maxidress



Här har vi ett utav mina nya köp. En lång vän är alltid bra att ha och den kanske kommer till användning redan ikväll! Ett riktigt kap från h&m är den också och går endast på 99 pistoler. Nu ska jag försöka rycka upp mig, trots tråkigt väder, och kanske ta ett pass på gymmet! later,

HILDA

weekday



Fanns en hel massa snyggt inne på weekdays vintage-avdelning och jag hade svårt att hålla tassarna borta! Blev dock inget köp alls där för vi hann aldrig tillbaka och hämta ut det jag hängt undan.. Men det kanske var lika bra, blev en hel del shoppat ändå! Blir kanske en sväng förbi där i helgen då jag är ledig istället, kanske..

HILDA


h&m



Den snygga leo-skjortan kom in på h&m divided igår och tog slut lika fort. Inte så konstigt med priset som låg på 199 kr. Som tur var hann Elin och madde haffa de två sista!

10.15



 Nu tog nyss flickorna sitt pick och pack och lämnade oss för den här gången. Var supertrevligt att ha dom här! Nästa besök att se fram emot är kickan som kommer och besöker oss nästa helg! Nu ska jag äta upp min brunch.

Hoppas ni får en trevlig dag!
HILDA

visit



Har varit en galet härlig dag med Madde & Elin på besök och en massa smaskig mat och shopping. Nu är vi helt slut efter en riktigt lång dag och ska alldeles strax hoppa i säng allihopa! Brudarna åker hem imorgon bitti och jag och Eve ska jobba.

sleep tight,
HILDA

monday

Skjorta från Bangkok!

Helgen, som till största delen bestått av jobb, är nu över och det känns skönt att ha en ledig dag som start på denna vecka! I fredags efter jobbet följde jag med Gila och några grabbar från hennes gamla klass till ett litet hak, lördagen bestod av jobb och som sagt lite firande av Nini på kvällen. Gårdagen bestod även den av jobb och lite söndagsmiddag a la Hilda framför tv:n. Känns skönt att vara ledig idag och att ha tagit igen några sovtimmar efter en lång helg!
Nu är Gilet här och våldgästar mig, strax ska vi gå och träna lite yoga, men först ska vi ha lite mat i magen!
EVAN

off to work


source: knightcat
Såhär hade jag gärna sett ut idag. Nu är det dags att röra sig mot jobbet i det härliga vädret!

Later,
HILDA

today



Nu kom jag nyss innanför dörren efter en galen dag på jobbet, då var det bara att svira om med en gång! Blev inget köp från rodebjer. Fanns ett par lösa skinnbyxor i en snygg färg jag var lite småsugen på att göra om till shorts, men storleken var inte riktigt rätt tyvärr. Snubblade istället in på Bianco där jag fyndade två par skor!

HILDA

rodebjer



Nu ska jag förbi rodebjers utförsäljning lite snabbt innan jobbet! Hoppas ni får en härlig dag!

INSPIRATION


pics: jak&jil, karinbylund & stockholmstreetstyle

Avslutar dagen med lite inspirerande bilder. Har jobbat från nio till strax innan åtta så det har varit en lång dag som har avslutats här hemma med en massa mörk choklad! Imorgon väntar jobb igen och på kvällen ska vi hem till Nini som gör praktik hos oss på mango, för att fira henne. Nu är det sovdags, sweet dreams.

BALI BABY

Här kommer de sista bilderna, nu kilar jag till jobbet!

no shoes



Inviger mina nya leggings från h&m idag.
Har varit så sjukt seg idag så jag vet inte vad. Hatar när man känner hur en dag bara flyger förbi utan att man fått något gjort alls.. Har iaf planerat att möta upp Eve när hon slutar jobbet vid åtta för att ta en sväng förbi weekday! Nu ska jag ta något att äta,

HILDA

Jak & Jil


my favorite things: Tara Vasev

inspiration.

