08.24

Pestopasta från Vapiano är bland det godaste jag ätit, var där häromkvällen med Emily och Rebecka!
hallå omvärlden..
De senaste dagarna har bara bestått av jobb, jobb och jobb.. Det är helt sjukt vad mycket det är att göra under rean! Ibland  undrar man nästan om man är utomlands, det kommer fram så mycket lustigt folk, med så lustiga frågor och kommentarer att man aldrig slutar förvånas. Kunderna sliter och drar i en som om man vore en robot! Till och med när jag hade lunch igår blev jag haffad av en kund (en kille såg att jag jobbade där pga av arbetsbyxorna som stack ut NEDANFÖR kappan), han bad mig kolla om en jacka fanns på lagret och när jag snällt svarade (även fast jag som sagt var på lunch, då får vi inte engagera oss i kunderna) att jag tyvärr var på lunch och att det som är på rea är allt som är framme i butiken, så skrek han "Fy fan vad dålig service". Kastade jackan på golvet och gick därifrån gjorde han också..
Igår slutade jag lite tidigare, för att det gick så fort vid stängningen, så jag var hemma ganska skapligt. Jag och Hilda hann därför att storstäda, vore ju tråkigt att fira in det nya året med en rörig lägenhet.. Idag kommer Kicki, Bella och Lisa upp, så ikväll är det tänkt att bli finmiddag innan vi drar vidare för att ringa in det nya året! Gila och Hanna kommer också, så det blir en riktig tjejkväll, nice!
Nu är det dags att hoppa in i duschen för att sen ta tunnelbanan mot jobbet en sista gång för iår, jobbar till tre idag, sen är det kanske dags att klura på vad man ska ha på sig ikväll?
EVAN

shoes


Mina nya älsklingar från Nilson som köptes förra veckan.

Hann med ett litet varv på stan innan jobbet. Köpte bland annat en klänning utan att testa som tyvärr blev en flopp.. Inte alls samma passform som jag trodde att den skulle ha! Hittade dock inget till nyår så det måste köpas samma dag.. Bra framförhållning! Nu blir det sista avsnittet av the city! sleep tight.

rea


gamla bilder från weekday.

Nu är det dags för en sväng ut i rea-kriget för min del. Det är helt galet hur folk bär sig åt! Kläder slängs hejvilt här och var men absolut inte där det ska. Vett och etikett existerar inte.
Har dragit mig lite för att ta en shoppingrunda under rean, men å andra sidan kan man hitta ett par guldkorn för en riktigt billig peng! Har inte haft tid heller för den delen eftersom att det är fullt upp på jobbet. Men idag innan jag börjar och även på nyårsafton finns lite shoppingtid! LATER,

GOD JUL ÖNSKAR EVHIKI! ♥


09.21


Åt på en mysig restaurang för några dagar sedan som hade en galet god sallad, dit ska vi igen!

Godmorgon! Nu sitter jag i sängen och äter frulle. Strax ska jag packa klart det sista eftersom att jag tar tåget hem efter jobbet idag. Sprang runt som en tok igår efter jobbet för att köpa den sista julklappen och leta efter någon snygg klänning att ha på juldagen.. Letandet gick dock inget vidare men jag hinner förhoppningsvis köpa något nu innan jobbet! Har visserligen tänkt sy en liten klänning själv, men om jag inte hinner kan det vara bra att ha en backup! Förövrigt hade vi hela kling-klanen på jobbet förra veckan. Emma och Columbine var över och gjorde ett presslån på en massa smycken i början av veckan och i helgen kom Elin själv med pojkvännen strax efter. Var tydligen två tv-profiler inne samma dag men jag kände nog inte igen dom. Sen får jag ju inte glömma att vi hade en söt finspångare inne i butiken med, nämligen Amanda med pojkvän!

saturday..

Där kom äntligen bilderna, och nu blir det sängen, det blir tidig väckning för oss båda imorgon då det är mycket att göra inför hemresan!
KRAM OCH GOD NATT

måndag!

Nu är äntligen klänningen färdig och jag ska strax bege mig mot arbetet. Den blev inte riktigt som jag tänkt, men det får duga helt enkelt, jag har inte många andra alternativ och någon mer shopping hinns inte med nu i dagarna! Jag har dessutom idag hunnit slå in i princip alla klappar, så det är färdigt till hemfärden, det börjar med andra ord bli lite ordning och jag känner mig i fas, puh, skönt!
EVAN

00.21

Blogg.se samarbetar dåligt ikväll, så bilder från igår och från vår lilla julshopping idag får bli när vi får tid nästa gång..

