din sko


Blev ett litet varv på stan efter sminkningen, Elin var främst ute efter ett par skor, vilket hon också hittade! Ja däremot var alldeles för seg så någon shopping blev det inte för min del. Tänkte egentligen bara säga att den här skon äntligen packades upp i affären! Blir dock inget köp för min del just nu.

make up store



Hallå allihopa! Det var ett tag sen, men jag har legat sjuk de närmaste dagarna utan att ha några krafter. Men nu är jag näst intill frisk och kry. Igår stod sminkkurs på schemat, vilket jag inte kunde missa, så det var bara att pallra mig ur sjuksängen. Hade en riktigt trevlig dag med Elin och vi båda blev nöjda med våra sminkningar! Med hem följde några ögonskuggor och en eyeliner.

Later,

10:08

Igår blev det lite matlagning och mys hemma hos Matilda med några stycken, lite bad blev det också för vissa i regnet!


18:46

Igår fick mamma ta fram saxen och visa upp sina gamla frisörtalanger för jag stod inte ut med mina slitna toppar längre, jag vet inte hur länge sen det var jag klippte mig, men en sak är säker - det var alldeles för länge sen! Så nu är det mer än fem cm kortare och jag är mer än fem gånger nöjdare, mamma med för den delen haha.


day off!

Så där ja, enda lediga dagen den här veckan. Hur skönt som helst! Därför ska jag ta itu med en hel del som jag annars inte orkar eller har tid med, ringa några samtal, svara på lite mail, beställa fotoalbum för studenten, umgås lite med vovven som inte alls mår något vidare, styra upp med de sista coldplaybiljetterna jag sålt, få lite ordning på rummet och framförallt, det jag gör just nu, blogga! 

Och förresten, i tisdags kom amanda hem från London på en veckas semester!! Iofs var jag, billa och kicki lite halvt förberedda sen innan, men jag visste inte vilket exakt datum det skulle bli, så det blev en överraskning för mig med. Kul för de andra tjejerna och killarna som inte hade en aning! Billa bjöd på fika till den stora överraskningen uppe vid ffk-stugan och efter det for vi tjejer vidare till elin på ännu mera fika, då hon fyllde för några dagar sedan. Nice! 

bilderna fick jag sno från kicki, mitt kamerabatteri har inte återhämtat sig sen helgen i sthlm..

EVAN

STHLM











hellooooooooooooooooo

Mu är vi hemkomna, och jag måste bara ¨få ur mig - kenza är sjukt bitch!!! vi träffade henne på collage, pratafde en stund och då var hon supertrevlig, efter fem minuter efter att vi avslutat samtalet ignorerade hon totalt, snodde min kamera och tog bort en bild på mika utan att fråga och lämnade sedan tillbaka den utan att säga något. Det kamske inte låter så farligt, men det kändes så töntigt, då bilden var på mig och mika  var endast i bakgrunden och det var inte meningen att hon skulle vara med på bilden . Sjukt viktigt!

föröbrigt var de inte ens snyggaaaa och vi hade en sjukt bra kvälllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska vi sova, hoppas att ni spver gott

önskar evhiki

22:25

Inte åker jag upp till sthlm imorn för att ta flyget vidare till Kroatien och the yacht week inte... Men jag är inte depp för det, istället ska jag dit för att spana in rean, kanske inte finns så mycket kvar, men något ska man väl finna - lite av lönen som kom nu så lagom måste få brännas! Ut ska vi också, imorgon kväll. Riktigt taggad faktiskt eftersom att vädret så lämpligt har ändrats, alla regndroppar på kartan har dunstat! Jag tror på en härlig helg däruppe och jag ska försöka njuta till max, för nästa vecka står det jobb på schemat varje dag.. 

Nu ska jag ta och packa lite, duscha och sedan krypa i säng och kika lite i nya H|M-katalogen innan jag somnar. Lite jobb ska hinnas med imorgon innan vi åker!


EVAN

--



Här är en utav de saker som köptes i Göteborg, ett rött läppstift. De vi har haft hemma har varit gamla och ganska så äckliga, så det var på tiden att ett nytt införskaffades!

Nu är det läggdags för min del. sleep tight!

H

wednesday


Dagen började med marknad med mamma, pappa, farmor och syster. Där köpte jag två ringar, en massa remmar och en hel påse munkar.  Gott och trevligt med andra ord!


Fortsatte sedan dagen med att svänga förbi Eve på jobbet med en munk och spanade in hennes jobb-outfit. Det är inte alla som lyckas se snygga ut i jobbuniform, men allt klär väl en skönhet?!


