köp

Transparenta leggings och ett långärmat svart fodral med djup rygg från Åhlens, Får se om jag gör lite egna detaljer på leggingsen för att få dem som jag vill ha dem!

En svart slapp t-shirt med ficka på bröstet, Åhlens
Blått paljettyg som jag ska komponera något av.


Det är egentligen en bild till, men blogg verkar så otroligt segt så jag får göra ett nytt försök att få upp den imorgon istället.. Nu ska jag sova, för imorgon väntar jobb och på kvällen kommer Josefin på besök!!

EVAN


20.21

melba.se

Såg denna snygga tröja på Hibas blogg, en sådan skulle jag med vilja ha. Nu ska jag fota dagens köp, så ska jag visa dem strax!

EVAN

foodtime

Efter att jag tvättat färdigt imorse och städat klart i lägenheten har jag mest varit runt i affärer, en stund på söder och en sväng inne på åhlens i stan. Shoppat har jag också gjort, fast att jag egentligen inte borde. Men har man lite pengar till över så är det så tråkigt att inte använda dem! Vad jag har köpt ska jag visa senare, nu måste jag laga mat för magen skriker efter stekt ris, ägg och kyckling från min nya wokpanna, mumma!
EVAN

R. CAVALLI



svart, transparent, läder, nitar, paljetter, sotat - inspiration!

Nu börjar jag jobba om en kvart igen. Kom hem från jobbet vid ett och har  inte hunnit med så mycket mer än att äta lite och så. Morgondagen bjuder även den på jobb. Nu ska jag fixa matlåda! later,

I LIKE


jeffrey.campbell.

Idag har jag spenderat största delen av dagen i Uppsala, mysig stad det där! Arash (eller yulle, vet inte vem som ska tackas?) hade laddat hem ett gossip girl som vi tittade på, följt av fika på stan. Det har hunnit komma två till avsnitt, så de hoppas jag få se inom kort! 

Nu är jag hemma och känner mig riktigt trött, ska plocka lite ordning på en massa papper och kila ner och boka tvättid till imorn, sen är det sängen som gäller..

sleep tight,
EVAN

JC & JOBB

pics;sannaknows

dessa snyggingar från jc ska testas nästa gång jag är i stan! Nu ska jag strax iväg och jobba. Jobbar till ett imorgon och sen hinner jag bara hem en snabbis innan jag börjar igen vid tre. Ska försöka hinna klämma in en fika med Elin då så något bloggande hinner jag troligtvis inte med. Ha det fint!

ZARA



Jag vill ha ett par lite slappare gubb/chinos-liknande byxor. Vad heter de egentligen? Skönt att dra på när man inte orkar klämma ner sig i ett par tajta jeans! Dessa godingar kommer ifrån, som rubrikern redan avslöjat, Zara! Den lite halvgenomskinliga tröjan, vilket inte framkommer på bilden, är även den ifrån Zara.

LATER!

29 sept

God morgon, jag har precis varit ute på en liten upptäckningspromenad för att lära känna området lite. Känns lite jobbigt att inte veta hur ens egna bostadsområde ser ut.. Fann en outletbutik nästan precis utanför mig som öppnar klockan tio, så den ska jag kika förbi sen när jag går.
Häromdagen såg jag en tjej på tunnelbanan med leggings som var helsvarta baktill och transparenta på benets framsida. Precis när jag skulle gå fram och fråga var de var köpta stängdes dörrarna och hon försvann.. Typiskt! Hittade nu ett par liknande på shopbop, men jag tror inte att det är samma, så kanske att man kan finna dem någon annanstans! Riktigt snygga iaf!

