ACNE


acne ss/10

Gillar de snygga skinn och fransdetaljerna skarpt från Acnes kollektion.

Idag ska vi få träffa Amanda som är hemma från London tills på Tisdag, trevligt trevligt! Tror det var prat om Babylon bland annat. Nu är det matdags!

 


11.11




Här har ni det nysydda linnet, gjort av ett örngott, och den nya vita kavajen som är lite smått justerad, har sytt in den lite för bättre passform! Supernöjd!

Idag har jag mycket att styra med, för imorgon, då börjar jag på nya jobbet i Sthlm! Så nu måste jag fixa med boende och allt, jag vet, jättedumt såhär dagen innan, men eftersom jag fick veta att jag fick det igår så är det som det är. Men vet ni vad, det löser sig! :)

EVAN

VENDREDI




Först åt vi gott hos Klara; vi, kicki, matilda, elin och elin, sedan blev det bussen till stan som avslutades med en lyckad utgång. Tack för en härlig kväll allesammans!

17:12



Efter att ha hämtat telefonen imorse, som jag förövrigt är jättenöjd med, så åkte jag ner till centrum igen och lunchade med kicki. Sen åkte vi till stan, my dear friend behövde en ny ansiktskräm och sådär, så vi kikade runt lite efter det. På den här bilden ser man förresten lite bättre hur håret blev, det är inte riktigt samma nyans som i verkligenheten, men snarlikt!

lindex


Nu finns väskan från Lindex som varit uppe på många bloggar äntligen i webbshopen för 299 kr. Om jag inte bestämt mig för att jag verkligen ska försöka hålla igen med shopping nu ett tag framöver så hade det kanske blivit en beställning på den. Nu blir det nog promenad med mami, later!

09.35


Det finns nästan alltid något kul att läsa i "Kupé", och jag kan hålla med om att det är fina second hand butiker, vi var i några utav dem när vi strosade runt på söder i helgen..

Igår blev det en hård och lång dag, då det ringde en tjej i förrgår som frågade om jag kunde komma och provjobba på ett ställe jag sökt till uppe i sthlm. Jag tog tåget upp tidigt på morgonen och strosade omkring lite innan det var dags att infinna sig på plats. Väl på jobbet gick det jättebra och jag trivdes riktigt bra, så nu är det bara att hoppas på att dom ringer... Efteråt begav jag mig mot upplands väsby för att möta upp victor och arash, de kom nämligen upp med alla sina flyttgrejer för att ställa in det mesta i ett förråd där. Klockan började bli mycket, men eftersom att vi alla tre ville komma därifrån så fort som möjligt var det bara att hugga tag i en låda och börja bära! Inte förrän klockan elva var vi tillbaka i norrköping igen och jag kunde sätta mig på bussen hem, de andra skulle nämligen bara lämna lastbilen där och ta bilen mot uppsala, skönt att slippa den bilfärden iaf...

Nu ska jag ta mig till Ica och hämta min nya telefon som kommit till posten, spännande!

EVAN

shoulders


Denna kavajliknande sak köptes när jag var i linköping med snyggingarna E & C.


Idag har det varit en bra dag. Jag strosade runt med mig själv lite på centrum efter att jag gjort mitt bankärende. Promenerade sedan hem och fikade på en massa gott färskt bröd som mamma köpte med hem från åbergs innan det blev jobb en kortis på kvällskvisten. Resterande kvällen bestod av film och var bara allmänt slapp och skön.

Nu ska jag försöka hitta på något så jag blir trött. Känner att jag inte vill sova bort hela dagen imorgon, därför är det ju dumt att vara uppe allt för länge!

H

hm


Nu skickades en beställning precis iväg på detta. Syster skulle beställa lite så då slängde jag med dessa två fynd! Ynka tjugolappen för ringen och en hundring för sandalerna, så det var trevligt. Blev dock lite småbesviken när jag såg att halsbandet jag tänkt beställa var slut.. men men, man kan väl inte alltid ha turen på sin sida.

p2



Halloj! Idag har det varit en härlig onsdag som bestått av jobb, fika på p2, följt av pizzaslice på Babylon. Jag, Kicki och Klara slöt upp på p2 och fikade och hade det mysigt ända tills det stängde, då vi valde att åka vidare och äta lite. Pratade som vanligt om vad som händer nu och i framtiden, men även en massa härliga minnen, främst från studenten ;) Klara hade på sig nya snygga skor(bilden) från Weekday som hon köpt i helgen!

