Egypten

Nu åker vi mot Arlanda om en kvart! Har hållt mig vaken och pluggat lite efter jag kom hem från myskvällen med tjejerna. Men nu är det dags, vi syns om två veckor om jag inte får tag på något internet!


ciaaao!  ♥ h

fika



pjuh, nu har jag äntligen fått ner allt i väskan så det känns skönt. Ja fick ha med mig 30 kilo som tur var så jag fick plats med det jag ville! Blev p2 efter skolan tillsammans med Kicks, Matilda och Amanda - alltid lika trevligt! Sedan kom Elin förbi och vi pratade och sa hej då vi med. Strax kommer nästa Elin förbi och så ska vi åka hem till Klara för ytterligare lite hejdå-fika! Får se vilka tjejer det blir som kommer dit men det blir nog minst lika trevligt.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!
hilda

16.28


Här sitter jag, bränd och härlig, i skuggan och tänkte ta tag i lite plugg! Solen har varit extra starkt idag och självklart har jag lyckats bränna mig..Som tur var inte så farligt dock, mest på armarna där var varit slarvig med att smörja in mig ordentligt, men lika bra att sitta i skuggan resten av dagen! Dessutom har det börjat bli lite molnigt och jag tror att det kommer en eftermiddagsskur om en stund, så då kan det vara skönt att sitta på det torra! :)

evan

11.23


dagmar s/s 2009

Sitter i datasalen med Matilda och har letat efter en massa fakta till mitt handbollsarbete. Nu ska vi alldeles strax gå och käka lite lunch. Efter skolan ska jag och Magda gå och handla in lite resgodis, tidningar och annat smått och gott till resan. Kan även bli lite fika på p2.

h


00.00



Har lyckats få fram en hel del kläder nu men har en del kvar innan det ska packas ner. Är alltid lika svårt att få med sig ett lagom antal kläder och jag tror aldrig jag har lyckats packa perfekt. Men förhoppningsvis får jag med mig kläder så det räcker i alla fall, inte för det brukar vara mitt största problem direkt.. Jag har även klippt av två par av pappas jeans. Är sugen på att slita dem lite med men vi får se vad jag hinner med imorgon. Ni får kanske se någon bild då med hur dem blev.

Nu är det sovdags, börjar åtta med media imorgon.
sleep tight ♥

igårkväll



Igår började kvällen hemma hos Klara. Vi gjorde oss i ordning lite för att vi kanske skulle på dubbeln en sväng. Vid halv nio tog vi en sväng till stallet för att Bella var tvungen att fodra hästarna. Sen blev det att åka hem till Bella och hennes säng där vi senare insåg att vi inte var särskilt sugna på dubbeln trots allt. Åkte hem till Rasmus istället där han Matilda och Robert höll hus. Så det vart en riktigt trevlig kväll i alla fall!

puss hilda.

today!


gissa vem som var räddast på färden?

Winner of plump!


Love from me!

jeans



Pappa rensade ut lite bland hans gamla jeans och jag var inte sen på att roffa åt mig ett par. Ska göra mig ett par jeansshorts imorgon hade jag tänkt. Kanske två. Kanske tre. Minst ett par som får följa med till Egypten på måndag natt i alla fall!

Nu ska jag ta något att äta och sedan fräscha upp mig inför kvällen!

yesterday in pictures


update


Hallå alla där hemma! Tänkte bara komma med en update så här på kvällskvisten, vi ligger ju trots allt 6h före här borta! Idag har det varit en slapp dag, vi har hängt här på området i princip hela dagen. morognpromenad imorse, sedan fixade vi, eller Pin kasnke jag ska säga, våra naglar fina. Efter det tog vi en lunch på marina beach bar, vilket tog sin lilla tid. Jag har nog inte varit så hungrig och frustrerad på länge som jag var då.. För det första har jag hundratals myggbett kring fotlederna och på armarna som kliade så in i norden, jag tror jag fått någon allergisk reaktion eller något mot dem för mina bett är mycket större än de andras och är hårda som stenkakor.. för det andra fick vi vänta sjukt länge på att maten skulle bli färdig, varmt och jobbigt var det och satt man i skuggan kom knotten på en halvsekund och jagade en igen.. Men visst är livet härligt här i thailand! :P Usch vad jag klagar, det ska jag absolut sluta med!

När vi kom tillbaka efter lunchen slumrade jag till på en solstol och sov oavbrutet i n'stan en timme.  Lite senare satte jag mig vid datorn när jag fått nog av solens strålar för idag och kom då med en liten bildupdate som ni kasnke har sett. Till kvällen gick vi en runda i byn för att se matutbudet, men bestämde oss för att äta på samma ställe som första kvällen, moonwalk. Jag åt massaman, dvs ris med kyckling, potatisbitar och grönsaker i cocosmjölksås. sjukt gott!

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och somna framför en bra film! Igår blev det american history x, det finns så mycket att välja på, så vi får se vad det blir idag...

Sleep tight! :)
Kramar från mig

pics!

Hello again!
Här kommer lite mer bilder, bland annat på huset och på mina nymålade naglar. Vi ska precis iväg att äta så jag hinner inte skriva något mer, kanske ikväll! :)


at last..




Igår var vi äntligen framme, efter en mycket lång resa med flyg, bilfärja och minibussfärd.. Varmt och härligt är det iaf! Huset vi bor i är jättefint, ska ta lite bilder någon dag och visa, har inte gjort det ännu.

Igår när vi var framme var vi riktigt trötta så mycket mer roligt än kvällsmat vid stranden blev det inte, bilden säger kasnke allt. Idag däremot var pappa och jag pigga och hurtiga 07.00 och gick en långpromenad längs hela stranden! Sedan köpte vi frukost till de andra och la oss i solsängarna med varsin ananasjuice! Väl behövligt!

Idag har vi även varit på massage, vilket det förmodligen kommer att bli fler tillfällen av, och imorgon ska jag få mina naglar fixade av en jätteduktig thaitjej anna har rekommenderat!

Roligast hittills har nog iaf varit att träffa anna, tommy, zeb och linda! Jag minns inte ens när jag träffade dem senast, men nog var dom sig någorlunda lika iaf. Lite brunare, lite smalare, annars samma gamla vanliga släktingar! Jag tvivlar inte på att ha tråkigt de här tre veckorna iaf, zeb är på bushumör hela tiden och linda har tipsat mig om en massa bra shopping. Hon har inte köpt en enda klänning för under 40kr säger hon, yeaay! :)

Vi hörs snart igen, take careee,

Puss och kram, Evan!


night.


målade naglar & krimskrams jag köpte idag.

