23.45

Igår blev det mys med några av tjejerna hos bella, vi lagade supergod mat och myste med lite bildvisning! Har saknat våra tjejkvällar och längtar riktigt till helgen då det blir fler!
Dagen idag har bjudit på en lång sovmorgon, fika på p2 med agnes, cykling för första gången på år och dagar, en sväng till stan med mamma och lillebror samt klippning och massage. Så nu mår både håret och mina ben kalas och jag ligger här och myser med en kopp te, redo att krypa ner för dagen. Imorgon hade jag tänkt gå upp tidigt för att få ordning på all min packning jag släpat hem, så att jag kan packa iordning en väska till trysil!
Sleep tight,
EVAN

fifth avenue shoe repair



Blev två linnen samtidigt som jag köpte hoodien. Alltid bra att ha!

brunch



sitter och äter en lite sen brunch för mig själv och hade tänkt gå och träna snart. Den söta blomman fick jag av mina härliga pinglor som kom hem från deras resa igår. Hann krama om dom lite snabbt på tåget när evan hoppade av hos mig!
Nu sa precis gila att jag borde komma dit och luncha.. Får kanske bli en tidig middag där, lite sushi sitter ju aldrig fel ;) lyssnar lite på den här, den här och den här låten, och såg förövrigt den här snygga tjejen på jobbet igår.

sleep tight



Köpte mig en ny hoodie från fifth avenue shoe repair i förrgår med. Underbart skön och stor! Tycker konstigt nog att mitt svarta (halvt bortslitna) nagellack, som annars ser förskräckligt ut gör sig ganska bra ihop med den. Ibland är man bra konstig! Nu ska jag ta och försöka sova,

HILDA

home sweet home


Tänk att det snart var hela fem månader sen jag vinkade av m&k när jag hoppade av i sthlm och de for vidare med tåget mot arlanda! Då tänkte jag att det var evigheter kvar tills jag skulle få komma bort till dem och värmen. Trots det var det hela över igår och vi avslutade som vi började, jag hoppade av i sthlm och vinkade av dem när tåget började rulla vidare. Denna gång i motsatt riktning, mot norrköping!
'
Det har iaf varit den bästa resan någonsin i mitt liv, och jag längtar redan så till nästa. Även om det är kul att komma hem till alla vänner och familj, så är det självklart alltid lika trist att åervända till grått och trist väder..
Därför känns det skönt att redan ha något att se fram emot; i sommar blir det peace&love (om jag får ledigt?) där vi förövrigt ska träffa några vänner från bali igen, riktigt kul! Sen sticker jag och kicki till usa en månad och i höst blir det förhoppningsvis en sväng ut i världen igen om det blir som jag vill! Självklart har jag en hel drös med bilder från resan nu som jag ska bjuda på, men jag väntar tills jag fått bilderna från matildas kamera också så att det blir så lite rörigt som möjligt!
'
och just det, det måste jag berätta! Under min lilla vistelse på hemmaplan i sthlm igår var jag inne på Zara en sväng, mest bara för att säga hej till alla och självklart passa på att visa att jag är tillbaka på svensk mark om det möjligtvis skulle dyka upp en ledig tjänst. Det hela slutade i kramkalas och när jag någon halvtimme senare stod utanför på gatan igen hade jag skrivit på kontrakt fram till september, gissa hur lycklig jag var?
Så nu är jag hemma en vecka, blir omhändertagen av mina päron, umgås med tjejerna och firar påsk innan vi åker till norge med familjen nästa vecka. Ska bli riktigt kul att komma upp på brädan igen, känns som att det var evigheter sen! Efter det börjar det hårda livet med jobb och träning, men ska jag vara riktigt ärlig så är det något jag ser riktigt fram emot!!
Over and out,
EVAN

whyred



Jag fick med mig hela tre par skor från whyreds utförsäljning. De hade ett litet gäng med provexemplar och gissa om jag blev glad när det fanns rätt storlek för mig i alla dessa tre paren. Kunde inte hålla mig så alla fick följa med hem! Vet dock inte riktigt om jag fallit för de vita än.. Tyckte vid första anblicken att de va ganska fula men jag har nog ångrat mig lite!


100330



hallå på er. Har blivit lite dålig uppdatering och det beror väl mest på att jag är så otroligt klantig! Igår när jag slutade jobbet och var på väg hem insåg jag att min hemmanyckel var kvar på jobbet. Larmat och låst som det var hade jag ingen möjlighet att ta mig in där igen utan att besvära någon, vilket jag inte ville. Så jag rinde lite skamset till Jade som tog emot mig med öppna armar, haha. Otroligt gullig familj förövrigt och jag blev riktigt bortskämd! Idag har jag jobbat mellan nio och halv åtta så ja känner mig välförtjänt av en ledig morgondag! Nu vet ni vart jag hållit hus i alla fall. slänger troligtvis in någon bild från mina whyred-fynd senare!