WEDNESDAY


Igår i linköping hittade jag den äntligen, vita kavajen! Dessvärre var jag alldeles för trött att ta någon bild på den igår efter den sena promenaden och idag har jag haft fullt upp med att åka till norrköping och byta min telefon och hjälpa arash med flytten, så det får bli en annan dag. Fin är den iaf! Dessutom har jag syttett nytt linne, det ska jag också ta och visa då. Den som väntar på något gott...

EVAN

22.40


bild: hudsalva.tumblr

Nu är jag rätt nyss hemkommen efter en ganska lång men trevlig dag. Det blev en promenad när vi hade kommit hem ifrån Linköping, vilket var skönt förutom att jag använde ett par gamla skor som resulterade i skoskav.  Var ett bra tag sedan jag rörde på mig i och med att jag varit sjuk så länge, men nu är det nog dags att ta tag i lite träning! Resterande dagen har varit riktigt trevlig med lite shopping, fika och sjävklart en massa prat! Lägger troligtvis upp någon bild imorgon. Nu ska jag faktiskt ta och sova alldeles strax, morgondagen bjuder på jobb.

13.26







Hemma igen efter en jättehärlig helg i huvudstaden
. God mat, trevligt sällskap och en otroligt bra konsert, det kunde inte blivit mycket bättre! Brunhårig har jag också blivit som bilderna visar, inte helt nöjd med färgen, men det blir bättre och bättre.. Nu kommer Kicki så nu måste jag kila så åker vi till linkan!

EVAN

good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite



dålig uppdatering idag. Det beror på att det inte har hänt särskilt mycket och jag har varit allmänt slapp och seg. Gårkvällen var riktigt trevlig och bjöd på babylon med Matilda och Kicki innn vi drog förbi hos Eric en sväng där de hade så kallat poolparty. Imorgon blir istället en lite mer aktiv dag som börjar med några ärenden i centrum innan det blir Linköping med Kicki och Evan! Nu är det dock sovdags, godnatt!

00.21



Detta plus två armband och ett par trosor var det som följde med hem från norrköping! Nu börjar jag faktiskt bli ganska trött efter allt chipsätande och tv-tittande så det blir nog sängdags ganska snart för min del.

Sov gott allihopa!
♥ H

update

jag får väl helt enkelt svänga förbi någon affär som shock eller liknande nästa gång jag är i sthlm. Eller kanske beställa från någon hemsida, typ här eller någonstans!

studs

bild; ebay

Nått sånt här skulle man kanske kunna knåpa ihop själv om man hittade några nitar. Någon som vet var man kan få tag på nitar? Har inte lyckats hitta någon bra affär för det.. Har många gånger tänkt köpa mig ett gäng till diverse saker utan att hitta några. Tips tack :)

Jag är förövrigt nyligen hemkommen från norrköping och marknaden där det självklart köptes en massa munkar och remmar. Lägger in någon bild på det andra jag köpte senare.

marknad



Det blir nog stan och marknad med Elin om en liten stund, så nu är jag nöjd! Först är det dock matdags, pappa har grillat så det ska bli gott. Hoppas ni har en trevlig dag ! 

morning



Godmorgon allihopa! Såhär skulle jag gärna se ut idag, men jag har varken tröjan, skorna eller håret.. Drömma går ju alltid! Jag är även sugen på att åka in en sväng till stan, kolla marknaden lite igen, utan att det spöregnar, och gå lite i affärerna. Verkar dock bli svårt att få någon med mig, känns som alla är i sthlm, med pojkvän eller på jobb.. Någon som vill med? ;) Vi får se hur dagen utvecklar sig helt enkelt!

later,

+++



Det har varit en riktigt trevlig kväll som började med minst sagt god planka som Lisa bjöd på. Blev även en sväng in till stan i det underbara vädret... lite fyverkerier, och självklart smaskiga remmar. Tack för en trevlig kväll tjejer !