Nu är det sovdags för min del!
sweet dreams

levis 501

I år ska jag banne mig hitta dem perfekta levis shortsen. Har inte lyckats varken förra eller förr förra året så nu är det dags! Ska väl börja med att kolla på Urban Outfitters så fort det blir en sthlms-trip igen. Har tyvärr inte funnits några i någon bra storlek senaste gångerna jag varit där.


Jag har dock inte tänkt visa upp baken riktigt lika mycket som den här donnan.      cobrasnake.

18.26

Intervjun gick bra idag! Frågorna var vanliga och det var ju två uf-företag till så det var inte bara vi som blev intervjuvade. Det togs även en del kort och förhoppningsvis väljer han ut ett där vi ser okej ut! Dagen har varit bra i övrigt. Vi är i stort sett klara med psykologi-filmen, solen har hållt sig framme ända tills nu, jag fick tillbaka två arbeten som gått riktigt bra och jag fick träffa min söta Elin en stund. Nu ska jag strax upp på handbollsträning, är egentligen mer sugen på en lång promenad men det får jag väl ta en annan dag.

Vi hörs senare!

news from yesterday



morning! Vad härligt det är när solen skiner utanför fönstret. Allt känns så mycket lättare då! Nu ska jag strax dra mig till skolan för en mattelektion. Därefter ska jag fixa i ordning det sista på våran psykologifilm innan vi ska bli intervjuvade med bfy!

Have a nice day!

norrköping


Linne från H&M, ville dock ha en strl större.

Svarta, slappa & snygga - Bik Bok.

Pappa köpte med sig smaskigt fika hem när han och Daniel varit hos farbror doktorn i stan.


Var en trevlig dag på stan med E, M & C! Shoppade lite smått och gott och var allmänt flamsiga. Kunde dock inte bestämma mig för någon bikini eller sandaler så det viktigaste fick jag inte med mig hem. Lyckades även glömma mobilen inne i Bik Bok´s omklädningsrum. Kom som tur var på det precis när vi satte oss i bilen för att åka hem. Jag hade inget annat val än att springa i en hejdundrande fart tillbaka för att hitta den liggandes i provhytten under ett svart linne ( bilden ovan) som jag hade testat. Blev dock inget köp av dessa linnen men det kan det mycket möjligt bli någon annan dag!

Blev inget våffelätande för min del ikväll. Åt en massa annat så vi bestämde oss för att vi skjuta upp våran våffeldag med familjen tills imorgon istället!

hilda

hope


Jag skulle behöva en ny sportbag och den här från Hope skulle inte sitta helt fel. Rymlig och bra!

♥ h

bad

Kom hem från Medley för en liten stund sen där vi badade med klassen. Bröstsim, ryggsim & dykning stod på schemat innan vi fick lite "fri lek". Har bara filosofi och idrott på Onsdagar och jag behövde inte komma till skolan på filosofin, utan stannade hemma och läste det jag skulle istället. Så jag har sluppit skolans trista miljöer idag.

Nu blir det snart stan med Elin och Madde!
hilda

former


Christopher Kane

see ya!


byeeeee

Nu har tjejerna åkt hem för ett tag sen och jag är ensam lämnad med all packning, men självklart otroligt sugen på att åka redan nu! Will miss you guys! ♥




sleep tight! ♥

stan!

Idag for kicki och jag till stan efter skolan och en stund med redigering av psykologifilmen! Väl i stan hade vi absolut ingen brådska, jag köpte en kamera, vilket gick fortare än planerat. Grymt nöjd är jag! Dessutom, pga. ett litet misstag av personalen på media markt, slängde de med ett 4gb minneskort, for free. Great!
Vi såg en söt kjol på gina tricot också, och en snygg slapp t-shirt som kicki var sugen på att köpa..

Min nya snygging..



Puss och kram ♥
/evs

19.59



Gokväll! Nu ska jag alldeles strax åka hem till Evan. Vi ska ha lite hejdå-kväll eftersom att hon åker till thai i tre veckor imorgon bitti! Kommer faktiskt att sakna min bloggkompanjon! Hon har som tur va lovat att försöka göra lite updates då och då så vi får hänga med på hennes soliga dagar! Är som tur var inte så länge kvar tills jag drar iväg till solen jag med.

Hoppas ni med får en trevlig kväll!
h

linköping

Just det! Glömde ju berätta att jag åkte till Linköping i Lördags. Pallrade mig upp vid nio efter en lång natt för att åka dit med mamma, pappa, syster & Alisa. Jag och mamma tog oss direkt till balklänningsträsket. Jag testade om dem jag redan hade testat för att tillslut bestämma mig för en. Har fortfarande beslutsångesten kvar för om jag valde rätt eller inte men nu har jag den i alla fall. Den hänger i mitt rum, på min garderob. 


Balklännings sneak peak. | Det var någon speciell dag på Mc D. Funderade på om jag skulle passa som tiger då dem gjorde ansiktsmålning men jag hoppade det tillslut.

Det var väl det jag tänkte säga. Godnatt!
hilda

nelly.com



Nu får det vara nog med plugg & jag ska hoppa i säng, om jag ens kommer fram till den bland all packning på golvet!
sleep tight, ♥ e

today



Jag, Klara & Matilda gick en sväng till sprotbutiken idag på en håltimma för att lämna tillbaka Klaras skidor. Jag passade även på att smita in till banken då mitt kort inte funkar. När vi var på väg tillbaka till skolan fick vi för oss att ta en sväng förbi röda korset, så det gjorde vi. Väl där hittade vi en hel del som föll oss i smaken och köpte lite smått.

Nu ska jag fortsätta på min debattartikel om selektiv abort.
hilda

kitchen


Äntligen har jag & mamma lyckats övertala pappa om att köket faktiskt inte ser lika syggt ut som det gjorde för snart tjugo år sedan när vi byggde huset! Därför ser köket ut såhär just nu, alla luckor ska in på lackning och handtagen ska bytas - där fick jag dock inte riktigt min vilja igenom, så vi får se om mammas envisa förslag på handtag blir bra.
Det känns väldigt rörigt att vistas i köket, bara för att man ser en massa saker omkring sig hela tiden, men det ska bli skönt med lite uppfräschning! Dessutom var det en riktig fröjd att plocka ur diskmaskinen förut, inte en enda lucka behövde jag öppna, haha.