Eve jobbade ju olyckligtvis så hon kunde inte följa med när tjejligan hämtade upp mig för att åka till kicki på minst sagt smaskigt födelsedagsfika! Mätt och glad åkte jag hem för att kolla film med familjens kvinnliga sida och trycka i mig lite mer remmar.


H

today



Idag har varit en riktigt bra dag. Började med jobb i fyra timmar vilket både var trevligt och gick fort, Väl hemma var det the city maraton till min lycka, vilket jag fastnade framför.  Åt lite god mat med familjen innan Kicki, Bella och Eve kom förbi. Vi köpte en massa gott godis, pratade om allt möjligt och K visade även det fina vandrarhemmet hon bokat till oss på fredag - då det bär av till Stockholm!! Är redan taggad till max så det här kan ju inte bli annat än bra!

Nu borde jag faktiskt ta och sova. Imorgon blir det kanske lite marknad, om jag fortfarande är sugen när jag vaknar!

♥ H

göteborg in pictures


home


bilder: maurie and eve 
Jag skulle mer än gärna ha  den här klänningen och jackan hängandes i min garderob!!
(amanda, kolla gärna in urban om du passerar oxford st, märket ska finnas där! )

Nu är jag hemma från en trevlig trip i Göteborg. Hade en heldag som var riktigt rolig på liseberg, kräft/räk/kyckling- kväll och två dagar som mest bestod utav shopping. Jag försökte hålla tillbaka så mycket som möjligt, men det blev lite shoppat i alla fall. Visar nog upp det så småningom! Togs även en hel del bilder som jag förmodligen bjuder på imorgon. Nu ska jag packa upp lite kläder och sedan är det sängdags.

♥ H

• trip!

Hey everyone! Eftersom jag jobbar natt denna vecka är jag inte riktigt sammankopplad med den sociala vardagen, utan jag sover bort det mesta.. Däremot var jag ledig onsdag - torsdag och då åkte vi ut några stycken till Alles sommarstuga vid Sommen där det till slut blev kanonväder och härligt! Det var riktigt mysiga dagar, och riktigt fint därute!

Just nu är jag på jobbet, fick sno med mig arash dator då han är i link ikväll, så lite mer tidsfördriv har jag nu inatt, mer än att se på vänner och springa fram och tillbaka mellan de boende. Dessutom fick jag tid att slänga in lite bilder, here you go!


EVAN

göteborg



Hej då allihopa! Nu blir det Göteborg över helgen. Vi ses på söndag eller måndag igen om jag inte får tag på en dator tidigare.

♥ H

19.38



Kom nyss hem ifrån en trevlig fika med tjejerna i Bönergården! Åt en massa sötsaker och pratade om allt möjligt. Passar på att lägga in den här bilden på snygg-kicks som togs i Lördags när vi fick träffa henne efter USA resan. Lägg märke till de snygga armbanden hon har på armen, nyinköpta från resan!!

Nu är det matdags, later!

pictures

Nu är äntligen min kamera tillbaka så här kommer lite bilder från vår Fredagkväll!



hm divided exclusive



De här snygga pjäserna skulle jag gärna traska runt i, men några svarta klackar står faktiskt inte på inköpslistan för tillfället så jag får ta och tänka om lite. Visserligen kommer de inte ut i butik förrän i höst och då kan ju faktiskt allt vara ändrat!! På torsdag blir det Göteborg med la familia för min del med Liseberg under fredagen. Ska bli väldigt skönt att komma iväg, även om det bara är en liten sväng. Någon shopping är dock inte att tänka på just nu för min del, måste hålla i de pengar jag har kvar.. Tråkigt men sant. Men något litet kanske man kan unna sig i alla fall ;)

Bokade äntligen in makeupstore-sminkkursen för mig och Elin. Mitt presentkort gick tydligen ut i Juni, vilket jag totalt hade missat, men tjejen jag ringde var som tur var riktigt trevlig så det var inga konstigheter.

Nu ska jag springa ner och äta upp min sista pannkaka!
♥ H

inspiration

bild; don´t remember
I brist på annat,

++

Min kamera är nu lokaliserad, dock hos Klara så bilder från Fredag kommer senare. Här kommer istället några utav de bilder jag och Magda tog igår ;


01.46



Känns som om jag håller på och vända lite på dygnet precis som evan, men till skillnad från henne så jobbar jag inte natt så det är ju ganska dumt. Men trött är jag inte, även om jag borde vara det.

