14.52


Det vart en mycket lyckad kväll igår som avslutades på Hugo och Palace! Det var desto tyngre imorse när väckarklockan ringde vid halv tio efter fyra timmars sömn. Vart måttligt road när jag och Kicki kom upp till Aluceum och den matchen vi skulle sitta i sekretariatet var inställd utan att vi hade fått reda på det. Vi hade alltså kunnat sova ut hur länge vi ville!! men nejnej.. Vi passade istället på att kvittera ut våra två-veckors kort på Medley som vi fått i alla hjärtans dag present. Vi hade tänkt ta oss en runda på gymmet men kände att våra kroppar inte riktigt höll den formen och satte oss istället och bubblade ett tag medan våra andra hurtiga tjejer tränade flitigt. Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre - sängen kallar!

Puss / hilda.

morning!


Igårkväll var rikitgt kul! Bilder kommer förhoppningsvis lite senare sen. Josefin var snäll och skjutsade på oss och sov även kvar hos mig sen, länge sen!

Nu ska jag upp till medley en sväng och simma lite hade jag tänkt,
ciao evis

PAAAAAAAAAARTY!!

 

my new shoes


Funderar på att inviga mina nya skor kvällen till ära! Vi börjar hemma hos Lisa eftersom hon fyllde igår (Grattis igen!!) innan vi åker in till stan för utgång. Vart vi ska där är en fråga som återstår, men den löser vi senare. Det kommer garanterat bli en lyckad kväll med god mat, taccopaj står på buffén, mycket prat, skratt, dans och mina underbara tjejer!

hilda 

22.33


Idag har jag varit i stan igen, har tagit den sista sprutan inför thailandresan! Eftersom att jag är larvig, och fortfarande har sprutskräck sen stelkrampsprutan i fyran, bjöd mamma givetvis på glass efteråt - det hela underlättas ju faktiskt när man vet att en mcFlurry väntar på donken, haha.

Efter stan hämtade jag upp Josefin en sväng och hon lånade lite kläder av mig till på lördag. Sedan åkte vi tillsammans med Ida upp till medley och tränade en stund, jag hann dock inte så länge då handbollsträningen började vi sju.. Och inte var det mycket till handbollsträning heller, vi hade en gästtränare som först gick igenom lite anfallsteori och sedan skulle vi då utföra övningarna praktiskt. Den effektiva träningstiden blev kanske max 15min, men hon var duktig på att lära ut, så lärorikt var det iaf!

Nu har jag precis vaknat till efter mammas massage, otroligt skönt och efterlängtat! Jag har haft huvudvärk i flera dagar, från och till, så nu ska det förhoppningsvis släppa. Ska ta och lägga mig ganska snart, innan massagetröttheten hinner släppa och jag blir pigg igen!

Sleep tight,
Evelina ♥

DJ let it play


Igår införskaffade jag mig även en ipod/mp3-högtalare, eller vad man ska kalla den, ni förstår säkert vad jag menar! Jag har länge varit sugen på att köpa en och nu kände jag att det var på tiden. Den både låter bra och är snygg, så jag är mycket nöjd & belåten!

/e

gina tricot



Testade en snygg stickad tröja inne på gina igår, som jag tidigare spanat in!  Såg även den snygga nit väskan/plånboken igen. Jag skulle dock föredra den i svart även om vit är väldigt fräscht och lite mer vårigt. Blev tvärr inget köp av detta då jag lovat mig själv att försöka hålla i mina pengar lite bättre nu.. Men titta funkar ju alltid!

puss hilda.

norrköping


klaras nya ring från deras utandstripp.


Var en väldigt trevlig dag på stan med tre utav mina favorittjejer! Köpte ett par nya skor, vart dock inte dem på bilden högst upp som jag hade funderat på att köpa ett tag, utan ett par från Nilson. Hur dem ser ut får ni se imorgon. Klara däremot köpte skorna på bilden högst upp så dem följde med en lycklig ägare hem till fimpen i alla fall!

Nu ska jag ta och sova, dröm sött / h.

stan & bio!

Nu är jag hemkommen från stan och slumdog millionaire-bion! Filmen var bra, kanske inte den bästa vi sett, men helt klart värd att se! Det blev jag, Kicki, Hilda och Klara tillslut som åkte in och jag är mycket nöjd med dagen!
På lappen vi fick tillsammans med biljetten för några dagar sedan stod det att man skulle vara där i tid, då platserna var onumrerade. Viktigt att komma tidigt då tänkte vi och Kicki & jag gick för att paxa platser till alla redan vid kvart över fem, självklart var vi först och satt ensamma i salongen i minst en kvart, haha. Bonus med det var iofs att vi fick de bästa platserna, på första raden, och att vi fick välja popcorn och dricka först av alla. Inte för att allt på bordet tog slut, men ändå...






Innan bion hann vi gå en sväng i affärerna och jag fick med mig ett underställ, strumpbyxor och en mascara hem! Jag slog till på en rosa tröja, så nu ska väl ingen av misstag kunna ta fel här hemma!

Det var egentligen de rosa strumpbyxorna jag var ute efter, men de såldes i två pack och de grå kom därför med på köpet! Mascara har jag ingen som är vattenfast och köpte därför en från isadora till tillfällen då det kan behövas.

Nu ska jag sova en stund för jag har lovat att hämta Martin + 2 vid ett från hugos kl 1, de är där och lyssnar på något band, vilket vet jag inte!

ciao,
evsan!

topp

Funderar på att beställa denna från hm, den kostar ju trots allt bara 29.50 och en sådan är alltid bra att ha!!


kommatill.blogg.se

Update i bilder!

kvällen


Nu har jag äntligen fått färg på naglarna och inget annat! Tröttnade på helgens svarta kladdiga naglar så nu blev det rött istället. Träningen blev inställd ikväll då vi bara var fem stycken där.. Lika kul och motiverande som alltid att gå upp till en träning och så blir det inget alls av det. Men det gjorde mig inte så mycket den här gången faktist, åkte hem och åt och kollade lite film, gjorde ett halsband och målade naglarna. Resultatet av halsbandet kan ni få se imorgon. Nu ska jag strax ta och sova, tandborstning först. 

 ♥ hilda. 


sleep tight!


Söt jeansklänning från nelly.se

Jag hoppade handbollsträningen ikväll, men eftersom jag nyss fick veta att den ändå blev inställd så missade jag inte mycket. Huvudvärken har inte släppt och jag ska strax krypa i säng i hopp om att vakna piggare imorgon. Egentligen hade jag tänkt att plugga idag, men har inte alls kunnat fokusera mig. Har mest degat framför tvn och tyckt synd om mig själv.. Jag har iaf fått lite gjort med BFY, bokfört, verifierat lite kvitton och betalat in ett materialinköp vi gjorde häromdagen!