Evelina

p2


Idag var jag, kicki & matilda en sväng på p2. Riktigt länge sen jag var där nu faktiskt, men lika gott och mysigt var det som vanligt!

Nu är jag hemma, tvättar en massa inför resan, packar, pluggar... Ska försöka bli färdig med allt pluggande idag, så kan jag ägna mig åt packning och brudarna imorn! Faktum är att jag tycker att det är bäst att packa allt sista dagen innan man åker någonstans, bara man har förberett lite av det man ska ha med sig. Om  man börjar packa långt innan kommer man alltid att packa upp något igen som man ska använda, och då kan det hända att man glömmer att lägga tillbaka det igen. Jag gör alltid en packningslista över precis allt jag ska ha med mig, som jag kompletterar fram till sista dagen innan jag ska iväg. Kommer man då på saker man ska ha med sig som man behöver köpa eller fixa med på något annat sätt hinner man det också, om man inte kommer på det sista dagen förstås! Slutligen är det bara att checka av listan när allt pressas ner i väskan, och sen är det packat & klart!

♥ evan!

necklace



Matilda hade på sig det snygga kedjehalsbandet idag, som vi hittade för någon vecka sen på Indiska!
Kostar runt sjuttio kronor om jag minns rätt för den som är intresserad.

chicy.se!


morning!


Skulle vara skönt att ha en oversize skjorta att strosa runt i när bikini blir för naket... Den här är från glitzy.se!

Här sitter jag, morgonpigg och taggad för att plugga lite innan skolan! okej, kanske inte fullt så taggad, men jag måste.. Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen fara iväg till filmandet, måste ju se lite fräsch ut framför kameran! haha

Annars har jag inte mycket planer för idag, ska försöka ta reda på vad jag har att göra i skolarbetesväg under resan och kasnke blir det lite hejdåmys med tjejerna ikväll, om vi inte tar det imorn! Packa måste jag göra också, började lite smått igår att lägga fram det viktigaste, men inget är nerstoppat ännu in the big bag.

Have a nice day,
ciao e ♥

godnatt



Nu är det strax sovdags! Ska bara borsta tänderna och sätta filmkameran på laddning först. Imorgon ska jag och Evan försöka få klart det sista på våran film i psykologin. Blir dubbelt upp med filmning eftersom att jag filmar på median som är lektionen innan med. När jag kommer hem från skolan ska jag försöka fixa med lite fler personliga brev och även några arbeten. Måste även försöka ta mig in till stan någon dag innan nästa Måndag. Skulle behöva några sandaler och även bikinisar innan vi drar till Egypten!

Nog om det nu, tandborsten kallar!
Sleep tight ♥ h

22.44

Nu har jag äntligen skickat in sommarjobbsansökan till Siemens. Någon som är förvånad över att jag gjorde det sista dagen? nae, trodde väl inte det heller.. Det höll ju förra året i alla fall så jag håller tummarna för att de räcker i år igen!

I övrigt har min kväll varit ganska slapp efter en jobbig huvudvärk som handbollsmatchen resulterade i. 
Tänkte bjuda på några fler bilder från igårkväll;


Det blev en massa limbo.

De enda grabbarna som var med ville absolut inte ställa upp på en bild.

Kvällen avslutades med förstelnad och en massa dansuppvisningar!

Lyckades även filma när brudarna dansade och när de framförde sitt egna nummer av melodifestivalens operavinnare. Så vi får se om det kanske läggs upp någon dag!

♥ hilda

17:22

Grandcentral Tunic SEK 259, Vila - NELLY.COMErin Printed Tank SEK 199, Cheap Monday - NELLY.COMKarma Dress SEK 599, Black Milk - NELLY.COM
Nelly.com

Jag är så sjukt shoppingsugen idag, jag hoppas verkligen att jag hittar en massa snyggt i thailand! Det är inte inplanerat att vi ska åka något till Bangkok, så jag ska verkligen försöka övertala mamma eller någon att följa med mig dit, har hört att shoppingen är som bäst där!

nu är jag hemma från matchen. vi förlorade, men gjorde en mycket bra match! Jag spelade mittnia i princip hela matchen, var inte kant (som är min "huvudposition") en enda gång faktiskt. Bra gick det också, kul! Nu ska jag ta tag i lite plugg, har en del att göra innan jag åker...

Ha en trevlig söndagskväll och titta inte ut genom fönstret, det snöar igen...
Evs

avslutning

Det blev mysigt igår hemma hos matilda med alla småttingar. Vi kollade på alvin och gänget och alla var nöjda och belåtna med all chips och dricka vi köpt. Efter filmen blev det limbo och dans till melodifestivalskivan, mycket uppskattat lördagsparty med andra ord! haha
Dessutom fick vi en avslutningspresent av tjejerna - presentkort på o'learys och medley! De är för söta!

Jag åkte lite tidigare för att hinna få en sista kvalitetstimma med a innan han skulle åka och jobba, vi kommer inte att hinna ses mer nu innan jag åker till thai.. Så vi åt jättegod mat och myste innan han satte sig i bilen strax innan elva mot oskarshamn, stackarn!




Nu är det match!
Evan

shopaholic!


Glömde säga att jag och Arash var på bio i fredags, confessions of a shopaholic såg vi! Den var jättebra;  lite töntig och självklar handling många gånger, men eftersom jag inte förväntat mig något annat så blev jag inte besviken.
Helt klart värd att se!

Evs

yesterday



Var en trevlig kväll hemma hos Klara igår! Vi åkte även in till stan och var på väg mot Otten, väl där insåg jag att mitt pass var kvarglömt hemma hos Klara.. Bra jobbat Hilda! Gjorde mig i och för sig inte allt för mycket, var inte så jätte taggad på Otten i vilket fall. Eftersom planen var att jag skulle sova hos Klara så stannade jag snällt kvar i stan. Jag fick helt enkelt roa mig bäst jag kunde medan K & B shakade loss! Blev bland annat cheeseburgare inne på max och lite andra trevliga samtal.

♥ h

15.44

Hello everybody! 

Idag har jag slappat hos A hela dagen och nu ska jag strax iväg för att inhandla lite gott till kvällen! Vi ska ha avslutning med småbrudarna ikväll hemma hos matilda, så en massa chips och läsk måste vi köpa. Mysigt ska det bli!