mango



Den 7:e maj kommer vi på Mango tillsammans med damernas värld ha en club-kväll med 25 % på allt i butiken och lite andra trevligtheter. Då borde ni ta er dit en sväng tycker jag! Har förövrigt jobbat hela dagen och efter jobbet blev det ett litet träningspass med Evan. Det är kul när kunderna verkligen uppskattar hjälpen man ger dom, idag var det en kvinna som kramade om mig och tyckte att jag gjort hennes dag när jag lyckades hitta en outfit åt henne till kvällen. Nu ska jag stänga ner här så Evan kan få sova, hon jobbar imorgon medan jag är ledig.

sleep tight,
HILDA

cleaning

Sött linne från bangkok, leggingsen är från Mango och dessa är Hildas, men jag ska ta och investera i ett par också har jag tänkt! Väskan är köpt i outletbutiken vi har utanför och kommer från friis&company om jag inte missminner mig!

Yes, jag är ledig idag igen och jag har fullspäckat schema. Igår på ikea köpte jag bla med mig en ny klädställning då min förra var så liten, så den är nu monterad och jag ska fortsätta med att fylla den och få lite ordning på alla kläder. Jag ska dessutom en sväng mot staden sen för att hämta ut min telefon som varit på lagning och se till att få klart allt med deklarationen som ska vara inne snart. Montera upp en lampa i hallen och tvätta en massa skor som ska in på omklackning, rensa ur vintergarderoben och slänga upp en massa på vinden, tvätta de förbaskat smutsiga fönstren och få ordning på det nya porslinet i köket. Rensa en massa post som lagts på lager under tiden jag varit borta, betala räkningar och sortera lite.. Till råga på allt ska jag hinna träna också, men det får bli i kväll!
Nu hinner jag inte stå här längre,
EVAN

sleep tight



Älskar den här bilden jag tagit på evan, så den får avsluta dagen. Lägg märke till den underbara skrattgropsliknande gropen hon har! Nu har vi fixat och donat så vi är alldeles slut - sängdags med andra ord! Imorgon väntar jobb för min del medan evis är ledig.

HILDA

IKEA



Nu är vi hemma från en heldag på ikea. Ont i armar och rygg har vi så mycket som vi släpade med hem, haha. Stackars Evan hade fått skosskav med så jag fick köra runt henne i kundvagnen så länge hon fick plats! Nu ska här monteras ihop och fixas, så här kan vi inte sitta längre!

VEST


Gillar den här västen, men mudden längst der kunde dom gärna skippat. Har dock glömt bort vilken sida jag snodde den ifrån, det måste kollas upp! Nu är det frukost som gäller. LATER!


ÖREBRO

På hemresan från fjällen stannade vi till i Örebro där det bjöds på lite middag a la Eric & Martin i deras nya lägenhet. De hade hunnit få bra ordning ändå, med tanke på att de bara sovit där en natt då vi hälsade på. Helt nybyggd är den, precis som resten av huset, så den var riktigt ljus och fräsch!

Nu är det sovtime!
EVAN

Malaysia & Perhentian islands


SOVDAX


Här är en batikskjorta samt shorts jag köpte i bangkok!

Nu är det sovdags för mig som börjar halv tio i morgon, dagen har känts lång, även fast vi inte orkade pallra oss upp förrän sent på dagen! På tisdag och onsdag är jag ledig, därför har vi planerat in ikea på tisdag istället, nice. Slänger in ett inlägg med lite mer bilder från resan imorgon bitti!
Godnatt allihop,
EVAN

21.46



Har precis ätit en riktigt smarrig middag som evan knåpade ihop medan jag satt och fixade med lite bilder. Nu sitter vi och kollar på wallander och har det mysigt! later,

photoshoot



Hilda som stylist/fotograf och evan som modell, det kan inte bli mycket bättre ;) Det blev lite fotografering istället för en trip till Ikea idag. Nu har vi precis ätit fricadelli och är mätta och belåtna. Bilderna får ni se framöver!