HILDA

the weekend



Nu har jag precis fått i mig en riktigt god sallad jag slängde ihop. Gick upp riktigt tidigt idag då vi somnade på soffan hemma hos grabbarna inatt och elin skulle med tåget hem vid åtta imorse. 
I fredags mötte vi upp grabbgänget vid imperiet innan vi rörde oss mot ambassadeur. Gårdagen bjöd på en shoppingrunda innan vi träffade stork och rasmus för middag på Grappa, som förövrigt var galet god! Idag har jag strosat runt lite här och var och fick bland annat med mig en påse hem från whyred, vilket jag även fick igår. Vad som va i får ni se imorgon för ikväll blir det mys hemma hos gilet! latero,

sovdags

ja nu är det verkligen dags för mig att sova. Alltid är jag som piggast och känner att jag kan vara vaken hela natten när jag verkligen behöver sova.. Ska vara på jobbet kvart i åtta imorgon så vid halv sju ska jag upp! Slutar gör jag vid vid sex och då möter jag upp elin! bilden ville inte samarbeta så det blir visst ett bildlöst inlägg.

sleep tight

NUDE



Jag är galet shoppingsugen och det finns så mycket fina vårplagg ute i butik nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Shortsen från topshop ska jag kolla upp i helgen, och skorna från mango ska jag se om inte diana på något sätt skulle kunna få hem till oss. Den söta bustiern skulle heller inte sitta fel, tror den kom ifrån urban om jag inte minns fel. Nu ska jag ta tag i lite städning!

morning


sminket och håret efter plåtningen.

Nu insåg jag hur man fick den här att fungera, tidigare har jag bara kunnat i litet format.. Men bättre sent än aldrig! Nu ska jag försöka pallra mig bort och träna, gila stackaren har fortfarande jätteont i halsen så hon kunde tyvärr inte följa med. Sen väntar jobb restan av dan innan jag ska handla och hem för att städa, imorgon väntar nämligen finbesök av Elin!! Kommer nog bli en grym helg. xoxo

Lindex



Blev inte bara en kamera som fick följa med hem igår utan även ett gäng strumpisar! Alla kommer ifrån Lindex.

HILDA

fashion against aids



Kunde inte låta bli att göra ett litet inlägg om h&ms "fashion against aids". Halsbandet är riktigt snyggt och det skadar självklart inte att 25% av intäkterna går till HIV-organisationer! Kollektionen släpps i maj.

sunshine



Hallå på er! Idag har jag suttit uppe sen halv åtta, då planen var att träna med gila. Men hon lyckades försova sig så jag fastnade bland en massa bloggar istället med en härligt rejäl frukost. Så nu är jag fit for fight och ska röra mig mot jobbet! LATER,

100323



pjuh, det vart ett riktigt svettigt pass. Jag och gila trodde vi valt ett 60 min men det vart visst 90. Men det är skönt när det känns att de tar! Fick även med mig en kamera hem från rundan på stan. Den jag tänkte kolla på, en canon, var slut så jag köpte en liknande, kanske lite bättre, från casio. Får se om jag ångrar mig o springer dit på lördag och byter till den andra då dom fått in den! Snart kommer det bli mycket bättre uppdatering med bilder i alla fall!

sleep tight!

right now



Nu ska jag strax möta upp Jade för lunch hos gilet. Sen ska vi skaffa J ett jobb och hitta en kamera åt mig! Senare blir det ki-box med g, jag är taggad till tusen! LATER,

madame silver



Sitter o skriver med den här pinglan på face! Inte längtar man mindre inte.

acne


pics: vanillascented


morning! jag älskar verkligen dessa underverk från acne. Så jag kan inte låta bli att göra som många anda och blogga om dom. om man ändå vore lite rikare. Håller tummarna för att hitta några liknande i en lite billigare variant! latero,

sooon



såg den här härliga bilden som evan försökt ladda upp en gång tidigare men inte riktigt lyckats med. Nu är det bara en vecka kvar tills dom kommer hem! längtar.

sleep tight,
HILDA

Vogue Paris



INSPIRATION! riktigt snyggt.

today



Nu ligger jag i sängen med ett stort glas juice efter en bra dag. Vaknade upp av att solen sken in genom fönstret! Sen blev det jobb , sushi, gym och avslutningsvis liten promenad med gilis. Mysig dag. Imorgon är jag ledig och jag har bokat tvätt-tid på förmiddagen. Sedan ska jag springa en massa ärenden på stan innan det förhoppningsvis blir något roligt pass! Nu blir det lite nötter.