Imorn har vi match, troligen min sista handbollsmatch för resten av livet! Konstigt nog känns det inte tråkigt på något sätt, jag känner snarare att det ska bli skönt att slippa det... 

Vi hörs senare! 

ciao evan



19.43



Halloj! Nu ska jag dra iväg till Klara. Hoppas på en riktigt trevlig kväll som troligtvis avslutas i stan, Bella är grymt taggad i alla fall ;) Sedan ska jag övernatta hemma hos Klara!

Hoppas ni får en trevlig kväll!
h

sälen part one!

 
veckans bästa bild?
Sista dagen vaknade vi av en strålande sol som sken in genom fönstret, synd att vi inte fick se mycket av den de andra dagarna! 






hello friday


Söt kjol från chicy.se!

Idag är det fredag, men det gör inte så stor skillnad - känns som att det har varit fredag hela veckan! Vi lägger in lite bilder från sälen strax, Klara har lite bilder med som vi inte har fått tag på, de får bli en sälen part two en annan dag!

Idag har vi bara haft svenska en stund och sedan har vi filmat lite till psykologin, först hos hilda och sedan uppe på medley. Känns som att vi börjar bli färdiga nu bara för att i princip alla klipp är filmade, men dock så kommer nog redigeringen att ta minst lika lång tid... Tur iaf är att jag inte är hemma när vi ska visa upp filmen, så jag slipper se mina underbara skådespelartalanger haha! 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med A, han åker och jobbar imorgon så då kommer inte vi att hinna ses något mer innan jag åker till thailand på onsdag.. Timing! Jag är iaf sjukt taggad på resan och längtar tills jag fått min balklänning uppsydd!! Det ska bli skönt att få komma bort till värmen även om vädret här hemma har börjat bli skönare. Förhoppningsvis är det riktigt vårigt när jag kommer hem så man kan börja klä sig lite tunnare och plocka fram skinnjackan! 

♥ Evan

home, lovely home !

Ligger äntligen i min efterlängtade och sköna säng! Har självklart haft några väldigt roliga och trevliga dagar i Sälen men nu är jag helt slut. Flängde iväg på handbollsträning direkt när jag kom hem så någon vila blev det inte. Ska bli trevligt att träffa brudarna som vi lämnade kvar här hemma imorgon och höra hur dem har haft det!

Någon update med bilder orkar jag tyvärr inte med ikväll men det kommer förmodligen imorgon. Tänkte bara meddela att vi överlevde långfärds åkningen ifall någon av er var orolig ;)

over and out / hilda


Sälen

Hello everybody!
Nu sitter vi och myser i stugan och ska strax göra oss iordning för sängen. Ikväll har vi haft pulkarace ute i backen och evan klarade sig som ensam till finalen, yeay! haha

Igårkväll tog vi en runda på afterskin efter poker och annat trevligt i stugan. Det skulle dock vara att överdriva om vi skulle säga att det var bra drag, men stämningen höll vi ändå på topp.
I övrigt skulle man kunna sammanfatta resan hittills med pjäxor som gått rakt av (som vi inte ens fick en bild på, då grabbarna i uthyrningsshopen garvade bort den!), stölder, påhopp, äcklig varma koppen, torskar, vurpor, misslyckad formationsåkning, med mera med mera... Vi har lärt känna backarna, inledde igår kväll med kvällsåkning och har åkt hela dagen idag. Vädret har inte riktigt varit med oss, men monkan har lovat sol imorn så vi hoppas på det!
Imorgon ska vi ha backorientering och till kvällen är det prisutdelning så vi får se till att kamma hem vinsten i lite fler tävlingar!

På onsdag ska vi åka på långfärd med längdskidorna. Det ska bli intressant att se hur många som håller sig på benen på hemfärden, då vi åker utför i vanlig slalombacke.

Tyvärr gick det inte att läsa minneskort i datorn vi fick låna, så inga bilder kommer vi att lägga upp tyvärr....
Sleep tight!
Evan & Hildan

godnatt!

Har hållt på och packat lite nu i sista sekund, sparade inte allt tills imorgon bitti i alla fall! Men måste nog tyvärr gå upp väldigt skapligt imorgon ändå, har bara fått ner hälften i väskan och har en hel del annat att stå i också.

Jag hoppas att vi kommer få några härliga dagar och att ni inte kommer sakna oss allt för mycket, haha! Vi kommer ju trots allt tillbaka på Torsdag ;) Nu är det läggdags, klockan ringer vid sextiden imorgon.

Puss och godnatt
♥ hilda


shopbop






Vår, sommar, bara ben, klänningar och sandaler - ge mig nu!


evening


Efter att ha letat fram diverse underställ och annat jag ska packa med till fjällen fann ja äntligen mina gamla slitna leggings jag tänkt klippa sönder. Så ikväll slog jag slag i saken och fixade dem!
Efter matchen förut idag, som vi förövrigt förlorade.., satt jag och Kicki i secket - den (vem nu det var) som skulle suttit där dök aldrig upp! Jag klagar inte, eftersom det påökade min lilla summa jag tjänat ihop däruppe.
Nyss var jag förbi Carin en sväng och språkade lite med henne. Hämtade även hennes längdskidor jag ska låna, vi ska åka en heldag på fjället i veckan!

Nu ska jag fortsätta med packningen och dra fram brädan från garaget!
Evan

pictures


morning!


Nu är jag riktigt utvilad efter en hektiskt vecka..
UF-mässan igår var jättekul och vi blev tillslut mycket nöjda med vår monter! (lite bilder kommer strax)
När vi kom hem fick vi packa ur släp och lämna tillbaka det fort som ögat, då jag och Kicki lovat att sitta i seket klockan åtta. Jag hann hem i ett fåtal minuter för att skölja ur all färg ur håret, fick inte ens bort allt, och åkte sedan upp till aluceum där det blev en omständig match med förlängning och annat krångel.
Väl hemma satte jag mig iaf skönt placerad i sängen för att bokföra dagen och kolla igenom en packlista till fjällen (på söndag åker vi med idrott b!!!).Jag hade jordgubbsmilkshake färdig men hann inte surpla på den länge innan jag somnade som en stock och vaknade inte förens två timmar senare, mitt i natten. När jag somnat om, på riktigt nedbäddad, blev jag väckt fram på morgonkvisten ett fyrtal gånger av någon dumming som larvade sig. Han verkade tycka att det var jättekul, jag tyckte inte att det var lika roligt...