EVAN

time to sleep

Nu har jag fått lite ordning och ska krypa ner med lite vaniljyoghurt och choklad framför tvn. Nagellacket, som för övrigt är omöjligt att hålla i fint skick när jag ständigt tvättar händerna på jobbet, är ett nytt (och oranget om det inte syns) som jag köpte på Åhlens i örebro, fint är vad det är iaf!
Sleep tight,
EVAN

20.47

Just nu har jag det lite smårörigt hos mig.. Mamma åkte med mig upp igår, vi stannade en sväng på ikea och jag hade desssutom med mig en hel del grejer hemifrån, och jag har inte orkat packa upp allt ännu. Nu ska jag ta och laga till mig lite kvällsmat, så får vi väl hoppas att jag får lite ork att ta tag i allt detta. Jag fick dessutom med mig vit färg hemifrån som jag ska måla den där bruna lådan med som man kan skåda på bilden, sen har jag ju symaskinen nu också, så ett nytt lockfodral ska den få också!
EVAN

ZARA



Detta var vad jag sysslade med en dag uppe i sthlm, haha. Det jag egentligen ville visa var de här skinnbyxorna från Zara som bara gick på 279 kr, om jag minns rätt!

home sweet home

det här skulle ha publicerat i fredags, men självklart var jag så klantig och glömde trycka på rätt knapp...
Igår rullade jag in med tåget strax före halv tolv och tjejerna var gulliga att hämta mig, mycket uppskattat och kul att träffa dom igen!

Idag har vi varit på en liten roadtrip till Örebro, gått i lite affärer där och hälsat på min käre bror och Eric. Deras lägenhjet var verkligen jättefin och så här i efterhand kom jag på att man kanske skulle ha tagit lite kort på den.. Trevligt var det i vilket fall och nu är jag hemma för att göra mig lite iordning för kvällen. Vet inte riktigt vad vi har för planer än, men att jag ska vara med tjejerna och träffa några av grabbarna är ett som är säkert!

..förresten fick jag min kära nya dator igår! Vi har inte riktigt hunnit bekantat oss med varandra än, det får jag göra nästa vecka, för i helgen går annat före!

Puss,
EVAN

E WASSON


Hur snygg är inte den här skjortan från Erin Wasson som elin lagt beslag på!? Den skulle väldigt gärna få bosätta sig hos mig. Nu ska jag slänga i mig en äggmacka innan det bär av till jobbet! ciao.

23.10



Nu är jag återigen hemma i vårat kära fimpen. Vet dock inte hur länge det kommer vara den här gången! Planerna var i alla fall att ta igen en massa tid med tjejerna men nu blir det somsagt en del jobb, med start klockan åtta imorgon. Hann med en fika med Elin på stan efter jag hoppat av tåget så det var riktigt mysigt! Nu är det läggdags, sleep tight!

break

hallå hallå, tog mig lite fritid från all lunchstress och satte mig en stund vid datorn, kan vara skönt att komma ifrån en stund! Igår var jag, hilda och min jobbarkompis sara på bio, vi såg Coco Chanel och den var grymt bra! Dock blev jag så otroligt sugen på att sy och bara trånar efter att mamma och jag ska åka upp hit igen på söndag och äntligen få med min symaskin. Jag har som sagt lämnat tillbaka datorn efter några ångestfyllda nätter och har istället beställt en mac som jag hoppas kommer imorgon innan jag ska till jobbet. Ska försöka få tag på budfirman sen och se vad som går att göras åt saken! Efter jag slutat imorgon vid nio åker jag med tåget hem mot härliga fimpen där jag ska vara över min lediga helg.. Nice!

Nu ska jag nog kila tillbaka igen så att Elin inte surar ihop, haha!

EVAN

BURBERRY


Har tyvärr inga bilder jag kan visa er nu så ni får nöja er med dessa godingar från Burberry!

Hallå på er! Nu sitter jag och har tagit första bästa datorn inne i kungshallen. Har provjobbat lite både igår och idag, så det känns bra. Jag åkte hem från Stockholm i Lördags men åkte tillbaka redan tidigt i måndags för att fortsätta mitt sökande efter jobb. Vi har för tillfället ingen dator hemma hos Eve då jag inte tog med någon upp den här gången och hon lämnade tillbaka sin för att köpa en ny som inte har kommit än. - därav den dåliga uppdateringen. I helgen ska både jag och Eve hem och då har vi väl lite planer på utgång och självklart spendera en massa tid med tjejerna. Nu blev det precis en väldigt fylld helg för min del då vi även ska ha släktkalas hemma hos oss för lillebror samt att jag ska jobba lördag-söndag. Men jag har ju hela nätterna på mig ;) Nu ska jag lämna er för att springa runt lite på stan, har för mig att jag såg nitarmband på rea häromdagen! Ha det fint!

