gästblogg av gilatequila

Tjenaaaa! Eftersom jag är så dålig att blogga på min blogg, så smyger jag in med ett litet inlägg här ist stället.. Ikväll har vi dippat morötter och ätit vindruvor och slappkollat på bla RAW. Men nu (för tredje natten i rad) ska jag sova här hiihihihiihhiih, hejdå!

friday

Idag har jag jobbat hela dagen lång, så ikväll myser jag och Gila med vindruvor och dippar morötter. Vi har även varit en sväng förbi söder på lägenhetsvisning (vilken vi förövrigt inte blev direkt förtjusta i tyvärr..) och en snabbis hos Jael och Ruben, Gilas syster och systerbarn. Sjukt söt liten bebi det där + att vi blev bjudna på otroligt god chokladmousse! Där måste jag hälsa på fler gånger, helt klart!
Imorgon står det jobb på schemat hela dagen, tackade ja till några extra timmar, så jag slutar inte förrän till sju. Får se vad kvällen bjuder på då!
Nu ska jag åter till knaprandet,
EVAN

time to go.

gif maker
Okej, animationen blir inte som jag tänkt mig, men efter att försökt få till det utan den där konstiga svarta rutan och få dit den tredje bilden ett 20tal gånger ger jag nu upp.. Här är iaf min nya pälsväst från Zara jag köpte på rean häromveckan och kanske inte visat upp. Hur mysig och varm som helst är den iaf!
Jag är faktiskt på gång att ta mig ut ett varv strax; åka till gila, svänga förbi en snabbis på jobbet och sen träna. Ikväll har jag faktiskt tänkt att sy lite, så då kan det vara bra att ha fått i sig lite frisk luft för att hålla humöret och tålamodet på plats!
EVAN


13.45

gif maker

Igår kom Gilet och joinade mig när hon slutat jobbet, jag var ledig igår och var bara hemma hela dagen och pysslade! Vid åtta kom Hilda så då kunde vi äntligen smaska i oss den grillade kycklingen med potatissallad. Sen blev det tvmys, levande ljus, massage och en hel del photobooth - som vanligt..
Imorse gick både Hidla och Gila upp redan vid åtta, men när de åkt somnade jag om och vaknade inte förrän vid tolv av att telefonen ringde.. skönt ändå! Nu ska jag strax röja lite i köket efter gårkvällen, jag är nämligen ledig idag också. Frågan är om man ska trotsa sig ut i snöovädret idag?
EVAN

birthday



Jahopp, då var man helt plötsligt 20 år! Dagen började med supermysig frukost och paket vid sängen, precis som det ska vara ;) Min söta sambo hade gått upp tidigt och fixat! Fick en svart pälsväst från mina brudar, precis vad jag var i behov av, så det var perfekt! Lunchade med Gila och fick fin present då med. Visar någon dag framöver! Efter jobbet blev det mat på Fridays, grymt gott, och vi avslutade med en smarrig glass! Dagen var verkligen lyckad, tack tack tack!

HILDA

saturday

Hey ho, let's go, to glamourparty i sumpan!!

23jan

Hur snygga är inte dessa stövlar från whyred? Dessutom finns en dragkejda som gör att man kan avlägnsa den övre delen när man istället känner för att ha stövletter, great!
Dags att hoppa upp ur den varma sängen strax, jag ska iväg och hämta mitt pass, vilket jag inte hann häromdagen. Sen tänkte jag springa förbi gymmet innan jag ska shoppa lite för kvällen innan jobbet! Elin och Mickan ska nämligen ha "hejdå- och födelsedagsfest" ikväll, och glamour är temat, så vi ska gå in för det..
nu ska jag kila!
EVAN

23.30

Idag har det varit en underbart härlig dag, jag har kollat resor större delen av dagen, varit hos Gilet och smaskat i mig god lunch, tvättat och tränat! Ikväll blev det en lugn kväll, vi äter mango och sharon(?) och strax ska vi sätta på en film. Hilda har inte sett smala sussie?! Därför ska jag läxa upp henne och bänka henne framför min dator!