Nu ska jag hoppa in i duschen och få ordning på håret från igår, sen är det match!! Säsongens näst sista!

evan

sött

stylebystars.se

23.42


Klara blev den första av oss att sätta saxen i ett par leggings. SNYGGT!

Dagen har varit minst sagt hektiskt, men det är inte mig emot, det är ju då man känner att man lever! Den har bland annat bestått av; filmning, debatt, inhandling, småtjejsträning, egen träning och av att hämta släp och andra saker vi ska ha med oss imorgon. Jag hoppas verkligen att montern blir bra och att dagen blir väldigt lyckad!!

Nu har jag nyss kommit ur duschen och har även plockat fram det mesta som ska med imorgon. Tror det är dags att sova nu då klockan ringer halv sex imorgon bitti. Håll tummarna för oss ;)

hilda

22.55



Har suttit framför tv:n med lite fruktsallad och målat naglarna. Imorgon har vi debatt om selektiv abort så jag hade tänkt kolla upp lite fakta och få fram lite bra argument emot det. Ska även träna handboll imorgon, kolla så allt är fixat till på Fredag och kanske ta en sväng förbi soloteket om jag har tid!

♥ h

erin wasson x rvca

 


Såg på Elin Klings blogg att Erin Wassons kollektion finns ute nu. Nu vill jag bara se mer, mer & MER! Det som fanns var snyggt och rätt enkelt, som jag brukar tycka om, men inget som riktigt utmärkte sig. Jag får hålla ögonen öppna och se om det kommer upp lite till snart!

♥ hilda

bfy



Efter skolan idag så åkte bfy-gänget hem till mig för att göra iordning det sista inför mässan. Har några småsaker kvar att fixa men det mesta är nu klart! Här har får ni en liten tjuvtitt på vad montern kommer att innehålla, resten får ni se på bilder efter Fredag.

h

godnatt!


lookbook - shopbop

någon?



Någon som vet om den här har funnits eller kommer komma i svart till norrköping? Har bara sett den vita varianten.. Visst är den vita snygg med, men den svarta faller mig lite bättre i smaken!

h

22.10


Mina fynd från norrköpingsrundan i måndags. Passade på att införskaffa mig lite vantar  och pannband till sälenresan på Söndag. Köpte även ett par brillor tills Egypten och ett par vita tygskor - kommer alltid till användning.

Träningen blev inställd ikväll. Vi var tre stycken där så det kändes inte som någon idé att träna. Får hoppas att det blir lite fler på Torsdag! Nu ska jag ta och måla om mina naglar. Har tröttnat på mitt bortslitna nagellack.

hilda

15.33

 alexander wang
Slappt, enkelt & snyggt!

Nu ska jag hem till farmor. Känns som om det var väldigt längesen jag träffade henne. Efter jag & mamma har varit där & fikat så blir det handbollsträning.

Man inser inte alltid vad man har fören man förlorat det - & då är det  oftast  för sent. Därför måste man uppskatta alla man har omkring sig, dem man älskar & bryr sig om & aldrig ta dem för givet!

h

norrköping




Elin åkte hem för en liten stund sen och nu känner jag faktist att jag börjar bli lite småtrött. Var en riktigt trevlig kväll där vi pratade om allt möjligt, allt från gamla sommarminnen till vår framtid. Åt oss mätta gjorde vi på en påse frysta hallon. Jag har inte riktigt insett att frysta hallon kan vara så gott tidigare!

Det var även en trevlig runda inne på stan tidigare idag. Såg den snygga "kavajen" inne på Gina igen, lyckades dock knäppa av historien sämsta bild. Kan skylla på att jag tog den med min grymma mobilkamera på 3,2 megapixlar.. Fanns en till snygg inne på gina (den högst upp) men även den var snyggare i affären än på bild. Den sista kommer ifrån h&m och var inte så dum den heller!

Nu är det sovdags för min del. Hoppas det går bra för Evan när hon ska hämta grabbarna!
hilda

Bedtime!


Hårinpackningen urtvättad och håret känns lent och härligt, björn axen är verkligen bra!

Nu ska jag strax hoppa i säng, inte för att jag är trött, utan för att jag ska orka upp om några timmar för att åka till arlanda och hämta grabbarna! Frågan är om jag kommer att kunna somna, det är alltid som svårast när man ser fram emot något...

God natt och önska mig lycka till på bilfärden!
♥ evs

Trysil!

Eftersom min kamera är så dålig, har jag bara tagit kort med mobilen. Resten av bilderna har Carin, men de har jag inte fått tag på än...

Macke fyllde år, tårtkalas!

Morgontur på fjället, ruggigt kallt!



Pappa fyllde år, våffelkalas!

Evelina 6 och ett halvt år, haha.


FW 09 Paris

Bernhard Wilhelm Backstage


Good afternoon! Just nu har jag sattit mig till ro en stund från allt fixande och donande jag pysslar med här hemma. Ska strax kladda i en hårinpackning hade jag tänkt, men först ska jag bjuda på några av de bilder jag har från Trysil. (Bättre sent än aldrig!) :)

♥ evan

bfy



Har suttit och fixat/tillverkat lite armband med Kicki och Matilda. Vi har även gjort i ordning lite bilder som vi ska ha i våran monter. Nu ska vi aldeles strax åka till stan en sväng där vi bland annat ska kolla efter lite grejer till sälen!

hilda


10.41


♥ e

media



Godmorgon! Här på median är vi mitt uppe i en filminspelning. Själv säger jag åt alla hur dem ska se ut och fotar dem för att komma ihåg deras utseende till nästa inspelning. Nu ska jag springa iväg och fota lite mer!

Hoppas ni får en bra dag!
hilda

leggings


Såg på rebeccas blogg för några dagar sedan att hon klippt sönder ett par leggings, snyggt tycker jag! När mina leggings dyker upp ska jag också ta och göra så tror jag.

Nu är jag och Klara på skolan, 4-5timmar innan vi börjar, yeay! Vi har fixat lite med en grej till montern och det gick mycket snabbare än vi tänkt oss..