Hilda vill sova och jag vill inte sluta lyssna på ave maria med beyonce.. Jag har fått en så otrolig crush på den sen luciakonserten (som jag förövrigt såg att amanda har lite bilder ifrån). Jag har gjort en härlig spellista på spotify som vi haft lite mysig julstämning med ikväll! Egentligen skulle vi kilat över till stork ikväll, men hans telefon dog och han själv föll i djupsömn på soffan. Han blev allmänt okontaktbar helt enkelt och därav blev kommunikationen inte den bästa. Vi skulle kanske ta igen det med en middag imorgon kväll istället, vi får se!
Nu ska jag bara lyssna färdigt, en sista gång, sen blir det sängen..
EVAN

13.24

Fler bilder ikväll..
God morgon! Igår blev det tillslut landning på pure, även om det var bra drag där och vi hade jättekul blev det tråkigt att truppen splittrades utanför.. Så tråkigt att sånt ska förstöra en bra kväll!
Nu ska vi pigga upp oss och ge oss ut i snöstormen i hopp om att finna julklappar, får se hur det går med den saken. Ikväll ska jag sy klart min klänning till juldagen, för jag har inga andra planer eller måsten, skönt!
EVAN

lördag,

Denna osymetriska snygging finns på H&M och jag kikade lite på den en snabbis eftter jobbet idag, innan jag tog tunneln hem! Nu taggar vi med lite härlig musik i högtalarna, chips och mumsigt vin, det är livet det... Strax ska vi möta upp Gila eller om hon tittar förbi, sen ska vi fara en sväng till lidingö för lite förkrök, sen får vi se var vi landar!
Have a nice fredag!
EVAN

22.40



Idag har jag strosat runt på stan för att försöka få lite klappar köpta. Svängde förbi och åt hos Gila innan hon följde med en sväng. Blev dock inte så många paket köpta, men nu vet jag i stort sett vad alla ska få iaf! Sen ska jag bara se till att få dom köpta och inslagna, men det får bli på söndag!

22.21

Tudeluu!
Idag har det varit en lång dag med många julshoppningsugna kunder. Dessvärre har vi haft slut på paketpåsar och fått en hel del hårda ord mot oss i kassan, det är ju inte det att vi har ätit upp dom eller så.. och en försenad leverans är iaf inget jag kan hjälpa! Men men, kul som vanligt har det ändå varit!
Nu ikväll är vi bara hemma och fixar och donar, förrådet i källaren är äntligen vårt, så vi ska pyssla lite med det också. Sen borde jag få min klänning klar till juldagen, kommer inte att ha mycket mer tid till övers och snart är det jul, helt sjukt vad tiden går fort!
Nu åter till fixeriet,
EVELINÁGIS (som Valeria kallar mig, haha)

new colour



Droppa in hos frisören i förrgår för att göra en liten förändring. Så nu är jag lite mörkare igen!

20.41



pjuh, kom precis hem från jobbet och vilket snöoväder det har varit idag.. Var väldigt lugnt på Mango eftersom trafiken inte fungera som den skulle i ovädret.. Vad kvällen bjuder på är ännu inte klart, såg nu att jag fått en inbjudan till Fashion networks på F12 salongen, det börjar dock nio och jag är inte ens i närheten av att vara fixad och klar.. Vi får se hur det blir med det helt enkelt!

Bilden är från i förrgår när jag och Gila satt och åt på ett tacco-ställe. Det kändes lite som ett nyare eller framtida mcd, haha. Tyckte vi iaf! Efter vi hade ätit sprang jag vidare på bio, andra dagen på raken. Kommer dock inte ihåg vad filmen hette, men det var trevligt. Nu ska jag slänga i mig lite mat och vänta på att Eve hör av sig. 

LATER!
 

16 dec,

Blogg.se vill inte samarbeta, så detta blir ett bildlöst inlägg..

God förmiddag allesammans, jag ska vara ärlig och säga att jag inte varit vaken särskilt länge faktiskt. Nu ska jag iaf ta och laga till mig lite mat innan det väntar jobb vid klockan ett fram till stängning. Efter det blir det middag på kungsholmen och sen utgång på det! Skönt att jag inte börjar förrän fyra imorgon..
I måndags var förresten jag, hilda och gila på bio, efter ett matbesök i Kungshallen (känns alltid lika underbart när man går in där att känna att jag aldrig mer behöver slava där nere..!!). I vilket fall som helst, vi såg SAW VI och den var minst lika bra som de andra, obehaglig, men bra!
Nu ska jag sätta igång maten och hoppa in i duschen,
so long,
EVAN

10 dagar kvar.