WHITE



För den som gillar klänningar med knutar på men inte har en kan man ju alltid vara lika kreativ som Stephanie från anywho - ta tre vita tröjor och sedan göra knutar! hur smart!?

phi spring 2010



Transparent, svart, vitt, detaljer, skinn och snygga axlar! Skulle gärna plocka några av dessa plagg till min garderob. Nu är det mat!

JIMMY CHOO

pic: Linn G

Vad tycker ni om Jimmy Choos sammarbete med h&m? Själv tycker jag att det finns några godbitar!

är det fest eller? haha


beyond retro



Häromveckan när jag var på söder hittade jag förresten denna på beyond retro, tyvärr var den alldeles för stor och jag funderade en stund på om man på något sätt kunde sy den till bättre passform, men konstaterade att det nog inte gick.. tyvärr.

Nu ska jag åka och handla en sväng, för ikväll blir det lite förfest hos mig med några stycken innan utgång!

EVAN

18 SEPTEMBER



Nu är jag hemma igen, styrde med lite ärenden och träffade Camilla en stund innan hon började jobbet. Sprang in en snabbis på feet first också och hittade de här på din sko, jag vet inte om jag tycker att det var jättesnyggt med båda spännena, men ack så sköna de var! 499:-

10.46



Nu ska jag in till stan för att fixa med lite saker. Vi hörs senare!

EVAN

WEEKDAY



Nu blir det bara ett snabbt inlägg innan det är sovdags. Morgondagen bjuder på det ena och det andra så det är lika bra att vara utvilad! Tänkte bara tipsa om att minimarket samarbetar med weekday för tillfället! ..och visa den här byxdressen från urban som var på rea, snygg till skinnjackan samt ett par grymma heels! Var dock lite liten för mig och min längd..

sweet dreams.

ciao



Nu drar jag in till stan en sväng! Möter väl upp Eve sen när hon slutar jobba vid åtta så får vi se vad som händer. Hoppas ni får en bra dag!

GINA TRICOT



kuvertväska, 199 kr

21.44




Hallå allihopa! Nu har vi ganska nyss vaknat upp efter att ha legat helt utslagna och sovit en timma. Det tog tydligen på krafterna att strosa runt på söder, vilket vi gjort idag. Det var riktigt trevligt i vilket fall och vi fick med oss lite smått från second hand shoppingen som vi visar senare!

Igår jobbade Eve medan jag fick underhålla mig själv under dagen. Senare på kvällen åkte vi och spelade biljard med en utav Eves jobbarkompisar och några vänner till henne! Nu står E vid spisen så snart är det matdags.

Later,


00.03



Efter jobbet ikväll har jag roat mig med att läsa denna tidning jag fick med mig från NK i lördags, nu är Hilda äntligen här, så nu åker den åt sidan! Strax måste jag hoppa i säng, ska jobba istället för en tjej imorn som har gått och blivit sjuk. Så min planerade promenad runt djurgården får bli en annan dag!

Sleep tight,

EVAN

sthlm



Nu är allt packat och klart och det är strax dags att åka. Vet inte riktigt vilken dag jag åker hem än men det lär märkas! Evan har ju skaffat dator så vi ska nog hinna med att uppdatera lite! Ha det fint.

FIKA



Kunde inte låta bli att ta kycklingsalladen på p2 idag med, jag älskar den med den goda såsen och fetaost, mhm! Sen satt vi där i en två timmar innan Bella kom så då var det bara att gå på efterätten, haha! Riktigt trevligt och gott. Nu ska jag strax ta tag i lite packning, later!

BALMAIN S/S 2010

pic:hotspot

Dessa snyggingar är de som får ersätta förra årets nit-glam skor som vi har sett väldigt mycket av. Jag gillar dem starkt och hoppas på att någon budgetkedja gör några liknande som jag kan lägga vantarna på!