TRIP, thailand

Så, nu har jag äntligen tagit mig lite tid att ladda upp en massa bilder från resan. Dock är de så otroligt många, så jag tänkte att jag delar upp de landsvis.. Därför blir dock detta inlägg första delen på resan, samt slutet, då det var då vi var i thai!

Phuket


Bangkok


night


fashiongonerouge.com
Nu ska jag ta och knoppa, Hilda sover redan efter att ha gett upp nickningarna framför tvn i soffan, haha. Imorgon är vi lediga bägge två, så vi tänkte ta en sväng till ikea under dagen och jag tänkte avsluta dagens vårsstädning med att tvätta fönster, hoppas på bra väder bara!
Sov gott,
EVAN

NORGE


Bättre sent än aldrig, lite småplock från Trysil!

lördag,


Sött och snyggt från twentysevennames!
Idag är det en riktig slapp dag här hemma. Jag gick inte upp förrän tolv, strax efter att Hilda åkte till jobbet. Igår var vi först ute i Sumpan och firade Amanda som fyllde nitton, sen for vi in mot stan för att gå på modevisningen som hölls på Grodan sergel. ZARA var bl.a med, men modevisningen i sig höll kanske inte någon jätteklass direkt om jag ska vara ärlig, men alltid kul med lite annat som omväxling när man går ut! Det var iaf en trevlig kväll i helhet, som dock slutade ganska sent, därav är jag så seg idag.
Nu ska jag kila ner och hämta tvätten, sen ska jag fortsätta att städa vidare!
EVAN

today



Såhär såg den första väskan ut och byxorna som jag köpte igår. Gillar batikmönstrat! Det får mig att tänka tillbaka till gamla t-shirtar man själv gjorde med massa gummisnoddar som man sedan färgade i en balja. Synd att man inte har några kvar! Det blev inget söder för min del idag. Slutade istället på h&m på hamngatan där dom hade rea. Nu är det film, nötter och mys med evan som gäller i vår stora loftsäng ;)

HILDA

sneak peak..



Här får ni en liten smygtitt på vad som fick följa med hem igår. Dessa tre plus ett par byxor och ett par nya strumpor från gina tricot, då de första gick sönder direkt.. Nu ska jag röra mig mot söder! Tänkte ta mig en liten secondhand-runda och en chai i solen!

HILDA

yesterday



Gårkvällen var supertrevlig! Jag försökte mig på en liknande twiggy-sminkning eftersom det bland annat var 60-tals tema på skivan vi skulle gått på. Ja, skulle, det blev aldrig av så jag körde twiggy-looken på drinken med jobbet istället, haha. Översta bilden var den enda jag hann ta under kvällen och den var väl inte den bästa tyvärr.
latero,
HILDA

news



Vart ett köp av dessa klackar i förrgår i alla fall. (missade dock att ta bort lappen under skon..) Tyckte priset på 299 kr var riktigt prisvärt! Köpte även med dessa miumiu inspirerade strumporna som hittades på gina tricot!

HILDA

thursday

fashiongonerogue.com

Nej, nu är det dags att röra sig ur sängen. Har sovit riktigt dåligt inatt, så det känns inte alls som någon höjdare att lämna täcket, men idag står jobb på schemat fram till halv sju ikväll, så jag måste!
Hoppas att solen tittar fram snart bara,
EVAN

spring



Nu är jag hemma igen efter en helbra dag! Solen har lyst konstant, vi har promenerat längs vattnet, ätit gott ute i solen och jag shoppade med mig lite smått hem. Perfekt helt enkelt! Nu ska jag snart hoppa in i duschen innan jag förhoppningsvis kan knåpa ihop en outfit till kvällen, vilket jag fortfarande inte börjat tänka på..

ciao,
HILDA

bags



Jag är otroligt sugen på lite nya väskor och självklart har evan en riktigt snygg ny som jag inte är ett dugg avundsjuk på. Hon gick alldeles nyss till jobbet, hurtig som hon är så promenerar hon idag med! Själv bestämde jag precis att jag ska strosa runt med gila och jade i det härliga vårvädret, sitta på någon uteservering och bara ha det allmänt härligt! Later,