HILDA

yesterday


mango



Jag vill att dessa pjäser ska komma in i den beiga varianten till jobbet nu. Vi har bara fått in den svarta skon och den lockar inte lika mycket.. dagens i-lands problem.

stripes



gäsp, nu är jag otroligt trött. Kom hem från jobbet för inte så längesen och idag har det varit en ganska seg dag. Gårkvällen började och slutade på collage och var helgalen och riktigt lyckad! Slänger in ett gäng bilder om en stund. Köpte förövrigt den randiga jack/kavajen på lunchen på h&m igår. Den hade redan sålt slut men som tur va så hade dom precis fått in en retur! LATER,

bracelet


ska bla köpa med det här armbandet hem från jobbet idag.

Morning. Nu är det dags för mig att röra mig mot jobbet. Idag blir det inte riktigt en lika lång dag som igår så det känns skönt! Efteråt ska jag träffa gila, amanda och kanske jade! LATER,

HILDA

lace.



söt klänning, som jag tror kom från chicy! Vi ska få in en liknande på mango framöver och jag hoppas den är minst lika fin. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan svira om inför tjejdrink som en på jobbets kompisar håller.
LATER!

kamera




Jag har insett att det inte bara är ny sladd till min kamera jag behöver, kan lika gärna slå till på en helt ny kamera. Den gamla har ändå varit med om en hel del och är just nu omplåstrad med ett rosa plåster sen vår barca-trip. Nu återstår bara den största frågan, vad ska jag ha för kamera? Är supertacksam för tips.

Nu väntar tandborsten,
HILDA

news



Vet knappt om jag visat min nya jacka från minimarket, här är den på iaf. Halsbandet följde med hem från nellybeställningen som kom i förrgår!

ACNE


bilder via vanillascented.

Älskar verkligen acne och hur dom säsong efter säsong får till så mycket perfekta plagg! Båda jackorna står högt upp på min önskelista och även halsbandet på bilden längst ner.
Köpte med en svart enkel klänning hem från acne härom dagen som ni får se så fort jag har tillgång till kamera igen. time for work, LATER!

elizabeth and james


Den här jackan skulle jag gärna dra på mig idag! svart, lagom markerade axlar, osymetrisk och alldeles alldeles underbar.

fit for fight



Jag försökte mig på en liten animation men det gick inget vidare alls då bilderna inte verkar vilja röra sig nu!?
Imorgon bitti blir det kanske träning med gila om hon frisknat till, yes, jag ska äntligen börja träna! Körde mitt första pass i måndags så nu är det bara att fortsätta köra på! Jag känner mig riktigt taggad faktiskt.
Det har även varit lite små kändisar inne på jobbet senaste dagarna, bla. Molly sandén som var hur gullig som hellst, vilket även amy diamond var, paradise Katja med andreas tätt efter, Dahlin och Jackie, någon skådespelare vi inte kom på namnet på och columbine(som vanligt). Där har ni några i alla fall. De senaste dagarna har jag även haft veronica boende hos mig, vilket ni kanske förstått. Alltid lika trevligt med sällskap och vi har haft fullt upp när hon har varit här. Vi har bla. gjort presslån, shoppat, blivit fotade, blivit uppraggade på gatan, haft sönder min dator, blivit modellscoutade, blivit vip, osv.. Nu blir det något gammalt avsnitt av the city eller the hills! Någon som vet när nya avsnitten börjar sändas??

HILDA

KAREN WALKER

         

vår vår vår. Längtar så galet mycket att det inte ens finns ord. Man känner i alla fall att våren är på ingång nu, inne i stan är snön i princip borta och när solen skiner får man lite vårkänslor! Nu vill jag bara köpa på mig ett gäng snygga brillor att välkomna vårsolen med, frågan är bara vad för några..

HILDA

beige



Åh vad irriterad jag blir på mig själv när jag ser det här kollaget. Stod ganska länge och kände och klämde på en beige/nude-färgad skinnjacka i barcelona men bestämde mig, dumt nog, att inte köpa den. irriterande. Nog om det, älskar första bilden på columbine, underbar färgkombo!

minoutfit


Såg att det hade dykt upp ett gäng nya läsare idag och förstod inte alls vart ni kom ifrån innan jag gick in på minoutfit. Hade tydligen fått många röster där så jag ligger på förstasidan, kul! Nu ska jag hugga in på min annanas. later,

HILDA

back on track


en bild från i lördags med veronicas nya snygga läppstift.