Men vad gör det, sova kan man göra när man blir pensionär!

evs

sex and the city



Kollade precis på satc filmen, alltid lika kul att se alla kläder! Drabbades av en irriterande huvudvärk efter våran handbollsmatch, som vi förövrigt förlorade. Så ikväll orkade jag itne göra något alls och ska alldeles strax gå och lägga mig. Ovanligt att komma i säng så tidigt för min del men säkert även välbehövligt någon gång ibland.

Hoppas ni haft en härlig Söndag!
hilda

19.49

Haha, här är när vi syntes på skärmen, yeay! På sista bilden ser man hur Klara knuffar undan mig för att komma med, så att jag ramlar på damen bredvid haha. Som tur var skrattade hon bara åt oss :P


back home!



Usch vilket väder det blev nu på eftermiddagen, kommer all snö och slask aldrig att försvinna?

Hemma från motala nu, tjejerna vann ingen av matcherna men det hade iaf roligt, vilket är huvudsaken som man alltid brukar säga! Eftersom de hade två matcher, direkt efter varandra, var det mycket klagomål om hunger och trötthet, men jag höll dem på glatt humör bäst jag kunde! Inte lätt när jag själv inte direkt var på topp, men hu, nu är det över iaf och jag har lugn och ro omkring mig igen.

Tänkte sätta mig och renskriva lite av min loggbok strax och sedan försöka få färdigt mitt specialidrottsarbete, är i princip färdig! Hinner jag innan beck så ska jag försöka skriva eng c uppsatsen vi har i läxa också, skulle vara superskönt att ha den gjord.

På tisdag kommer A hem! Känns som att det är jättelänge sedan vi träffades, samtidigt som de 5 veckorna faktiskt har gått ganska fort! Misss you babe! ♥

/Evan

morning!

Idag är jag uppe med tuppen och ska strax åka för att ha hand om småtjejsmatchen. Det kommer bli lite småtufft att ha hand om dom alldeles själv, men det får bli så eftersom vi har match med damlaget idag samtidigt..

Nu har jag bråttom om jag ska hinna få i mig lite frukost!
Ha en bra sista dag på denna vecka,

Evs

tonight

Woho, nu är vi hemma från melodifestivalen! Riktigt kul var det, speciellt när vi fem minuter innan det började blev erbjudna platser 30rader längre fram och såg det hela från en otroligt mycket bättre vinkel än innan!

Innan vi åkte till himmelstalundshallen åt vi på akropolis och det smakade jättegott, iaf för alla utom Evs som ändå inte kände någon smak haha. Efter det åkte vi på förmingel i hallen, var med och tävlade i frågesport, där hilda stog för hejaklacken, fick gratisgrejer och intog våra dåliga platser och var med på "uppvärmningen". Inte alls lika bra stämning där bak vi satt först, tur att klara var snabb att sno åt sig biljettarna!

Här är lite bilder, får se om vi kan skaffa fram en video från svt.se sen med, vi var ju faktiskt med i TV! ;) haha



Evs & Hilda

Melodifestivalen!


Mycket taggning för andra chansen i Norrköping.

Idag fick jag gå upp tidigt för att vara lördag, redan vid halv åtta, och har spenderat förmiddagen på aluceum i sekket med kicki. Känner mig inte alls pigg och kry än, får trycka i mig en ipren igen innan vi åker på melodifestivalen ikväll, för då vill jag må bra! Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig än, kanske en svart klänning jag lånat av hilda, men jag vet inte om det lyser alldeles för mycket blek- och sjuklighet om mig då... Vi får se! :)

Nu ska jag ta ett varmt bad och sedan lite smått börja göra mig iordning. Ha en trevlig lördag, det kommer vi förhoppningsvis att ha!

Evs

Schvullpatrull




Igår hade vi svulltime på psykologin, riktigt smarrigt! Bella hade gjort sjukt goda muffins med minimarshmallows, snygga var dom också! :) Absolut inget fel på görans [mississippimölpaj], men all kolasås som var i - blandat med allt de andra vad nu det var - föll mig inte riktigt i smaken, haha.

Evs

last night


Igårkväll blev det ingen utgång för mig, jag och kicki var hos mig och myste med let's dance istället! Mamma köpte med sig blodgrape till mig, jag tycker verkligen att det är såå gott! Bra med c-vitaminer med, när man är förkyld! :)

Evs

tonight



Stress, stress, stress, kom precis ur duschen och nu när jag har rätt färg på tråd ska jag sätta mig och försöka slänga ihop en kjol! Sedan ska lite smink på och hår ska fixas innan sju(om Bella får sin vilja igenom)..  Sedan ska klackarna på innan det blir utgång, vad vi gör innan är fortfarande lite oklart med det löser vi snart. Tråkigt är det att evs vart sjuk och inte kan haka.. Vet verkligen inte hur jag ska hinna men nu måste jag i vilket fall sätta fart!

Hoppas ni får en trevlig kväll!
♥ hilda

16.54



tjingeling! Nu ska jag alldeles strax springa ut och så kommer Elin och hämtar mig. Vi ska göra några ärenden på centrum och även svänga förbi hobbyboden en sväng. Måste inhandla rosa tråd i rätt färg om inte mamma redan fixat det. Insåg igår när jag satt och sydde att blekrosa tråd inte vart så snygg till kjolens färg. Förhoppningsvis hittar jag någon i en bra nyans och kan sy färdigt kjolen ikväll. Jag passar på att inviga mina nya secondhandfynd; kavajen och halsbandet.

hilda

11.40

Nu är vi tillbaka på skolan och är mycket nöjda över det vi fått! Färgen vi valde blev inte den vi tänkt från början, resultatet får ni vänta med att se tills efter mässan nästa fredag!

Vi hann gå in en sväng på gina tricot också där vi bland annat fann en snygg kavaj med lite balmainstuk på, riktigt snygg! Tyvärr fanns ingen bild på den på hemsidan, så vi får visa en annan dag!



Balmain


Evs och Hilda

morning!

Nu ska jag precis åka iväg till stan med Hilda och Kicki för att hämta lite sponsormaterial till mässan. Världens huvudvärk har jag så egentligen hade jag gärna legat kvar i sängen, men känns dumt om inte jag följer med som har pratat med alla de vi ska till..

Ha en bra fredag!

Puss evan!

godnatt!



Tanken var att jag skulle ha pluggat ikväll men jag har nog mest gjort annat.. Jag fick trots allt en grund gjord som jag får fylla på och finslipa på imorgon! Jag satte mig nyss en stund vid symaskinen och började på min kjol. Tänkte att jag behöver en färgklick till mina allt för ofta svarta kläder. Det värsta med mig är att jag alltid börjar med allt så sent och vill ha det klart så fort. Några mallar, sömsmån och liknande är det inte fråga om utan här sys det hej vilt. Förhoppningsvis får jag någon ordning på den om jag har tid imorgon.