Jag måste ta och börja på mitt specialidrottsarbete någon dag också, har inte mycket tid till det kvar eftersom vi snart ska till fjällen och sen åker jag till thailand strax därpå. Det ska vara inne innan påsklovet och jag åker veckan innan.. Jag har iaf bestämt vad jag ska skriva om och har en tanke om hur jag ska lägga upp det hela, vilket känns som en mycket bra början!

Imorgon blir det en lång dag, men även en dag som jag ser fram emot! Skolan börjar visserligen vid halv tio, men efter skolan tänkte jag fara upp till medley direkt och träna en stund. Efter det åker vi direkt till stan så hinner vi shoppa lite innan bion som börjar klockan sex!

God natt,
evelina.

nagelack



Vissa målar naglarna och andra målar täcket.. Tänkte måla naglarna lite snabbt innan jag skulle upp till Aluceum men det ända som fick nagelack på sig var min hand och täcke, bra jobbat Hilda! Får ta och måla naglarna när jag kommer hem istället. Fick biljet till Slumdog millionaire idag så det blir bio för min del med imorgon!

Nu ska jag sitta i sekket och sedan blir det träning.
Puss / hilda.

biooo




Imorn ska jag och Kicki på förhandsvisningen av slumdog millionaire, vilket ska bli jättekul! Vi ska nog åka in ganska tidigt, vi har nämligen onumrerade platser, så det gäller att vara där i tid. Lite hinner vi kanske gå på stan också, Klara och Hilda kanske följer med då. Jag borde spana efter ett nytt underställ tills vi åker till sälen i mars med idrott B. Kanske inte det roligaste att köpa, men det är något jag verkligen skulle behöva!

puss e!

summer

Tittade igenom lite bilder på min kamera nu när jag äntligen hittat min sladd och kan lägga in dem på datorn.
Här är matilda när hon i somras stod och pallade hallon i vår trädgård, haha. Tagen på bar gärning!


Och den här utgången, den är något att minnas! Började riktigt kul, men slutade på polisstationen där vi trodde vi skulle spendera resten av morgonen.. Klaras min säger väl allt? haha


Nu ska jag hemma från skolan en sväng för att överlämna martins bil, åker nog inte tillbaka sen igen eftersom att huvudvärken från igår inte har släppt.. Nu ska jag äta lite god mat martin varit snäll och lagat åt mig!
ciao e

22.58

Efter att ha pluggat en stund tröttnade jag, var nära på att somna, och gick då istället för att laga mat till familjen. Potatismos och lax blev det, exklusivt! Efter det har jag kollat igenom en massa kläder jag har lagt undan som jag inte använder längre. Hittade den här klänningen, vilken jag sydde bort axelbanden på och simsalabim så blev det en helt enkel svart klänning. Funderar på att köpa en dragkedja och sätta dit på ryggen eller något liknande, ska nog smycka till den på något sätt iaf! Kanske har jag den på fredag då vi är bjudna hem till Lisa K på födelsedagsmiddag och förfest inför utgång, otroligt taggad är jag faktiskt!



Nu ska jag titta på benjamin button och sen hoppa i säng, imorn är det projektmöte eight o'clock!

Sleep tight!
Evis

alexander wang, fall 2009


present



Fick min försenade present av M & K, tack!
Nu ska jag ut och gå med Klara i kylan så jag ska dra på mig något riktigt varmt.

Puss hilda!

back to school


Imorse var jag hurtig, satte mig på cykeln och åkte upp och simmade några längder på medley innan skolan började. Jag tycker det är rikitgt skönt ibland att komma igång tidigt om dagarna, känns som att man får mera gjort då!

Efter det kom jag till skolan och hade engelska. Vi såg färdigt på en film vi började på innan lovet, minns inte vad den heter nu, men den var i vilket fall som helst inget vidare.. Sedan satt vi en stund och pysslade med armbanden och lite leveranser som skulle skickas iväg idag.

Nu är jag hemma från skolan och ska sätta mig med lite företagsekonomiplugg, vi har prov nästa vecka och jag tänkte vara ute i lite god tid för en gångs skull! Så nu ska jag göra mig lite mackor och te för att sedan krypa upp i min sköna säng med alla böcker.

Och idag fick jag mitt blombud från A som jag inte kunde ta emot på alla hjärtans dag, jag satt ju tyvärr i bilen på väg till Trysil då, men nu pryder de äntligen mitt nattduksbord. Tack hjärtat!

Puss evelina

photoshooot



Modell: Evelina Järvinen
Fotograf: Hilda Sandström


Hahah, ha en bra dag!
Puss e & h

bracelets for you













Ni har väl inte glömt eller missat det här erbjudandet!? 

godnatt!

Nu har jag lagt mig i sängen och ska alldeles strax släcka och sova! Imorgon börjar jag klockan åtta med media och tanken är att vi ska börja filma nu men vi ligger lite efter vår tidsplanering. Under dagen ska vi även försöka ta oss till Sonstorp, om vi lyckas få tag på en bil, för att köpa in lite saker till våra armband.

Kvällens match gick helt okej trots att vi förlorade med cirka tio bollar. Det andra laget var bättre, ligger tvåa i serien och vi hade endast två avbytare varav en fick rött kort.. Men vi kämpade på trots motgångarna och gav dem lite motstånd!

Sov sött! Pussar hilda.

morning

Godmorgon på er & hoppas ni har sovit gott! Själv hade jag gärna legat kvar i sängen ett tag till idag men så blev det inte. Nu ska jag käka en rejäl frukost så jag håller mig hela dagen.



Väldigt simpel men snygg outfit! Jag vill ha en snyggt oversized kavaj.
shopbop.

äntligen hemma!

Inte för att jag längtade hem när vi satt inne hos Matilda och hade det trevligt och mysigt, men när vi inte tog oss upp med bilen från "garageuppfarten" kände jag hur längtan efter min sköna säng växte. När den kalla snön sakta smälte ner på min mage, eftersom Klara kastade lite på mig, kände jag hur sjukt trött jag är på snön just nu. Backen vi försökte ta oss upp för var alldeles isig och hur mycket vi än puffade och knuffade så ville inte bilen dit vi ville att den skulle. Jag tog i så mycket att jag ramlade och gled kana ner på rumpan två gånger.. Vi gjorde i alla fall tappra försök!! En halvtimma efter våra inte allt för lyckade försök att gräva upp lite isigt grus mm. så fick vi väcka Matildas föräldrar och tillsist lyckades vi ta oss därifrån.