Sådär, nu har jag äntligen tillgång till en dator igen! Jag lyckades ha sönder min förra, men som tur va så kom pappa med jobbarkompis förbi med en annan nu ikväll. Vi åkte även och åt supergod mat på en mongolisk restaurang och jag är fortfarande proppmätt. Att äta buffé kan vara livsfarligt ibland! Jag är alldeles för trött för att orka skriva mycket mer för tillfället. sleep tight!

HILDA

BALI BABY BALI

Detta far bli ett bildlost inlagg, jag har suttit och forsokt ladda upp i evigheter nu, men det vill sig inte... Far bli nar jag kommer hem istallet!

Det har hant lite sen sist, vi har hunnit med bade KL och lilla perhentian, vilket var toppen! Shoppingen i Chinatown var helt sjuk, sa nu borjar ryggsackarna kannas lite fulla.. men lite till ska det nog fa plats! Perhentian var jattefint, riktig paradiso och jag har nastan aldrig sett ett sa blatt vatten! Mysiga spelkvallar och god mat, det enda negativa var val varanfamiljen som bodde under var bungalow, men det ar sant som hor till, haha.

Nu har vi iaf slagit oss ner pa bali och vi bor pa ett riktigt mysigt hotell. Det ar i princip bara svenska och norska ungdomar i var alder, sa vi stormtrivs med allihop. Ikvall blir det utgang i vanlig ordning, avskedsfest for grabbarna i rummet bredvid, sa fragan ar hur det blir med var planerade moppehyrning imorgon. Det loser sig! Vi har dessutom planerat in surfkurs och har tittat ut lite andra stallen att besoka har i landet, men troligtvis blir det mest sol och bad nu framover for att njuta in i det sista!

Nej nu ska jag slita mig, dra med mina babes for att fa i oss lite naring for att sedan utklassa vara vanner i kvallens tavlingar!

EVAN


behind the scenes



Här kommer lite bilder ifrån plåtningen. Hann ityvärr nte ta så många då vi hade så ont om tid, men några iaf! Var riktigt roligt måste jag säga!! Nu ska jag svira om och sedan blir det utgång!

stress



Sitter just nu hemma hos gilet och myser med lite gott efter en lång dag på jobbet. Blev inte mycket sömn alls inatt då jag först kom hem väldigt sent och när jag väl kom i säng var jag irriterande pigg. Gårdagen var galen och stressad men åh vad jag gillart! Älskar när man har saker att göra hela tiden. Plåtningen var med Veronicas kompis som pluggar till fotograf, hans kompis som är fotograf samt stylar och sminkar lite och en till kille som assisterade. Hade fullt upp innan då jag skulle hinna umgås med mamma lite, vinka av henne, springa ärenden på stan innan vi körde presslån på Mango. Kom senare till plåtningen än planerat och kunde inte vara kvar lika länge som vi trott heller. Så den blev ganska kort men intensiv! Berättar mer om gårdagens händelser så fort jag har tid för nu ska jag ägna mig åt gila igen! 

ciao,
HILDA



snabba puckar



tjingtjing! Nu blir det bara ett snabbt inlägg innan både jag ock min dator slocknar. Imorgon blir det ett varv på stan med mam innan en plåtning väntar på kvällen, återkommer mer om det så fort jag får lite tid över! Kan säga så mycket som att jag och veronica själva står för stylingen så imorgon måste vi fixa allt. Bion ikväll var mysig, åt gott på ett mysigt café innan! just det, har fått in perfekta linnen hos oss på Mango nu! Kostar inte mycket heller så det blev ett i båda färgerna för min del.

ciao,
HILDA

morning sunshine



Hallå på er. Nu har jag precis ätit en smaskig frukost och solen skiner in genom fönstret. Hur härligt är inte det!? Ni kan ju bortse från att jag ser väldigt trött ut på bilden för i verkligheten känner jag mig riktigt pigg. Tänkte bara visa jackan som köptes i barcelona. Finbesök fick jag precis också, från mami, så ikväll efter jobbet blir det bio! LATER!

01.03



Sitter just nu i soffan tillsammans med veronica och varsin dator i knät. Har suttit och kollat på en massa bilder och ätit en massa god frukt, mysig kväll. Imorgon blir det jobb, ska försöka gå upp tidigt för att hinna fixa lite innan jag börjar. Nu är det dags för tandborstning, sweet dreams!

