fotboll i solen, men vad ska man göra... Man kan inte hinna allt!

När jag kommer hem måste jag sätta igång med tvätten, har hunnit skriva lite på ett arbete nu på morgonen, så jag har inte så mycket kvar på det - en prick avbockad i protokollet, great!

Ha en härlig och solig lördag allesammans!

xo Evan :)

friday





Idag har jag invigt skinnjackan för i år, känns som att det var evigheter sen man kunde strosa om kring i den utan att frysa. Underbart!
Det blev tyvärr ingen matlagning ikväll, det hanns inte med pga. en massa strul och stress med årsbokstexterna som skulle vara inne idag! Men bio blev det minsann, vi såg män som hatar kvinnor och den var grymt bra! Dessutom förgyllde sällskapet kvällen och jag känner nu att det här var något jag verkligen har saknat!

Lämnade även in min trasiga kamera och förhoppningsvis går lagningen på försäkringen, jag har ju faktiskt inte gjort någon skada på den. Lämnade in mobilen också (för andra gången!) då den fortfarande är otroligt seg fast de skulle fixat det förra gången, hoppas att den inte blir bättre så att jag kan lämna in den en tredje gång och sen få byta ut den! Jag är trött på allt krångel!

Imorgon har jag mycket att göra känns det som, men till kvällen är ännu inte något planerat. Jag ska till tandläkaren, påbörja/skriva färdigt 4 arbeten, få klart min uppackning från thailand, vilket är utspritt i hela mitt rum just nu, och tvätta för att sedan packa om väskan igen till Belgien som jag åker till på söndag. Det är mycket nu! Hoppas det blir något kul till kvällen, jag är grymt sugen på utgång, men vi får se hur de andra känner!

Nu ska jag hoppa i säng, känner mig inte riktigt helt i rätt dygnsrytm än, eller jag känner mig rättare sagt pigg dygnt runt. Det måste vara vädret!

sov sött ♥
Evan

MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER KVAR

..och just det! Idag fick jag studentmössan!
Kan inte fatta att det är mindre än två månader kvar nu tills vi slutar på bergska för gott, det har gått så sjukt fort!


nu ska jag hoppa i säng!
sleep tight,
kram evs!

hooome



Nu är jag på hemmaplan igen efter tre härliga veckor i thailand, en större update med bilder kommer så småningom från hela resan, just nu hinner jag inte det... Det var precis att jag hann hem till mässan idag, kul! Det gick kanonbra och vi sålde slut på nästintill alla armband!! Det känns skönt eftersom vi nu bara har en företagsmässa kvar nästa vecka, sedan är det dags att börja avveckla - sorgligt men sant!

Dessutom vann vi pris för bästa monter idag!! Därför blir det bio imorgon och, om vi hinner, en riktig sommarmiddag med tjejerna nu när vi alla är samlade igen. :)

/e

bildupdate egypt - part one



Här kommer lite bilder från Egypten, jag låter dem tala för sig själva. Mer bilder blir det troligtvis imorgon, har en hel drös av dem. Dock har jag inte de första bilderna på min dator än, men det får jag försöka fixa.

Imorgon är det även projektmässa i skolan och vi ska visa upp oss med företaget igen. Blir något liknande den Regionala mässan och 50 % på alla våra armband!

Nu är det läggdags, sleep tight!
xoxo hilda

phuket nästa!

Idag säger vi grattis till macke som fyller hela femton år! (nu släpper jag honom H, haha) :P
En stor fruktbricka fick han på sängen imorse, dvs det bästa han vet, och efter presentöppning var det dags för alla oss barn att leta påskägg, att vi är i thailand är ingen ursäkt - tradition är tradition! Mumma!