HILDA

morning




Solen skiner rakt in genom fönstret och jag kände att jag inte kunde sova något mer. Dumt att sova bort en så härlig dag! Känner mig för tillfället dock nöjd med solens strålar genom fönstret och tänkte kolla runt på lite bloggar, innan jag troligtvis går ut på promenad eller en sväng till gymmet. Skulle egentligen ha suttit smink- och hårmodell idag när det är något "bröllopstema" på nk. Dior skulle visa en sminkning och något hårmärke skulle fixa hår. Men jag var för seg på att säga ja så det blev inget av det, vilket jag ångrar lite i efterhand. Man skulle fått plocka lite produkter från dior bland annat.. Menmen, nu har jag ju all tid i världen till att göra ingenting och bara strosa runt. Måste ta tag i outfiten till skivan ikväll också och innan den blir det drinkar med jobbet!

Hoppas ni får en härlig dag!
HILDA

earrings


Nya örhängen från h&m jag köpte med hem på lunchen idag.

Nu är det strax dax att hoppa i säng! sleep tight.

DAY OFF

Snygga ringar från alexander mqueen.

Tji fick jag, det blev inte alls något jobb för min del. När jag klampade in på jobbet i morse, blev jag både till min och de andras besvikelse tillsagd att gå hem igen. Något hade strulat med mitt kontrakt, och utan kontrakt får man ju faktiskt inte jobba. De hade försökt nå mig på morgonen, men eftersom jag skulle vara så hurtig och hade ipodlurarna i öronen hela promenaden till jobbet, hörde jag inte ett ljud från telefonen. Istället fick det iaf bli en sväng på stan idag, för att sedan promenera hemåt igen. I morgon skulle kontraktproblemet iaf vara löst så att jag kan jobba igen, så jag ser den här dagen som lite extra semester, ligger i sängen och funderar på att sätta på en film utan att bry mig om det fina vädret ute! Känns riktigt bra!
EVAN

10.00

Nu ska jag kila iväg på en promenix till jobbet, alltid lika härligt att starta dagen i det fina vårvädret! Ikväll blir det träning och efter det är det kanske dags att klura på vad man ska ha på sig imorgon, då vi ska på skiva med "Bond/60-tals-tema". Spännande!
Tjing,
EVAN

morning



Godmorgon på er! Har nyss ätit en riktigt god frukost och ska snart ta tag i att föna håret. Såg ett par snygga strumpbyxor på h&m igår, dock fanns dom bara kvar i strl xs.. Strumpisarna här över kommer från monki och är inte så dumma dom heller! LATER,

HILDA

00.14

Blusen är ett fynd från Bali, klockan och ringen från thai och väskan från Wedins!

Dagen har gått över förväntan bra idag faktiskt, efter bara någon timme var jag tillbaka i alla rutiner och det kändes som att jag aldrig varit borta från jobbet! Efter att jag slutat svängde jag förbi friskis och köpte mig ett månadskort, passade då även på att svettas i några minuter innan dom stängde för dagen. När jag sedan äntligen kom hem, dvs halv tio, hade jag ingen ork alls att ta tag i något utan har mest slappat i soffan sen dess. Jag har dock letat igenom all min uppackade röra efter min kamerasladd som verkar ha gått och gömt sig, på ett minst sagt bra ställe. Så några fjällenbilder som jag lovat blir det med andra ord inte alls!
Nu ska jag bädda ner mig i nytvättade lakan,
adjöken oh godnatt!
EVAN

sunshine



Såhär såg jag ut idag när jag strosade runt på stan i det fina vädret med gila! Kollade förbi hos eve på jobbet och hon kom in fort som tusan i det, men det var väl inte så oväntat! Köpte present till amanda och lite annat smått och gott, blev självklart en takeaway chailatte med. Avslutade dagen på gymmet. Riktigt härlig dag! Imorgon väntar jobb igen, men det känns inte ett dugg jobbigt, är ledig onsdag och torsdag igen!