Dagen har bestått utav god mat med Klara, jag hjälpte till i kiosken i Bönergården, cyklade/promenerade och tog massa kort med syster(som jag kanske slänger in imorgon), innan vi satte oss framför en film med en massa smaskig frukt och vaniljyoughurt. Kan tilläggas att jag blev otroligt sugen på att resa och surfa av filmen vi såg,, om man ändå kunde surfa! Nu hade jag egentligen tänkt lägga in bilder från i fredags, men jag har lagt kameran någonstans där jag inte hittar den så det får bli imorgon istället.

sweet dreams,

00:30

Har precis kommit hem efter en lite onödigt lång biltur med kicki för att hämta Anne i Grytgöl, det är inte lätt att hitta ute på vischan(?).. För mig gjorde det dock absolut ingenting, jag älskar att åka bil, speciellt om man har en kär vän bredvid! Nu ska jag försöka hålla mig vaken, vill vända på dygnet eftersom att jag börjar jobba natt imorgon, det blir lite mindre omställning då. Däremot är det något i mig som säger att jag vill somna nu för att morgndagen ska komma fortare, jag ska nämligen träffa Carin som jag inte sett på år och dagar känns det som! Jag möter upp henne i Norrk, så en shoppingsväng kan det mycket möjligt bli, synd bara att lönen inte trillat in än...

Kikade precis på Jak & jil också, riktigt snyggt med massa accesoarer om ni frågar mig! Och ringar, jag borde börja använda mer av alla mina ringar!


EVAN

She's back!


Dessa söta trosor från Victoria's secret hade min babe med hem till mig!

Häromdagen kom kicki hem från USA och igår fick vi äntligen träffa henne! Vi var några stycken hemma hos mig, lagade mat och kollade på en massa bilder från studenten, det var ju ungefär då vi såg kicki senast.. Mys!

Idag är det en riktigt seg dag, dåligt väder är det också, vilket inte gör det hela mycket bättre. Funderar på att sätta mig ned och sy, men vi får se hur länge tålamodet är med mig!

EVAN

på gång..

Haha, kvällens roligaste!

Klara: Var det någon som bjöd festen, kommer han?

Matilda: Haha, va? Vem är det?

Alla: Skämtar du eller?

Matilda: Men vadå, är festen ett namn eller?


Några minuter senare....

Matilda: Men vadå, när kommer han då?

not today



Något sånthär skulle jag gärna haft på mig ikväll, men man kan inte få allt man vill ha. Blir utgång med brudarna i vilket fall och det blir nog riktigt kul!

Puss !

säby



Har knappt sett något från det här märket tidigare, men söta klänningar är något de förstår sig på.

13.25



Blev den här tröjan bland annat som följde med hem efter shoppingrundan igår. 
Kan även tillägga att vår snygging Kicki är hemma igen!!

later,

20.58


Förut när jag städade bland en massa smycken hittade jag detta söta armband, med riktiga pressade blommor inuti!


Häromdagen var förresten Josefin här en sväng, jag satt och sydde på en klänning medans hon berättade om resan till turkiet, trevligt! Dessutom fick jag en försenad födelsedagspresent, vilket alltid är nice då det blir lite som att fylla år en gång extra. Jag fick ett nagellack, en ögonsminkbortagning, ett hårspray och ett jättebra serum!
'

EVAN

torsdag

Det har varit mycket jobb för min del senaste tiden, därav dålig ork till uppdatering.. Häromkvällen var jag dock ledig och då passade jag och A på att fira ettårsdagen som var i lördags. Vi  åkte till pappa grappa i stan och åt på restaurangen, sjukt gott och supermysigt - sånt borde man göra oftare! 

I helgen är jag leeedig och då kommer käraste kicki hem!! Så redan på förhand kan jag säg att jag kommer att vara nöjd med helgen! På måndag däremot ska jag gå på och jobba natt i en vecka, så någon britneykonsert blir det inte för mig då, jag som är rätt sugen! Men men, jag får spara mig till coldplay som är i augusti istället, som jag längtar!

EVAN

14.52



Får väl börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har mest bott hos Matilda den senaste tiden, badat, ätit god mat och hängt med trevliga människor, därav har bloggen fått lida. Får se om det kan bli litte bättring på bloggsidan nu, i alla fall från min sida.

Kul att vädret blev så härligt bara för att jag och Klara ska ta en secondhand-runda här i Finspång, cyklandes. Nu är det i alla fall uppehåll igen så ja tar och trotsar vädret med bara ben!

later,

saturday night in pictures


RSS 2.0