910

Lite inside information, för er som inte redan visste, så kommer Zara starta webshop inom en snar framtid. Dock inte i Sverige, men det kommer väl hit också, nångång..

God morgon gott folk. Här sitter jag, med block och penna i högsta hugg, för att organisera upp mig själv. Det är bland det bästa jag vet att skriva ner allt på ett papper, vad man ska göra, vad man måste göra, vad man borde göra.. I punktform, organiserat, och sedan sitta och granska och fundera. Känns så skönt att lasta av huvudet lite!
Jag ska kolla upp en massa flyg och greja idag med, både usa, thailand, bali, malaysia och nu barcelona också. Mycekt nu, men åh vad kul allt ska bli!!
EVAN

yesterday pics


21

Efter jobbet vid tre idag rusade jag till Gila av hunger, började kvart i tio idag och hade inte tid till någon rast.. Så då smakade sushi utomordentligt bra! Eftersom Hilda var ledig idag och låg hemma på soffan tog vi även med lite hem som vi glassat i oss nu. Haha, vi lever på sushi nu för tiden... Men det är nice!
Vi får se vad resten av kvällen bjuder på, men det lutar åt tvtittande och soffmys, brukar bli så.
Have a nice thursday!
EVAN

tonight

Jahopp, så blev det med min lediga dag.. Aleks ringde vid elva och frågade om jag kunde komma, så snäll som jag är hoppade jag in i duschen och for iväg för att lasta av dem i kassan. Massor som har gått och blivit sjuka nu verkar det som. Men jag ska inte klaga, det är bra med mer jobb, det blir mer pengar!
Efter jobbet tog jag en sväng förbi gymmet och tränade lite, minns knappt när jag tränade senast, så det var skönt att få det gjort..! Nu har jag hunnit vara hemma i ungefär 20 min och det är dags att rusa igen. Gila och Hilda har övertalat mig om att sömn är överskattat så ikväll ska vi ut - får se hur det blir att gå upp klockan åtta imorgon..
Ledsen för ett eventuellt otroligt tråkigt inlägg, haha. men en update är alltid en update!
EVAN

23.31

upload pictures
haha, bara för att..

Vad härligt det är att veta att jag är ledig imorgon också, vilket jag har varit idag. Då hinner jag, förhoppningsvis, med allt det jag inte hann idag. Inte för att jag har en massa viktiga måsten, men det kan vara skönt att få lite avklarat som man bara går och drar ut på.. Idag har jag iaf möblerat om lite här i lyan, min kära sambo gillade det också, great! Ikväll har det blivit god pasta carbonara och dubbelavsnitt med paradise. Så nu är vi mätta, belåtna och nöjda för att strax krypa i säng!
EVAN

23.05



Nu har jag och evan precis tryckt i oss en varsin påse chips framför paradise och snart är det dags att sova för min del. Jag fick min efterlängtade foccacia tillslut förut så jag vart riktigt nöjd och belåten. Gick även förbi eve på jobbet vilket slutade med att jag fick med ett par byxor, en skinnväst och en klänning hem. Gilet köpte bland annat dessa snygga byxor och halsbandet på bilderna ovan!
HILDA

14.20


Ett utav mina senaste kap.

Idag är en riktigt slapp dag och själv har jag inte gått upp ur sängen än, mer än att hämta lite godis och frukost. Hade tänkt ligga här hela dagen men nu börjar jag tänka om. Gilis ringde för en stund sen så det blir fika på NK efter hon slutat jobbet, älskar deras te! .. för att inte tala om deras foccacia och pressade juice! ah, dags för lite lunch för min del strax verkar det som. Är ganska sugen på att ta ett varv på stan med, men med tanke på att jag kommit hem med en eller flera shoppingpåsar de senaste gångerna jag gått på stan så borde jag inte.. Speciellt inte nu när en liten barcelona-trip kanske blir av inom en snar framtid, om jag får som jag vill! Nu är det dags att hoppa in i duschen för min del, ciao!