+++

halloj! Nu sitter jag här i sängen, slappar och kollar bloggar! Borde ta och rycka upp mig strax för om en timma blir det p2 och senare ikväll åker jag nog till Stockholm. Det jag egentligen tänkte var att säga tack till den här snyggingen som har gjort ett litet inlägg om mig. Inte varje dag man får höra att man ger inspiration! Tack så jättemycket Sandra!


a. wang


Alexander Wang, Spring 2010

Nu ska jag alldeles strax hem till Klara för lite myskväll med tjejerna! Har kollat på både fotboll och handboll med Bella tidigare idag. Nu ska jag se om jag har något gott i skafferiet att ta med mig! ciao


19.41


Här är förövrigt Arash presenter, men som otur var för mig fick han tag i en annan cykel häromdagen, så jag får lämna tillbaka den och hitta på en annan fyndig present..

I fredagskväll hyrde vi film, Zack & Miri - make a porno. Inte den bästa film jag sett, men helt okej! Igår gick vi på stan mest hela dagen, träffade Lager och gick på bio på kvällen. Vi såg "The ugly truth" som var jättekul, en riktigt sevärd film. Sedan till kvällen tog vi oss ut till söder, träffade victor, anna och en kille grabbarna träffade under segeltrippen i Kroatien. Vi pratade och drack gott på en mysig bar/klubb som jag defenitivt vill besöka igen!

Idag har vi bara varit här i lägenheten, Arash pluggar och jag sitter och myser bredvid med mina kära nye vän i knät. Ikväll blir det bio igen, Inglourious basterds!

Ha en bra söndag,
♥ evan

YESTERDAY



Nu - jobb!

GINA TRICOT


Var pecis inne på Ginas hemsida för att kolla om den snygga dragkedjeväskan fanns, vilket den inte gjorde. Men jag hittade den här snyggingen istället! Både den och väskan får gärna bli mina snart.

..

yes, texten är som vanligt igen! då pubbar ja det lilla jag skrev igår nu då..

Igår jobbade jag till halv tolv istället för nio och sedan bar det av till p2 ganska snart efter att ja slutat. Åt en riktigt god kycklingsallad och satt och pratade jobb och annat med C, M & K. Känner för tillfället att jag har lite beslutsångest men det släpper förhoppningsvis efter nästa vecka!

Ja var ju somsagt i Stockholm tisdag-onsdag och tisdagens planer var två antsällningsintervjuer samt att käka lite med Eve och strosa runt på stan. Onsdagens planer var att gå till arbetsförmedlingen för att träffa lite arbetsgivare samt att lämna in en hel drös med cvn.. Men planerna ändrades dock lite,
Efter första anställningsintervjun, som förövrigt gick bra, så hade jag stängt av telefonen, som var mammas, och jag kunde inte koden är värt att tilläggas. Därmed hade jag lite problem med att få tag på Eve som själv promenerade runt på Östermalm i väntan på mig. Lyckades tillslut, efter mycket möda få ta på henne och vi begav oss mot tunnelbanan för att röra oss mot Drottningatan. Men när vi kommit halvvägs blev vi stoppade och fick ställa upp som statister i en ny tv-serie som ska sändas på SVT nästa höst (tror jag), där Jacob Ericksson, erik johansson och gustaf hammarsten var med bland annat. Det skulle bara ta "en liten stund" och vi fick en slant så varför inte tänkte vi och följde snällt med. Våra saker lämnades på ett hotell där vi även fick fylla i lite personuppgifter och annan information de behövde. Traskade sedan vidare till nästa hotell där scenen skulle utspela sig på ett uteställe. Vi såg inte i närheten ut som de andra statisterna med svarta klänningar, klackar, läppglans och så vidare men det var bara att köra på. Gömde oss när de behövde folk uppe på dansgolvet men visst slutade vi där uppe dansandes i alla fall, utan musik när filmandet började. Vid fyratiden frågade jag hur länge vi skulle hålla på eftersom att jag inte ville missa min anställningsintervju klockan fem, max fyrtiofem minuter fick jag till svar! Så det var ju okej, var bara en station att åka med t-banan så det hann jag. När klockan var tio i fem kände jag mig dock inte lika säker på att jag skulle hinna längre och nej, ja hann inte heller.. Men det slutade ganska bra ändå ska tillägas!