I övrigt var det en väldigt trevlig kväll och vi hade en massa kul att prata om. Vi kan verkligen prata och flamsa när vi är på rätt humör! Det är en egenskap som jag tycker väldigt mycket om hos mina tjejer!

Nu ska jag stänga av datorn och sova, imorgon väntar en ny dag som kommer spenderas i en minibuss och i Västerås.. Önska oss lycka till på matchen, det behöver vi!

Nattinatti / hilda.


melodifestival, hot chic, prat & mys!


Melodifestivalen är slut och vi har fått det konstaterat att vi får se bwo på andra chansen i mars, bättre än Caroline Ugglas iaf! Lite hot chic har vi också kollat på, men jag orkade inte hänga med i handlingen, jag blev alldeles för exhalterad av att Arash ringde mig förut, så jag tänkte bara på annat! Nu är det bara två veckor kvar!

På måndag ska jag upp och lösa ut mitt 2 veckors kort på medley jag fick av mamma i alla hjärtans dag present, sen ska det bli det träna av! När handbollen är slut för säsongen har jag tänkt att skaffa mig ett kort på medley, så det här blir därför ett utmärkt tillfälle att se hur pass utbudet är, haha!
Nu sitter jag här med matildas söta lilla dator, jag vill också ha en! Strax ska jag nog åka hemåt så jag får lite sömn inatt. Match imorn i västerås, samling 12 och sen blir vi borta hela dagen.. Härlig avslutning på lovet!

Puss och kram,
sov gott när det blir dags!
Evs


home!


Nu är årets vecka i Trysil avklarad! Ganska så nyss hemkommen är jag, har hunnit packa upp det mesta och hjälpt pappa att lasta ur skidor, brädor, pjäxor, väskor med mera ur bilen.. Jag har lite bilder som jag ska ladda upp, som Hilda nämnde, men då jag prioriterar att få träffa mina vänner lite högre så får det vänta!

Jag har i alla fall haft en härlig vecka i Norge, som vanligt, men tyvärr har större delen av gänget varit sjuka i omgångar under veckan och har därmed varit sängliggande. Som tur var lyckades jag ha flytet att hålla mig frisk och kry, så jag har iaf kunnat åka alla dagar! Vädret har inte varit det bästa tyvärr, endast sol och skaplig temperatur några dagar, men å andra sidan innebar det färre folk i backen och var man ute i god tid fick man de nypistade nerfarterna nästan alldeles för sig själv, underbart! Dessutom är det synd att klaga, man ska uppskatta den riktiga vinter man erbjuds!

Nu ska jag få i mig lite mat och sedan fara ut till lotorp och alla mina härliga tjejer, jag har saknat dom!!

Puss och kram från Evelina!

ja tack!

Usch vad kallt det är.. Skulle gärna värma mig i dessa snyggingar från Alexander Wang, men får istället krypa ner under mitt varma täcke. Ja ska faktist ta och vila lite nu, känner mig inte utvilad sen i torsdags natt även om jag hade en lugn och trevlig kväll med elin och elin igår. Gick trots allt upp skapligt imorse med..




Pratade lite med eve nyss och hon hälsade till alla. Hon kommer ha lite bilder att bjuda på när hon väl kommer hem!


nu - sängen.


party all night long



Det vart en riktigt lyckad men väääldigt lång kväll i torsdags. Vi började hemma hos Simon då han och John hade fyllt år så det var lite firande av dem. Sedan blev det stan med Hugos och Otten, främst Otten. Vid tretiden körde vi hem grabbarna för att direkt vända tillbaka och hämta några grabbar till. Körde även hem en kille till Katrineholm och han insisterade på att vi skulle följa med honom in en sväng på efterfest. Klockan halv sju parkerade vi trötta hemma hos Elin för att gå och lägga oss för en riktigt god natts sömn. Mina fossingar var minst sagt döda då jag invigde mina klackar från Monki. Det är ingen bra passform på de skorna måste jag säga, även fast dem är väldigt snygga!

finally



Idag kommer äntligen min efterlängtade bloggkompanjon hem, haha! Så ikväll blir det att träffa henne och även Klara(mumien) och Matilda som varit i Lanzarote och solat och badat. Ska bli väldigt roligt att träffa dem så de får berätta om allt som hänt. Hoppas att de alla tre har haft det grymt!

blogggg

Kom precis hem från Aluceum och sekket. Satt med den här snyggingen som har gått och skaffat en blogg. Har ni inte redan hittat den så är det dags att titta in där nu!



puss / h,

20.49



Var mycket trevligt i norrköping idag och utgången igår var också väldigt kul. Nu ska jag springa ut och åka hem till Elin för att göra något trevligt ikväll, vad det blir får vi se. Nu måste jag kila!

Hoppas ni får en härlig fredagkväll! / h.


20.23




Invigde nya skjortan från mq idag under vårat fikamöte på p2. Vart en salami och brieost macka som var riktigt god! Fixade i ordning några leveranser och hann precis skicka iväg dem innan brevbäraren kom och tömde brevlådan. Kan även tilläga att våran söta Amanda tog körkort idag! Grattis!!!

Ikväll funderade jag och Elin på att ha lite syjunta men nu vart vi snarare sugna på utgång, så vi får se vart de bär!

Hoppas ni får en trevlig kväll. puss o kram hilda!

igårkväll.


Följde med grabbarna in till stan en sväng igårkväll.. Calle var otroligt hungrig och Simon ville kolla hus, jag själv hade inget bättre för mig så jag tackade inte nej till lite pomme och glass!

ciao h.

Bracelets for you


Alla ni som läser vår blogg har nu möjligheten att handla armband från Bracelets for you och få 20 % rabatt på allt ni handlar! Det enda ni behöver göra är att uppge evhiki i kommentarsfältet som dyker upp när ni gör er beställning.

Erbjudandet räcker fram tills den 4 Mars.

carin wester



Bilderna från hennes look-book är så fina.

norrköping & inbjudan

Det blir Norrköping idag med. Jag och mami ska dit för att leta balklänning till mig och jag hoppas verkligen att jag kommer hitta någon bra!! Annars måste jag hitta en sömmerska som kan sy upp en åt mig, eller tvinga evs att sy upp en åt mig i thailand.. haha!



Fick inbjudan till Melodifestivalen andra chansen idag med. Ska se den tillsamans med lucia-gänget och ska även äta på Akropolis innan. Kommer nog bli en riktigt trevlig dag/kväll!

