22.08

Igår hade vi en riktig städdag här hemma och fick ordning på en hel del, så nu är det finfint! Till kvällen gick vi till café opera där det var dj challenge final, massvis med folk och mycket bra musik. Dock blev kvällen senare än planerat då både tunnelbana och buss slutat gått när vi skulle hemåt, så det blev en nattpromenad innan sängen..
Nu blir det paradise hotel för hela min slant!

1:a advent

Igår strosade vi bara runt på stan, kikade i affärer och shoppade. Till kvällen var vi sega, myste vid tvn och beställde hem mat, stackars krake som fick leverera hem vår omständiga beställning!
Idag följde vid kicki och bella till stationen där de hoppade på tåget vid tio, och fram till nu har vi pysslat lite här hemma och skrivit en lång lista på saker som måste göras. Efter att ha ätit maten som strax är klar så ska vi ta itu med den! Ikväll blir det antingen första-advent-mys eller en sväng till café opera, inget som för närvarande är bestämt...
OVER AND OUT

weekend's over..

..och här är bilder från companiet i fredags!

23.45

Jag har redan börjat planera vad jag ska köpa på mig när jag är i thailand, haha. Ringar är något som är högt prioriterat, billigt och tar minimal plats i väskan!
Ikväll har jag, efter en sväng på stan, grejat lite i lägenheten. Imorgon måste det vara rent och fint, vi får ju finfrämmande! Jag har dessutom suttit en stund vid symaskinen och slängt ihop ett fodrallinne, kanske har på mig det imorgon kväll, så då får ni se det då. Nu ska jag betala lite räkningar, sen är det nog dags för sängen. Hilda ramlar nog in vilken sekund som helst också, hoppas att hon är trött, för det är jag!
Sleep tight,
EVAN

Dagens vill ha..

Jag vill ha en Ed Westwick och fler avsnitt av gossip girl! Jag har nämligen sett klart på de avsnitt som hittills kommit, och det verkar bara var två avsnitt kvar på säsongen..

Idag har jag också sovit alldeles för länge, känns som att hela dagen är förstörd då! Så jag ska strax dra på mig löparbrallorna och ge mig ut på en runda, i hopp om att rädda den här dagen. Annars ska jag bara ta det lugnt idag, smälta gårdagen, gå runt på stan och bara njuta med ett leende i själen..
EVAN

URBAN OUTFITTERS



Urban har 20 % idag så man borde kanske ta en sväng förbi. Har dock tänkt att jag borde ha ett så kallat "köpstopp" förutom julklappar fram till jul.. Men något litet kan man ju få unna sig om man skulle hitta ett fynd! 
Förövrigt har jag äntligen fått i mig en väldigt sen frukost och det är bara duschen som väntar!

necklace


h&m s/s 2010

Har legat i sängen och kollat bloggar mm nu i två timmar.. Känner att det kanske kan vara dags att ta tag i lite frulle och en dusch strax. Hade tänkt ta ett varv på stan innan jobbet idag med men vi får väl se hur det blir med den saken. Idag ser vädret iaf ljust ut så man borde väl passa på att ta till vara på det! Later.


oh happy day BIG TIME!

Idag small det känner jag, allt på en gång! Jag gick upp tidigt och färgade håret i morse, kände att jag ville se lite fräsch ut på intervjun jag skulle på idag, och jag gjorde det faktiskt helt själv - blev kanonbra! Efter det begav jag mig mot Zara på drottninggatan, där jag träffade deras personal manager och påbörjade intervjun bakom kulisserna. Och gissa vad (svårt efter rubriken), jag fick jobbet!! Det är iofs bara nu över jul, fram till början på januari, men ändå! Dessutom sa de att det mycket möjligt kunde bli en förlängd anställning, om jag trivdes hos dem och om jag skötte mitt jobb. Det ska väl inte vara något problem!
När jag väl kom ut ur butiken, när jag skrivit på anställningsavtal och är helt upprymd att jag höll på och spricka, så ringer de från ett dagis jag varit och lämnat cv hos. De ville att jag skulle jobba redan idag, så det är vad jag gjort fram tills nu! troligtvis ska jag jobba där i morgon också, då killen jag jobbade för har gått och blivit sjuk. Kan det bli bättre? Vi får väl se!
Nu ska jag kila till åhlens, måste byta ett kalenderblock jag köpte igår som var för litet. Efter det, om jag orkar, kanske jag går förbi västermalmsgallerian en sväng, jag har ju nämligen en vipinbjudan från Glamour till en shoppingkväll som är där ;) haha.
EVAN