Nu är det sovdags, godnatt !

01.09



Köpte med mig ett par skor och ett par skinnbyxor igår från stan. Skorna är här för att stanna men skinnbyxorna är jag dock inte helt hundra på.. vad säger ni, är dom ett par keepers? Jag har förövrigt haft en riktigt lugn hemmakväll. Funderade på stan och rix fm, men så blev det inte tillslut. Kan bli stan imorgonkväll en sväng efter att vi har varit hemma hos Lisa som bjuder på avskedsfika. Nu är det läggdags, sweet dreams.

♥ H

13.01



Idag ägnar jag större delen av dagen åt att sy, det är så härligt att sitta ute på altanen när solen skiner emellanåt! Om en liten stund ska jag iväg och styra med lite ärenden, men först sa jag se till att få lite ordning på rummet så att jag lättare kan packa väskan ikväll, för imorgon bär det av till stockholm, som jag längtat!!

EVAN

mamma mia

Nu är jag hemma i värmen igen från bion, usch det är hemskt att hösten verkar vara här för att stanna! Men mysigt var det iaf, för oss som stannade hela filmen. Chokladbollar hade vi bakat och elin hade med sig te som värmde gott!

Förövrigt ökade jag på mitt ansiktssortiment idag i stan och köpte fler produkter i serien, har hört att det ska vara bra att ha allt av samma, så vi får se! Dessutom stod jag på mig när jag hämtade ut min telefon och krävde ersättning för att den varit inlämnad mycket längre än den skulle - vips följde även en plattång med hem i väskan!





Nu måste jag lägga mig under täcket, mina tår känns som små isbitar!
Godnatt,
♥E

09:12


Nu ska jag, Kicki och Hilda fara till stan. Min mobil är äntligen klar och jag tänkte passa på att ta tredje twinrix-sprutan idag, det börjar bli dags för den för att få långtidsskydd! Någon shopping blir det nog inte för mig, jag sparar mig till helgen, och dessutom har jag tröttnat på Norrköpings utbud, man hittar aldrig något där längre känns det som!

När jag kommer hem ska jag nog fortsätta med att sy lite på det jag gjorde igår, och till kvällen blir det utomhusbio - nice!

Ha en bra dag,
♥ EVAN

17.14


Har rensat lite bilder på datorn idag, och hittade den här från min lilla photoshopperiod för några år sedan, haha!

Igår var vi hemma hos Matilda en sväng, Klara färgade håret men blev inte helt färdig, så ikväll ska det fortsättas igen tills resultatet blir bra! Dessutom ska vi dela upp BFY-materialet, en gång för alla, ska bli skönt att slippa ha det stående på mitt rum, samtidigt som det självklart är sorgligt att ta farväl av företaget...

Nu ska jag kila till Klara,
EVAN


plain white



Jag förstår evans ha-begär till en vit kavaj. Stephanie från anywho vet hur den ska användas, riktigt snyggt !

Nu ska jag alldeles strax röra mig mot jobbet igen, blir en liten kort introduktion ikväll då jag inte har jobbat någon eftermiddag själv än, vilket jag ska göra imorgon! Tror även att morgondagen bjuder på en runda på stan med eve och kanske kicki! Hoppas ni får en härlig kväll allihopa!

14.13

Så var det åter måndag igen och inte sitter jag och är spänd för skolstart imorgon, utan snarare glad att slippa eländet, om man får kalla det så! Helgen gick lika fort som vanligt och nu trånar jag efter nästa som kommer att bli great, det ska nämligen bli en weekend uppe i Sthlm med A, med Coldplaykonsert som höjdpunkt på lördag med en massa annat kul folk - som jag längtar!!

I fredags åkte vi ut till bönergården en sväng, grabbarna spelade volleyboll och jag satt med tjejerna och fixade med lite handbollspapper. Till kvällen åkte jag och A på bio, vi såg på "Sommaren med Göran" vilken var jättekul! In på natten hämtade jag tjejerna som varit i stan och självklart fick vi fel på bilen och fick ringa på annan skjuts hem, tur var väl att jag hade fyra fnittrande tjejer med mig i den inte alltför roliga situationen..