Nu ska jag äta. Puss & kram hilda

-------------
update:
Blir visst inte norrköping idag trots allt. Min kära mor hade jobbat natt och var aldeles för trött nu när hon kom hem.. Men då kör vi på Lördaqg istället!

today


Vart en mycket trevlig och lång shoppingrunda med Elin idag. Började inne í Norrköping följt av Söderköping och Jofotex för att sedan återvända till Norrköpings centrum och tillsist vart det en sväng till Maxi. Käkade thaibuffé som smakade väldigt bra och fick oss på bättre shoppinghumör! Såg en hel del olika fina tyger, bland annat ett möjligt balklännings tyg, men kunde inte riktigt bestämma vilka vi ville ha. Får nog helt enkelt bli en tur dit igen snart! Köpte tillslut två bitar tyg, en dragkedja, en skjort-tunika och ett par strumpbyxor. Hittade även lite skor som jag vart riktigt sugen på att köpa!

Nu blir det apelsin och tidning. Puss / h.

Bilder från i Lördags


Norrköping & Söderköping

Idag blir det shopping som gäller! Jag och Elin ska in till Norrköping och troligtvis även en sväng till Söderköping. Ska kolla kläder, tyg och balklänningar och förhoppningsvis hitta något bra.

Hoppas ni får en trevlig dag! puss / h.


Jak & Jil

18.45




Blev ett väldigt långt men trevligt besök på p2. Kom fram till det mesta vi skulle men har fortfarande kvar att fixa med sponsorer och liknande. Nu ska jag äta lite och sen ska vi hem till Bella för att ha myskväll.

Ciao, h!

projektmöte

Ska iväg till p2 om en timma ungefär på projektmöte. Blir bara jag och Kicki eftersom att de andra brudarna inte är hemma. Ska komma fram till lite ytterligare saker inför mässan och ta reda på vart vi kan få tag på de saker vi behöver till montern. Sedan ska vi även förbi Kocy & co en sväng och skicka iväg någon beställning.



puss hilda.


nattinatti!

Kom nyligen hem från en trevlig Beck-kväll med tjejerna hemma hos Lisa. Övriga dagen har spenderats mestadels hemma hos elin, i min säng och lite hos elin g. Har mest blivit att slappa och käka pizza vilket har varit väldigt skönt.

Gårkvällen var trevlig och började hemma hos Carre. Var trevligt att träffa alla och det spelades en hel del fuck you. Framåt midnatt åkte vi in till stan för att fuldansa en massa inne på Hugo. Kvällen var överlag väldigt trevlig om man bortser från vissa små incidenter. Bilder kan väntas imorgon!

Puss & godnatt, h.

Happy valentine!!

.

god natt!



Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och läsa lite i min Elle-tidning mamma gav mig idag. Sådant piggar alltid upp! Ska tyvärr gå upp vid halv åtta imorgon men det är äntligen lov så det gör mig inget alls!

sov sött. kramar hilda!

shopping


Detta var vad jag köpte, ett pannband, en jacka, en hjälm,  goggles och en jätteskön och fin tröja från monki!

All packning färdig och bilen är alldeles proppad, så skönt det ska bli att åka iväg! Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng, vi åker ändå hyffsat tidigt imorn.

Ha en bra vecka nu allihop!

Puss & kram Evsan

friday night

Har precis kollat på Let´s dance med Elin, Amanda, chips och vindruvor! Det blev en lugn och trevlig hemmakväll idag, vilket kändes ganska smart då vi har match imorgon. Förhoppningsvis går den betydligt mycket bättre än matchen i Onsdags.

Hela morgondagen kommer spenderas uppe i Aluceum med Kicki. Våra småtjejer har två matcher, vi ska spela en match med damlaget och så ska vi sitta tre matcher i sekket. Därefter blir det hem och göra sig i ordning för en möjlig utgång med Elin och kanske några fler!



puss h!

dagens goda gärning!


Imorse när jag kom till skolan klockan åtta möttes jag av en massa utav dessa! En klubba satt på varje skåp som en alla hjörtans dag present, och det var "ny generation" som stod bakom den goda gärningen!

Idag har jag efter skolan varit i stan med kicki, mycket trevligt! Jag skulle shoppa lite nytt till fjällenresan imorgon, gud vad god tid jag är ute i känner jag! Det var häromdagen jag kände att jag ville fräscha upp min utrustning och då fick det helt enklt bli en sista-minuten-runda. Kan slänga in lite bilder senare på mina köp, för nu ska jag börja med packningen som jag inte hunnit i veckan!

xoxo Evis!

pictures


Hann inte fota mycket alls men några vackra bilder lyckades vi knäppa. Vi hade för fullt upp med gångövning och alla klädbyten, haha!

ciao!

flätor & modevisning



Det blev flätor i håret under modevisningen. Vi fick själva göra oss i ordning och det blev en väldigt naturlig look! Annars gick det väl helt okej, vi hade på oss fyra ombyten var. Jag bar ett par svarta trekvarts byxor till två byten, först till en lila rätt enkel topp och sedan till en grå sweetshirt som var rätt söt med lite vita detaljer vid u-ringninen. Mitt tredje ombyte bestod av ljusa byxor, inte allt för smickrande för baken, men ändå, med ett linne till. Det sista bytet var en svart skjortklänning med ett skärp i midjan och den var helt okej! Det var bara kvinnor som var välkomna men jag skymtade en och en annan man (snarare gubbe) här och var ändå. Slänger strax in några bilder från dagen, hann dock inte få några på mina kläder..

puss h!

sött under



Burberry, Calvin Clein, La perla, mimi holliday by damaris, myla & Stella McCartney

puh,

nu är jag lättad för matteprovet är äntligen över! Var otroligt nervös eftersom jag hade tänkt plugga lite efter matchen igår då jag kände som om jag inte fattade någonting. Men eftersom att vi hamnade på villovägar i skogen med slakteri, tågstopp o flams mm. så kom vi inte hem fören vid tolvtiden. Då kändes det helt enkelt som att det bästa var att få lite sömn då provet hölls åtta timmar senare. Hur det gick har jag ingen aning om men provet var väldigt långt så jag hann inte med allt..

Nu ska jag ta tag i psykologihemtentan som ska vara inlämnad imorgon. Hade tänkt skriva den efter skolan men Bella skulle gå någon modevisning för hennes fa-/mo- ster(?) och en tjej hade tydligen blivit sjuk så jag ska hoppa in istället för henne. Så efter skolan ska jag och Bella hem till fa-mo-stern för att kolla vad jag ska ha på mig och sedan ska vi till De geer för att se hur allt ska vara och göra oss iordning.
alexander wang

puss h!

room

Före

Efter

Så här blev rummet förövrigt, om någon är intresserad, efter om-möblering och total städning! Det känns som att det blir ljusare i rummet, men det beror nog till mesta delen av att det är mer golvyta som solen kan lysa på - vilket gör att det blänker ljusare! Smart!