Så var det måndag igen! Dagarna bara springer iväg och snart är det jul, det är ju faktiskt dessutom vitt ute på marken idag med! I helgen var jag ju som sagt hemma en kortis över lördagen, hann att träffa Carin en snabbis och var sedan med på kröningen som var jättefin. Blödig som jag är satt jag och höll mig för tårar flera gånger, det är något visst med stämningsfull musik (och jätteduktiga solister!) kombinerat med att man sitter i kyrkan, något jag har svårt för. Under min vistelse i hemorten hann jag även pyssla om lillebror lite, som ligger paketerad därhemma som ni ser på bilden. Stackarn kunde inte gå till skolan på hela förra veckan, och låg hemma och åt godis och spelade tvspel oavbrutet 24/7, förstå om han var ledsen, haha.
Till kvällen tog jag åter tåget tillbaka till huvudstaden och eftersom jag pratade med kicki i telefonen när jag klev ombord hade jag ingen koll på var jag satte mig, men det var rätt tomt på folk, så jag placerade mig i första klass och det var ingen som kom och tittade biljetten på hela resan, nice med lite space! haha. Väl framme skyndade jag mig till jobbet för att kunna lägga in mina saker i skåpet på jobbet innan vi tillsammans gick mot julbordet. God mat och trevligt sällskap hela kvällen och vid tolvsnåret gick jag och några av de andra vidare, mötte upp Hilda, och begav oss mot Sogni och avslutade med en kortis på Grodan.
Igår jobbade vi bägge två, och efter jobbet åt jag och en vän luciamiddag på Lokal. Det kan ha varit de godaste köttbullarna och potatismoset jag ätit i hela mitt liv (förlåt pappa!), så dit måste jag gå fler gånger! Efter det blev det tvmys i lägenheten och ett långt samtal med kicki i vanlig ordning, tur att vi ringer gratis..
Det var en lite resumé av helgen och idag är det som sagt måndag igen. Hilda har redan kilat iväg till jobbet och jag börjar inte förrän tre, men fram tills dess ska jag bara fortsätta som jag gjort hela morgonen, dvs inte göra ett dugg!
Ha en bra start på veckan,
EVAN

tonight



Nu ska jag alldeles strax bege mig mot stureplan för att möta upp Evan och göra stan osäker! Blir dock ganska tidig hemgång då jobb väntar imorgon. Vi hörs!

MANGO



Idag på morgonmötet fick vi reda på att vi ska ha "private sale" på Mango. Det innebär att alla medlemmar kommer få ett mail, sms eller en inbjudan hemskickad med ett erbjudande som hålls nästa vecka, den 16-20. Det är inget dåligt erbjudande heller, man får 30 % om man köper ett plagg, och hela 40 % om man köper två eller fler plagg! Så se till att bli medlemmar nu och kom och shoppa loss nästa vecka ;)

Hur underbart är det inte att ha mat lagad när man kommer hem!? Gick och funderade på vad jag skulle laga till för något, men innanför dörren fanns en liten lapp och mat i micron! Otroligt uppskattat efter en lång dag med en massa nytt att lära! Sen sitter det ju inte helt fel med naturgodis och vindruvor till efterätt, vilket jag köpte med hem efter jobbet! Så nu ska jag lägga mig och bara njuta utav det plus lite the city och the hills. Kan knappast bli mycket bättre än såhär! Hoppas ni med har en fin kväll!


Time to work!

Ha en trevlig fredag allihop!
Puss,
EVAN

friday i'm in love

Såhär såg jag ut när jag kom hem indansandes efter jobbet igår, så Hilda tyckte jag var snygg och knäppte en bild på mig! haha. Nu ska jag strax pallra mig iväg för lite som ska fixas, har redan packat allt färdigt för imorgon då jag åker hem till fimpen bara en kortis över dagen. Det är ju nämligen kröning imorn, så jag ska vara med när årets lucia Malin ska krönas. Känns som att det var igår jag stod där, kan inte förstå att det är ett helt år sen..!
Imorgonkväll åker jag tillbaka till sthlm och åker då troligtvis direkt till jobbet för att tillsammans med de andra ta en fördrink innan julbord på Chaplins! Nice!
Nej nu har jag inte tid att sitta här, nu ska jag kila,
EVAN

23.38


Då mitt photoshop är ur funktion så snodde jag detta kollage från knighttcat. Såhär skulle jag gärna sett ut idag!
Dagen har förövrigt mest bestått utav väntande och lång busstur. Tunnelbanan var tillfälligt ur funktion så jag fick istället vänta på den 30 minuters sena bussen, byta buss för att vänta igen innan jag, efter en riktigt seg väg med allt för mycket trafik, kom fram till söder. Där vart det en riktigt trevlig fika iaf, tråkigt dock att det nästan tog mig två timmar att komma dit.. Nu är det sängen som gäller, jobbar nio till halv åtta imorgon.