På grund av allt strul kvällen innan blev lördagen en seg dag, jag stannade i sängen när pappa och a begav sig för att fiska kräftor, som vi sedan tog med oss till Linköping på kvällen till Chrille som ordnat med kräftskiva, trevligt! Sjukt mycket godare med svenska kräftor än de osmakliga små liven vi åt häromveckan när vi var hos Lisa!

Igår hjälpte jag a och packa i lägenheten då han snart ska bege sig till Uppsala. Vi rensade och sorterade upp i kartonger, det gjorde mig inte direkt mindre sugen på att ta mitt pick och pack och lämna den här byn!

Om en liten stund kommer kicki och då ska vi ut på en liten promenix, det ska bli skönt att röra på sig lite en sånhär seg dag när vädret inte är på topp!

EVAN

hm


bild; anywho


Den här tröjan/klänningen fastnde jag för direkt när jag såg den! Kommer in i butik om någon vecka. Om det inte blir ett köp kanske man kan försöka sig på att fixa en liknande... vi får se !

yesterday in pictures



Det var en grymt rolig och lyckad kväll !

today

source: elin kling

Hur snygg är inte den här outfiten!? bandeu-toppen ser ut som den snygga från urban outfitters men är troligtvis billigare, så den blir det allt att ta en titt på!

Har förövrigt varit i Örebro större delen utav dagen där det har firats kusiner, ätits en massa god mat, fika och även kollat lite innebandy. Slänger förmodligen in lite bilder från gårkvällen senare, om jag lyckas få tag på kicki (min mobil har dött och vill absolut inte återupplivas..) som fick agera fotograf igår då jag inte fick med mig min kamera.

later,

10.33



Igår var en riktigt bra dag, även fast regnet stod som spön i backen! Jag gick upp tidigt för att hinna med bussen till linköping, jag valde det miljövänliga alternativet då jag även skulle till norrköping senare. Anställningsintervjun gick toppen, för att vara min första, och jag fick jobbet!! Dock, lite kräsen som jag är, ska jag nog inte ta det. Att behöva pendla till link varje morgon, eller flytta dit, känns inte som något jag vill just nu så jag ska ringa och säga ifrån, senast ikväll. Däremot känns det iaf jättebra att ha varit på en intervju, det var inte så farligt som jag trodde och nu känner jag mig lite erfaren! :)
Efteråt gick jag runt lite på stan, köpte ett leaopardmönstrat paraply från myrorna (H&M?), för bara en tia vilket var ganska nödvändigt när man skulle vara ute. Vid två köpte jag med mig vårrullar och ris, vad jag älskar det!, och begav mig mot pendeln för att åka till norrköping. Väl där lämnade jag de sista biljetterna till coldplay, det känns skönt att ha blivit av med dem nu! En ansiktskräm köpte jag med, en vanlig från L'oreal, men den känns toppen! Däremot hittade jag ingen vit kavaj, så jag får fortsätta mitt sökande en annan dag...

Och igårkväll när jag kom hem mötte jag upp Kicki, Klara och Matilda för att inhandla lite mat. Vi gjorde egen pizza och såg på Baksmällan hemma hos mig, sjukt bra film!

EVAN

monki


Monki har fått in en hel del snyggt! Såg att det finns ett par skinnbyxor (såg dock inte så mycket ut för världen på bilden på hemsidan), vilka jag nog ska möta i en provhytt inom en snar framtid. Tycker deras underkläder är så söta med, och den lilla svarta väskan är ju perfekt för utekvällar. Jag lyckades ha sönder bandet på min förra favorit som är gansk snarlik den på bilden, så det är kanske dags att skaffa sig en ny! Paljettjackan hade även den sin charm, vet dock inte om jag skulle passa i den, men att testa skadar ju aldrig. ;) Nu väntar sängen, imorgon blir det jobb igen!