Nu är jag precis hemkommen från en sväng till Norrköping med tjejligan, det var en trevlig kväll så länge det varade! Morgondagen bjuder på lite jobb blant annat. Nu är det sovdags, godnatt :)

oh happy day

Igår fick jag min soffa, idag har jag köpt en dator, fick tag på en present till arash en halvtimme innan han kom och nu ikväll är han här och ska spendera helgen med mig. Jag har underbara vänner, ett jobb jag trivs på med härliga människor, ett-två jobb till på gång som verkar relativt lovande och jag känner bara hur jag snart vinner på triss också, life is good sometimes!

Synd bara att jag inte kan dela mig på mitten, vad vore inte ett pjamasparty i fimpen..

EVAN

godnatt

 Nu verkar det funka igen, men inlägget om Stockholm är fortfarande lika stort så det får jag fixa imoron. Bjuder på en bild på denna vackra kvinna istället! Nu måste jag ta och sova lite, ska jobba 4-5 timmar imorgon bitti! Sweet dreams.


hjälp

Satt och skrev på ett inlägg om min Stockholmsvistelse när jag kom emot en knapp och texten blev gigantisk.. Någon som vet hur man ändrar tillbaka?


GRATTIS BABE!

Hallå hallå, sprang förbi seven eleven och tänkte att jag kunde smita in och göra ett litet inlägg! Jag har ju ingen dator än vilket är väldigt frustrerande, speciellt när jag fick comhempaketet med bredband till lägenheten häromdagen.. Så internet har jag, men ingen dator. Idag är jag ledig, så jag har varit en sväng på söder på förmiddagen. Dock var jag lite tidig, men satte mig på ett café och läste lite innan butikerna öppnade. Supermysigt! Lämnade in mina nya sandaler jag köpte där för några helger sen, sulan har släppt efter några ynka användningar så de skulle fixa dem åt mig. Efter det strosade jag omkring i lite butiker innan jag åkte tillbaka mot hötorget. Så nu går jag på datorjakt i massa olika butiker och jämför och så, vi får se om jag hittar den rätte.. Ikväll får jag hem en ny soffa jag fyndat hem på blocket, killen jag köpte den av var jättesnäll och skjutsar den ända fram till dörren åt mig, för bara 150kr extra, så det är ju toppen! Imorgon kommer Arash hit, han har inte sett lägenheten än, så det ska bli kul! Dessutom fyller han år idag, därav rubriken. Puss på honom!

EVAN

20.01

Hallå på er! Nu har jag varit hemma från Stockholm en liten stund och hunnit käka och så. Blir tyvärr ett väldigt tråkigt inlägg utan bild för jag måste dra pch jobba! Kan i alla fall säga att det var en lika trevlig Stockholmsvistelse som alltid, men den blev inte alls som jag hade planerat! berättar mer sen ;)

STOCKHOLM



Nu blir det Stockholm igen och jag kommer inte hem förrens imorgon kväll. Den här gången har jag fått med mig några cv:n, dock svart-vit bild så de vart väl ingen höjdare direkt, ser mest grådaskigt ut.. Jag ska i alla fall passa på att slänga in några här och var! Sedan blir det väl allmänt trevligt med god mat, trevligt sällskap, kanske lite shopping, med betoning på lite! Jag tar kanske med datorn så ni får ha lite koll, blir kanske lite uppdatering! Ha det fint!

GINA TRICOT


Bild: sannaknows

Denna jacka kan kanske komma att bli årets höstjacka? Svart, enkel & snygg - precis som jag vill ha det!


Kan förövrigt tillägga att jag är värdelös på att ta tag i saker. Väckarklockan kommer få ringa väldigt tidigt imorgon bitti för att jag ska hinna allt! suck.. Nu är det läggdags!