Idag är det sista dagen vi är här på lanta och det är sista dagen jag och zeb övar dykning i poolen, för imorn åker vi till phuket! Det ska faktiskt bli skönt att få se ytterligare lite nya ställen av thailand, men självklart tråkigt att lämna tommy, anna och zeb här, eftersom vi vet att det dröjer länge tills vi ses igen!

och just det, i förrgår gick min kamera sönder, kul! objektivet på den åker ut halvvägs, kameran surrar lite och sen stängs den av igen... Vi har iaf mammas kamera också som tur är, men det blir inte alls lika bra bilder med den - och det är ju själva grejen också, min kamera är endast 2veckor gammal pch jag köpe den för resan, som jag ska skälla på media markt när jag kommer hem!

nu är det dags för chokladpudding och grädde för att fira födelsedagsbarnet, bilder från resten av resan (phi phi och phuket) kommer när jag kommer hem, det vill säga framåt helgen! :)

Hoppas allt är bra med er därhemma, :)

p&k evan!

shopping & snorkling

Nu sitter jag och Magda pa ett internetcafe mitt inne i Sekalla centrum. Akte hit far att titta lite pa utbudet av shopping har. Finns dock inte allt for mycket men nagra godbitar kan man allt rota fram. Skulle vilja kopa ett par sandaler och lite nya armband sitter aldrig fel!

Pappa pratar med allt och alla och skaffar standigt nya kompisar, sa nu pa var shoppingrunda foljde en kille med som kallas Bono. Han visar oss var vi ska ga och var vi inte ska sa det ar inte helt fel med en privat guide!

Snorkelturen igar var grym! Sag massa fina fiskar bla nemo-fiskar, en murana, en ful skitstor fisk som jag inte kommer ihag vad den heter och sa fick vi se delfiner! Akte aven till en o som kallas Paradise Island, bestod i stort sett bara av en massa vit sand!

Nej nu ar tiden ute och vi ska dra vidare pa var shoppingrunda.
Puss & Kram Hilda


update egypt

Halloj allihopa! Jag lever jag med aven fast det kanske inte markts har pa bloggen. Men nu har jag funnit en plats vid hotellets internetcafe. Tyvarr blir det ingen bildupdate for tillfallet..

Vi har nyss atit middag. Det var asiatiskt tema och det blev mest varrullar for min del! Det var gott men den sotsura sasen var dock en grym besvikelse. Annars har vi bara legat pa stranden och vid poolen idag, i stort sett min forsta solningsdag sa jag ar nastan lika blek som nar jag lamnade er. Bade pappa och jag lyckade dra pa oss nagon elak bassilusk och jag lag dackad i sangen konstant i drygt 40 timmar. Kunde endast dricka lite vatten annars orkade jag inte mer. Sa starten var val inte direkt den basta, var sugen pa att aka hem igen.

Igar var jag som tur var pa benen igen och da blev det en femtimmars busstur for att aka pa Nilen, spana in stora tempel och ga in i lite gravar vid konungarnas dal bland annat. Var sjukt varmt men en intressant upplevelse. Vi fick stenparlor och halsband inne i en affar och grabbarna ville att jag och Magda skulle stanna dar som deras fruar. En liten Egypt skulle bjuda en massa kameler for M, och tva katter, haha! Jag blev bjuden pa dejt idag av en kille som jobbar har pa hotellet som ska ta med oss pa en kamel och hast-ridnings tur pa lordag. Sa lite artigt att jag skulle fundera pa saken sa nu far jag val gomma mig for honom, haha. Nejvars, han har nog en massa spannande att visa och beratta, sa vi far val se.

Pa onsdag ska vi ut pa en bat-tur och snorkla! Det ar tydligen valdigt stor chans att vi ska fa se delfiner sa jag haller mina tummar stenhart!!

Nu vart det valdigt langt, men de var ju trots allt ett tag sen jag skrev.
Hoppas ni har det grymt bra hemma i Sverige med, har hort att ni har harligt varvader i alla fall!

xoxo Hilda

phi phi nästa!