Puss e

förlust..


Nu är vi hemkomna från matchen efter en lång och  krånglig biltur hem.. Eftersom vi inte ville äta på max som de andra skulle vi leta reda på närmaste mcdonalds på hemvägen, men virrade totalt bort oss i stora örebro. När vi till slut fick fram en gps som legat i bilen hela tiden åkte vi en konstig väg hem, och till råga på allt fick vi - mitt ute i ingenstans - även stanna för rödljus. Vilket äventyr!

Förövrigt så förlorade vi matchen, minns inte ens resultatet, men någonstans 15-30 blev det.. Matchanalys är inte min grej, så det slipper ni! Dessutom är jag alldeles för trött för det nu, vill bara krypa ner i sängen.
Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt och plugga, så det är väl lika bra att avsluta det här!

puss och godnatt, e!

afternoon


Nu ska strax Klara komma och hämta upp mig så ska vi åka vidare på match. Eftersom den är i örebro kommer vi nog inte komma hem förens vid elva någongång, jobbigt! Förmodligen blir det raka vägen till sängen då..

Skridskorna idag gick bra, det var lite roligare den här gången! Fler var med och åkte och vi fick åka inomhus, vilket är mycket skönare. Förutom att göra snygga konster på isen, så lekte jag, hilda, kicki och amanda lite! (Att tillägga var nog att jag och kicki vann med 3-0 i set! haha) Det gällde ju att passa på att åka så mycket som möjligt idag, då kicki så klyftigt konstaterade att det förmodligen faktiskt var sista gången vi blev tvingade på med skridskorna!

Nu ska jag packa det sista i väskan,
puss evisen!

grillor och match


Söta mimmiöron från H&M kanske man skulle köpa sig ett par! Gulligt var det iaf!

Morning! Nu ska jag hopa in i duschen och efter det äta mig en ordentlig frukost. Skolan börjar vid halv tio och jag har tur som slipper cykla, mamma och martin ska till stan då, så jag kan åka med dom. Dock skulle jag hellre vilja följa med dom än att hoppa av i skolan, skulle behöva ta en fjällenshoppingrunda, men det får bli en annan dag!

Idag har vi skridskor igen på gympan och ikväll har vi match, ändå bort i örebro.. Så mycket plugg blir det inte tid för idag tyvärr..! Däremot har vi fullt lag ikväll, så förhoppningsvis kan vi kanske räkna med en vinst, men det är ju dumt att hoppas på för mycket!

Ha en bra dag!
puss evsan

träning



Nu har jag varit hemma en sväng och ska strax hoppa på cykeln igen till träningen! Fy för de hala väglaget och kalla vädret! Hoppas att det blir en bra träning, annars känns det så onödigt att ha krånglat sig upp dit!
Ikväll täntke jag börja packa till Trysil. Hjälpte precis pappa att få på takboxen på bilen, usch så tunga och bökiga de är! Vidare måste jag få ordning på psykologiarbetet, men det är verkligen klurigt att veta vad man ska skriva + att det är svårt att analysera alla handlingar man gör i vardagen. Det är inte något man gör varje dag precis..!

Nu ska jag packa väskan och starta ipoden,
tjingeling Evs

kycklingsallad



Jag och syster fxade lite mat ikväll. Vart riktigt gott! Nu när jag är mätt och belåten borde jag kunna tänka bättre och fokusera mer på mitt plugg. Ska strax sätta mig med matteböckerna och försöka gå igenom det mesta, känns som jag glömt allt.. wish me luck!

puss h!

chris brown?



Frågan är hur många som tror på allt som sägs i media, det gör iaf inte jag, oftast.. Men när man läser om att chris brown ska ha misshandlat flickvännen rihanna, vad ska man tro? Jag vet faktiskt inte, för även om han är hur grym som helst som artist, kanske han inte är lika bra annars...
Usch, vad hemskt det måste vara att vara kändis när media ska förstora upp minsta lilla gräl eller förkylning och få det att låta som om det vore gravallvarligt!

Förhoppningsvis reds det ut och visar sig vara påhitt alltihop!
Lyssna på nyheten här!

skolan

Vissa får gå hem medan andra måste stanna kvar här i skolan i drygt tre timmar till.. Börjar medialektionen vid tre så nu har jag håltimma och den ska fyllas av plugg. Pluggade i stort sett inget alls igår så nu har jag desto mer att göra.

En liten positiv sak är det här gulliga inlägget, som jag tycker stämmer väldgt bra, haha! Spana särskilt in rubriken.

Läste förövrigt evs grabbars blogg förut och känner mig otroligt utråkad av detta gråa land och denna ständiga tristess vi lever i här hemma. Tacka vet jag påsklov med Egypten, längtar otroligt mycket!


bikinis från net-a-porter

Nu - plugg!
Pusss /  hildis.

today

Nu sitter jag på sista lektionen, svenska, och har precis blivit klar med en inlämning. Så nu har jag lite fri tid att pyssla med annat! När jag kommer hem om en stund ska jag försöka skriva färdigt en text till psykologin som ska vara inne på fredag, vi gör nämligen ett litet arbete där man ska få fram vem man själv är. Jag har två intervjuer att göra också + att vi ska föra dagbok för en hel dag där vi beskriver vilka medvetna och omedvetna val vi gör! Ganska intressant om jag får säga det själv!

Sedan är det jag och Kicki som har små tjejsträningen idag! Så jag ska fixa fram lite matchlappar nu som vi kan dela ut, de har match i helgen som kommer. Tyvärr kan jag inte vara med då, eftersom vi åker till Trysil..!

Puss e!

kommatill.blogg.se

Update!

sleep tight!

Nu är det dags för sängen, hade hoppats på att grabbarna skulle ha uppdaterat så att jag fick något kul att läsa innan jag ska sova, men icke. Får hoppas på ett inlägg imorn istället!
Ikväll efter att jag kom hem från Hilda har jag mest pysslat, börjat lite på psykologiläxan som ska vara inne på fredag och rensat lite på rummet. Jag känner att jag är inne lite i en omväxlingsfas och vill få bort en massa saker, men ändå kommer den lilla tanken fram att allt är värt att spara på. . Känns iaf bra att få ha möblerat om lite, alltid lika skön känsla att vakna på morgonen och se på sitt rum ur en annan synvinkel!

Imorn börjar skolan kl. 09.35 med företagsekonomi, det är en riktigt kul kurs faktiskt, inte ofta man gillar något så pass mycket i skolan!