H

JAG VILL HA EN VIT KAVAJ



Imorgon är jag ledig och då ska jag först fara till Linköping på anställningsintervju och förhoppningsvis hinna gå lite på stan. När jag kommer hem ska jag och kicki ev. en sväng till resia för att samla på oss lite information m.m., och sedan ska jag jag in till Norrköping och lämna ifrån mig de sista Coldplaybiljetterna, skönt! Dessutom ska jag kika lite efter en vit kavaj!

EVAN

19.20

source: cafe.se 
De här underkläderna från Bruuns Bazaar (Copenhagen Fashion Week) skulle inte sitta helt fel!

Pjuh, va trött jag är efter en dag på jobbet. Men så skönt det var att äntligen komma igång igen! Känns som att jag har legat inne i en evighet. Nu är det matdags med slapp framför tvn. Hoppas ni haft en bra dag! 

WEEKEND

07-08-09
I fredags hade vi som sagt kräftskiva hemma hos Lisa! Självklart hade vi hela kitet, hattar, snaps och snapsvisor - rätt ska vara rätt! Efteråt tog vi bussen till stan och där blev det otten och hugo som gällde innan det blev dags för hemfärd. Vad härligt det är med utekvällar på sommaren!





08-08-09
I lördags pallrade jag mig upp skapligt för att åka ut till bönergården, det är lika bra att ta vara på det underbara vädret varje minut, så länge man kan! God sallad gjorde vi iordning som smakade sjukt gott, salta oliver är underskattat sådär dagen efter, det ska jag inte glömma!



Senare på eftermiddagen begav jag mig över till grannen, Oweling hade ordnat med garden party eftersom Agnes fyller 18 på måndag, dvs. imorn! Ljuvligt god mat bjöds det på och vi hade jättetrevligt. Ända in till sena kvällen pratade vi gamla barndomsminnen, vad kul vi haft här uppe på gatan i alla dessa år! Framåt natten skjutsade jag på några grabbar till stan, och hämtade dem även också, så mycket till sömn blev det inte heller denna natt.. Men sova kan man göra när man blir pensionär!






09-08-09
Idag har vi farit till Katrineholm under dagen, Calle och Noa (Arash småbröder) fyller båda i aug så de har haft lite kalas idag. Därför har det bjudits på god mat och trevligt sällskap även idag! Vi åkte också förbi Arash pappa, träffade Jasmine en stund och åt hemmagjord pizza, supergott!




Dessutom fick jag en försenad studentpresent av Arash gulliga mamma, ett presentkort på Åhlens + två ljushållare, så nu ska jag unna mig en riktigt bra ansiktskräm vilket jag funderat på länge!

Nu ska jag ta och gratta min kära mamma lite med, det är ju faktiskt hennes födelsedag idag och inte har jag varit hemma.. Men bättre sent än aldrig, ska kila ner med min och Martins present alldeles strax! Sen ska jag sätta på en kopp te och dra igång någon bra film, känner mig helt slut efter denna helg och imorgon står det jobb på schemat igen - bara 3 dagar kvar!

Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag,
GOD NATT,
EVAN ♥

17.44



Nu ska jag ta och fika lite gott och läsa lite "sjuklingtidningar" innan det är dags att bänka sig framför tvn. Ikväll bjuds det på the rachel zoe project, privileged och the city! Har man varit sjuk i stort sett i två veckor lär man sig snabbt när det går bra program på tvn, haha! Imorgon har jag bestämt mig för att jobba hur jag än mår, står inte ut med att bara ligga hemma dagarna i ända.

♥ H

some news,


Fick nitarmbandet för några dagar sedan när mamma köpte VR till mig, kedjan kommer ifrån glitter outlet i söderköping och det längst till höger är från ur & penn.


Fick ringen till vänster på rejmyremarknaden och den till höger är lånad av mami.

ikea


Såg att det har kommit in fler klädställ på ikea igen. Senast pappa var där och skulle köpa ett till mig var de nämligen slut. Nu ska jag bara få pappa att åka dit igen!

inspiration


source: mink pink

Bjuder på lite inspiration i brist på annat. Blev en hemmakväll för mig igen då jag aldrig tycks bli frisk.. Resten utav tjejligan är hemma hos Lisa och har det trevligt innan det blir stan för dem! Jag får nöja mig med chips och film.