SLEEP TIGHT.

10 dec,

Jag är så otroligt sugen på tacos så jag tror jag dör.. Slabba lite sådär härligt med köttfärsen, och trycka i sig en massa tacochips, mumma! Men ingen tacos finns dessvärre här i läggan, så det får bli en annan dag.. Idag har jag jobbat på eftermiddagen/kvällen, och till min förvåning kom Victoria, Lisa, Tove och några andra tjejer förbi på Zara, kul kul med lite bekanta ansikten! Dock kunde jag tyvärr inte vara alltför social då jag var tvungen att finnas till hands för kunderna, men det var gulligt av dem att kika förbi iaf! :)
Nu blir det sängen, imorgon är jag ledig ändå fram till sju, så då ska jag få en massa gjort har jag tänkt. Imorgon kväll jobbar jag på ett event, vilket ska bli spännande och framförallt väldigt kul!
Bonne nuit,
EVAN

01.18

Snyggt från BCBGMAXAZRIA
Nu är det sängen som gäller för oss båda, vi jobbade till åtta bägge två och imorgon är Hilda ledig och jag börjar inte förrän tre, skönt!
Får se om jag får lite uträttat innan jobbet imorgon, vore inte helt fel att få till en julklapp eller två, för att slippa ta allt i sista minuten..
SLEEP TIGHT

..och det blir inte bättre för att jag pratar med dem på msn nu...

MISS YOU GUYS!

update,

Åh, idag är det en sån där dag när jag bara längtar något så innerst till resan och Klara&Matilda.. Jag vill ha sol, värme, solbränna, ljust hår och semester! Det blir ju inte bättre av att jag har legat i stort sett hela morgonen och kollat igenom en massa gamla bilder på datorn, men jag måste - har nämligen lite julklappspyssel!
Jag har uppdaterat dåligt senaste tiden, men det har varit så mycket med nya jobbet och en massa annat, så jag har helt enkelt inte haft ork! Det är iaf jättekul på Zara, och det går faktiskt jättebra för mig. Flera utav tjejerna jag jobbar med har berömt mig för att jag är så duktig och det är många som frågar "i vilken klädbutik jag jobbat i förut", för att jag är snabb, lär mig kassan och allt därtill så fort - kul kul kul! Nu låter jag som värsta skrytmostern, men jag är bara glad, så jag måste få berätta det! Dock fasar jag inför mellandagsrean, haha. Alla säger att det är värsta tiden på hela året, och det kan jag tänka mig. Med tanke på hur stressigt det redan är, hur kommer det då bli när allt reas ut?! Hu!
Nu ska jag iaf strax röra på mig, gå förbi H&M och köpa ett påslakanset till Kicki och uträtta lite annat innan jag börjar jobbet vid tre. Have a nice day,
EVAN

NELLY



Åh vad glad jag blev igår när jag gick och la mig och eve kom på att jag hade ett paket att hämta ut. Det var de här klackarna som jag fick efter Nelly high heel party kvällen och dom passar nästan perfekt! Hade egentligen valt ett par andra skor men då de är från en nyare kollektion som inte kommit ut än så kunde jag likagärna få vänta med att få dom till februari.. Och otålig som jag nu var så valde jag dessa snyggingar i stället. Ni får nog se dom på någon dag inom kort!

julbord & utgång




Insåg att jag inte alls tog många bilder i helgen, men här kom några i alla fall.
Julbordet med Mango-teamet var jättegott och trevligt. Vi var på ett riktigt fint ställe som hette van der Notska Palatset och låg på Söder! Efter vi hade ätit oss proppmätta av alla godsaker mötte jag och en av mina arbetskompisar upp Eve, Gila och Julia, som förövrigt var ute för första gången i sthlm, på Laroy. Där drack vi glögg och annat gott till pepparkakor innan vi begav oss mot Collage för att sedan avsluta med en sväng förbi Grodan. Nu ska jag kanske mysa till det lite, har inte riktigt haft tid åt något alls och missade totalt att det var andra advent i söndags! ..och min chokladkalender ligger oöppnad och orörd, så nu blir det choklad för hela slanten!

SIMPLE


Alexander Wang pre-fall 2010 , Svart, enkelt och snyggt!