Sov gott, puss och godnatt!
Evsan

massage,


Ska ha lite massagekväll med syster. Vi känner hur gamla och slitna vi börjar bli så lite massage känns mer än välbehövligt. Tror jag ska boka in en tid hos en riktig massör någon dag med men ikväll får syrran duga! Efter massagen måste jag ta tag i lite plugg.. Har en del som måste göras innan lovet.

Ha en trevlig kväll, kramar hilda!

acne under modeveckan . .


stylesightings.com

Gillar nästan alltid acnes kläder och även denna gång har dem lyckats få till en snygg kollektion! Syns dock inte något vidare bra på dessa bilder men i alla fall.. Tyvärr är jag inte så rik så jag kan handla så mycket som ja önskar jag kunde!

projektmöte

Efter skoldagens slut gick vi förbi hos Trend för att hämta de armband som fanns kvar då de har stängti igen nu. Vi fortsatte ner till p2 där vi tänkt ha vårat möte men möttes av en lapp, det var stängt idag pga personalmöte.. Så vi satte om kursen och åkte hem till mig för fika och möte här istället. Men det gick ju lika bra och var minst lika trevligt!

Vi har nu kommit fram till, i stort sett, hur våran monter ska se ut till regionala mässan. Alla hade fått i hemläxa att göra en liten skiss över hur man själv ville ha monterns design och vissa hade gått in för det lite mer än andra. Matilda och klara hade byggt små miniatyrer i kartong och papper som ni kan se här under. Klara drog till med smurf-färg, dock inte den färgen hon tyckte vi skulle använda oss av.

Det riktigt resultatet får ni vänta med att se tills efter mässan, om ni inte kommer dit förstås!



Puss h!

dresses,

Här är några av mina snygga ritningar på klänningar jag vill sy upp i thailand, haha! Jag fick inte MVG i bild av någon anledning, men jag vet inte pga vad det var. Jag har inte bestämt om jag ska sy upp alla, några kasnke jag kan sy själv, och färger har jag inte heller bestämt. Någon av dem ska jag nog ha på studenten iaf!

Trysil!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till fjällen, som jag längtar! Det ska bli kul att få umgås med Carin igen, det var alldeles för länge sen!



/e

evening


Nu har jag suttit en stund med bokföringen för företaget och ska istället dra på mig löpartightsen för en runda i väntan på att sista tvätten ska bli klar. Har möblerat om lite i rummet idag med, kände att jag behövde lite omväxling! När jag kommer in om en stund igen blir det dags för lite ompyssling och så ska jag  passa på att smaka på teét (?) jag gav till mamma i julklapp som jag inte hunnit än. Tänkte även få klart på lite läxor om jag hinner, så slipper jag dras med dem nästa vecka!

Puss Evsan

Sunday,

Nyss uppstigen efter en lång natt i bilen.. Kom inte hem förens vid halv fem så jag har sovit gott fram till nu. Idag har jag mest städning och plugg att göra, tvätta lite måste jag också.

Ikväll ska jag nog ta mig en löparrunda, om det inte är alldeles för slaskigt, och efter det lägga i lite hårinpackning, lägga en ansiktmask och bada fotbad. Det ska bli skönt!


kram Evis

today


För er som gillade skorna från Balmains visning så finns det ett par liknande från Zara om ni missat det!

Sov riktigt länge idag vilket var väldigt skönt! Dagen i övrigt kommer bestå av städande plus en del plugg som jag borde ta tag i. Blir kanske att kolla på innebandyn med Klara sen, och kanske någon mer om tjejerna är sugna på att göra nått. Nu ska jag ta och fräscha upp mig lite óch fixa lunch.

Puss / hilda.

lördagkväll



Nyss hemkommen från en trevlig tjejkväll hemma hos Bella! Vi lagade kycklingfilé och gallerpomme med bearnaisesås vilket var mycket gott! Till efterätt hade Kicki med jättegoda vaniljhjärtan med hallon och glass till! Kollade lite smått på melodifestivalen med men det blev mest en massa prat om annat. Eve och kicki åkte iväg till stan för att skjutsa lite grabbar som skulle ut,..

Nu sitter jag i sängen och skalar apelsin. Ska ta och kolla igenom lilla reklambladet från Mango som kom igår!


permanent vacation


permanent vacation s/s -09


puss! / h

morning!


Hade önskat att vädret såg ut såhär när jag tittade ut genom fönstret imorse..

Fy så trött jag är, knappt att jag orkar hålla upp ögonen.. Hoppas att det är lite yngre lag som spelar idag på handbollen, så att det inte blir alldeles för anstängande!

När jag är klar däruppe, framåt två någongång, så ska jag hem och sova en stund tror jag. Jag sov inte mycket inatt så det kan nog vara skönt. Ikväll skulle vi hitta på något med några utav tjejerna, kasnke laga mat eller så, vi får se!

Nu måste jag gå och äter frukost om jag ska hinna!
Have a nice day!
 Kram evis

bussen



mycket roligare bilder än såhär blev det inte. Men det var i alla fall så bussen och vi såg ut efter en tuff match.. & nu är det läggdags för min del!

sov sött , kramar hilda

Match

Äntligen hemma och otroligt trött! För att sumera matchen med tanke på vilka förutsättningar vi hade gjorde vi en kanonmatch verkligen. Vi spelade mot Eskil, serieledare, och vi hade endast en avbytare - vilket innebar att vi i princip spelade hela matchen utan byten allihop. Ändå förlorade vi bara med elva mål (30-19), vilket är sjukt bra eftersom vi liggeri botten, haha. Så nu kan vi sova med gott samvete och även om vi förlorade var det nog den roligaste matchen på länge.

Imorn ska jag sitta i sekretariat igen, två matcher med Kicks och en med Hilda, så jag ska nog sova strax om jag ska orka upp vid 8. Det hade inte varit helt fel med en massage nu innan sänge, men mamma är alldeles för trött för att ställa upp..

Hilda kanske kan slänga in lite härliga bilder från vår minibuss vi åkte i till matchen, om hon fick något kul kort vill säga, haha.

God natt / Evis

shoes

Nu är jag hemma en sväng hos kicki och har precis ätit lite medköpt sallad och otroligt goda vårrullar som kicki bjöd på! Var förbi och hämtade ut mina skor som kom idag + körkortet! Nice nice nice!



Nu är det match, och vi kommer inte hem förens vid elva ikväll kanske, om inte senare... Jippie!
Puss evsan

match

Sitter och mumsar på lite mörk choklad efter en smaskig sallad! Strax bär det av upp mot Aluceum för samling inför bortamatchen. Lite tidigare idag fick vi reda på att vi kommer ha en enda avbytare med oss, och den är inte på min position, weeii! Kommer dock bli rätt kul att se hur pigg och fräsch man kommer vara efter en timmas intensiv match.