HILDA


zaraaa

Dessa snyggingar har jag kikat på länge i min butik, men har tyckt att 700kr var lite för mycket att lägga på ett par skor jag faktiskt egentligen inte behöver... Nu har de dock kommit på rean och kostade bara 400, så därför tipsade jag Kickan om dom, då hon var på jakt efter sådana! Lite avis är jag, men men..
Nu väntar jobb,
EVAN

003

Helgen är över och imorgon är det ny vecka igen, redan 18e imorgon, det är sjukt vad fort tiden går! Men senaste dagarna har minst sagt varit trevliga med kickan som inneboende, utgång på Berns i fredags och mys i lördags! Ikväll har jag ätit köttbullar med Calle på Lokal, innan jag åkte hem och joinade Gila och Hilda här hemma i lyan. Vi skulle kolla på falk, men i brist på tvintresse har det mest blivit styrt med en massa annat.. Imorgon blir det jobb för min del, ska försöka hinna förbi kungsholmen och hämta ut mitt nya pass och kika in på mexikanska ambassaden med. Får se vad tiden räcker till!
Nu kanske det börjar bli dags att tänka på refrängen.. Haha och föresten, om ni inte redan lagt märke till det, kolla gilas finger..
SLEEP TIGHT,
EVAN

friday in pictures!


2334

Idag har goingarna i asien uppdaterat med lite bilder på fejjat, härligt att få se hur de har det, och jag längtar inte mindre direkt - efter både dem och klimatet!!
Igår blev det en minst sagt mysig tedrickarkväll hos emily, vilken avrundades så sent att jag sov kvar där. Började ju inte jobbet förrän tolv idag, så jag åkte direkt till jobbet imorse. Jobbade över lite extra och mötte sedan upp Gila och Hilda för en liten sväng på Åhlens innan det stängde. Ikväll har jag och H tittat på lite film och smaskat i oss god wienernougatglass, muma.
Nu är det nattinatti och imorgon kommer kickan igen, jippi!

PUSS EVAN

19:05

Idag låg nya ELLE och ett brev från Josefina inför dörren och väntade på mig, alltid lika trevligt när man kommer hem efter en lång dag..!

Hemma en sväng efter jobbet och en snabbis på kilroy men ska strax kila igen. Ska till Emily och prata av mig och mysa med film! Först behöver dock min mage makaroner och köttbullar, jag är alldeles vrålhungrig!
KRAM EVAN

leo-print



Nu är det sovdags för vår del, jobb väntar imorgon. Får även besök från evans bror och eric som ska se Pete dorothy, och för min del blir det nog bio! sleep tight,

HILDA

sunday!

Natten blev inte som planerad, men grymt lyckad i vilket fall! På Spybar mötte vi ett härligt gäng grabbar från oilka delar av usa som är här och jobbar, om man nu kan kalla det för jobb.. Dem åker snowboard, filmar, håller just nu på med ett samarbete med salomon och lever livet helt enkelt. Inte ett dugg avundsjuka är vi! Det blev en sen kväll (tidig morgon), så idag har vi sovit länge.. Nu ska vi bänka oss framför tv:n med varsin fet pizza, underbart haha!

it's true, life will smile for you!

Så var det lördag den nionde, dagen då evsan egentligen skulle slutat på zara, men det gör hon inte! Det ska evhiki fira till tusen och ikväll blir det all in!

Have a nice evening!

18.33

Kom nyss inför dörren och sätter mig nog ner för första gången på säkert 6-7timmar, stod faktiskt till och med på tunnelbanan hem! Festar på lite Bärryyoghurt med blåbärssmak, något jag verkar ha missat, helt otroligt god! Ikväll blir det en lugn hemmakväll, dels för att Hilda är lite hängig och dels för att jag börja tidigt imorgon.. Det blir förmodligen let's dance och kanske lite film och popcorn på det!
Ha en trevlig fredag allesammans,
EVAN

bag


Jag känner ett starkt behövhov av en mellanstor väska med axelband. Den här nitade väskan fyndade Gila i Barcelona (om jag minns rätt) för ynka 100 kr. Kap!

