Okt. 27, 2009

Från en inte alltför charmig, bara stor och bred skjorta, till en skjortklänning utan ärmar. Inte så pjåkigt om ni frågar mig!

Det har faktiskt varit två ganska händelserika dagar på jobbet, igår och idag. Igår strax efter lunchen gick strömmen i hela kungshallen haha. Kolsvart verkligen, och där stod jag som ett fån i mörkret mitt i en betalning från en kund. Vissa flydde i panik uppför trapporna, medans vissa bara tände kameralampan på mobilen och fortsatte äta som om inget hade hänt, haha. I en hel timme var det svart, och vi fick skjutsa ut alla matgäster sakta men säkert, och märkte efter en stund att en japansk familj, med småbarn, satt fast i hissen. Stackarna förstod knappt engelska och verkade helt panikslagna därinne.. Efter en hel timme kom de tillslut ut och jag har då aldrig sett en gladare familj. Det var faktiskt mycket obehagligt för en stund, de satt ihopkurade därinne som om de var under gisslandrama eller något, vem vet - det kanske dom trodde att dom var!

Idag kom det ett gäng på typ 50pers som skulle äta, på samma nota. Okej om det hade varit en vanlig restaurang, men nu är ju Hot Wok snarare i McD-stuk, vilket innebar världens kö och världens stress att få all mat klar på en gång. But we did it, haha! En timme senare, när det hade lugnat sig efter lunchen, kom en utländsk berusad stor man in och skrek att han ville ha öl, eller "beeeer!" som han uttryckte sig. Det verkade dessutom vara det enda ord han kunde på engelska och när han inte kunde betala med sitt (avklippta) kontokort blev han arg och snodde mobilen från tjejen som stod bredvid. När hon försökte ta tillbaka den grep han tag i hennes halsduk och skrek henne i ansiktet, och där står jag bakom disken och känner mig tafatt. Så jag ringde iaf på vakten så att han kunde komma och ta hand om mannen, och hu vilken vakt sen, haha.

Ikväll har jag, förutom att ha varit på en lägenhetesvisning med H, bara varit hemma och pysslat! Förutom att fixa till skjortan har jag äntligen gjort om min skinnjacka lite grann, vilket jag borde gjort för länge länge sen...
EVAN

Kommentarer
Postat av: anne

duktig du är eve! den blev ju jättefin.

2009-10-28 @ 13:27:08
Postat av: Victoria

Vad fin den var! Hoppas ni har det bra, det var ett tag sen :)

2009-10-28 @ 20:20:26
URL: http://victoriaboije.blogg.se/

Här kan du skriva din kommentar:

Namn:
remember me.

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tell us:

Trackback
RSS 2.0