HILDA

nailpolish



Köpte med mig ett gäng nagellack hem häromdagen och när jag var inne på h&m idag hittade jag två till. Börjar bli lite smått beroende verkar det som, haha. Men har man korta och tråkiga naglar kan ett lack faktiskt behövas.

ciao,

12.46


pic; via knightcat

Älskar färgerna på bilden, kjolen, strumporna & skorna. Nu måste jag ta och rycka upp mig själv och göra något av dagen, finns en hel del att göra somsagt! Ska fixa kamerasladd så ikväll blir det bilder!

LATER!

shoes



Några snygga pjäser från shopbop. Jag är grymt sugen på ett par nya skor!

pics



slänger in några bilder från förra helgens lyckade lördag. Man har alltid lika kul med dessa snyggingar!
Den här helgen har varit riktigt trevlig den med. Tjejerna lämnade mig nu ikväll, förutom veronica som stannar någon dag till. Alltid skönt med sällskap! Helgen bjöd bland annat på collage och magenta, shopping för tjejerna och jobb för min del. Så nu är jag helt slut! Skönt att ha en ledig dag imorgon och kunna pusta ut. Men något pustande har jag inte tid för när jag tänker efter. Ska upp med tuppen för träning med gilet, yes jag ska äntligen börja röra på mig igen! Sedan står en rad saker på schemat, funderar bland annat på att försöka få en tid hos frisören om det finns någon möjlighet, behöver förändring! Har dock svårt att bestämma vad jag ska göra.. Tips??

HILDA

+++


Byxorna var ett kap jag fick med mig från barcelona.
Såå, nu är det strax sovdags för min del! Jag lyckas alltid komma igång med städning och annat fix när jag egentligen borde varva ner. Nu är jag alldeles uppe i varv fast jag borde vara trött.. Morgondagen består av jobb mellan nio till halv åtta och därefter väntar utgång. Det blir en lång dag med andra ord, inte mig emot, gillar när det händer något! sleep tight.

HILDA


brillor & besök



Gjorde som snygg-kickan och köpte dessa brillor från lindex (snodde din bild med). Hade tänkt köpa randiga strumpisar men de hade dem tydligen inte fått in än. Har sprungit och handlat in en massa annat som kan vara bra inför helgen då syster med vänner kommer på besök. Tråkigt nog jobbar jag hela dagarna, men på kvällarna har jag ju tid! Nu ska jag försöka röja upp lite här hemma, om sex brudar (mig inräknad) med deras kläder ska kunna få plats någonstans. LATER!


morning



godförmiddag på er! Idag känns som en grym dag och jag är på g. Det är mycket som ska göras så här har jag inte tid att sitta, nej nu blir det en brakfrukost! Hoppas ni får en toppendag,

HILDA

nelly.com



Skickade precis iväg en beställning från nelly. I princip min första någonsin, förutom en från h&m, så det känns ganska stort hörrni! Sen kommer väl inget sitta som man vill, men det är ju en annan femma. Imorgon är jag ledig och då ska jag försöka få ett och annat gjort. Får kanske finbesök från syster och kompisar i helgen så då kan det ju inte se ut hur som helst här hemma! Blir nog även ett varv på stan. En ny komerasladd skulle sitta fint.

Later,
HILDA



update



Lange sen sist nu!
De senaste dagarna har vi varit har i phuket, badat, solat, akt vattenskoter, banana boat och mycket mer. Festat har vi ocksa hunnit med, saklart, aven om nattlivet i phuket bjuder pa aningen lite for mycket av det goda for man sa att saga.. Men det var kul!
Vi har iaf blivit lamnade av bade min och matildas familj nu i dagarna, och imorgon aker vi tidigt tidigt till malaysia och KL dar vi ska shoppa loss! Vi har bokat ett hotell mitt i chinatown, sa det blir nara och bra. Nu ska vi fortsatta njuta av sista kvallen har, ga och kopa oss en massa svenskt godis och banka oss framfor sex and the city the movie! 

Simma lugnt,
kram fran brun, brunare och brunast! (gissa ordningen, haha)

h&m


pics: columbine

Åh, vad jag vill ha vår och sommar nu. NU. Kan inte hålla mig utan vill köpa en massa fint och vårigt hela tiden. Inte blir köpsuget mindre av dessa bilder på vad som kommer trilla in hos h&m framöver!

bad update



Riktigt dålig uppdatering de senaste dagarna.. Men utan bilder blir det inte så roliga inlägg, och utan kamerasladd blir det inga bilder, därav dålig update. Har även tillbringat de senaste dagarna hemma i Finspång och ville självklart tillbringa all tid jag hade åt mina nära och kära istället för datorn. Grymt lyckad helg va det i alla fall! Köpte mig bland annat en jacka som ni får se såsmåning om. Nu ska jag äta mackor och dricka te!

HILDA 

RSS 2.0