fredag

Nu är vi äntligen hemma efter en mycket ansträngande lusse-dag. Samlingen var kvart i sju imorse och när alla var på plats for vi direkt till första platsen att lussa på. 22 företag och industrier har vi hunnit med nu ända fram till klockan fyra. Mycket skratt blev det, inte kanske på de lämpligaste ställena, och även en och en annan tår har fallit, men kul har det varit!

Nu är jag otroligt trött och hungrig, måste få i mig något snart och vila några minuter. Har inga planer för ikväll, men förmodligen blir det något lugnt och stilla, något annat skulle jag inte orka.

Imorgon har vi lite lussande på äldreboenden m.m. och efter det ska jag, Hilda och Klara fara vidare in till stan. Där ska vi hjälpa Kicki & Matilda, som kommer stå därinne redan ifrån klockan tio, med våra armband på UF-marknaden. Hoppas att det går bra för oss, nu när vi kämpat så mycket den senaste tiden men allt kring projektet.
Imorgon kväll ska vi först lussa på Siemens luciabal på slottet och sedan på hotellet igen, det blir nog fint! Då är Akcanna + synten med oss också.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!
kramar evs

Kommentarer

Här kan du skriva din kommentar:

Namn:
remember me.

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tell us:

Trackback
RSS 2.0