Lyckades hitta mitt matte hem-prov imorse då jag gick upp för att göra om det! De låg bland mina presenter från tjejerna. Dem har jag iof inte visat än så de kanske ni kan få se ikväll vad jag fick! Det var i alla fall väldigt skönt att jag slapp göra om matten.

Nu ska jag slänga ihop lite grejer till matchen. Hoppas ni får en trevligare fredagkväll än vad vi kommer ha!
Puss & kram / hilda

SFW


 

/e

friday!

Fy så skönt, äntligen fredag! Det känns som att den här veckan har gått otroligt långsamt!
Nu är iaf engelskan avklarad och glosorna flöt på som ett rinnande vatten, awesome, haha. Nu ska jag ta tag i att göra färdigt min platsansökan som ska lämnas in idag på svenskan. Jag fick mitt körkort igår också, eller en avi om att få hämta ut det, men eftersom mamma lurade i mig att posten var öppet till åtta (istället för sex) så kom jag tio minuter för sent.. Förhoppningsvis hinner jag åka och hämta det nu innan psykologin börjar!

Ciao Evs

mattebekymmer & jeans-sug



Nu är jag trött och belåten efter en välbehövlig träning och sedan lite mys med kicks o evs! Det är dock dags för mig att leta reda på mina mattegrejer.. Ska lämna in en matteläxa, som jag redan gjort klar häromdagen, imorgon men jag har ingen aning om vart den är.. usch, jag orkar verkligen inte sätta mig för att göra om den helt nu!

Är förövrigt riktigt sugen på ett par ljusa slitna jeans, har jag iof varit ett bra tag men jag tycks inte hitta några perfekta. Ska nog kolla lite efter det om det blir någon shopping på Lördag, men det blir främst balklänningsjakt.

Nu - letande, senare - sängen!
nattinatti, h.

Foghorn, hatemonger, satchel...


monkigirl.se

Nu ska jag strax krypa ner i sängen, jag börjar ju tyvärr klockan åtta imorgon.. Ikväll efter träningen följde jag och Kicki med hem till Hilda en stund och myste. Kicki kunde då även förhöra mig på glosorna jag har till engelskan imorn, så nu kan jag nog dom! (även om de flesta känns ganska onödiga att kunna!)
Kikade in en snabbis på monkis hemsida och såg att de fått in de nyheter jag kollade på i stan häromveckan. De här var de jag fastnade lite extra för, men det var ovanligt mycket som passade mig i smaken i vårkollektionen faktiskt!

Imorn har vi match i Eskilstuna och om vi bestämmer oss för att gå på idrotten kommer vi inte att hinna hem emellan ens.. Slutar halv fyra och samling fyra på grosvad! Vi får lösa det med Monkan imorn. Förhoppningsvis kan vi skippa lektionen, vilket innebär att jag kan följa med Kicki hem en sväng istället!

Sov så gott
kramar evelina!

school


det här skulle gärna få flytta in i min garderob.


Lyckades försova mig idag med. Jag måste ha lärt mig att stänga av alarmet i sömnen eller något.. Förövrigt sov jag sjukt dåligt inatt för jag hostade så mycket plus att jag har ett otroligt sug efter choklad och caffan är lunchstängd..

Dagen kommer i stort sett bara bestå av handboll. Först ska jag träna småtjejerna och efter det har vi träning med 92-93 laget och sedan lite själva efter den! Ska försöka skriva en jobbansökan efter träningen så jag kan skicka iväg lite jobbansökningar med.

Puss h!

GRATTIS JOSSE!


Idag klarade josefin uppkörningen, grattis till henne!!

monterplanering


Idag var det inte alls lika kul att gå upp tidigt, hade mycket hellre legat kvar en bra stund till. Nu ska jag iväg till skolan för att ha projektmöte med tjejerna, vi ska diskutera kring hur vår monter ska se ut på regionala mässan i mars! Alla ska vi komma med lite olika idéer och tillsammans ska vi försöka komma fram till något bra. Vi måste ju anstränga oss, så att vi har chans att vinna i "bästa monter"-tävlingen!

Ha en bra dag!
Evelina

kommatill.blogg.se

Glöm inte att följa grabbarnas resa på deras blogg! Jag kan däremot inte garantera att det blir någon tät update, men kika in någon gång då & då så blir ni förhoppningsvis inte besvikna!



Nu är det läggdags,
sleep tight!

"Morning girls!" - "Morning Marvus!.... Marvus!"

 

Good evening!
Kicki kom förbi en stund på eftermiddagen och vi har kollat på några gamla avsnitt av gossip girl tillsammans och ätit mörk choklad, mums! Iofs somnade vi båda efter två avsnitt, det måste vara skridskoåkningen som tagit så hårt på våra krafter!
Nu är jag ganska så nyss hemkommen från en trip till stan! Jag följde med Kicki som sällskap när hon skulle hämta Anne, Elin och Agnes, de har nämligen varit och sett The curious case of Benjamin Button på bio. Jag vill också se den!
Färden till och från var mycket trevlig, bara att åka bil är så kul, tycker iaf jag och kicki haha. På hemfärden bjöds det från baksätet även på en hel del filmcitat från alla olika sorters filmer, alltid kul!

Nu ska jag skicka in lite jobbansökningar och betala min/mitt(?) körkortstillverkning!
Puss evis!

topshop


ur topshops lookbook.


Är grymt sugen på vår och sommar nu!! Längtar bara mer och mer efter bara ben, klänningar och sol för var dag som går. Speciellt dessa gråa tråkiga dagar.. Blev aldrig någon tripp till stan idag, åker förmodligen dit på lördag istället. Måste verkligen hitta en balklänning snart. Känns som om alla utom jag har allt klart, vem dem ska gå med, hur de ska se ut med klänning, hår, smink, skor, ja allt, alla utom jag.. Men det löser sig förhoppningsvis för mig med snart!

Nu ska jag ner och säga hej till mami.
kramar h!

black is hot

jak & jil

                                 


stjärnor på is!


15.05


Igårkväll var jag med elin vilket var alldeles för länge sen. Vi kollade på herrarnas handbollsmatch uppe på aluceum innan vi gick hem till mig för en massa trevligt prat, fika och kollade en massa gamla bilder! Alltid lika kul. Mamma hade bakat smaskiga morotskakor som vi moffade och som jag tog en till frukost idag med!

Vad dagen bjuder på är ännu ganska oklart, inga planer än men är ganska sugen på att åka en sväng till stan eller att sy lite vore inte heller helt fel. Annars finns det en del plugg jag borde göra istället för att ligga och kolla en massa dh avsnitt..

jaja, nu ska ja ta och äta lite och göra något av dagen! puss hilda.