Din Sko spring/summer 2010


pics;
Linn Gustafsson

Din sko fortsätter att leverera! Vet dock inte när dessa godbitar kommer ut i affär.
Nu är det jobbdags för min del. Är otroligt osugen och skulle bara vilja bädda ner mig i soffan med en kopp te och en bra film.. Men det är väl bara att ta tag i sig själv! later,

friends forever

Igår hade vi hejdåkväll med några av tjejerna, hu vad sorgligt det var, ingen kunde hålla tårarna inne så fort en började. Det är inte förrän man är med om sånt här som man blir medveten och inser hur mycket man tycker om varandra! Idag åkte jag med Matilda och Klara på tåget, men hoppade av på centralen när de åkte vidare mot Arlanda och deras stora äventyr. Ah vad jag kommer att sakna dessa otroligt underbara tjejer, fatta vad kul dom kommer få i fyra månader i asien! Men vi ses igen i thailand i februari, det är inte långt kvar alls, jag känner på mig att tiden kommer att springa iväg!
EVAN

back in sthlm


Här är en bild på huvudkedjan jag knåpade ihop till halloween och vårt gudinne-tema!

Nu ligger jag hemma i lägenheten i Stockholm igen. Jag var tvungen att åka hem i förmiddags eftersom att jobb stod på schemat under kvällen. Evan stannade kvar i fimpen över dagen men åker hem imorgon samtidigt som Klara och Matilda åker upp för att ta flyget ifrån kyliga Sverige. Ni kommer få en grym resa brudar!
Jag jobbar bara tisd-torsd den här veckan och Kicki och Bella kommer och hälsar på i helgen, det kan inte bli mycket bättre! Jag har även bokat in mitt första julbord för året, vilket blir med Mango-gänget! Roligt att träffa alla och ha en möjlighet att lära känna dem lite bättre! Nu ska jag lägga mig tillrätta och kolla ett avsnitt av the hills. sweet dreams.

19.37

Här kommer lite fler bilder från vår lyckade helg hemma i fimpen!


alexander wang spring 2010

Det finns mycket snyggt i Alexander Wangs vårkollektion..
Precis inkommen från en promenix med hunden och ska ta tag i att rensa lite på mitt rum, dvs det lilla som är kvar av mitt rum.. Fick ett underbart kul samtal nyss, så imorgon åker jag med tåget uppåt sthlm med matilda och klara, vinkar av dom, och på onsdag ska jag på anställningsintervju. Hoppas hoppas hoppas!
Helgen har iaf varit superkul, det är sådant som får en att längta hem ibland...
later,
EVAN

last night

Maten smakade underbart på Hugo, vi fick ett varsitt par klackar på High-heels-partyt på Otten (+goodiebag med lite smått och gott i) och vi hade en riktigt kul fortsatt kväll på Hugo därefter! Lyckad kväll, minst sagt! Dock har inte jag spec. många bilder, då jag lyckades hänga in min kamera i garderoben, och H fick inte med sig kamerasladden hem, så vi får bjuda på lite fler efter helgen när vi är back i sthlm.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sov alldeles för länge idag så nu är det dags att ta tag i den här dagen. Senare ska jag ta en promenad till mammas jobb, sno bilen och åka till stan för att hämta hem kicki när hon slutar, så slipper hon åka buss. Vad kvällen bjuder på är hemligt än så länge! ;)
So long,
EVAN

14.11

Sådär, bilden på sne, men nu har jag bråttom till finspångs city, haha. Tandläkaren väntar och sen blir det stan, ha en trevlig kväll allihop!
EVAN

Nov. 20,

Kikade in på stureplan.se och hittade en bild på oss från i onsdags, där har ni den nya pälsen med!
Jag har precis kravlat mig upp ur sängen och sitter med frukosten framdukad, redo att hugga in. Det är så härligt när man är hemma och kommer ner i köket och öppnar kylskåpet för att äta. Inte för att Hilda och jag har ett tomt därhemma, snarare tvärtom haha, men det finns alltid så mycket mer att välja på här hemma - dessutom lite dyrare varianter av allt! Nej nu ska jag glufsa i mig min lilla frukostbuffé jag gjort, sen är det dags för promenix!
EVAN

home lovely home!