HILDA

h&m



Testade dessa pjäser inne på h&m och la undan ett par. Vet inte riktigt om jag ska ta dom eller inte.. Vad säger ni? Nu ska jag byta om och möta upp gila för lite träning.

later,
HILDA

BURBERRY


pic: terrysdiary

Jag älskar verkligen burberryskorna. Perfekta med ett par strumpor i som man sett dom kombinerade med i de flesta modejobben. Hoppas verkligen att man kan hitta några liknande!

HILDA

home sweet home

Då var det måndagen den tolfte och vardagen är åter tillbaka! Hade fullt upp igår när jag kom hem från Trysil, packa om, träffa tjejerna, åka med tåget till sthlm där Hilda stod och mötte mig på perrongen. Nu har jag nästan packat upp allt och känner mig som hemma igen och strax ska jag kila iväg till jobbet. Lite nervös måste jag säga att jag är, det är ju trots allt lite mer än 2månader sen jag slutade, ska bli spännande att se hur det går! Kul ska det bli iaf, det är ju huvudsaken!
Nej nu måste jag kila,
ikväll blir det lite fjällenbilder efter att jag har slutat!
EVAN

details



Nu är äntligen evan hemma och vi har haft en riktigt mysig kväll med varm choklad och en massa prat. Hon har precis hoppat i säng eftersom hon kör igång på Zara igen imorgon! Själv ska jag också upp tidigt, har tvätttid bokad klockan sju. Sen jobbar pappa här uppe så det blir kanske en lunch med honom!

HILDA

shoes



Såg dessa pjäser på Emma Danielssons blogg. Underbar färg, kilklack - grymt snygga! Finns kanske att köpa i Kista så jag ska ta mig en sväng förbi där någon dag i veckan. Annars ska jag definitivt hålla ögonen öppna efter några i en liknande modell!

påskägg


mitt söta påskägg jag fick av mami o pap.

Nu har jag klarat av den här veckan som var en ganska tuff jobbvecka. Nästa vecka jobbar jag bara tisdag och fredag så jag har all tid i världen att göra allt jag borde och vill göra, vilket känns härligt! Inte för att jag har något emot jobbet, tvärtemot - jag älskar det! Nu ska jag försöka få lite ordning innan evis kommer.

LATER!

100411



Det är ju somsagt jades dag idag så hon får stå för bilden! Nu ligger jag här i sängen och borde hoppa upp och göra mig iordning. Men ibland har man verkligen ingen ork till att göra det, så då får man se ut som man gör helt enkelt. Ikväll kommer äntligen Evan hem på riktigt, ska bli härligt att kunna prata av sig med någon varje kväll igen! Latero,

HILDA

sleep tight



Blev en sväng till collage för att fira jade som faktiskt fyller år idag! Blev inte allt för sent eftersom att jag jobbar imorgon och dom andra hade ont i fötterna. Så nu är det sovdags! tänkte bara visa min inställning "självporträtt" på min kamera. Ser ut som att den retuscherar av sig själv, haha. Dagens teknik är så avancerad så man inte behöver göra något själv. Vi hörs imorgon!

23.52



Min kamera har dött så några bilder på det jag shoppat med hem från jobbet idag kan jag inte lägga in. Blir den här bilden från förra torsdagen när jag hade jobbat klart på collage och vi hoppade in i dj-båset och dansade lite sista halvtimman! Det var förövrigt en riktigt rolig dag på jobbet idag som började med personlighetstest , sedan var vi allmänt flamsiga och det kom in ett gäng kända ansikten hemifrån! Nu ska ja snart byta om och hoppa i säng, imorgon väntar en ny jobbdag.

sleep tight,
HILDA

morning



Myser runt i min nya jumpsuit från bikbok såhär på morgonkvisten. Den fyndades på rea och kostade runt hundralappen, kap! Nu ska jag äta frukost, börjar jobbet med fredagsmöte klockan nio idag. Känner mig lite småseg, hatar nätter när man känner att man knappt hinner somna innan det är dags att gå upp igen. Slutar gör jag halv åtta så vi hörs då! ciao,