Min näsa vill inte sluta rinna och jag nyser så hela lägenheten skakar. Jag måste bli kvitt den här förkylningen nu, jag orkar inte med den en dag till! Känns skönt att jag inte jobbar något i helgen och kan ta det lugnt så den släpper. Nu ska jag göra något åt mina hemska naglar!

HILDA

countdown

Nu är det bara lite mer än en månad kvar tills thailand! Åh vad jag längtar efter att stå framför bord som dessa och shoppingcenter stora som jag vet inte vad. Jag har lovat mig själv att hålla i pengarna fram tills resan, känns bara dumt att lägga ut pengar på shopping här hemma när jag strax ska på fynd-resa!
CAN'T WAIT!!
EVAN

today



Dagen har varit minst sagt trevlig även om min hemska förskylning brytit ut rejält.. (Som jag förövrigt behöver en dunderkur mot nu!) Det blev lunch på ett trevligt fik, shopping, prat och en massa skratt och gamla minnen på mcd! Lite shoppat fick jag med hem även idag, bland annat två halsdukar och två pannband.. Bra fantasi! Nu väntar sängen och förhoppningsvis vaknar jag upp pigg och kry inför jobbet imorgon.

puss,
HILDA

mymac

Jag har fortfarande inte köpt något fodral till min kära dator, och det är något jag borde ta och göra! Men att det ska vara så svårt att hitta ett som är helt svart, vill inte ett enda märke eller något på.. Jag ska ju inte säga att jag letat överallt, det vore överdrift, men de verkar i vilket fall som helst sällsynta. Dessa godingar har jag iaf spanat in på ordning&reda. Gillar speciellt de två översta!
EVAN

first time

4th and bleeker
De här bilderna minskar inte mitt sug efter vår och sommar direkt, men snyggt är det!

Ikväll har jag ätit sushi för första gången. Riktigt gott faktiskt, så det blir nog fler gånger! Annars har det mest blivit paradise, te och lite småstädning på det då vi får finbesök från Finspång imorgon. Elin kommer nämligen upp så min dag kommer spenderas med henne! Var på tok för länge sen vi hade en heldag tillsammans.

HILDA


iskall, men en månad gladare!

Jag vet inte från vems blogg jag snodde bilden, och jag vet inte varifrån något kommer, tyvärr.. Men som jag gillar pälsvästen!

Det är något så i hästväg vad kallt det är ute, som min mor skule uttryckt sig! Vidrigt kallt, rent ut sagt! Nu är jag iaf inne i värmen efter en lång jobbdag och lite efterjobbetmat med Valeria, och hilda hade med sig sushi hem som Gila bjussat på, som jag ska glassa i mig, mumma!
Och guess what! Jg fick förlängt kontrakt idag!! Wihu! Faktum är att de faktiskt ville anställa mig på fast tjänst, men då huvudkontoret tyvärr promt har anställningsstopp egentligen, så fick jag nöja mig med en månad, så länge. Men ändå, det blir ju perfekt med tanke på min resa, jobb fram till 10 feb, sen thailand 20 feb..! Life is goood sometimes!
EVAN

yesterday



Maten var supergod igår och hela dagen var väldigt trevlig och lyckad! Fick även med lite plagg hem från shoppingrundan som jag kanske visar senare ikväll. Nu måste jag springa till jobbet, tjing!

sthlmstreetstyle

Äntligen hemma från jobbet, var snäll och jobbade över idag då alex var sjuk. Imorgon ska jag också därför jobba extra och börjar en och en halv timme tidigare = sovdags strax! Känner mig så otroligt tung i huvudet, ska se om et går över med lite vaniljyoghurt, man kan ju alltid hoppas!
EVAN

new in


Skjortan köptes i helgen på weekday, ringen från h&m och halsbandet indiska.