ALBUM



Idag fick jag hem fotoalbumet jag beställde förra veckan, tur att det var nästintill gratis (fick ett erbjudande där jag bara behövde betala frakten), för det var inte alls som jag tänkt mig, och lite småfel blev det här och där också.. Men men, nu ska jag iväg och bada med tjejerna! Tar med albumet så att de får läsa mina härliga rim till bilderna, haha!

EVAN

shoes

source: havetohave

Jag är så otroligt sugen på att köpa mig ett par nya snygga skor!! En färgklick är ju alltid kul, och ett par svarta pjäser funkar väl alltid! Nu ska jag fortsätta att kolla på alla duktiga dansare i "so you think you can dance".

miss it, and him!


Dags för Gossip girl att dra igång snart igen?! Saknar den mysiga och förväntansfulla stämningen inför ett nytt avsnitt! Nu blir det sängen, räknar ner dagarna på jobbet, 4 KVAR!

Sleep tight,
EVAN

Topshop Autumn/Winter '09, sneak peek





EVAN

17.54

Ganska så nyss hemkommen efter några timmar i solen med kicki ute i bönergården. Vad härligt det är att värmen är tillbaka igen, får se hur länge det håller den här gången! Förutom att prata om kräftskiva på fredag och en massa annat, började vi lite smått planera resan till USA nästa år. Vi diskuterade lite kring var vi vill, vad vi vill se och hur länge vi stannar på varje ställe. Fatta vad kul det ska bli!! På fredag ska vi till resia och höra lite också, lika bra att vara ute i god tid..



EVAN

erin wasson

source: knight cat


Hur snyggt är inte det här? För att inte tala om hur snygg Erin är! Ett par skinnbyxor/leggings ska nog införskaffas till i höst och skinnjackan vore verkligen inte helt fel!


I övrigt fick jag väldigt hög feber igår (igen..) så något jobb blev det inte för min del varken idag eller imorgon. men på torsdag hoppas jag att jag står på benen igen och är fit for fight! Nu, åter till filmen!

H


KLÄNNING





Nu ska jag ut och springa ett varv, sedan lägga mig i badet och lyssna på en massa Coldplay jag lagt in på ipoden!

EVAN

16:09

För att uppdatera lite...



I lördags hade vi vin, ost & kex kväll som sagt hemma hos Bella. Mycket trevligt, god tacos fick vi också! Senare in på natten följde jag med Kicki som var nykter och hämtade några grabbar i stan, tur att jag inte började jobbet förrän två dagen efter!


Sedan hade vi lite avslutningsfika igår för Amanda som åker tillbaka till London igen..


Denna vecka jobbar jag bara onsdag - torsdag, börjar att lida mot slutet nu.. Därför har jag ägnat större delen av denna dag åt att sy, kan slänga in lite bilder sen på hur det blev!

EVAN

18:30


Igår fixade jag färdigt med alla tackkort för studenten, känns skönt att ha det ur världen! Jättefina blev dem tycker jag, såklart nöjd över att jag gjort dom alldeles själv, haha!

Nu är jag precis hemkommen från en runda på stan med Kicki efter att ha jobbat 7-15. Egentligen åkte jag för att hämta ut min mobil som varit inlämnat i fyra veckor nu, men den var tydligen fortfarande inte färdig..! Jag fick iaf två andra ärenden uträttade, jag köpte en bh som passade perfekt ihop med trosorna jag fick från kicki som hon köpte på Vs i USA, och en present till mamma - ett kit från hårbaren. Vi svängde även förbi en sväng på Willys på vägen hem för att köpa lite ost och kex till kvällen, det kommer att bli mumsigt!

EVAN

16.34



Ligger just nu i sängen med den här söta lilla chokladpåsen som mamma hade med hem till mig häromdagen, (från någon mysig chokladaffär där dom tillverkade chokladen själva) samt tidningen från make up store. Senare ska vi hem till Bella för att äta tacos som hon och Amanda fixar!

RSS 2.0