Jag köpte förresten en päls häromdagen, inte denna snygga från chicy.se, utan en helsvart - men den är i vilket fall hur mysig som helst!
Idag blev det, efter en oväntat pigg morgon, hemfärd mot finspång! En liten snabb vända på stan hann vi iaf med, för att uträtta lite viktigt, innan vi satte oss i bilen söderut. Så ikväll har det bara varit en mysig hemmakväll, med mamma, pappa och lillebror. Imorgon kommer dessutom Martin hem, så då är hela familjen fulländad igen - känns som att det var evigheter sen! Imorgon ska jag passa på att sova ut lite, dock har jag redan lovat mammi att följa med på långpromenad, så vi får se hur det blir med den saken. Sedan ska jag kila förbi tandläkaren en sväng, innan vi tar oss in mot stan för mat på hugo och utgång! Kanske dags att krypa ner strax, har trots allt några timmar att ta igen...
EVAN

yesterday



21.29



Idag har det som sagt varit en lång dag.. Vi var faktiskt uppe redan vid åtta imorse och satte igång med och tvätta. Efter dusch, frukost och renbäddat i sängen tog jag mig neråt stan för att luncha sushi med en gammal vän. Gentleman som han är betalade han hela kalaset, så jag får helt enkelt bjuda tillbaka en annan gång! Någon timme senare mötte jag upp Hilda som var ledig idag, vilket innebar en shoppingrunda. Skorna på bilden ovan var något som följde med hem, ett par var, dessutom lite annat som vi kan visa upp så småningom. Stötte även på Arvid och Karro som flyttade upp i veckan, alltid trevligt med kända ansikten som vi hoppas att vi får se mer av!
Nu har vi precis ätit gott; kyckling, ris, pitabröd och vitlökskräm, mumma! Mätta och belåtna och sugna på utgång, men vi får se hur det blir med den biten...
EVAN

all black



Nu är jag precis klar med disken så nu blir det en sväng ner på stan för mig och Evan. Imorgon ska vi hem till Fimpen och träffa våra underbara brudar så jag är på riktigt bra humör, inget mer jobb den här veckan.
Hoppas ni får en trevlig kväll!

BYXOR



H&M har ett gäng snygga byxor i olika material och former. Om jag inte redan köpt tre par byxor inom loppet av en knapp månad så hade jag tillåtit mig att hugga ett par direkt!
I morse var vi uppe med tuppen, eller klockan åtta, men för mig som alltid börjar jobba sent känns åtta tidigt. Jag kunde knappt sova något alls inatt, låg och kollade på klockan tills hon var strax innan fyra, men jag känner mig ganska pigg ändå. Ska snart fräscha till mig lite och lämna vår lilla lya för att gå på jakt efter ett par snygga skor. Acne-lookisarna från Scorett är i princip slut överallt och jag är ganska bitter att jag inte köpte dem när de först kom. Såg som tur var att Nilson ska få in ett par i en ganska lik modell i slutet av månaden! Later,

pictures

Här kommer lite bilder från förra helgen! Bättre sent än aldrig ;)



h&m


Halsband som finns på h&m just nu!

Nu ligger jag i mörkret och ska alldeles strax sova. Evan hade planerat att vi skulle sova riktigt tidigt ikväll men jag var så uppe i varv så det blev inte riktigt som hon planerat. Tråkigt nog så kunde inte jag vara med på tacco-kvällen utan jobbade. Jobbet gick fort iaf och något krångel med bussen hade jag inte heller. Morgondagen kommer nog bjuda på en hel del skoj, och inget jobb. Såg ett par skor inne på Nilsons på vägen hem som jag måste testa! Nu - sovdags. sleep tight!

00.45

Bilden på maten ville visst inte blogg.se gå med på att lägga upp, men sjukt gott var det iaf!

Ikväll blev det en myskväll med Elin, vi lagade tacos med massor med guacemole, var så otroligt sugna på det! Tänk vad kul det är när man träffar nya människor som man kommer så bra överens med, och kan prata med om nästan precis allting på en gång. Vi har mycket gemensamt hon och jag, synd bara att vi inte jobbar tillsammans längre och ses därmed alltmer sällan..!
Nu är det sängen som gäller, morgondagen kommer att bli lång, mycket lång...
EVAN

inspiration



Christine Centenera är riktigt snygg, för att inte tala om hennes stil! Jag skulle mer än gärna byta garderob med henne.