22.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 















pics: dont remember

Nu ligger jag i sängen och tar en liten kort paus, har jobbat idag och slutade vid nio. Nu ska jag bara ta tag i en dusch, packa, fixa det sista med cvn, kolla upp lite andra saker, ringa Elin, och dittan och dattan innan jag åker till Eve imorgon vid åtta-tiden. Men det kommer minst sagt bli trevligt! Nu är det bäst jag sätter fart så jag blir klar någon gång!


SATURDAY NIGHT IN PICTURES


21.23


Mitt paket från h&m kom igår!

Nu kom jag nyss hem ifrån jobbet. Var bara hemma en knapp timme innan jag började jobba så då hann jag inte med något annat än att äta. Det blev alltså Linköping igår efter jag slutade jobba vid nio, snälla pappa skjutsade dit mig! Elin och Dannes lägenhet var både stor och fräsch, verkligen jättefin! Efter lite dans, drinkar och trevliga samtal så begav vi oss till Platå för ännu mera dans. Innan det var hemdags blev det burger King och sedan tillbaka till lägenheten för att sova. Riktigt lyckad kväll! Lägger in bilder senare. Nu ska jag äta lite chips, later

ready to go


LÄGENHETEN



(Lägg märke till de fina handdukarna som just nu är på tork, de är en inflyttningspresent från K, M och C, tillsammans med svarta mattan på golvet och de svarta handdukarna!)


Ni får bortse från alla röra, haha, men vi har inte riktigt fått ordning på alla mina grejer än och mycket av det som nnu är på golvet kommer att försvinna med tjejerna imorgon...

last night

Igår var jag hemma en sväng på dagen i Finspång, för att sedan åka med Kicki, Klara och Matilda upp till lägenheten. Med fullproppad bil åkte vi, svängde även förbi ikea en snabbis, för att tjejerna skulle spendera helgen här hos mig. Så nu har jag fått in lite mer av mina prylar och det känns mycket mer hemtrevligt! (Jag lägger in ett inlägg med bilder om en stund!) Igårkväll blev det bara mys och uppackning med pizza och cola, eftersom att vi kom fram så sent. Idag har jag jobbat i stort sett hela dagen medans tjejerna gått på stan och nu är vi hemma och har ätit gott och strax ska vi bege oss mot något mysigt ställe till att börja med, vi får se var vi hamnar!


Ha en bra lördag, för det har jag!
EVAN

02.23



halloj! Nu blir det ett snabbt inlägg för det är faktiskt sovdags för min del nu. Jag jobbade i alla fall till kvart i nio och då blev det bara att gå hem för att vända igen. Elin kom och hämtade mig, vi handlade godis och åkte hem till henne! Satt och sydde, lyckades även sticka henne lite i axeln, men resultatet kommer nog bli riktigt bra! Om jag orkar och fixar skjuts så blir det nog Linköping för min del imorgon när jag slutat jobbet vid nio och då kanske ni kan få se det färdiga resultatet på bild. Jag hoppas! sleep tight.

work

Ikväll blir det inte att ligga här häckandes med datorn i knät halva natten, nepp det går absolut inte för sig! Jag ska nämligen jobba imorgon igen, och inte lite, utan ungefär tolv timmar! Så ni behöver ju inte räkna med att se något från mig här på bloggen då.. Och om jag överlever så ska jag troligtvis hitta på något med Elin på kvällen! Blir även lite jobb lördag, söndag, måndag och på tisdag-onsdag blir det kanske Stockholm igen! Känns bra att ha lite saker inplanerade, så det inte blir för många och långa sovmorgnar som jag är ganska bra på att ta annars ;)
sweet drems.


Long time,...

Här har ni mig! Jag har precis slutat jobbet och satte mig en stund vid internetcafét här på övervåningen i Kungshallen. Jag måste köpa mig en dator!! Vet dock inte vilken, jag har ingen koll på vilken som är bra, så jag får knalla in hos någon som kan hjälpa mig med det. . I helgen kommer iaf brudarna hit, eller Kicki, Klara och Matilda iaf, vilket ska bli jättekul! Däremot har jag ju inte allt för mycket mödler och dylikt än i lägenheten, så sovplats för dem blir på golvet haha. Får se till att de tar med sig madrasser och så, min 90-säng räcker nog inte långt.. Fin är lägenhetn iaf, jag har tagit lite kort på den, men eftersom jag som sagt inte har någon dator är det svårt att publicera dem här. Kicki har lovat att dra med sig sin bärbara, så då kanske ni kan få er en titt! :)