Nu ska jag precis rusa, börjar jobba fem igen och har bara varit hemma och ätit lunch. Jobbade nämligen på cafét på morgonen, där jag redan stortrivs! Hela förra veckan va helt fullproppad så jag har inte alls haft tid för bloggen. Är rädd att denna vecka är rätt hektiskt den med, men jag ska försöka ta mig tid att uppdatera iaf!
LATER!

23.59


Jag behöver en stor varm päls i den här hemska kylan!

pjuh, nu ligger jag äntligen i sängen efter en lång dag. Började med jobb på cafét, efter det blev det lite ärenden innan det vart jobb igen. Jobbet på cafét gick bra så jag ska jobba där på lördag och söndag med! Morgondagen kommer inte bli kortare med tanke på att jag ska vara vid Mango redan halv nio och slutar halv åtta.. När jag väl kommer hem är det bara att fräscha till sig inför kvällen. Resterande helgen kommer fortsätta liknande så någon flitig update kan ni tyvärr inte vänta er från min sida. Nu är det läggdags, Sweet dreams.


23.17

En klänning i en glad färg kanske vore något att pigga upp det trista vädret med, dessa är från netaporter.com.

Ledsen för dålig uppdatering, men det har varit lite mycket senaste dygnen.. Igår blev det iaf en myskväll hos Gila efter jobbet, behövligt! Både hilda och jag var dock så hungriga, så den planerade matlagningen blev det inte mycket med, det skulle ta alldeles för lång tid. Istället blev det pizza, godis och julmust! Någon film blev det inte heller, eftersom den vi skulle sett verkade oerhört dålig. Istället blev det avsnitt ur några olika serier, vilket funkade minst lika bra!
Nu ikväll har jag städat och gjort i ordning i lägenheten, möblerat om ytterligare lite till, så nu är det fint till helgen, härligt! Nu blir det strax sängen, det blir en lång dag imorgon för oss båda..
EVAN

and there's more..

När jag ändå är igång kan jag passa på att slänga in en tjusig bild på mina nya uggs, de är så underbara att jag har skaffat dem i svart också, haha. Och just det, den söta vita pälsvästen är också ny, 149kr på H&M:s barnavdelning!

Nu är det sängdags,
sleep tight, don't let the bed bugs bite!
EVAN

I'm good

Riktigt snyggt halsband, har för mig att jag läst någonstans att det var specialdesignat till Rihanna, de kan få göra ett till mig med tycker jag!
Apu apu, nu är jag hemma i värmen igen, fy så kallt det har varit idag! Som tur är har jag ju varit inne och stressat på zara hela dagen, så där frös jag inte direkt, haha. Redan direkt när jag kom imorse ställde de mig bakom disken, det var bara att lära sig tusen saker på en gång helt enkelt! Men kul, det var det, alltid roligt att lära sig nya saker. Så ikväll kommer det att bli svårt att somna, mycket som snurrar där uppe!
EVAN

22.20

För några dagar sen köpte jag västkoftan som finns i flera färger på gina, bara 150kr! Den är både snygg att ha under tex skinnjackan och superskön att använda som en morgonrock!

EVAN

15.54



Köpte med mig en väska hem häromdagen samt ett gäng underkläder. Väskan var ett provexamplar från friis & co vårkollektion, så den kommer jag vara ensam om ett par månader framöver!
Är bara hemma en kortis för att byta om till jobbkläder. Introduktionen var väldigt intressant och jag fick reda på att jag kommer att få jobba betydligt fler timmar i veckan mot vad jag från början skulle ha fått. Gissa om jag blev glad? Fikan med Peter som han heter gick också bra, han hade dock velat att jag skulle ha jobbat heltid på cafét vilket jag nu inte kan göra. Men jag fick möjlighet att provjobba på torsdag så ska han se om det kanske går att fixa en kompromiss! Jag håller tummarna. Nu måste jag springa, LATER!

10.23

Både jag och hilda köpte oss en varsinn sådanhär necessär häromveckan på åhlens, och vad jag är nöjd med den sen! Man får plats med i princip allting man behöver - den är ändå smidig och framför allt snygg!
Nu ska jag iväg för min första dag på ZARA, spännande!!
EVAN

tuesday


En bild från cafét i söndags!

Nu har jag precis ätit frukost och ska strax börja göra mig iordning lite. På schemat idag står först introduktion på Mango, sen ska jag prata med en kille som eventuellt har jobb att erbjuda, innan det är jobbdags på restaurangen. Som förövrigt hade inbrott igår.. Några idioter som hade haft det skitroligt och gått in för att förstöra så mycket som möjligt! Det finns verkligen folk till allt. Nog om det, nu väntar duschen!

RSS 2.0