18 år



Grattis syster på din stora dag! Hoppas att du får en fin födelsedag även om inte jag kan vara hemma och fira dig. Jag har en present åt dig iaf, så du behöver inte oroa dig, haha!

Scorett



När jag väl är inne på skor kan jag ju passa på att visa dessa som det just nu är 20 % rabatt på. Rabatten gäller även en del andra skor samt den svarta varianten av den på bilden!

h&m



Köpte dessa skor häromdagen när jag var inne på h&m. Tror dock att jag ska lämna tillbaka dom imorgon.. Dom var inte jättesköna plus att dom inte riktigt är som jag vill ha dom. Men billiga och snygga är dom, 399 kr för den som är intresserad!

necklace


Det här halsbandet, som jag snarare tror är ett skärp, köptes senast jag var hemma. Ett secondhand-fynd som jag tror jag fick punga ut med femton kronor för!
Förövrigt hatar jag det här gråa kalla vädret och min förkylning som aldrig tycks släppa. Ska ta och göra mig en kopp te och ha i en massa honung tror jag. Det ska väl vara en bra husmanskur!

23.58

Sam Edelman
Scorett

Balenciaga

Frågan är i hur många varianter de finns.. Snygga är dom iaf!

paradise

Ikväll och framöver ska jag följa paradise hotel stenhårt, haha. En bekant från brasilien är nämligen med, Peter, och så här såg han ut vid pokerbordet för 3års sen förövrigt. Hur jag såg ut är en annan sak, så dom bilderna sparar jag på! Jag håller iaf tummarna för gullspång!
EVAN

bed

Idag har det varit en lång dag! Gick upp vid halv nio imorse för att ta reda på var man kan hyra en bil på söndagar.. halv elva, efter många försök, hittade jag tillslut ett, som låg på söder och stängde en halvtimme senare. Så jag fick rusa till tunnelbanan och sedan tokspringa från tunnelbanan för att hitta rätt till uthyrningsstället, men jag hann, precis i tid! Så idag har vi virrat runt för att hitta till sollentuna (varför måste de bygga om vägarna just idag?!), men vi hittade till slut! Hemfärden tog väl ungefär hälften så kort tid, men det är så det ska vara!
Och nu är den här, ihopmonterad och klar, den efterlängtade loftsängen! Nu är det bara förrådet kvar, sen är det primaballerina!
Nu ska jag åka och lämna tillbaka pärlan om bara den dumma bilen som parkerat för mig är borta så att jag ens kommer ut, det återstår att se...
E

DETAILS


Snygga axlar och rygg från h&m!

Vårt internet har krånglat de senaste dagarna, därav den kassa uppdateringen. Vi har suttit i ett antal köer för att prata med comhem-gänget och tillslut fick vi hjälp, på rätt sätt! Så nu är vi igång igen! LATER.

byxor & första kändisen


Köpte dessa sköna byxor från Zara förra veckan, enkla sydda detaljer på sidorna + dragkedjor!

Vi hade planer på slå klackarna i taket ikväll, men ballade ur lite smått eftersom jag fortfarande är småsnuvig, jobbade till midnatt plus att vi fick lite saker att ordna med imorgon. Jag såg min första kändis på jobbet kvällen till ära. ..och vilken kändis sen, Robinson-Robban, ni minns väl honom? haha.. big celeb! Var även ett gäng glada grabbar som hade möhippa (vad heter det för killar!?), varav en av dom spelade bongotrumma högt och ljudligt så det hördes i hela restaurangen! Fick även en rejäl utskällning av en tant utanför restaurangen på bakgården, hon tyckte vi hade slabbat ner och hon hade nästan halkat och slagit ihjäl sig. Hon var tydligen lite lustig och brukade skälla på oss. Nu ska jag släcka och joina Eve och sängen, sleep tight!

bracelets

nu är det bedtime strax, har pysslat och styrt lite här hemma ikväll. Sjungit oerhört högt har jag också gjort, med ipoden i högtalaren på nästintill högsta volym, det är livet det!
sleep tight,
evs

jimmy choo

Några av mina accessoarfavoriter ur kollektionen, imorgon blir det H&M!
♥ E

it's friday!