Nu ska jag ta bort mitt skruttiga gamla röda nagellack och fila naglarna innan det är sovdags.
Godnatt! ♥ hilda

Been there, done that, no regrets!


Smet ifrån pluggandet en stund för att kolla på Lyxfällan där Anna Hibbs är med idag. Egentligen tycker jag att programmet är lite komiskt, hur svårt kan det vara att själv inse hur mycket pengar man gör av med under en månad? Det är praktiskt taget bara att se över vilka pengar och besparingar man har när månaden börjar, slösa/spara som vanligt under månadens gång, och sedan i slutet av månaden se vad som är kvar. Svårare än så borde det inte vara! Det är nästan så att man tycker synd om henne när hon står framför pengatavlan och inser vilka summor hon gör av med i månaden, utan att själv ha vetat om det. Hon har, som hon säger, blivit väldigt bortskämd under sin uppväxt och då kan jag förstå att hon inte har någon koll. Samtidigt känns det som att man borde vilja ha lite koll på sina pengar och stå på egna ben när man faktiskt är så gammal som hon är?

I vilket fall så älskar jag hennes livsmotto; Been there, done that, no regrets!




♥ Evan

RUBRIK!! - den bästaste jäkla rubrik du sett evaaahh!!

Här sitter vi i datasalen och väntar på att en härlig filosofilektion ska börja. Vi ska ha en genomgång inför ett underbart, debatterande, arbete vi ska skriva. Lovely!


Lace up red box brown, riktigt heta! Vill ni ha fler snygga skotips? Säg bara till, det grejar vi guys!

peace out folks!

lovely day



När Klara lämnade mig kom Evelina på besök istället! Vi kollade mest balklänningar, filmklipp och bilder. Det blev självklart en hel del skratt med men nu har även hon åkt hem. Det vart alltså en mycket trevlig avslutning på en lyckad studiedag! Synd bara att det inte finns lite fler sådana.

Nu ska jag sova. Dröm sött!
♥ hilda

sexy moves!

Haha, här ska ni få se några riktigt sköna moves!


Dessa brudar fann vi och våra småtjejer (som förövrigt shakar ass i början av filmen) på det heta aluceum cup discot! Självklart var vi inte svåra att haka, som ni kanske ser..haha!

klara & godisbak



Matilda och Kicki lämnade oss för en liten stund sen och vi bytte ut dem med lite godisbak. Nu ställde vi nyss in det i frysen så det ska kylna lite. Någon kjol har vi inte skymtat än, men kvällen är ung så vi får se vad som händer!

♥ h

mumma


Lite uppfräschning i allt pluggande!

♥e

Linköping



Tror ni jag köpte någon balklänning? Nej, det tror ni helt rätt i att jag inte gjorde.. Jag är nog den veligaste människan på jorden och har världens beslutsångest. Nu har jag i alla fall testat några och även "paxat" tre stycken. Så på fredag eller någon dag i helgen ska jag ha försökt bestämt mig och ringa och välja en. Tror jag ska ta en sväng till Norrköping innan för att kolla lite där igen. Lite balklänningsbilder kommer troligtvis senare eller imorgon.

Nu ska jag försöka få lite ordning på min klädröra och sedan kommer Klara hit. Vi ska sy och jag ska förhoppningvis göra mig en kjol tills på Fredag, då det kanske blir utgång.

♥hilda

14.09


Vi hann både med att bada, relaxa och jag smet upp en snabbis till gymmet en stund också. Dessutom hade vi ingen bil att tillgå imorse, så jag, Klara och Bella fick trampa oss upp och hem med cykel.
Hemma nu från medley och inte fullt så taggad för plugg som jag hoppades att jag skulle vara! Ändå ska jag nu försöka ta tag i det, så att jag får något gjort!

Evan

morning!


Känns riktigt skönt med studiedag idag!
Trots det är jag uppe rätt skapligt för att åka till Linköping med familjen. Idag står balklännings letande verkligen högst upp på listan. Om jag inte bestämt mig för någon efter dagen så ger jag nästan upp. Då tar jag en tygbit och slänger ihop något själv.. eller så gör jag inte det, men det är verkligen på tiden att jag köper en då det tar sådan tid att få hem den och allt. Håll tummarna stenhårt för att jag ska hitta en!!

Hoppas ni får en härlig dag!
♥hilda

pyssel & ansiktsmask


snygg-bella ville visa upp hennes nytillverkade armband!


Detta är vad min kväll har bestått av - väldigt trevlig med andra ord!
Nu är det sovdags! nattinatti.
 ♥hilda

23.29


Snyggt från weekday!


Strax ska jag hoppa i säng, ska upp skapligt imorgon trots att det är studiedag. Kl 10 har vi samling på medley, det är badtime på gång! Jag måste dessutom hinna med ganska mycket plugg, men det ska nog gå ihop på något vis!

Sleep tight!
Evan

19.12


Jag har nog aldrig i hela mitt liv förut haft en parfym som luktar så underbart gott som min versace jag fick av A i julklapp. Det bästa är dessutom att trots att jag använt den en massa så verkar den aldrig ta slut!

Nu är jag hemma från småtjejsträningen och ska packa ny väska och äta lite, innan jag ska upp på egen träning. Företagsekonomiprovet imorse gick kanonbra, känns riktigt skönt och det är en lättnad att ha fått det överstökat. Efter skolan idag har jag suttit och ringt runt efter sponsorer till UF-mässan nästa fredag. Det mesta har skrapats ihop och jag tror att vi kommer att kunna göra en riktigt snygg monter! Vissa jag ringde har näst intill slängt luren i örat på mig, samtidigt som vissa har varit så generösa! En stor kram till allla snälla idag!

Evan

second hand


Klara fyndade en jacka för ynka 60 kronor.


Vart en riktigt trevlig morgon-shopping-runda med B & K. Vi kollade runt i de flesta second hand affärerna men vissa hade tyvärr stängt den tiden. Därför blev det även en sväng alldeles nyss då vi kollade lite mer och även M & A hakade. Vi fyndade ytterligare lite och åkte även förbi Hobbyboden för inköp av smyckesmaterial. Bilder på mina fynd kommer förmodligen lite senare.