Nu ska vi strax iväg och hämta klänningarna, idag ska de vara helt färdiga! sedan blir det middag på någon restaurang vid stranden, och efter det ska vi hem och packa väskorna lite smått. Imorgon ska vi till phi phi! Vi stannar där en natt, så på onsdag kväll är vi tillbaka här igen. På torsdag blir det krabi - shopping!

Igårkväll efter snorklingen var vi riktigt hungriga och jag slog till på en plankstek, helt otroligt gott var det!! efter all thaimat längtar man verkligen ibland efter något lite mer europeiskt på tallriken, eller iaf något man äter hemma!
Dessutom övertalade jag pappa att få köra en sväng på tuk tuken, ni kan ju utläsa av ansiktsuttryck och kroppsposition om det uppskattades eller inte, jag tyckte iaf att det var grymt kul! haha, en upplevelse för oss alla!

Tjingeling!
Evan

diving!

Nu är vi hemma från en heldag på tur. Mycket fint har vi sett, tyvärr har jag ju ingen undervattenskamera, vilket hade suttit fint idag! Väl framme vid koh rok, där vi även åt, stannade vi i ca 2timmar för solning, bad och vila. På tillbakavägen valde jag att sitta i fören på båten, vilket såhär i efterhand kanske var lite dumt då jag nu känner mig som en stekt bacon! haha



varan på koh rok

de små bjöd på spa med lerinpackning, de vet hur man uppmuntrar lektant Evelina!


Nu ska jag iväg och hämta klänningarna, hoppas bara att de är klara..! :)

hello there!

Här kommer en liten update i bilder idag igen!

lite shopping vi hunnit med

det finns fina maxiklänningar...

På besök på zebs skola där det bjöds på uppvisning som veckoavslutning, teater om blodomloppet!





ikväll har vi även bjudit kackerlackorna på lite kalas, popcorn gillades visst skarpt!

haha. nu ska jag hoppa i säng!
Sleep tight ♥

update

Ikväll har jag fått ta hand om datorn igen, nice! :) Jag ska alldeles strax krypa i säng men tänkte komma med en liten update kring vad vi pysslat med!

Igår var jag, mamma och anna hos skräddaren för att lämna ritningar till klänningarna. Det blev till slut min balklänning, studentkläning + en till som jag ska sy upp, och mammi blev också sugen så hon ska sy upp en hon med! Jag vet inte riktigt hur det blir, imorgon ska vi dit och prova de halvsydda modellerna, vilket ska bli riktigt spännande! min tredje klänning, som jag syr upp bara för att, ville jag ha i en fräsch sommarfärg, typ pastellaprikos, men jag är rädd att den blir orange.. vi får se! :P

Idag har vi varit nere på stranden nästan hela dagen och vädret har varit alldeles toppen, inte lika varmt som det var häromdagen. Nu ikväll åkte vi iväg en bit med tuk tuken och åt på en restaurang vid en annan strand, som anna och tommy gillar. Det var jättefint där, vi satt med bordet i princip mitt på stranden och  vi kunde se solnedgången och samtidigt njuta till underbart god mat - två flugor i en riktig smäll!

Imorgon ska vi in till Saladan en sväng på eftermiddagen, efter besöket hos skräddaren, och där ska vi gå på marknad. Hoppas på lite shopping då, vilket det inte blivit mycket av hittills! Till kvällen skulle vi äta på någon fin fiskrestaurang där inne som ska vara väldigt populär, får se vad jag vågar mig på att äta då. ;)

Imorgon har vi varit här i en vekca, dagarna bara springer iväg! I helgen har vi planerat utflykt tillsammans till några öar, koh rock bland annat, och så ska vi snorkla endel från båten! Det ska bli riktigt kul!!
Hoppas allt är bra där hemma, hörde att vädret börjat bli varmare, skööönt! :) 
Puss och god natt från mig!
 

Lite bilder ska jag bjuda på också, bland annat på huset från utsidan den här gången!

RSS 2.0