Imorse gick jag upp tidigt, gick en promenad och köpte triss till mormor, postade hennes brev, kom hem och tog en långdusch och en lång frukost framför tvn. Nyss ringde loftsängskillen och berättade att han hade ångrat sig.. Den säng han skulle köpt på ikea fanns inte längre kvar och därför ville han ta tillbaka köpet och behålla sin. Den här dagen som började så bra!
Nu ska jag iaf ta och göra mig lite iordning, så ska jag bege mig mot stan med lite cvn och uträtta lite annat smått och gott! Den här veckan har gått så oerhört fort, redan fredag! Vi får se vad det blir av kvällen,
EVAN

orange

Kikade precis in lite nytt från Zara, de har faktiskt ofta snygga grejer, tror att jag har underskattat butiken lite förut..
Just det, det glömde jag säga förut. Jag kammade hem en loftsäng idag på blocket, billig var den också!! Så på lördag eller söndag skulle vi få den, och det kommer att bli great i vår lilla lya. + att vi får tillgång till vårt förråd i källaren någon gång nu i dagarna med, det är nämligen någon som snott det och ska maka på sig, men det kan ju ta sin tid innan personen i fråga ger sig till känna.. Allt detta innebär med andra ord mera space här hemma vilket känns underbart bra!
Nu ska jag kila upp till ica en sväng, är supersugen på apelsin, och så läste jag precis en liten artikel i elle att det är bra när man har feber, så jag tänkte plocka med en åt Hilda med. Trisslotter och frimärken får jag inte heller glömma, mormor fyller nämligen år på måndag, så jag tänkte skicka henne ett litet brev!
Resten av kvällen ska jag ägna åt att skicka efter bilder, har ett erbjudande på fujifilm som går ut i datum strax, och det vore ju dumt att bara låta det brinna inne..
Ha en bra kväll allihop,
EVAN

15.40

Imorse dunkade elletidningen i brevinkastet och väckte mig, så idag har jag mest segat, legat i morgonrock och bara njutit av dagen. Lite cvn har jag iaf skickat iväg, och ringt några samtal, så jag har iaf fått något gjort. Nu ska jag sällskapa hilda till jobbet för att hoppa in en snabbis på Kilroy, har lite som måste utredas där!

EVAN

desperate

Usch vad depp man blir av vädret utomhus.. Det är så att man bara vill stanna inne och sova hela dagen! Idag har jag, efter att ha varit trögstartad imorse, varit ute på stan en sväng, sökt några få jobb, men ska ta bättre tag på torsdag, mjukstartade bara lite idag. Imorgon ska jag uppåt i landet och titta på Arash studentrum som han äntligen lyckats få tag i! Nu börjar strax desperate, så jag och hilda sitter bänkade framför tvn, lite popcorn på det kanske?
EVAN

23.38


pic; har glömt var jag tog den ifrån.

Nu känner jag mig äntligen lite piggare! Känns som om jag har legat och sovit i hundra år, och det har jag näst intill gjort. Men imorgon måste jag vara på fötterna igen, då väntar jobb. Känns väl inte superlockande med tanke på att det jobbigaste jag gjort idag är att ha tagit mig ca två meter från sängen till soffan.. Menmen, nu ska jag återgå till att lyssna på evan och hennes planerande inför morgondagen, ganska roande faktiskt, haha! 

.. och förresten! Jag lyckades få en liten extratjänst på Mango i alla fall! Så nu är jag glad igen.




18.45

Idag var det sista dagen på woken, sa upp mig i lördags och slutade efter lunchen idag, kände att jag slavat färdigt i kungshallen och under min hemska chef. Efter jobbet gick jag till Kilroy och betalade min resa! Så matilda och klara, ses vi inte igen innan ni åker, så ses vi i thailand i februari! Hörde mig lite för också kring USAresan jag ska göra med kicki nästa sommar, så det ska också strax bokas för att komma åt de bästa priserna, iih vad jag längtar!
Ikväll blir det slappt med sjuklingen här hemma, vi funderar starkt på hemkörningspizza, så jag ska slå en pling Pizza express!

EVAN

20.58

Snygga skor från Sam Edelman, finns att hitta på Urban outfitters!