Medley!

God morgon allihopa! Nu ska jag strax iväg till Medley och simma med mamma, hon erbjöd mig nämligen att följa med som sällskap, och det ingick även en stund bubbelbad och frukost där uppe på det! Dumt att tacka nej tyckte jag! Skolan börjar sedan 09.40 idag med företagsekonomi och idag har vi även skridsskor på gympan.. fy! Det är bara så himla jobbigt och krångligt att behöva ta sig dit upp och snöra på sig de onödiga skridskorna när den effektiva åktiden bara är knapp en halvtimme... men men!

Nu ska jag stoppa i mig något litet så jag inte hungrar ihjäl i bassängen!
Ha en bra dag,
ciao Evs

Make a funny face..




Puss och god natt
/Evs & Hilda

städning

Nu i eftermiddag hade jag inte mycket bättre för mig, så jag satte igång och städade vårat oordningsamma skafferi. Så här blev resultatet!


Nu ska jag iväg på handbollen,
Kram E

afternoon tea, again!


Klara, Matilda och Hilda skulle plugga matte idag och eftersom jag inte har mycket bättre för mig just nu så hakade jag & Bella på. Har precis suttit och kollat på en massa väskor, måste verkligen köpa en ny, och så har vi läst en massa konstiga bloggar som knappt är värda att nämnas! 

Nu har Klara gjort färdigt vårt te, så nu ska jag joina dem i köket!

Kram E

 

ps.

Elin hade gjort ett fint schema över dagarna som är kvar innan studenten. Kanske skulle fixa ett jag med!


run!

God morgon!
Eftersom jag för ovanlighetens skull vaknade pigg och alert vid sju imorse tog jag min löparrunda nu på morgonen istället, så nu får jag tid över till annat i eftermiddag! Har precis slängt i mig en stor och ordentlig frukost och ska strax hoppa på cykeln till skolan.

Även om jag känner mig pigg och någorlunda frisk idag hade det varit skönt att ha en sånhär skön kofta att dra på sig, får se om jag kan hitta någon liknande i garderoben!


Glitzy.se

Kram Evelina

tonight

Kvällen har spenderats med Klara. Lyckades smeta ihop två kladdkakor innan hon kom hit, den ena värre än den andra.. Då jag skulle göra två stycken måste man självklart göra dubbel sats, men gjorde jag de då? I stort sett, men jag glömde att köra dubbelt på mjölet.. Därav vart den ena, som jag tog ut efter utsatt tid, en enda gegga, och den andra som fick vara inne lite längre vart inte mycket tjockare än en pannkaka.. Eller kanske snarare som tre pankakor, och med lite fyllning emellan om jag tänker efter och försöker få mig att framstå som en lite bättre bagare än vad jag tydligen är. Som tur är så var dem båda ätbara, om man frågar alla utom min syster i alla fall, hon klagade mest och tyckte att jag var allmänt dålig.
I övrigt har det varit en riktigt trevlig kväll och nu väntar strax sängen!

nattinatti, puss h.

bilder från i lördags



Kvällen var mycket lyckad! Den spenderades med brudarna och mestadels på hugos. Lyckades ta mig in en sväng på otten på slutet med hjälp av en gipsad tumme, nyrenoveringen var lyckad och det var fräschare! Kommer kännas roligare att gå dit nu när det är snyggare där. Tack för alla fina presenter och en trevlig kväll mina underbara tjejer!!

stuck


nelly.com

Sitter och kollar på dirty sexy money nu för fullt, redan fast efter bara några avsnitt. Kvällens planer blir därför att se några till innan jag lägger mig ganska tidigt, känner mig lite risig idag! Imorgon är det skola, ca 09.30 - 13.00, skönt! Till kvällen ska jag och klara sitta i handbolssseketariatet för herrmatchen, ska bli spännande. Det innebär även att vi inte har någon träning imorn, så jag kanske ger mig ut på en löparrunda under eftermiddagen istället - vi får se!
Nu ska jag återuppta mitt serietittande igen,
sov så gott när det blir dags!
kramar evelina

Gossip girl


Idag kom sista avsnittet för säsongen! Vet inte när nästa säsong kommer, men jag hoppas att det är snart.

Nu ska jag istället kolla ikapp på Dirty sexy money, säsong 1 & 2!

memories

Idag blev det ingen skola för mig, så imorse sov jag så länge som jag behövde, utan att sätta något alarm. Arash & co åkte kl 4 inatt, så nu sitter dom på flyget! Resan tar uppåt 20timmar, så det dröjer dock ett tag tills de är framme. Usch jag är så avundsjuk, vilket jag säkert skrivit fem ggr förut!

Idag har jag inte gjort alls mycket, bara suttit vid datorn och kollat på en massa gamla bilder. Städade lite i en låda på rummet med förut och hittade det här gulliga gamla vykortet från Josefin. Jag vet inte hur gammalt det är, men jag skulle chansa på 10år iaf, haha vad mycket det låter!



Nu ska jag ta tag i lite plugg och stoppa i mig något i matväg!
Kram Evs

home

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Våran filosofilektion var inställd så jag slutade redan vid elva vilket var mycket skönt! Stannade iof kvar i skolan ett tag efteråt för att plugga lite matte.
Ska nog ta och baka litegrann nu när jag har gott om tid på mig, men måste åka och handla in lite ingredienser som behövs först! Vad det blir får ni se lite senare, jag vet inte ens själv för tillfället. Slänger även in lördagens bilder lite senare!

Nu blir det mat, puss h!

skolfest

I Fredags var det somsagt skolfest och det togs en hel del bilder. Jag sprang runt som papparazzi ända tills batterierna tog slut i kameran. Kvällen kan kortfattas med tuggumin, klubbor, tjejsnack, krabbdans, poser i nyrenoverad toalett och roddbåtsdansen. Va en helt okej kväll och jag hade trevligt! Här kommer lite bilder från kvällen;




14.58


(nu är internet otroligt segt, orkar inte ladda upp fler!)

Igår tog vi hem vår första vinst vilket innebar dubbelt firande till kvällen! Vi var hos Elins pappa innan stan och det var mycket trevligt och kul. Sedan, efter lite strul med skjuts eftersom bussen vi skulle åka med inte gick på lördagar, kom vi in till stan och spenderade den mesta tiden på Hugo. Synd att det var 20 på otten, hade gärna sett nyrenoveringen därinne, det ska tydligen ha blivit riktigt bra!

Idag finns inte mycket på shemat, bara hjälpa arash att tvätta och packa det sista! 
Hoppas att Hilda kan lägga in lite bilder sen, både från deras skolfestande i fredags och från igår. 

kram Evs

RSS 2.0