Nu ska jag strax ta mitt pick och pack och dra mig ner på stan. Acne-rean drog ju somsagt igång idag så det blir väl att gå förbi där en sväng innan jag möter upp Gila. Tror det blir mat på Fridays bland annat, en riktigt bra start på veckan!

HILDA

årets första måndag!

Snygga ringar från karmaloop.com!

Nu ska jag strax kila iväg till jobbet,
EVAN

Funktional spring 2010

Nytt märke, Funktional, mycket enkelt, mycket fint!

Nu är det sovdags! Imorgon blir det ett kort jobbpass och sen ska jag se om Josefin hinner ses en sväng, hon är nämligen i huvudstaden och hälsar på!
Sleep tight,
EVAN

spring



VÅR. jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar efter vår och sommar just nu. Kylan, de spräckta läpparna, torr och blek hy.. bort bort bort! Nu vill jag ha ljusa, skira plagg, bara ben och brunbränd hy!

HILDA

bildbomb från nyår!

Bra hållning?

19.32


Älskar djupa ringningar på ryggen, så halsband bakåt är något jag definitivt kommer testa!

Nu sitter jag och kurar ihop mig under mitt varma täcke med en kopp te som eve gav mig. Känner att min hals inte känns något vidare och sjuk tänker jag verkligen inte gå och bli.. så nu är det husmanskurer som gäller! Dagen har bestått av jobb, idag var det mycket lugnare och vi hade riktigt bra ordning på alla kläder, om man jämför med de närmaste dagarna som varit helt galna. Imorgon är jag ledig så egentligen borde man kanske hitta på något ikväll, eller ligga hemma och kurera mig och ta ett varv på stan imorgon istället! later,

sunday!

Idag har jag gått på stan med arash, fikat lite och bara njutit av att vara ledig. Nu är jag hemma igen i vår stökiga lya, mätt efter god lasagne på piazza fiore i gallerian. Funderar på att höja musiken ytterligare några snäpp tillsammans med min egen röst, köra en snabbstädning för att sedan sjunka ner i soffan med min nya bok jag fick av mor i julklapp.
Såhär borde alla söndagar vara,
EVAN

allt för dig gila..

dags för en efterfrågad update, haha.
Jaha, då var det nytt år igen. Ändå känns inget annorlunda, som vanligt, förutom att man blir lite förvirrad när man ska skriva in datum i kassan när man öppnar den på morgonen.
Själva nyårsafton började vi iaf hemma hos oss. Kicki, bella och lisa kom upp, så vi + gila och hanna hade mysig middag på kvällen, otroligt gott, och åt jordgubbar och drack champagne till efterrätt, precis som man ska på nyår! sedan tog vi taxi till stan där vi firade tolvslaget utomhus med en riktig gruppkram!
Igår kände jag mig otroligt sliten, både hilda och jag satt med en varsin dator i knät hela dagen efter att tjejerna åkt hem och inte förrän vid fyra rykte jag upp mig för att åka och fika med arash. Vi hittade ett mysigt ställe på drottninggatan jag inte varit på förut, och vaniljlatten smakade himmelskt gott när jag var sådär härligt bakis! haha. Efter det gick vi och delade på en pizza, innan jag följde med honom och grabbarna på bio. De hade bokat in sig på Avatar och eftersom Victor inte skulle med snodde jag hans biljett! Jag har aldrig förut sett en film i 3D, så det var jättehäftigt! Det blev lite mer utav en upplevelse istället för ett vanligt biobesök, om man säger så.
Idag har både jag och hilda jobbat hela dagen lång och ikväll ska vi bara mysa och sova ikapp lite förlorade timmar, känns skönt! Kanske borde titta på någon av filmerna jag la över från datorn hemma på min nya hårddisk jag fick i julklapp. Imrogon är jag ledig, jag fick inte jobba för tjejerna, haha. De tycker att jag har jobbat för mycket! Kanske skulle passa på och se om man kan hitta något på rean? Såhär när allt snyggt redan gått åt...
Krams EVAN

RSS 2.0