Idag är det en riktigt seg dag, gick inte upp förrän vid 12 och smet då ut på en promenix för att inte väcka min rumskamrat när jag skulle ringa och gratta pappi. Hilda är sjuk så hon har legat hela dagen och jag har mest hängt vid datorn.. Nu till kvällen har jag iaf fått upp henne i soffan, så jag lagade lite mat till oss båda att rycka upp oss med. Tvättar gör jag också, eftersom att vi fått fram tvättstugenyckeln igen kommer vi äntligen åt maskinen, så nu är det endel som låg på hög och väntade. Strax börjar "och så kom Polly" på tvn, så jag ska kila ner och stoppa allt i torktumlaren innan vi kurar ihop oss i soffan för tv mys!
Ha en bra söndagskväll allihop,
EVAN

tonight



Nu är eve hemma från jobbet och ikväll väntar en lugn filmkväll, vilket vi båda är i behov av!

oh happy day!

Gjorde ett litet avbrott i lite städning och omöblering här hemma, jag vet inte vad det är med mig, jag är hur pigg som helst trots bara tre timmars sömn inatt! Efter att Hilda slutade vid tio igår begav vi oss en sväng till Sogni på ett glas innan vi gick till collage. Det skulle tydligen vara något speciellt där just igår och vi hade vip innan 23.30, så vi tänkte att vi kunde kika förbi. Inte alls mycket folk, men man kanske inte kan förvänta sig mycket mer på en torsdag.. Vi träffade iaf en hel del roligt folk, bland annat en tjej vi träffade när vi var statister för svt, kul! Efter collage blev det village, och sen hells där vi kände oss en aning för unga haha. Kvällen avrundades iaf inte förrän vid fem vilket var helt otroligt segt när jag visste att jag skulle upp tidigt til jobbet idag, men kul hade vi allt!
Efter att jag slutat idag mötte jag upp Hilda och Filip för att gå och luncha hos Gila, hon jobbar nämligen på en restaurang med thaibuffé. Himmelskt gott var det!
Just det, glömde att nämna det jag egentligen skulle nämna, varav rubriken. Jag missade ju som sagt att få med mig nyckeln från hilda til lägenheten i söndags när jag åkte, och därför sov jag ju hos Elin. När Hilda sen tillslut kom och vi äntligen kom in i lägenheten fanns inte mina nycklar här någonstans. Jag har lensat och letat överallt hela veckan, tom varit hos polisen och hört ifall de fått in dem, men ingenstans var de. Så imorse när jag skulle rusa till jobbet och drar på mig vinterjackan hör jag hur det klingar till. Självklart låg nycklarna i luvan! Åh, som jag har letat, ialla fickor, i skor, ja i alla skrymslen man kan tänka sig.. Så skönt att ha dem tillbaka! När jag sedan gick till bussen ser jag hur den kommer precis lagom bara jag sprang sista biten, och slapp därför stå och vänta. Kom till jobbet och kockarna hade gjort frukost åt mig med, vilket de inte brukar, och just idag också - när jag inte hann äta hemma. När jag skulle bege mig hem förut och återigen satt på bussen hittade jag en femhundring i ett innerfack på min jacka, som jag totalt glömt när jag lagt den där. Jag funderar starkt på att köpa en trisslott ikväll, känner att det är min turdag idag!
Nu ska jag försöka få färdigt all röra här, göra mig iordning och bege mig mot centralen för att möta upp Elin. Sen ska vi åka mot Jakobsbergs och spela lite bowling med några andra bekantskaper. Hilda slutar runt tolv, så då ska jag försöka vara tillbaka för att se vad vi gör åt resten av kvällen, kanske skulle möta upp lite finspångare som är och visiterar huvudstaden!
Bilder från igår finns på kameran som Hilda har med sig på jobbet, så de kan vi nog slänga upp några imorgon..
Ha en bra kväll, själv hoppas jag på att skrapa fram miljonvinsten om en stund!

EVAN

bracelet


Snyggt armband! Har för mig att jag snodde bilden från anywho för ett bra tag sedan.
Nu drar jag ut på stan en sväng! Ska göra lite småärenden och förhoppningsvis har E eller S tid att luncha lite med mig! LATER.