Nu ska jag strax upp till aluceum, fick ta träningen idag med Evelina.
♥ hilda

godmorgon!

Eftersom jag och Klara valde att hoppa av företagsekonomin innebär det att vi får sovmorgon idag och imorgon. Vi börjar därför kvart i tolv idag och tänkte att vi och Bella skulle ta en runda för att spana in fimpens second hand utbud. Förhoppningsvis hittar vi några trevliga fynd. Brukar dock tycka att det kan kännas lite småäckligt med saker som någon annan redan använt. Dem brukar ha förmågan att ha lite speciella lukter som inte är allt för lockande. Men ser jag något fint så är jag inte så larvig!

Hoppas ni får en härlig dag!
♥ hilda

friday night in pictures



♥ h & e.

night



Det har varit en trevlig kväll ikväll hos Klara, med som vanligt mycket skratt och prat. Ingen fick väl egentligen så mycket gjort av det de skulle, så allt var i sin vanliga ordning så att säga! Vi båda hann iaf att pyssla ihop lite armband för Bfy, Evs hann med lite armbandstillverkning åt sig själv, men mest att plugga lite till provet imorn och Hilda hann fixa med några armband till henne själv!

Nu är det sängen som gäller!
Sov gott allihop,

Evs & Hilda

18.41


Strumpbyxor, Arash supersköna tröja från Carin Wester och en timex klocka, ser ut ungefär som en casio. Nyduschat hår och inget smink, jag kände mig med andra ord riktigt vårfräsch idag! Sen när jag stod på löparbandet såg jag hur regnet mer och mer förvandlades till snöflingor...

Det har trots allt varit en skön dag idag, en kort filosofilektion, efter det åkte jag till medley och nu är jag hemma och har suttit och pysslat lite med Bfy! Om en stund ska jag kanske haka på bort till Klara en sväng, jag har säkert något jag också kan pyssla med!

Evs

17.41

Gäsp, lyckades somna bort från datorn men vaknade nu som tur var av lite sms från bfy-tjejerna. Känner mig otroligt seg men piggnar väl förhoppningsvis till strax. Vad hände med solen som sken härom dagen? Jag kände genast att humöret var på topp och att våren stundade. Men nu ligger snön tät igen..

Ikväll blir det pysselkväll med Klara och Bella! Jag ska försöka sy mig något fint av tyget jag köpte i Söderköping, sy in ett par jeans och göra mig ett nytt armband. Lite gott fika och trevligt prat kan förmodligen väntas det med.

Nu ska jag ner till köket och se om jag hittar något att äta. Ett fat med armband skulle jag inte heller säga nej tack till!



hilda


morning!


Arash och grabbarna är nu i USA och jag funderar på om det är något jag vill att han ska köpa med till mig,
kanske något från american apparel..


Idag har jag som sagt sovmorgon till klockan två, så nu är jag lagom utvilad och pigg för en ny vecka! Såhär borde varje måndag vara!
Nu har jag fått i mig en riktigt ordentlig frukost, gjorde till och med gröt och allt. Har lagt fram företagsekonomiböckerna och ska strax ta och kika lite i dem, har prov imorgon. Sen ska jag hoppa in i duschen och fara iväg till skolan!

Ha en bra dag,
kram evs!

godnatt


Nu ska jag strax ta och sova. Funderar dock på att läsa lite först, men å andra sidan börjar jag åtta så det kanske är smartare att släcka lampan.. Fick i alla fall En shopaholics bekännelser härom dagen och är rätt sugen på att börja läsa den nu. Den kommer ju även på bio snart och det skulle vara roligt att  ha läst boken innan.

Jaja, det blir nog ingen läsning ikväll trots allt.
sov sött / h.

bracelets for you



Nu är nya armband uppe på hemsidan, och ni har väl inte glömt att ni får 20% på beställningen om ni anger "evhiki" i kommentarsfältet när ni beställer?

Nu ska jag hoppa i säng,
godnattkramar från evis!

22.13


Invigde min balconett-bh i helgen, dock inte på detta sätt utan lite mer oskyldigt under ett linne. Men för den modige så är det snyggt när den syns ordentligt!

Blev att kolla handboll ikväll med Bella, dock ingen särskilt spännande match då herrarna förlorade med cirka 20 bollar. Men det var trevligt i alla fall och jag fick en update över vad jag missade igårkväll. Efter matchen åkte vi, plus Klara som satt i sekket, till Babylon för kebabpizza.

Hoppas ni haft en trevlig Söndagskväll!
hilda.

19.40

Nu är jag hemma efter ett pass core & box på medley! Det var inte riktigt som jag trodde att det skulle vara, men det var helt okej! Ska boka in mig pånågot annat nu i veckan eftersom jag måste uttnyttja mitt träningskort till max. I övrigt har jag bara pluggat hela dagen lång känns det som, och ska även fortsätta med det ikväll.. Ska även försöka få några maskiner med kläder tvättade också, jag har sjukt mycket tvätt på mitt rum, vet inte vartifrån allt kommer!

Förhoppningsvis kan jag få hem armbandsbilderna från klara om en stund också, så ska jag uppdatera med våra nya armband på hemsidan! Imorgon börjar jag inte skolan förens vid två, skönt!

Ha en skön söndagskväll!
/evs

igårkväll


Igårkväll var vi hemma hos Bella. Blev som vanligt en massa tuggumin ur hennes söta tuggumiautomat! Vi funderade på om vi skulle till stan eller om det skulle bli dubbeldansen på Nice, vilket tillslut stod som det vinnande valet. Jag valde att inte följa med, sliten som jag var från i fredags kväll, utan åkte istället hem för lite film.

puss h.

00.47


Efter att ha varit och kollat en stund på handboll med några av tjejerna idag åkte jag och kicki hem till mig. Vi åt lite och kollade delvis på melodifestivalen, mest pratade vi om annat. Nyss var jag och skjutsade på Kickis V och några till stan, de hade firat Kaukonen som fyller år, grattis! På hemvägen stannade jag förbi på centrum en sväng, satt med Hilda som väntade på sin pappa och kollade på folk som skulle till hotellet. Trots allt var det inte mycket att se, så när Hildas skjuts anlände åkte jag direkt hemåt.

Nu är det sängen som gäller, riktigt trött är jag!
Sov sött,
evis!

RSS 2.0