HILDA

WHYRED



Köpte dessa byxor samtidigt som jag fyndade skorna. Brukar nästan aldrig använda jeans, men om jag väl vill ha det någon gång kan det ju vara en fördel att äga några! Nu är det dags att hoppa ner i sängen, sleep tight.

socks



Blev en liten shoppingrunda i norrköping när jag var hemma i helgen, där dessa silvriga strumpor var ett utav mina kap!

min outfit



Kom nyss hem från jobbet och upptäckte att självaste Elin Kling lagt till mig som favorit, kul! Nu ska jag springa till Ica och handla hem lite gott, har tänkt göra lite god kycklingsallad ikväll. LATER!

100408


uncommon matters via vanillascented

Nu ska jag strax röra mig mot jobbet i det härliga vårvädret! hoppas ni får en fin dag.

HILDA

INSPIRATION


100407



Kom nyss hem från jobbet och har precis myst ner mig i soffan för en riktigt lugn kväll! Har kännt mig alldles yr både igår och idag och vet inte alls vad det är för fel.. så ikväll väntar nog sängen tidigt! Klara, syster och amanda lämnade mig idag med, så nu är jag helt ensam här hemma igen. Men på måndag är Evan tillbaka på riktigt!

HILDA

finbesök



Jag fick med mig den här snyggingen hem från finspång! Hoppas att hon pallrar sig ut och söker lite jobb imorgon när jag jobbar, så hon flyttar upp hit till oss framöver ;) Nu är vi alldeles utmattade efter en riktigt lång, men väldigt trevlig bilresa, så det blir snart sovdags.

sleep tight,
HILDA

100404



Idag har jag haft en superhärlig dag med lunch och fika ute i solen, släktkalas för mami och en allmänt mysig dag! Nu blir det lite te och film. ciao,

yesterday


Riktigt kul kväll igår, alla tjejer samlade för första gången på väldigt väldigt länge! Nu väntar jag på svar från alla brudarna, jag vill till babben och feta!
EVAN

18.39

Nu sticker jag till Bella för förkrök med alla tjejerna, hoppas att domär taggade, för jag, Klara och Matilda har så många lekar vi ska hinna med så det är inte klokt!! Ha en bra fredag!
Over and out,
EVAN

Good Friday

Idag strosar jag runt i detta, allt från bangkok. Får ta en dag jag visar upp allt jag köpt, det är en del så att säga!
Har tvättat flera maskiner fulla med tvätt, nästan packat klart till Trysil på söndag och ska strax hjälpa till nere i köket med lite mat! Planerat outfit till kvällen har jag också gjort, inte ofta man hr det klart så långt innan, haha. Dock känns håret lite kort, men kanske inte så konstigt då jag kapade 7-8cm.. Men det växer ut igen!
EVAN

01.20

Möttes nyss av detta under kudden, dock ingen vinst på lotten, tyvärr..
Ganska nyss hemkommen från en spelkväll hemma hos Simon med Klara och några andra grabbar, vi spelade rappakalja, som alltid är lika roligt! Dessutom blev det kladdkaka, sprutgrädde och cola på det, mumma! Imorgon skulle jag egentligen följt med kickan till stan, men med tanke på att jag ännu inte packat till fjällen än och eftersom det blir dubbel utgång i helgen, så hoppar jag det och fixar med lite annat här hemma istället. Nu är det sovdags, sleep tight!
EVAN

22.19



Har för ovanlighetens skull fått med ett gäng nagellack hem de senaste dagarna.. Nu är det dags att röra sig mot collage, blev lite jobb där ikväll!

HILDA

Maundy Thursday

Nu är naglarna målade i mitt nya bruna lack och jag ska strax hoppa på cykeln för att bege mig mot östermalm och en fika med Jesper! Får se om jag stöter på några påskkärringar på vägen,
ha en bra skärtorsdag!
EVAN

RSS 2.0