WEEKDAY



Det var den här klänningen jag tänkte visa er igår, den kommer från Cheep monday! Idag kommer jag dock inte köra på den barbenta looken, känns lite väl kallt ;)

boring

Hade tänkt lägga in bilder på en lite halvtransparent klänning/tunika jag köpte härom dagen egentligen. Men då blogg inte verkar vilja sammarbeta så blir det tyvärr ett bildlöst inlägg..

Dagen blev inte lika lyckad som jag hade hoppats på. Assisterande butikschefen på Mango ringde mig och berättade att det främst var lördagar jag skulle ha behövt jobba på och eftersom att jag redan jobbade på restaurangen så trodde inte dom att det skulle funka för mig. Därav har troligtvis butikschefen gett min tjänst till någon annan lycklig tjej i ledet bakom mig.. Åh, hade varit grymt roligt att få jobba lite med kläder och jag hoppades verkligen att det skulle gå. Det tråkigaste är ju att jag var tvungen att tacka nej till gina i måndags, så nu blir det inget jobb i klädaffär alls för min del. Nej, nu är det sovdags även för mig, stackars Evan försöker sova, men det kan inte vara det lättaste när jag sitter strax bredvid och knapprar på datorn. Sweet dreams,


10.18


Där kanske man borde kika förbi om man hinner! Nu ska jag väcka Hilda på ett sånt där underbart sätt, med hårfönen! Sen ska jag kila iväg till jobbet där jag blir kvar till åtta. IJag bytte ett pass med Camilla igår, jobbade halv elva till tio, istället för att gå hem vid halv tre, så imorgon jobbar jag bara lunchen på woken, och sen ska jag till "Hildas restaurang" och provjobba. Börjar nog redan där till helgen verkar det som, oh yeah - money money money!
Ha en bra dag,
EVAN

today



Detta är ungefär vad min dag har bestått utav, plus the city, the hills och desperate housewives. En väldigt slapp och skön dag med andra ord!

Imorgon kallar jobbet igen vid fyratiden, samt att jag återigen väntar ett samtal som jag verkligen hoppas är positivt. Det är nämligen butikschefen på Mango som ska ringa och ge besked angående om jag kan kombinera ett extrajobb på några timmar i veckan hos dem samtidigt som jag jobbar på restaurangen jag jobbar på nu! Det var hon som ringde mig i fredags och erbjöd mig jobb, så om allt går som jag vill så ska jag börja där med. Ska dock inte ta ut någon glädje i förskott, är somsagt inte klart än om jag kan kombinera det. Eftersom att jag fick det här erbjudandet var jag tyvärr tvungen att tacka nej till det erbjudandet om att jobba som "julextra" som jag hade fått, vilket var på Gina tricot. Kändes väldigt tråkigt men jag tror att det var det bästa för tillfället..

Nu är det läggdags för både mig och Evan, hon ska ju upp och jobba imorgon! sleep tight,

HALLOWEEN



Såhär snygga var vi vi förresten i helgen!

22.57

Snyggt från asos!


Nov. 2,

Efter en liten incident igår blev det tillslut en ganska lyckad kväll, inte hemma i egna lägenheten dock, utan i Elins och Paolos lilla lya. Påväg upp till Sthlm inser jag att jag inte tagit nyckeln av Hilda (jag hade lämnat kvar min eftersom att hon egentligen skulle varit kvar med jobb..) och fick panikringa elin, som som tur nog precis hade slutat jobbet. Underbart skön soffa har de iaf och en riktigt fulsöt liten hund, som jag tog ut på promenad imorse och har lovat att vara hundvakt åt någon gång i framtiden för att gottgöra dem! Inte mig emot, saknar att ha en vovve i hemmet!
Idag på jobbet wokade jag min egna mat, så underbart gott blev det! Grönsaker med kokosmjölk och sambal oelek, + en grillad kyckling från grannrestaurangen, mumma! Stolt över mitt första bidrag i woken, därav bilden. haha
Nu sitter jag och äter nästan lika gott på o'learys på stationen, väntar på att Hilda ska komma med tåget och den förbaskade nyckeln. Åh vad jobbigt det är att vara arg på sig själv, finns inte mycket värre. När jag kommer innanför den dumma dörren ska jag hoppa rakt in i duschen, lägga i en hårinpackning, sätta på en kopp te och bara njuta av att äntligen vara på egen mark igen!
EVAN

RSS 2.0