På återseende,

EVAN


new in,


Detta var vad som följde med hem från Stockholm igår. Var sjukt sugen på två par skor med, som va på rean, men kunde inte bestämma mig och var tvungen att åka så det blev inga utav dem. I stort sett hela nederdelen på SOUK hade massa rea för att affärerna inte ska vara kvar där, vet dock inte vad som ska hända.. Någon som vet?

sale

nä, va ledsen jag blir nu när jag får reda på att Acne har rea på Söder som började idag.. Varför varför visste jag inte det tidigare så jag och Eve kunde gått dit idag? ååh, och inte har jag tid att åka till Stockholm i helgen inte. Nepp för jag ska jobba både på fredag och lördag, suck. Självklart vill jag jobba men Acne-rean är ju faktiskt lockande. jaja, dagens i-landsproblem.

inspiration



Den här tjejen vet hur man använder en brosch! Riktigt inspirerande och nu hoppas jag bara att jag  kan hitta några liknande snygga broscher. Den som hon har ska komma ifrån h&m så den borde ju inte vara omöjlig att få tag på!

Ni får se det jag köpte imorgon istället för nu ska jag fixa med lite annat innan det är läggdags. Blev lite jobb imorgon mellan nio och ett! Vi hörs imorrn!

STOCKHOLM



Nu har jag kommit hem från en riktigt trevlig och lyckad dag med Eve! Dagen började med att jag fick se vart och hur hon nu bor. Yes, hon lyckades få en lägenhet dagen efter det att hon började jobba så hon bor numera i huvudstaden! Efter det blev det att åka in till stan och äta frukost följt av lite spanande i affärer. När vi strosade fram längs drottninggatan frågade några killar om dom fick intervjuva oss angående lite godis och snälla som vi är följde vi med. Det visade sig vara ett företag dit Eve har skickat in sin CV så grabbarna skulle nog lägga ett gott ord för henne. Sen var det ju inte fy skam att vi fick en varsin påse godis som var riktigt smaskig ;) Vi åt självklart på hennes jobb, samtidigt som vi pratade om en massa planer. Gud va planer vi har och jag hoppas verkligen att det blir som vi vill! Köpte endast med en liten grej hem och den får ni se senare.

Nu ska jag äta!
H

ciao



Nu drar jag strax till Stockholm och Evelina över dagen. Kommer nog bli en grymt trevlig dag och jag lär väl uppdatera med bilder från dagen senare ikväll! Hoppas ni får en bra dag.

SHOES


Kom på att jag glömt visa de här skorna som även de fick följa med hem senast vi var i Linköping. 

Sitter och funderar på om jag kanske skulle åka upp till sthlm över dagen imorgon, gå ett varv på stan, kanske lämna in något CV och förhoppningsvis träffa eve lite om hon har tid! Ska ta och ringa henne nu så vi får se hur det blir.

norrköping


Det blev ändrade planer så det vart inget centrumvarv med mamma utan stan med dessa snyggingar och kicki! Lika trevligt som alltid. Nu ska jag dricka te med mamma! later,

14.05



Hallå allihopa! Solen lyser in i mitt rum och jag känner att det här är en bra dag. Kom precis ur duschen och ska snart cykla till centrum med mamma och köpa mig en kalender om jag hittar någon. Kanske blir en fika med om jag känner oss två rätt. Hoppas ni får en bra dag!

01.22


Jag är sugen på att hitta en snygg klocka att ha till mina armband! Gillar förövrigt det mesta på den här tjejens armar.

Nu börjar jag känna tröttheten så det blir strax sovdags. Jobbade till fyra idag och förutom det har jag mest kollat efter en massa jobb. Kände att jag vaknade till lite nu när eve drog till Stockholm. Det är dags för min del med att söka jobb och inte bara vara slapp och nöja mej med att vikariera någon gång då och då! sleep tight.

RSS 2.0