Sälen

Hello everybody!
Nu sitter vi och myser i stugan och ska strax göra oss iordning för sängen. Ikväll har vi haft pulkarace ute i backen och evan klarade sig som ensam till finalen, yeay! haha

Igårkväll tog vi en runda på afterskin efter poker och annat trevligt i stugan. Det skulle dock vara att överdriva om vi skulle säga att det var bra drag, men stämningen höll vi ändå på topp.
I övrigt skulle man kunna sammanfatta resan hittills med pjäxor som gått rakt av (som vi inte ens fick en bild på, då grabbarna i uthyrningsshopen garvade bort den!), stölder, påhopp, äcklig varma koppen, torskar, vurpor, misslyckad formationsåkning, med mera med mera... Vi har lärt känna backarna, inledde igår kväll med kvällsåkning och har åkt hela dagen idag. Vädret har inte riktigt varit med oss, men monkan har lovat sol imorn så vi hoppas på det!
Imorgon ska vi ha backorientering och till kvällen är det prisutdelning så vi får se till att kamma hem vinsten i lite fler tävlingar!

På onsdag ska vi åka på långfärd med längdskidorna. Det ska bli intressant att se hur många som håller sig på benen på hemfärden, då vi åker utför i vanlig slalombacke.

Tyvärr gick det inte att läsa minneskort i datorn vi fick låna, så inga bilder kommer vi att lägga upp tyvärr....
Sleep tight!
Evan & Hildan

Kommentarer

Här kan du skriva din kommentar:

Namn:
remember me.

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tell us:

Trackback
RSS 2.0